Ik kocht een jonge occasion: volkswagen ID4 bij de vestiging in Assen, waar ik perfect geholpen ben door verkoper Diederik. We konden snel zakendoen en bij het ophalen van de auto kregen we uitgebreid... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Century Assen Verkoper Diederik A We hadden nog nooit in een automaat gereden (70 jaar) maar hij heeft het heel goed uitgelegd waardoor we relaxed met onze nieuwe wagen naar huis reden. Pl... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor de 2e X bij Century Emmen geweest om naar een nieuwe auto te kijken, meer dan een half uur rondgelopen door de showrooms van Audi, Skoda & VW en tevens in diverse auto's gezeten en gekeken. w... Se mere
Virksomheden har svaret
15 oktober auto gebracht voor grote beurt.en A.P.K.Om 8 uur brengen en om 9.30 telefoon dat hij klaar was.Weet niet met hoeveel mensen aan de auto hebben gewerkt maar normaal gesproken onmogelijk.Kan... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Als toonaangevende speler in de regio willen we de verwachting van klanten overtreffen, ook als het gaat om duurzaam ondernemen. Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Škoda in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 400 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.
Kontaktoplysninger
Holland
- century.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top bedrijf met goede service
Gisteren hier onze eerste auto gekocht.
Vriendelijk personeel, goede service.
Auto stond er netjes bij, was schoon en volledig opgeladen.
Wij raden Century Occasion Centrum Groningen aan en komen hier in de toekomst zeker vaker

Telefonische bereikbaarheid zeer slecht
Telefonische bereikbaarheid zeer slecht.
Update 29-09-2025:
Ik heb inmiddels gesproken met Century en zij hebben toegelicht dat er hard aan gewerkt wordt om de telefonische bereikbaarheid weer te verbeteren. Voor het maken van de afspraak en de vragen die ik had ben ik fysiek bij de vestiging langs geweest en daarmee was alles geregeld.
Dus de tip voor iedereen die Century nodig heeft maar nog niet telefonisch kan bereiken, gewoon even langs de dealer dan helpen ze je daar graag verder 😄
Oorspronkelijke review:
Via de website heb ik een onderhoudsafspraak gemaakt, echter de prijs die ik bij terugkoppeling kreeg was veel hoger dan de prijzen op de website (APK en bandenwissel). Hiervoor probeer ik auto century te bellen om te vragen hoe dit kan. Het is na verschillende belpogingen waarbij ik meer dan een uur in de wacht stond nog niet gelukt iemand te spreken. Echt heel jammer.

Besvarelse fra Century Autogroep
Vandaag bij Century Groningen zeer…
Vandaag bij Century Groningen zeer correct geholpen door Tom Stegman in verband met een indicatie op de koelvloeistof, het niveau bleek te laag. Langs deze weg nogmaals bedankt voor het zeer aangename gesprek en de correcte snelle service, helaas is 6 sterren geen optie, wel verdient. Topper !!!

Review voor Century Assen
In april 2024 heb ik een Passat GTE gekocht bij Century Assen. Helaas had ik precies een jaar later een ongeluk en werd mijn Passat totalloss verklaard. Op dezelfde dag bracht ik de auto naar Schadenet Assen, het schadeherstelbedrijf van Century Assen.
Ik ben toen naar de verkoper (Lars Bolt) gegaan van wie ik de auto had gekocht en heb hem verteld wat er was gebeurd. Hij heeft mij direct geholpen met een vervangende auto en zei dat, zodra alles rond zou zijn met de verzekering, hij mij zou helpen bij het uitzoeken van een andere auto.
En zo is het ook gegaan: inmiddels rijd ik in een andere auto waar ik erg tevreden mee ben. In het begin had ik wat kleine technische problemen omdat ik snel een auto nodig had, maar na enige tijd heeft Lars alles netjes opgelost zodat mijn nieuwe auto helemaal in orde is.
Ik kan Century Assen en in het bijzonder Lars van harte aanbevelen!
Met vriendelijke Groet,
George Oltean

Verschrikkelijk telefoonrobot
De telefonische bereikbaarheid en daarmee dus service van Century is erg triest. Je krijgt gewoon simpelweg niemand te pakken wat je ook inspreekt, de telefoon blijft eindeloos rinkelen, of als je dan op het automatische doorverbindsysteem inspreekt dat je iemand wilt spreken die wel opneemt, krijg je iemand van een random afdeling die je vraag niet beantwoorden kan. We bellen u terug is het antwoord, nou je raadt het al zeker.....
Triest dat zo'n firma niet voor haar klanten bereikbaar wenst te zijn.

