Banner for Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse Anmeldelser

Bredegade 50, 4200 Slagelse, DK

Super sjovt og skønne omgivelser. Vi havde dog en mand med på 1,98 cm som bare noget generet af de lavthængende skærme. Men hey, det gjorde kun at lillemor her løb med sejren 😎 vi ses helt sikker... Se mere

God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... Se mere

Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... Se mere

Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Bredegade 50, 4200, Slagelse, Danmark

• 55555050

Book årets julefrokost hos Cecilie's

Hold årets julefrokost hos Cecilie's fra kun 545,- pr. person

Svarer typisk inden for 1 uge

1.107 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk personale

Skønt sted. Hyggelig time. Fantastisk betjening. Især Mathilde Hansen var meget imødekommende og kundeminded.

12. november 2025

Hej Kristian,
Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at I havde det hyggeligt hos os, og at personalet gjorde oplevelsen ekstra god 🙏✨
Vi giver din ros videre til Mathilde – det vil helt sikkert gøre hende rigtig glad at høre, at hendes imødekommenhed og service blev bemærket.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart!

Team Cecilie’s

En ok oplevelse, men ikke noget der gør man hurtigt kommer igen

Alt for meget støj. Skuffende at der slet ikke var renoveret ved bowlingbanerne men bare gjort pænt ved barens afdeling. Vi oplevede også fejl i maskinen bla en kegle der væltede men blev rejst op igen af "snoren". Havde været fedt med nyt lækkert bowling område nu det lignede på opslag at stedet blev renoveret.. Vi savnede airhockey som ikke så ud til at være der mere, det var ellers en favorit da det var superbowl der havde stedet.

Toiletterne var heller ikke de mest lækre at besøge.

Man føler sig også liidt snydt når en stor sodavand kun er i et 50 cl glas og ikke 75 cl. Så reelt bare mellem størrelse. Det selvfølgelig en smart måde at få solgt flere glas sodavand på, meeeeen...

Håber selvfølgelig det hele bliver bedre når alt er på plads men lige nu var det en skuffelse..

-dog vil jeg sige det ene personale vi snakkede med ved ankomst var super flink så en god oplevelse lige med det.

18. oktober 2025

Hej,
Tusind tak for din ærlige anmeldelse 🙏
Vi er kede af at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne.
Vi tager det med til teamet og i vores løbende evaluering. Renoveringen er endnu ikke helt færdig, og vi håber, at I vil give os en chance igen, når alt står på plads.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, og vi håber, at kunne byde dig velkommen igen en anden gang😊

Team Cecilie’s

Maden var kold og fejl i scoresystem

Maden var kold da den kom - og i øvrigt kom den først efter 30 min, selvom vi havde forudbestilt menuen: burgere og pommes,

Derudover var der fejl på banen, hver gang vi skød 9 kegler synes systemet at vi havde lavet en strike. Bane 14. Vi var fulde og ligeglade, men er man seriøs bowlingspiller kan det måske være et problem. Min score har aldrig været så høj, så jeg burde være glad.

31. oktober 2025

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er virkelig kede af, at maden både kom for sent og var kold – især når den var forudbestilt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Det er jo fedt med en høj score, men systemet skal selvfølgelig registrere korrekt – uanset om man er hyggebowler eller er en seriøs spiller. Vi tager det med videre til teamet og i vores løbende evaluering. Og godt at høre, at humøret var i top på trods😅 ✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Vi håber, at vi får lov at give jer en langt bedre oplevelse næste gang ✨

Team Cecilie’s

Vi havde firma arrangement der

Vi havde firma arrangement der, super god service, og lækker mad, alt i alt 5 stjerne herfra.

1. november 2025

Hej Kasper,

Det er super dejligt at høre, I havde et godt firma arrangement. Vi er selvfølgelig altid klar, til at ligge lokaler til andre arrangementer i fremtiden🙌

Rigtig god dag til dig. 😊

Team Cecilie's

Vi glæder os til at bowle hos jer igen næste uge

Vi er glade for at starte op igen med at bowle en gang om ugen. Vi glæder os til at fortsætte med det.
Personalet var meget venlige og imødekommende.

23. oktober 2025

Hej Henning,

Det er da os, der glæder sig til at se jer! Det er en kæmpe fornøjelse at have jer, og du må endelig sige til, hvis vi kan gøre noget for at optimere oplevelsen 💛

Rigtig god weekend.

Besøg i efterårsferien

Vi var afsted i efterårsferien for at prøve det nye sted, men oplevede, at det stadig var under en kæmpe renovering. Facadeskiltet var stadig fra den gamle bowlinghal. Det eneste der så ud til at være anderledes, var beklædningen af baren og et par skilte.
Vi havde booket en bane med børnebander, men blev ringet op tidligere på dagen om at det ikke var muligt.
Istedet fik vi baner nede, hvor der næsten ingen børnekugler var. Der manglede også sko til børnene (i efterårsferien!), de var ikke kommet endnu.
Vi oplever så af de første mange runder misser vi alle 4 vores skud. Banen er simpelthen utilregnelig og efter 20 min crasher hele spillet. En medarbejder er sød til at få skiftet os til en anden bane, som også er i stykker og så videre til en tredje. Hun er sød og forlænger vores spilletid med 10 min. Og herefter går det strygende og det går op for os, HVOR ødelagt den første bane faktisk var.
Inden vi skal hjem, besøger vi toiletterne som tydeligt heller ikke havde fået en kærlig hånd (forhåbentligt endnu).
Så vi gik fra med en følelse af at de nok havde åbnet for tidligt, men mega sødt og godt personalet, som gjorde alt de kunne, i de rammer der var blevet sat!

