Banner for Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse Anmeldelser

Bredegade 50, 4200 Slagelse, DK

Super sjovt og skønne omgivelser. Vi havde dog en mand med på 1,98 cm som bare noget generet af de lavthængende skærme. Men hey, det gjorde kun at lillemor her løb med sejren 😎 vi ses helt sikker... Se mere

God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... Se mere

Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... Se mere

Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Bredegade 50, 4200, Slagelse, Danmark

👍👍👍👍

Nice personale ,god service 💪

12. januar 2026

Hej Monik
Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌🎳
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og ikke mindst, at du har fået god service - det er jo præcis sådan det skal være 🙌

Vi håber at se jer igen snart 😊🎳

Dejlig venlig betjening

Meget god oplevelse, bowlede, og bestilte mad derefter. Lækker mad bøfsandwich/ pomfritter og natjos som kom hurtigt efter bestilling.
Da vi sad og spise var det lidt køligt.
Meget er lavet om og andre omgivelser, altid godt med forandring.

11. januar 2026

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse🙌
Dejligt at høre, at I havde en god oplevelse med både bowling og maden – og skønt at høre, at maden kom hurtigt 🍔🍟🙌
Tak også for input omkring temperaturen, det tager vi med videre. Og hvor er det rart at høre, at de nye omgivelser og forandringerne faldt i god jord 😊✨
Vi håber at se jer igen en anden gang 🎳😊
//Team Cecilie's

Generelt et dejligt sted, men med plads til forbedring.

Personalet er venlige og imødekommende, bowlingcentret og pool-delen er super, men deres minigolf-afdeling rammer lidt ved siden af. Sværhedsgraden gør, at det ikke er særlig børnevenligt, samtidig var der koldt dernede, ligesom at der også var koldt på toiletterne.

10. januar 2026

Hej Steffen
Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌
Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os 🎳🎱
Tak også for den ærlige feedback omkring minigolfen og temperaturen – det er værdifuldt for os og noget, vi tager med videre i vores løbende forbedringer, så oplevelsen bliver endnu bedre for både børn og voksne.
Vi håber at få mulighed for at byde jer velkommen igen en anden gang 😊
//Team Cecilie's

Det var en rigtig hyggelig aften hos…

Det var en rigtig hyggelig aften hos jer. Venligt personale og god service.

3. januar 2026

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse 🎳 Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en hyggelig aften hos os, og den ros giver vi straks videre til teamet. Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang 🙌

Rigtig god mad

Rigtig god mad
Hurtig betjening af sødt og venligt personale. Gode baner der fungerede.
Alt i alt en super god oplevelse vi kommer helt sikkert igen 😀

23. december 2025

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at både maden, betjeningen og banerne levede op til forventningerne – sådan skal det være 😀✨
Det betyder rigtig meget for os, at I har haft en super god oplevelse – og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen en anden gang.
// Team Cecilie’s 🎳

Mine to drenge og jeg spillede minigolf…

Mine to drenge og jeg spillede minigolf - og personalet var så søde! - banerne var super. Alt var godt.
Og så er stedet blevet lyst og fint 😊

22. december 2025

Hej Sidsel
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at du og dine drenge havde en rigtig god tur til minigolf — og at både personalet og banerne gjorde oplevelsen ekstra god 😊
Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang.
// Team Cecilie’s 🎳

God oplevelse

Var på besøg deroppe med vores børnebørn.
Der var et dejligt besøg. Personalet var utroligt søde og hjælpsomme unge mennesker.
Vi kommer helt sikkert igen 🥰

21. december 2025

Hej Vivi
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det skønt at høre, at I havde en god oplevelse sammen med jeres børnebørn – og at vores personale gjorde besøget ekstra rart 🥰
Det betyder meget for os, og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.
Rigtig glædelig jul til jer🎄✨

Super fint sted

Super fint sted. Gode aktiviteter. Venlig og imødekommende betjening. Rart at være. Vi kommer igen🌞

20. december 2025

Hej Camilla
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er vi glade for at høre, at I nød både aktiviteterne, stemningen og betjeningen 🌞🎳
Rigtig glædelig jul til jer 🎄✨

// Team Cecilie’s

Ærgerligt at åbne i nyt navn og så ser det så slidt ud

Vi var fornyeligt 6 stykker forbi til bowling og minigolf i Slagelse.