Slechtse en oplichters!
Slechtse en oplichters!! Breng je auto niet hier heen mensen !! Zogenaamd hebben ze van alles gedaan aan je auto ! Je moet je auto achterlaten achter af gaan ze je bellen dat er dingen moeten vervangen worden ! Bla bla ! Ik had ooit problemen met roetfilter ! Achter gezien had ik helemaal geen roetfilter en ja hoor factuur van 500€ moeten betalen ! Zeer slecht en duur!!!!! Nooit meer ga ik hier heen

Besvarelse fra Century Autogroep
Goedemorgen vorige week een vw taigo…
Goedemorgen vorige week een vw taigo gekocht bij auto Century Assen alles super goed bh en geregeld door Ronald kan ik iedereen aanbevelen zeer prettige omgang geen kapsones
Gr Harry

In april 2024 een T Roc gekocht
In april 2024 een T Roc gekocht.
Na 2 maanden begonnen de problemen, na dat de auto in 9 maanden tijd aantal keer is terug gegaan en in tussen tijd ook al aangegeven dat ik de auto terug wil doen. Omdat er nog garantie op zat moest ik dat niet doen. Er werd beloofd dat ze het probleem gingen oplossen.
Na 9 maanden ging de auto voor de 4e keer terug.
4 maanden naar de reparatie begint de probleem weer terug te komen.
Ik ben ben terug gegaan en aangeven dat ik de auto terug wil brengen en dat ik er klaar mee ben. Dit gaat niet zo maar en me geld terug gaat ook. Moet ruim € 6000 euro bij betalen voor een andere auto wat ouder is dan de mijne.
Wat ik belachelijk vind.
Ik heb er geen vertrouwen meer in.

Besvarelse fra Century Autogroep
Skoda Kamiq 2021 (K-191-LP)
Op 11 Juni 2025 een Skoda Kamiq bij Century in Groningen van bouwjaar 2021 gekocht. Prijs €19.900,- Aangezien ik MS heb kon ik na amper 2 weken niet meer fatsoenlijk in en uitstappen. Ik mocht terugkomen en auto's passen waar ik wel fatsoenlijk in en uit kon komen. Een Volkswagen T-Cross bleek geschikt voor mij. Echter de T-Cross was 1 jaar ouder (2020) en veel minder opties. Ik wou mijn Skoda Kamiq hierop inruilen zonder bijbetaling. Echter ik moest €3500,- bijbetalen omdat mijn auto volgens een medewerker in nog geen maand tijd €1500,- had afgeschreven!! Leg dat maar eens uit aan de klant.
De volgende dag belde mijn man om te vragen of ze de auto niet terug wouden nemen zonder inruil, aangezien ik de auto dus nog geen maand had gehad.
Maar ze wouden de auto NIET terugnemen. Erg slecht!! Ik heb nu dus een auto waar ik niks aan heb, terwijl Century de auto zo weer kan verkopen. Hele slechte service. Een idioot hoog bedrag €3500,- bijbetalen op inruil op een T-Cross die ouder was en minder opties had,en vervolgens laten ze je zitten omdat ze de auto niet terug willen nemen.

De telefoonboom
De telefoonboom van dit 'bedrijf' in Groningen is echt een lachertje. In totaal een uur de eerstvolgende klant zijn gaat er bij mij gewoon NIET in. En dat herhaaldelijk.
Ik zou van 'het uithangbord' van diverse grote merken toch een hogere servicegraad verwachten.
Ondertussen wel in onzekerheid of de laatste servicebeurt volledig is uitgevoerd en dat voor de zomervakantie.
Update: Skip de telefoonboom en rij heen; en hoop dat je geholpen wordt door kundige balie-medewerker aldaar en dat ze tijd hebben! Voor nu één ster erbij!