14. oktober 2025

Hej Trine,

Tusind tak for dit efterårsbesøg og din feedback til oplevelsen.

Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, at vi vil give et halvfærdigt indtryk, og vi får rykket for at få de sidste implementeringer på plads – vores prioritet har været at få åbnet til efteråret, så vi kunne vedligeholde det gamle samlingspunkt for bylivet i Slagelse. Det har vi selvfølgelig lært af, så tak for at dele vores mangler med os 🙏

Må du have en skøn weekend.

Fin information undervejs

Fin information undervejs. Alt var klar da vi ankom. God betjening

25. oktober 2025

Hej Jens,

Tusind tak for dit besøg og din positive feedback.

Jeg er glad for at gøre, at kommunikaiton, aktiviteter og bestillinger var strømlinet - jeg har givet en virtuel highfive fra dig til mine kolleger, der tog sig af jer på dagen! Tak for anerkendelsen 🙏

Må du have en dejlig dag.

Sødeste personale

Vi var hos Cecilie's idag og blev mødt af personale der var søde og super hjælpsomme.
Det er ikke sidste gang vi kommer der.

25. oktober 2025

Hej Carina,

Tusind tak for rosen til mine dygtige kolleger. Jeg har sendt din anmeldelse videre til dem, der tog sig af jer på dagen - det er højt værdsat!

Må du have det fantastisk indtil vi ses igen 🌟

Team Cecilie's

Vi besøgte jer i efterårsferien

Vi besøgte jer i efterårsferien. Blev modtaget af søde og imødekommende personale. Fik super lækker og veltilberedt mad efterfulgt af bowling. Kommer helt sikkert igen når det også er muligt at spille minigolf

16. oktober 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for det skønne efterårsbesøg!

Det var en fornøjelse at have jer forbi, og vi er meget stolte og glade for, at i er gået herfra med en kanon oplevelse på alle fronter. Tusind tak for at dele det med os 🙏

Jeg har sendt din anmeldelse videre til mine kolleger i både bar og køkken 💛

Må du have en fantastisk torsdag - vi ses forhåbentlig snart igen til et slag minigolf!

Lækker mad, god pris

Vi havde en dejlig oplevelse hos Cecilie, og kommer gerne i gen!

19. oktober 2025

Hej Anders,

Tusind tak for besøget og rosen til vores nye oplevelsesunivers. Det er SKØNT at høre, at i gik herfra med en dejlig oplevelse - og så at det oveni købet ikke er sidste gang! 🌟

Jeg har sendt din ros videre til mine dygtige kolleger i både køkken og bar. Tak for anerkendelsen 🙌

Må du have en fantastisk mandag.

Team Cecilie's

Fin oplevelse mht bowling og virkelig lækker mad

Fin oplevelse mht bowling
Vi havde dog bestilt frokost hvor vi blev sat til at spise i pool-området med voldsom larm fra bowlingen og de der spillede pool. Det trak ned i oplevelsen,for maden var ellers virkelig god.
Er sikker på at med små-justeringer kan det hele blive et rigtig fedt sted at få en masse sjove oplevelser.
Vi kommer helt sikkert igen

18. oktober 2025

Hej Joy,

Tusind tak for feedback på oplevelsen i vores nye oplevelsesunivers!

Vi værdsætter ethvert perspektiv af gæsteoplevelsen, og jeg kan sagtens forstå, at frokostoplevelsen har været for larmende i poolområdet ved baren. Jeg beklager meget oplevelsen og sender din anmeldelse videre til teamet, så vi kan minimere støjen under madoplevelsen til fremover. Tusind tak for at dele det med os 🙏

Jeg er glad for at høre, at du ellers havde en god oplevelse i vores bowlinghal! Forhåbentlig ses vi igen til en oplevelse, der oser af hygge hele vejen rundt 🤩

Må du have en fantastisk mandag.

Der mangler nok hjælpemidler til børn

Der mangler nok hjælpemidler til børn. Der var kun to rutsjebaner som børnene kan trille deres kugler ned af, og de var begge i brug da vi kom. Der mangler også flere lette kugler. Derudover er der meget larm fra kælderen, som er under ombygning. Men ellers en hyggelig oplevelse, og lækkert med de valgmuligheder der var af snacks/mad og drinks. Personalet var søde og imødekommende.

17. oktober 2025

Hej Sofie,

Tusind tak dit besøg og din feedback til oplevelsen.

