CDON Sverige - Nordens största marknadsplats! Anmeldelser

65.311

3,0

Købte et kaninbur. Desværre var det ødelagt flere steder ved modtagelsen. Det var samlet forkert og skruer stikkede tilfældigt ud, steder hvor de ikke burde. Vi burde have undersøgt bedre. Men CDO... Se mere

Efter en lang hård kamp med den danske Cdon, uden noget som helst hjælp at hente og elendig kundeservice, valgte jeg at skrive til den svenske afdeling, markant bedere, indenfor få dage fandt de pro... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Hvidevareforretning
  3. Boghandel
  4. Elektronikbutik
  5. Spilbutik
  6. Musikbutik

Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven.  En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in.  Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt.  Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.

Middel

65 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(65.311)

596 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

HOLD DIG VÆK

Jeg bestilte 2 forskellige varer ved CDON. Desværre har jeg kun fået det ene.
Da jeg kontakter dem for at høre hvad der sker med den anden, får jeg bare af vide at den er sendt og det ikke er deres problem(hvilket ikke passer hverken fra en juridisk eller moralsk synpunkt)

CDon er ansvarlig indtil jeg har skrevet under på modtagelse. Men de er pænt ligeglade "du kan jo bare kontakte gls" er holdningen. Men GLS aner ikke hvad jo snakker om.

Med andre ord, de er aldeles ligeglade og du bør holde dig væk.

24. juni 2026

Svindel

Har bestilt og beatalt 3723 kr for en mobil A/C maskine og den skulle være kommet d. 1. Juli men de har ikke afsendt pakken endnu og man kan ikke kontakte deres kunde service, de har kun Ai-genererede svar på mail.
"PAS PÅ DETTE FIRMA"

6. juli 2026

Hej,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det är mycket frustrerande när en beställd och betald vara inte har skickats enligt förväntan, särskilt när du har svårt att få den information och hjälp du behöver. Vi beklagar att din upplevelse inte har motsvarat dina förväntningar.

I vissa fall kan förseningar uppstå hos säljaren eller i leveranskedjan, men vi har full förståelse för att du vill få tydlig information om vad som har hänt. När du får ett AI-genererat svar från vår kundservice framgår det att du kan svara direkt på ärendet för att komma i kontakt med en handläggare som kan hjälpa dig vidare. Vi kommer även att följa upp din feedback internt för att se hur vi kan förbättra både vår kommunikation och våra handläggningsprocesser.

Vi uppskattar att du delar dina synpunkter med oss och tar gärna emot fortsatt feedback som hjälper oss att utveckla vår service. Vi hoppas att vi får möjlighet att återställa ditt förtroende genom en bättre upplevelse framöver.

CDON

Købte AirPods hvor der ved ankomst ikke…

Købte AirPods hvor der ved ankomst ikke var nogen AirPods i pakken .
Teltet prøvede vi samle men der manglede så mange dele til det .
Ved nedtagning gik det direkte i stykker så dårlig kvalitet .
Så penge lige ud i luften .

2. juli 2026

Hej,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det känns mycket frustrerande att ta emot produkter där innehållet saknas eller där kvaliteten inte motsvarar förväntningarna. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

CDON är en marknadsplats där många olika leverantörer erbjuder sina produkter, och vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra partners för att säkerställa att produkter och leveranser håller en god kvalitet. När en produkt inte lever upp till förväntningarna tar vi denna typ av feedback på allvar och följer upp med berörda parter för att förbättra våra processer.

Vi beklagar besväret du har haft och kommer att ta med dina synpunkter i vårt interna förbättringsarbete för att minska risken för att liknande situationer uppstår igen. Om du vill att vi ser närmare på ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig vidare.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta – din feedback är värdefull och hjälper oss att fortsätta utveckla kundupplevelsen.

CDON

Købte et kaninbur_ødelagt ved modtagelse

Vi burde have undersøgt bedre. Men CDON kører med dropshipping og kender derfor ikke selv til de produkter de sælger. Jeg ville alle dage fraråde at handle med CDON.

27. juni 2026

Hej,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det känns väldigt frustrerande att ta emot en produkt som är skadad och dessutom uppleva problem med kvaliteten vid leverans. Vi beklagar att kaninburet inte motsvarade dina förväntningar och att du fick en sådan upplevelse med produkten.

CDON är en marknadsplats där många olika leverantörer erbjuder sina produkter, och vi arbetar kontinuerligt med våra partners för att säkerställa att produkter, information och hantering håller en hög nivå. När en produkt inte lever upp till förväntningarna tar vi den här typen av feedback på allvar och följer upp med berörd leverantör för att förbättra kvalitetssäkringen.