Det i sig selv fungerede som det skulle men ærgerligt at åbne i nyt navn og så ser det så slidt ud.
Den ene side af kælderen med minigolf var godt på vej til at kunne være hyggeligt, den anden side ligner mest og alt en mørk og dyster kælder med ledninger hængende ud til alle sider og rå beton væge.
Ellers fine baner med hvad der virker til ufærdige omgivelser

13. december 2025

Hej Magnus
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 🙏
Vi er kede af at høre, at du synes, at der ser slidt ud. Vi har gennemført en omfattende renovering, og selvom meget er faldet på plads, mangler der stadig de sidste detaljer - dem arbejder vi løbende på.
Vi er glade for at høre, at selve bowling og banerne fungerede godt – og så håber vi at se jer igen en anden gang.
Tak igen for den ærlige feedback – den hjælper os med at blive endnu bedre.

Glædelig jul🎄

//Team Cecilie's 🎳⛳

Tusind tak for en rigtig god julefrokost

Tusind tak for en rigtig god oplevelse i fredags til julefrokost, en aften som var servicemindet af sødt og meget personale, rigtig lækker mad og der blev fyldt op hele tiden, hyggelige rammer med gode aktiviteter og god musik – det var nemt at være en stor flok, hvor alle bare hyggede sig

5. december 2025

Hej PC Glas
Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse 🙏✨
Det betyder enormt meget for os at høre, at både personalet, maden, stemningen, musikken og aktiviteterne ramte plet, og at det blev en julefrokost, hvor alle bare hyggede sig 🎄🎶
Tak fordi I valgte os til jeres aften – I er altid mere end velkomne igen en anden gang💛

Bowl og billard

Vi var 4 voksne og 2 børn der bowlede, en super god oplevelse, derefter mad som også var godt.
Et minus var far og søn startede med 1/2 times billard, på et bord som var rigtigt snavset, med alt muligt snuller på. Bordet er ellers ok at spille på, det bliver bare ødelagt hvis man ikke passer det.

6. december 2025

Hej Tage
Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både bowling og maden – det er vi virkelig glade for at høre 🙏🎳
Vi er selvfølgelig kede af oplevelsen med billardbordet – det er helt fair kritik, og den tager vi seriøst. Bordene skal være i orden for alle, og vi følger op på rengøring og vedligehold med det samme.
Tak fordi du både deler det gode og det, vi kan forbedre – og vi håber, vi må byde jer velkommen igen til en endnu bedre oplevelse næste gang 💛

Vi var en familie på 12

Vi var en familie på 12
Vi bowlede og fik øl,vand og schlosice
Det var en god oplevelse og vi følte os velkomne😀

30. november 2025

Hej Janne,
Tak for din anmeldelse! 💛
Hvor er det skønt at høre, at hele familien havde en god oplevelse og følte sig velkomne. Det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe for vores gæster - så den ros sender vi straks videre til teamet i Slagelse!
Vi håber, at vi ses igen en anden gang hos Cecilie's! 😄🎳
//Team Cecilie's

God mad og venligt personale.

God mad og venligt personale.
Fornuftig pris.
Alt i alt en god oplevelse/aften

28. november 2025

Hej Anders,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌
Vi er så glade for at høre, at både mad, pris og stemning gjorde din aften god. Vi håber at se dig igen snart hos Cecilie's! 😊
//Team Cecilie's

Hjemmesiden viser et billede af en…

Hjemmesiden viser et billede af en stor, åben hal. I virkeligheden bliver man vist ned i en lille kælder, hvor lugten desværre matcher omgivelserne. Banen er hurtigt overstået – cirka tyve minutter – og der er meget lidt variation mellem banerne.

