Chabert VVS Anmeldelser 3

3,7

3,7

Middel

Helt igennem OK

VVS-ere ankom til aftalt tid. (Februar 2017).
Arbejdet blev ligesom den efterfølgende rengøring udført samvittighedsfuldt.
Og hvad jeg sætter stor pris på: korrekt registrering af arbejdstid.

4. april 2017

Elendigt

Kan bestemt ikke anbefale denne mand. Havde talt med denne vvs'er og bedt ham komme og hjælpe med at sætte et nyt toilet op og at fjerne en radiator. Jeg sendte ham billeder og det var intet problem.

Den aftalte dag og tidspunkt ringer han og siger, at han er 2 timer forsinket - han ringer på det tidspunkt, vi har aftalt han skulle være der. Da han kommer er han i lejligheden i 10 minutter, nægter at lave nogle af opgaverne han har taget, hvilket jo er fair nok. Men at han sender en regning er ikke okay, når han har taget en opgave han nægter at lave.

Hold jer væk

8. februar 2017
Chabert VVS-logo

Besvarelse fra Chabert VVS

Rasmus

Det er ik korrekt det du skriver

Vi modtog billeder pr. mail samt beskrivelse, hvor du ønsker os til at montere en wc skål og demontere en radiator, vi for oplyst at indbygningscisterne var monteret og at delene til skålen var tilstede.

Der var herefter aftalt en tid imellem 8-11 og da vi desværre ikke kunne nå det, for indeværende tid, blev du ringet op, og fik oplyst at vi var forsinket ca 1 time.

Ved ankomst kunne det konstateres at det forberedende arbejde var
UDFØRT ULOVLIGT og ikke var udført af en faglært vvs'er, da både materialevalg og installation var skæv.

Vandinstallationen var monteret ulovligt til cisterne samt at afløb IKKE var monteret korrekt til faldstamme, og derfor meddelte vi at vi ikke ville montere din wc skålen.

Din substitut i lejligheden bad os samtidig om at udføre ulovligt arbejde for at tilfredsstille dine ønsker, men dette ville vi professionelt ikke udføre.

Da du ville gemme vandrør skjult med samlinger i væg, Hvilket IKKE er lovligt.

Din radiator fik af vide fra vedkommende som var i lejligheden, at vi IKKE måtte demontere da det var foreningens ,og derfor blev dette ik gjort.

Vi fremlage foreslag til hvordan installationerne kunne udføres og meddelte at man derefter kunne vende tilbage, når der var klar til vvs arbejde.

Tidsforbrug af svende tid samt konsullet bistand blev der herefter fremsendt en faktura for da det ik er vores fejl at forudgående arbejde ikke var lovligt.

Vi er desværre kede af at blive bedømt på ufaglige udsagn for, generelt driver vi et professionelt vvs firma som IKKE går på komprome med ulovlige ønsker

VVS Installatør

Thomas Chabert