Vi kommer att ta med dina synpunkter i vårt interna förbättringsarbete för att minska risken för att liknande situationer uppstår igen. Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta och tar gärna emot ytterligare feedback som kan hjälpa oss att utvecklas och ge våra kunder en bättre upplevelse framöver.

ADVARSEL MOD AT KØBE VARE HOS CDON

Advarsel mod at købe vare hos CDON, de sendte en defekt varmtvandsbeholder. De prøvede at fortælle, at gasforsyning ikke var korrekt, så jeg var ude at købe en ny gasregulator, men den virkede stadig ikke.

Derefter gav de vandforsyning skylden, så jeg fulgte deres råd med, at fjerne et filter, men den virkede stadig ikke. Men de var så frække, at fortælle mig, at der ikke var noget galt med deres varmvandsbeholder.

De blev jeg gal og de fik rent besked. Nu måtte de holde op med flere undskyldninger, fakta var at de havde sendt mig en defekt vare. Jeg meddelte CDON, at jeg ville sende varmtvandsbeholderen retur.

De skulle sende mine penge retur, når varen var modtaget retur. Jeg ved at CDON har fået varmtvandsbeholder retur, men jeg har intet hørt. De svare heller ikke på min mails mere.

FUP FIRMA AF VÆRSTE SKUFFE, SÅ HOLD JER VÆK FRA ODON.
Forbrugerombudsmanden vil blive kontaktet, vi må håbe at dette firma bliver lukket, så flere ikke bliver snydt.

26. juni 2026

Hej,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det måste ha varit mycket frustrerande att få en produkt som inte fungerade och att behöva lägga tid på felsökning utan att problemet blev löst direkt. Vi beklagar att kommunikationen under ärendets gång inte har gett dig den hjälp och trygghet du förväntade dig.

Vi tar din återkoppling på stort allvar och kommer att följa upp ärendet internt för att se vad som har gått fel, både kring hanteringen av produkten och kontakten med vår kundservice. När en retur har registrerats ska återbetalningen hanteras enligt våra rutiner, och vi vill självklart säkerställa att processen fungerar som den ska.

Vi skulle gärna vilja undersöka ditt ärende närmare och hjälpa till att reda ut situationen. Du är varmt välkommen att återkomma med ditt ordernummer så att vi kan följa upp detta tillsammans med berörda avdelningar och se till att du får en korrekt hantering.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta – din feedback hjälper oss att förbättra våra rutiner och kundupplevelsen framöver.

CDON

jeg har bestilt en dvd cdon(Forventet…

jeg har bestilt en dvd cdon(Forventet levering:
man., 15 jun. - ons., 17 jun.). men pakken hænger fast et eller andet sted i forsendelse hos post nord men deres chat virker ikke.jeg har også prøve at ring,men man kommer ikke kontakt med nogen.det samme hos cdon en automastiks email med svar som ikke hjælper mig. nok er nok.dårlig kundeservice. jeg fortryder mit køb hos cdon
førsre gang Cdon oprette Sag #115235 den 18/6-2026

anden gang Cdon oprette sag #119588 den 19/6-2026

tredje gang Cdon oprette sag #124187 den 22/06-2026

18. juni 2026

Hej

Vi förstår att det har varit frustrerande att vänta på din beställning och att du upplevt att du inte fått den hjälp du behövt under tiden. Vi beklagar den sena leveransen och den besvärliga upplevelsen du haft med kontakten kring ditt ärende.

Vi har tittat på ärendet och kan se att paketet nu har levererats. Vi förstår samtidigt att väntan och osäkerheten innan leveransen kom fram har varit frustrerande, särskilt när du försökt få hjälp vid flera tillfällen.

Vi tar till oss av din feedback kring kommunikationen och kommer att följa upp internt hur vi kan förbättra hanteringen av liknande ärenden framöver. Om du har ytterligare frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig vidare.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – din feedback hjälper oss att fortsätta utveckla vår service.

Købte bidettoiletsæde

Købte bidettoiletsæde, fik efter rykker besked om at afhente il pakkeshop. Pakken fandtes ikke. Efter flere rykkere fik vi beskeden at pakken var forsvundet under transport. Vælger at annullere købet, men får besked om at vente på tilbagebetaling grundet pakken skulle komme retur ! Efter gentagne rykkere har vi endelig fået vores penge retur. Under hele forløbet er vi blevet svaret med EI beskeder. Meget dårlig oplevelse.