Besvarelse fra Century Autogroep
Ze kunnen totaal niet communiceren met…
Ze kunnen totaal niet communiceren met een klant
Misschien hebben ze het tegoed?
2 keer mail gestuurd en totaal geen reactie
Zou er nooit een auto kopen.heb zelf een audi maar niet via century. Klantvriendelijkheid is geen prio bij century groningen

Nieuwe ruitenwisserbladen vóór
Vandaag heb ik 2 nieuwe ruitenwisserbladen vervangen bij deze garage en moest maarliefst 118,_ aftikken.
Hier schrok ik enorm van en vroeg van of dit geen vergissing was...
"Neehoor dat zijn de standaard
prijzen inclusief montage" kreeg ik als
antwoord. Uiteraard heb ik dat bedrag er niet voor betaald na enig overleg want zoiets kun je binnen één minuut doen.
Bij navraag in de werkplaats kreeg ik wel een reactie van" ja, dat is inderdaad prijzig".
Dus mensen... maak duidelijke afspraken over de prijzen, zo voorkom je achteraf een discussie.

Besvarelse fra Century Autogroep
Bij Century Assen ben ik al meerdere…
Bij Century Assen ben ik al meerdere keren geholpen en ik ben zeer tevreden over de service. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk aan de telefoon en nemen ook de tijd voor je bij bijvoorbeeld een terugroepactie, onderhoudsbeurt of andere vragen.
Wat ik vooral waardeer: als er een keer iets misgaat in de communicatie, wordt er niet moeilijk gedaan — er wordt direct meegedacht en gezocht naar een oplossing. Dat is voor mij echte klantgerichtheid.
Ook in de showroom en werkplaats word ik altijd vriendelijk geholpen, van de balie tot de verkopers.
Kortom: ik voel me serieus genomen als klant en ben erg blij met zowel de service als mijn auto. Een dikke pluim voor het team van Century Assen!

Slecht contact
Ben al vanaf 28 mei bezig om in contact te komen. Heb een mail gestuurd over interesse voor een auto.

Klantvriendelijk 0,0
Echt een drama om century Emmen telefonisch te bereiken standaard minstens een half uur in de wacht en dan hoor je een stompzinnige vrouwelijke robot stem die je zogenaamde keuzes geeft
Vervolgens gewoon in de wacht knap irritant
Auto gebracht maandag voor een beurt en 4 nieuwe banden maandag middag gebeld banden zijn besteld dinsdag is de auto klaar
Gebeld dinsdag middag 17:00 weer een half uur in de wacht echt reuze irritant.
banden komen woensdag pff
Niet echt klant vriendelijk
Century had mij toch ook ff kunnen bellen met een update
Dus ik zou deze garage niet aanbevelen

Leuke Skoda Scala 2021 gekocht
Leuke Skoda Scala 2021 gekocht, vriendelijke en behulpzame verkoper en monteurs. Wilt U een auto uit de volkswagengroep, dan is Century Assen een fijn adres.

Super slechte service
Wij hebben een volkswagen golf gekocht bij century er zat een fout melding in (gaat om de veiligheid stuur trekt zomaar naar rechts of links) en de remmen maken veel lawaaipas na 2,5 week konden ze de auto uitlezen wat ik veel te lang vindt duren. De auto piept steeds waar je stapel gek van wordt dus naar een paar dagen weer naar century voor mij stond een man met een lease auto ook een fout melding die ze gelijk gingen uitlezen en mijn afspraak moet ik maar op wachten. Echt een rot service!!!

Zeer klantonvriendelijk
Ik kwam vragen of er klein onderdeel te bestellen was van vw.
Totaal geen interesse of klantvriendelijkheid. Moest het zelf maar even uitzoeken. Dit is niet de 1ste keer vaker deze horken iets gevraagd.
Gelukkig waren ze een paar deuren verderop wel zo vriendelijk om even te zoeken en na 5 min waren de onderdelen besteld.

slechte service en bereikbaarheid
Contact krijgen met century is al een probleem, ze laten je rustig een half uur in de wacht staan. Als de auto uit de garantie is en je krijgt een storing die zegt ga langs je garage ivm 12 v storing, is t antwoord: kom over 8 weken maar terug...

Besvarelse fra Century Autogroep
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.