Vaatwasserbestendig en microplastic vrij. Love it . De opmerking dat in houten snijplanken ook lijm of zelfs plastic zitten is eentje die veel mensen niet weten. Daarom was ik niet overgestapt naar ee... Se mere
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
klantenservice beantwoorde mijn annulering voor mijn bestelling erg snel toen ik perongelijk 2 keer apart een bestelling had gedaan ipv 1 keer en daarbij korting misliep. Uiteindelijk waren ze zo vrie... Se mere
In het begin was ik best wel sceptisch, omdat ik bang zou zijn dat mijn messen snel bot zouden worden van het titanium oppervlak. Na een maand gebruik merk ik tot nu toe niet echt meer botheid in de m... Se mere
Mocht Klarna niet werken…. Bedenk dan dat er iets niet klopt. Standaard antwoordmailtjes en niet afdoende op je mail reageren. Dat team bestaat overigens uit 1 persoon!
Bij celuxer geloven we dat gezond eten puur, eenvoudig en krachtig moet zijn. Daarom creëren we premium keukengereedschap dat vrij is van gifstoffen en microplastics, ontworpen om de gezondheid elke dag te verbeteren.
Holland
Super producten met perfecte kwaliteit. Was een cadeau voor mijn moeder en ik heb gelijk punten binnen geharkt!

Besvarelse fra Celuxer
Waarom krijg ik het gevoel dat ik er weer ingetuind ben. Mijn bestelling is inmiddels al langer als een week onderweg. Als ik de track en trace link aanklik wordt ik weer omgeleid naar telebankieren.
Voordat ik bestelde nog op trustpilot gekeken. Dit zag er op zich goed uit. Maar nu ik weer de reviews bekijk zijn ze wel heel erg ‘gemaakt’

Besvarelse fra Celuxer
Had laatst een snijplank besteld en hij kwam goed in orde binnen. Netjes, goede kwaliteit en de klantenservice is heel betrouwbaar. Zeker een aanrader.
Het product was snel geleverd en van goede kwaliteit gemaakt. Zeer handig!