29. maj 2026

Harddisk Western Digital WDS100T3X0E 1TB SSD til 829kr.

De sælger en Western Digital WDS100T3X0E 1 TB SSD på deres egen hjemmeside og de sociale medier, men man kan bare ikke købe den når man prøver. Den er enten udsolgt ellers skal man opdatere sin browser. Alt er prøvet men intet hjælper. Så skriver man til dem og får samme svar. Det er nu snart 7 dage siden jeg prøvede 1 gang, og annoncen er stadig aktiv også selvom jeg har skrevet til dem om problemet. Det er jo bare drøn irriterende de intet gør😡

5. juni 2026

Købte en ovn

Købte en ovn, med defekt håndtag. Fik først svar fra Cdon, da jeg havde skrevet herinde.
Men fik så hele beløbet refunderet lyn hurtigt.

28. maj 2026

Hej,

Tak fordi du handlede hos os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager, at ovnen ankom med et defekt håndtag, men er glade for, at vi kunne hjælpe med en hurtig refundering, da sagen blev behandlet. 😊

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få mulighed for at byde dig velkommen tilbage til en endnu bedre oplevelse næste gang.

CDON

Fik det jeg købte super glad for det…

Fik det jeg købte super glad for det beskyttelse glas til telefon med privacy i købte og noget glad beskyttelse til min telefons kamera også Motorola g86 power alt kom i hel stand. Enda extra glas med af begge dele have jeg ik forventet så 4/5 stjerne og i ku få 5 vis ik det beskyttelse til kameraet blev ved med og falde af selvom jeg havde tæret område af med det man fik med og tøre af med så lidt træls det blev ved med og falde af men selve glasset til skærm af tlf er super godt

13. maj 2026

Hej,

Tusind tak for din fine og ærlige feedback 😊 Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for både privacy-glasset og den ekstra beskyttelse, og at alt kom frem i god stand. Samtidig sætter vi pris på, at du nævner problemet med kamerabeskyttelsen, da den feedback hjælper os med at forbedre vores sortiment og kundeoplevelse fremover. Vi håber, du får stor glæde af din Motorola fremover, og vi ser meget gerne, at du handler hos os igen!

ALDRIG HANDLE HER IGEN ‼️‼️

ALDRIG HANDLE HER IGEN ‼️‼️
FUP OG SVINDEL
DE LUKKER SAG OG BEHOLDEE PENGE SELVOM VARER DE SENDTE ER GÅET I STYKKER …. UÆRLIGE OG TYVEKNÆGTE
AT SÆLGE VARER OG BEHOLDE PENGE FOR NOGET SOM ER UBRUGELIGT DET ER SIMPELTHEN GANSKE UETISK JEG MÅ HAVE FAT I BANKEN OG VISE DOKUMENTATION

6. maj 2026

Hej,
Vi förstår verkligen din frustration och det är självklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha när en vara går sönder och du samtidigt upplever att ditt ärende har avslutats utan en lösning. Det låter som att kommunikationen i ditt fall inte har fungerat som den borde, och vi beklagar att situationen har lett till både irritation och oro kring återbetalningen. När reklamationsärenden hanteras görs en bedömning utifrån den information och dokumentation som finns tillgänglig, men vi förstår att det kan kännas väldigt frustrerande om beslutet upplevs som felaktigt eller otydligt.

Vi vill gärna att du kontaktar vår kundtjänst igen så att vi kan se över ärendet på nytt och undersöka vad som har hänt i processen samt om ytterligare hjälp kan erbjudas. Vi kommer även att följa upp detta internt för att säkerställa att liknande situationer hanteras tydligare och mer rättvist framöver. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra både våra rutiner och kundupplevelsen. Vi uppskattar också om du återkommer med fler synpunkter efter kontakt med kundtjänsten, så att vi kan fortsätta utvecklas.

Svindler selskab.

Nu har jeg fire gange anmeldt CDON i Sverige. Og fire gange har CDON svaret med en mail hvor de beklager forløbet og de skal gøre deres bedste for at alting bliver godt igen.
Men det eneste der sker, er den samme mail jeg modtager hver gang.
CD svarer på en negativ anmeldelse så folk der læser det, tror at CDON gør noget ved problemet, hvad der ikke er fakta.
Så endnu en gang hold jer langt væk fra CDON
Lad være med at benytte dem.
De er uprofessionelle og svindler dig

29. april 2026

Hej

Tack för att du delar din upplevelse, även om det är tydligt att du känner en stor frustration över hur detta har hanterats. Vi förstår verkligen hur det kan upplevas som både upprepat och opersonligt när du får liknande svar utan att se konkreta resultat, och det är inte den känsla vi vill att du ska ha som kund.