Du er ikke den første, der efterspørger mere til børnebowlingen, så det er vi allerede i gang med at få løst. Jeg er meget ked at, at det ikke har været tilfældet ved dit besøg og håber, at i kommer forbi en anden gang til en 100% børnevenlig oplevelse.

Larm fra kælderen beklager jeg meget - det er vores minigolfpark, som de arbejder på at færdiggøre. Jeg har sendt din anmeldelse videre, så vi kan se ind i muligheder for at minimere støjen, for det skal selvfølgelig ikke være til gene for vores gæster!

Resterende ros er jeg simpelthen så glad for at høre. Jeg har sendt den videre til mine dygtige kolleger, der tog sig af jer på dagen. Tak for anerkendelsen og øjet for potentialet i en oplevelse, der ellers rummer flere mangler 💛

Fin oplevelse

Det var overordnet en fin oplevelse. Dog meget larm og mange mennesker på lidt plads. Det tog 10 min. før vi kunne blive betjent og oplyse vores booking, da der kun var 1 kasse. Dog mange medarbejdere. Dog er stedet lige åbnet, hvilket selvfølgelig også skal tages med i ligningen.

17. oktober 2025

Hej Mia,

Tusind tak for dit besøg og din feedback til vores nye oplevelsesunivers.

På trods af din forståelse ift. vores nylige åbning, så er det vigtigt at komme godt fra start, og det gør vi ikke, hvis vores gæster venter helt op til 10 minutter ved ankomst for at kunne begynde sit spil. Jeg har sendt din oplevelse videre til teamet, så vi kan minimere ventetiden fremover - tak for at dele det med os, så vi kan blive bedre! 🙏🌟

Jeg beklager meget din oplevelse og håber, at i havde en hyggelig stund sammen, efter i fik meldt jeres ankomst.

Jeg sådan set tilfreds

Jeg sådan set tilfreds, men Jeres service til faste bowlere kunne gerne være bedre. Eks at vi ikke får det til samme pris alle dage, gør bare at man ikke kommer ned og træner flere dage. Og så at I ikke informere om at prisen ikke gælder i ferier.
Til det vil jeg sige at i stedet for at træner 5 dage udover vores faste træningsdag vil jeg kun komme 1 måske 2 gange ekstra, syntes det er synd at i skal gå glip af de penge der kunne være brugt, på de andre 3-4 dage.
Men ellers top nice sted…

16. oktober 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din feedback til oplevelsen som fast bowler.

Vi har desværre ikke samme klubrabat i de tidsrummer, hvor Cecilie's-banerne i forvejen har travlt - det vil sige på helligdage, aften-ryk og i weekenden.

Sådan står det til i alle vores afdelinger, og jeg er meget ked af, at denne information kommer som en overraskelse. Vi har allerede været i dialog med diverse klubber men sørger selvfølgelig for at tage fat i de respektive formænd, så vi kan få kommunikeret vores grundige regelsæt klart og tydeligt.

Du er altid velkommen, hvis du skulle skifte mening. Det er en kæmpe fornøjelse at have jer og vidne til den stemning, som i skaber i vores bowlinghal 🙌

Team Cecilie's

Det bliver forhåbentlig bedre…

Mangel på lette kugler til børn. Spillet sat op til 9-pins spil, med begrundelsen det var valgt ved booking - Nej, det var ikke.
Stedet er under opbygning. Alt hvad man kender fra Cecilies andre steder, er der ikke. Men det er forhåbentlig kun for en periode.
På nuværende tidspunkt er det bare som det gamle bowlingcenter.

15. oktober 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for dit besøg og din feedback til oplevelsen.

Jeg har fundet din booking frem og kan godt se, at du ikke har ønsket det til dit spil. Der er ingen tvivl om, at det skyldes intern dårlig kommunikation, så jeg beklager, at det har haft en negativ indflydelse på din oplevelse. Vi har sammensat et helt nyt team af dygtige mennesker, så dynamikken og samarbejdet er noget, vi skal lande i og arbejde på. Tak for at dele det med os, så vi kan blive bedre 🙏

Jeg har sendt din oplevelse af mangel på lette kugler til børn videre, så vi kan få købt flere. Jeg er meget ked af, at det har været en mangel ved dit besøg.

Med det sagt, så er jeg glad for at høre, at du er en genganger fra vores søstercentre og ved hvad vi og vores koncept står for. Tak for at komme forbi os i Slagelse for at tjekke os ud - jeg lover, at vi dag for dag kommer nærmere den ærekære Cecilie's-stemning, som vi værner om 🌟 Vi er kun lige begyndt, og det skal nok blive godt! 🙌

Må du have en skøn dag.

Det var positivt.

15. oktober 2025

Hej Geert,

Tak for besøget og rosen 💪

Vi arbejder stadig på minigolfen og eventlokalerne, men du må endelig sige til, hvis du har ønsker til fremtiden 😊

Må du have en skøn dag.

Team Cecilie's

Vis anmeldelser på alle sprog. (175 anmeldelser)