30. november 2025

Hej Ulrik,
Tak fordi du deler din oplevelse — vi er kede af, at besøget ikke levede op til dine forventninger. Det tager vi med i vores løbende evaluering og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os🙏

Mega fedt sted

Mega fedt sted, dejligt at der er opgraderet med en masse slags spil og de har lavet om, dog kunne varmen godt være lidt bedre :)

27. november 2025

Hej Martin,
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og vi arbejder på sagen ifht. varmen — tusind tak for din feedback!
Vi håber, at vi kan byde dig velkommen her hos os igen en anden gang🙌

Bowl og kage

Vi var 19 pensionister oppe og bowle. Leif gav kaffe og kage(fødselsdag). Vi fik de dejligste hjemmebagt chokolade kage 5 stjerner herfra.🎂🎂

25. november 2025

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse! Og et stort tillykke til Leif! 🎉
Vi er så glade for, at I hyggede jer, og at den hjemmebagte chokoladekage faldt i god jord – den bliver bagt med masser af kærlighed.

Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang hos Cecilie's💛

Hyggelige minigolfbaner

Vi besøgte minigolfbanerne ifm en familiefødselsdag med både voksne og børn. Området var fint og imødekommende, og der var masser af plads a da vi på det givne tidspunkt var de eneste, der benyttede banerne. Det eneste vi savnede lidt var nogle stole/siddepladser i området, da nogle var ældre, og vi også havde en baby med. Vi hentede dog blot selv en stol ovenpå, så på den måde var det hurtigt løst. Personalet var sødt og imødekommende, og der var et god udvalg af drikkevarer.
Det eneste minus ved stedet er toiletterne, som var meget kolde og fremstod lidt nussede med manglende rengøring - der manglede også papir flere steder, trods vi var der først på dagen.

23. november 2025

Hej Camilla
Tusind tak fordi I valgte at fejre jeres familiefødselsdag hos os – og for at dele jeres oplevelse 🙏🥳
Vi er glade for at høre, at I havde en hyggelig dag på minigolfbanerne, og at både området, pladsen og vores personale gjorde et godt indtryk 😊💚

Vi er til gengæld virkelig kede af at høre om jeres oplevelse med toiletterne 😕❄️
Det skal selvfølgelig være både rent, pænt og behageligt at benytte vores toiletter. Vi tager din feedback med i vores løbende evaluering både ifht. siddepladser ved minigolfbanen og rengøring på toiletterne🙏

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os til at blive endnu bedre.
Vi håber meget at få lov at byde jer velkommen igen en anden gang hos os 💛⛳✨

Betjening var mangelfuld

Hej vi Skulle ha noget at drikke til bowling det tog en evighed og måtte løbe frem og tilbage i spillet fordi der ikke var personale nok til betjening, ellers var det ok.

21. november 2025

Hej Thomas
Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏

Vi er rigtig glade for, at I havde en god bowlingtur – men vi er samtidig virkelig kede af at høre, at I måtte vente så længe på drikkevarer 😕🍹
Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal løbe frem og tilbage midt i sit spil for at få hjælp. Vi tager din feedback meget seriøst og følger op internt, så vi kan sikre bedre bemanding og hurtigere betjening – og vi er allerede i gang med at ansætte mere personale🙌

Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang🎳😊✨

//Team Cecilie’s

Vi havde en rigtig dejlig søndag…

Vi havde en rigtig dejlig søndag formiddag med bowling for hele familien. Sødt og hjælpsomt personale. Vi kommer helt sikkert igen.

23. november 2025

Hej Mie,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at I havde en rigtig hyggelig søndag formiddag hos os med bowling for hele familien 🎳💛
Det betyder meget for os, at I oplevede vores personale som søde og hjælpsomme – det sender vi straks videre til teamet!

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen en anden gang 🥰

//Team Cecilie’s

Det var en fornøjelse at besøg Cecilie…

Det var en fornøjelse at besøg Cecilie i Slagelse.
God mad og betjening hele aften

22. november 2025

Hej Rene,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at jeres besøg hos os i Slagelse var en god oplevelse🤩
Vi sender straks din ros videre til teamet, og så håber vi, at vi får lov til at byde jer velkommen igen en anden gang 🥰