OddsProfit Anmeldelser 160

2,7

Har haft en positiv oplevelse med Oddsprofit. Har været kunde i ca 1 1/2 år, og har især vundet penge på deres tips omkring skiskydning, og de mere “specielle” sportsgrene. Det fungerer super godt so... Se mere

Kan ikke anbefales. Man bliver inviteret til en 'VIP' gruppe, hvor de ligger alle deres spilforslag op. Det er dog fuldstændig urealistisk at nå deres månedlige "overskud/profit", fordi du i... Se mere

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kompetente til at regne de gode odds ud

Hvorfor jeg vil anbefale oddsprofit. Jeg har om nogen hevet nogle gode lommepenge hjem. Det er nogle rigtig gode og kompetente gutter der sidder og holder øje med statestikker mm. Det er ikke alt jeg når at spille med på, men man skal blot have is i maven, der skal nok komme et nyt godt råd som højner værdien på ens konto. Rammer de altid plet, nej selvfølgelig gør de ikke det. Men de har virkelig øje for de gode odds og min konto er i den grad på plus. Det er blevet sjovt at spille med på sportsgrene man ikke kender så godt. F.eks så har jeg ingen forstand på e sport, men jeg har vundet over 5000 dkk. Da Mark virkelig kender til CS. Både Jonas og Mark er vanvittig gode på barsket og fodbold. Så der er rig grund til at oprette sig til Oddsprofit. Det koster kun 249 dkk det er ingenting i forhold til hvad man kan vinde.

12. november 2024

Enormt brugbart

Jeg må indrømme til at starte med, at jeg var en smule skeptisk overfor konceptet. Det virkede ærlig talt for "nemt".
Dog gav jeg det et skud og lurede egentlig bare lidt med i starten og så begyndte jeg at køre med på nogle af forslagene, hvor det gav pote.

Bla. Jonas og Mark er enormt flittige til at dele en del gode bud med begrundede analyser til, medmindre det er et liveodds f.eks. Og tiden derfor er relativ kort for at spille med.

Det er god brugbar vidensdeling indenfor sportsanalyser og du kan jo sætte din egen barriere for, hvor mange man spiller med på og for hvor høje beløb og på den baggrund stadigvæk være i fuld kontrol selv.
I bund og grund er det jo "bare" forslag. Dog er det forslag der tit medfører profit.

Giv det et skud 👍

31. oktober 2023

Super fin gruppe

Super fin gruppe, gode odds og hurtig kontakt med admins i gruppen. Jonas, deres NBA og fodbold ekspert leverer også stabile odds og god profit. Han er god til at finde de skæve odds som bookmakerene ikke får rettet til og det viser sig ved at han vinder ofte. Jeg har aldrig haft problemer med at få kontakt til nogen af eksperterne, ikke at jeg har haft nogle problemer med dem.

20. oktober 2023

Digital daglig nyhedsavis

OddsProfit er professionelle, og dermed er forslagene seriøse. Ikke lottokuponer. De er åbne omkring både tabte og vundne væddemål i gruppen. Det er nemt at følge deres odds og blive inspireret.

Jeg kan derfor anbefale, at blive medlem af gruppen og nyde godt af deres bets.

1. marts 2023

SVINDEL

Jeg skrev en mail til dem angående opsigelse, har ikke hørt et ord eller noget form for svar. Og så trækker de 250kr for et par dage siden, selvom jeg har opsagt.

Det er rent SVINDEL, og håber snart de for styr på deres ting. Kan varmt IKKE anbefales

6. juni 2023

Kæmpe yes herfra

Oddsprofit er meget professionelt og hjemmesiden er godt bygget op og er dermed alle pengene værd, deres eksperter sammensætter gode og sikre odds og har hjulpet mig med at både betale for de 249 kr som det koster at havde abonnement og mere end det
Kæmpe yes herfra

7. maj 2023

4 stjernet

4 stjernet
Jeg er meget positivt overrasket over Oddsprofit. Jeg har før i tiden prøvet abonnementer ved andre profesionelle der Oddser men jeg er aldrig kommet på den anden side med overskud. Men hold nu fast hvor kan Jonas Mortensen og Mark Savlgreen skabe et overskud. De har ekstremt meget styr på deres område. Jeg vil anbefale Oddsprofit til alle over 18 som vil lave et overskud.

4. december 2022

Virkelig ringe kundeservice

Virkelig ringe kundeservice. Jeg afsluttede mit abonnement før jeg var færdig med min prøveperiode. Blev derefter trukket i penge to gange siden, mens jeg har skrevet mindst 5 mails med svar på en enkelt. virkelig virkelig ringe. Ingen hjælp at hente, selvom jeg opsagde mit abonnement 3 gange, uden respons.

1. november 2022

Trukket penge

Produktet i sig selv er fint nok og giver dig fine odds forslag. Dog er selve virksomheden mærkelig da de uautoriseret trækker penge fra ens kort efter man har afmeldt sig.

Opdatering:
Fik pengene tilbage igen og en bekræftelse på afmelding ca. 1,5 måned efter jeg skrev og efter jeg spærrede mit kort

3. november 2022

Jeg har nu skrevet til dem på facebook…

Jeg har nu skrevet til dem på facebook om at jeg vil afmeldes fra deres 4 dages prøve periode og jeg skrev samme dag jeg valgte at tilmelde mig at jeg ville afmelde mig, at de så seer beskeden men ik svare er for useriøst, har nu skrevet til deres mail, hvis jeg intet svar får der om at blive 100% afmeldt og de så trækker penge må jeg gå skridtet videre eftersom jeg har gjort det klart at jeg vil afmeldes fra prøveperioden

Update: efter ha skrevet en sidste gang til dem på facebook har jeg fået svar om at jeg er blevet afmeldt

6. august 2022

Super betting tips

Super betting tips. Jeg har haft medlemskab til OddsProfit i cirka 6 måneder, og har oddset på egen hånd i længere tid. Jeg har vundet penge som jeg ikke ville kunne have vundet uden den ekspertise som OddsProfit har ydet mig.

Klar anbefaling herfra, uden tvivl pengene værd.

11. juli 2022

ADVARSEL!

ADVARSEL!! Hvis i tilmelder jer så hold øje med jeres bank konti, da de hver måned trak dobbelt beløb fra kontoen, alle mulige skæve beløb helt ned til 3,95 opkrævede de, så sørg for og tjek op på jeres konto når i tilmeldte, gad vide hvor mange mennesker der ikke opdager deres “fejl”.

9. juli 2022