Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... Se mere
Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Se mere
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Se mere
WOW!!!! Sikke en god oplevelse vi havde hos jer i Herlev i dag! Pæne, indbydende lokaler, smilende personale, virkelig GOD og veltillavet mad! Især får I 5 stjerner for at indtænke Dyrenes beskyttel... Se mere
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Perfekt til prisen
Gode faciliteter, rimelige priser, mad af acceptabel kvalitet.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Virkelig arrangeret og profesionelle…
Virkelig arrangeret og profesionelle personale. Der var styre på alt trods travlheden.
Vi fik en rigtig god fødselsdagsfest 😊

God mad til prisen
God mad til prisen. Sød og venlig betjening. Fin bowling oplevelse.

Fin modtagelse
Fin modtagelse
Dejlig hjælpsomt og smilende personalet
At der igen er fri parkering👍

Jazzkoncert
Vi havde nogle dejlige timer med swingende jazzmusik og mange danseglade gæster.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Super søndagsevent med swing i.
Super søndagsevent med god mad, venlig betjening, dejlig stemning og fantastisk musik leveret af Doghouse Cats.
En søndag med swing i. :-)

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Personalet var meget imødekommende og hele arrangementet forløb fint.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det var en dejlig eftermig
Det var en forrygende eftermiddag med dejlig svingjazz, fik en god buffet, alt smagte godt, vi fik også en svingom, kommer helt sikkert igen, har bestilt bord til d 12 april

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Sjov ,godt mad og kunne danses til god…
Sjov ,godt mad og kunne danses til god live musik

Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. Var i Herlev med min familie og der var åbenbart et arrangement med livemusik og dans. Musikken var så høj at ingen kunne holde ud at være der og vi kunne slet ikke snakke sammen. Så vi måtte køre før tid da min søn slet ikke kunne være i det. Rigtig ærgerlig oplevelse på hans 7. års fødselsdag. Måske burde man advare kunderne om det når man booker. Flere andre måtte også forlade centeret. Øv
Update: Jeg har efter denne review fået et gavekort på en tilsvarende oplevelse.

Fed stemning
Fed stemning! Sjove aktiviteter. Gode priser på mad og drikke. Hygge i flere timer uanset om man er på date eller med hele familien 😍

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi benytter ofte deres minigolf…
Vi benytter ofte deres minigolf faciliteter. Venligt personale og dejlig roligt i hverdagene inden 15, hvor vi kunne nyde banerne uden at vente. Dejligt sted for børnefamilier!

Fødselsdagsarranement
Efter et fødselsdagsarranement med minigolf og spisning var der enighed om det var meget vellykket.
God tid til minigolf, gode baner og en velsmagende servering.
Det er ikke sidste gang...

Venlig og imødekommende betjening
Venlig og imødekommende betjening. Servering til tiden, hurtige til at rette en lille bestillingsfejl fra min side. Dejlig dag med familien.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
God service og dejlig mad

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Hyggelig dag med bowl og frokost
Endnu en hyggelig dag i Cecilie’s, hvor vi denne gang tog 2 timers bowling og frokost. Det er altid en fornøjelse at være her med god stemning og altid et sødt og venligt personale. Giver det 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Da vi spille bowling gik bane 3 gange i…
Da vi spille bowling gik bane 3 gange i stykket og vi havde kun 1 time at spille i så meget af tiden gik med at vente på at banen bliv lavet så der var ikke så meget spil ud af det og vi kunne ikke blive forlænget det kunne man godt lige gør noget ved så det ikke så fedt når man betaler for 1 time og man ikke har en time alt spille i.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
God service. Vi manglede at bestille mad til 1 person, men det var ikke noget problem. Vi fik mad til alle -og til tiden 👍

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Super god service allerede ved…
Super god service allerede ved tilmelding og løbende, da vi skulle have svar på spørgsmål, have sat navne ind på banerne osv. Dejligt med gratis parkering. Og personalet var søde og imødekommende. Lys og luft omkring banerne. Rigtig god oplevelse

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det er ikke bare dårligt
Det er ikke bare dårligt, det er det værste jeg har prøvet i mit 53 årige liv. Hold kæft et sted. Vi kom for at se håndbold, og vi prøvede at ringe i forvejen, 2 x 15-20 min. Uden held.
Der stod ikke noget på deres hjemmeside om at man skulle bestille mad, de anbefalede det, men det var ikke et krav. Da vi kom frem og havde fået bord fik vi at vide at køkkenet havde lukket. Jeg var selvsagt ikke imponeret, og ville gerne tale med en der havde manager vagten, men det var ikke muligt. Vi var velkommen til at bestille noget at drikke, men intet mad. Det er en ommer, hvis man er blevet så stor så man ikke behøver at tage sin telefon eller være ligeglad med at der står på hjemmesiden at køkkenet lukker kl. 20.30, men bare afviser folk og er ligeglad, så har man efter min mening ikke noget at gøre i restaurations branchen. At kalde sig en sportsbar er også lige i overkanten, skærmene var tændt, og der var håndbold uden lyd, men til gengæld højt og sindssygt dårlig kvalitets lyd.
Lad vær med at slå jer op som noget I ikke er.
Mvh John Bonde