Vår ambition är alltid att följa upp och lösa problem, men i vissa fall brister vår uppföljning eller tydlighet i kommunikationen, vilket vi beklagar. Det du beskriver är något vi tar på största allvar, och vi kommer att följa upp detta internt för att säkerställa att våra svar inte bara blir återkoppling utan också leder till faktiska åtgärder. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kundservice och hur vi hanterar återkommande ärenden för att undvika att kunder hamnar i liknande situationer.

Om du fortfarande behöver hjälp i ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst igen så att vi kan se över ditt specifika fall mer i detalj. Vi uppskattar din feedback och tar gärna emot fler synpunkter för att kunna bli bättre framöver 🙂

Svindlere

Det mest useriøse selskab i Sverige.
Og de ved godt hvorfor.
UNDGÅ AT HANDLE HOS DEM

23. april 2026

Hej,
Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ upplevelse och vi förstår att det kan kännas frustrerande när något inte motsvarar förväntningarna. Din feedback är viktig för oss, även när den är kritisk, eftersom den hjälper oss att identifiera vad som behöver förbättras. I vissa fall kan problem uppstå exempelvis kring leverans, kommunikation eller hantering av ärenden, och vi arbetar kontinuerligt med att stärka våra rutiner och samarbeten för att undvika sådana situationer.

Vi tar din upplevelse på stort allvar och kommer att följa upp detta internt för att säkerställa att vi lär oss av det som hänt och förhindrar att det upprepas. Samtidigt vill vi gärna förstå mer om vad som gått fel i just ditt fall, så att vi kan hjälpa dig vidare och förbättra vår service ytterligare. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst med mer detaljer så att vi kan ta detta vidare på bästa sätt 🙂

Super dårligt

Super dårligt! Hold jer væk. Manglende en oplader til en macbook til sønnikes skole pc, købte -og ventede 14 dage, uden at modtage -skrev med kundeservice der får den 1 stjerne da de svarede relativt hurigt -MEN jeg skulle selv skrive til "underleverdør" og oprette en sag da jeg ikke har modtaget- de siger den er sendt som brev og derfor ingen tracking -og vil ikke give pengene tilbage, men udskylder sig med jeg skal vente yderligere 14 dage for at se om den dukker op! VIRKELIG dårligt -lad være med at spild jeres penge og tid på CDON.com

30. marts 2026

Hej,
vi forstår godt din frustration – især når det drejer sig om noget så vigtigt som en oplader til din søns skole-pc, og at skulle vente uden klare leveringsoplysninger er langt fra en god oplevelse. Vi kan se, at du allerede har en igangværende sag hos sælgeren, og de vil fortsat hjælpe dig videre med dette. Hvis du ikke får tilbagemelding derfra inden for rimelig tid, vil vi hos CDON naturligvis overtage sagen og sørge for, at du får yderligere hjælp.

I visse tilfælde sendes mindre produkter som brev uden sporingsnummer, hvilket desværre kan føre til længere leveringstider og vanskeligere opfølgning – men vi er enige i, at dette ikke skal skabe usikkerhed for dig som kunde. Vi arbejder aktivt sammen med vores sælgere for at forbedre både leveringsprocesserne og kommunikationen omkring disse situationer.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil følge op på dette internt for at mindske risikoen for, at lignende situationer opstår igen. Hvis du har flere kommentarer eller ønsker at dele mere om din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os – det hjælper os med at blive bedre.

Vi håber, at dette bliver løst for dig så hurtigt som muligt, og at vi får chancen for at give dig en bedre oplevelse fremover.

CDON

175kr for at returnere din varer. Aldrig igen.

Fuldstændig håbløs mulighed for returnering af fejlkøb.
Først skal man skrive med kundeservice, hvor man skal dokumentere med billeder på trods af at det ps5 spil jeg skulle returnere slet ikke havde været åbnet. Det tog en uges kommunikation frem og tilbage.
Derefter skal man selv sende pakken retur på eget ansvar uden de sender en returlabel. Dvs . Porto fra Danmark til Sverige 175kr.

Aldrig køber jeg noget ved cdon igen.

17. marts 2026

Hej,

Vi forstår godt din frustration – det skal være nemt og trygt at returnere en vare, især når den ikke har været åbnet. Den proces du beskriver, med længere svartid og krav om dokumentation, har desværre gjort oplevelsen unødigt besværlig, og det beklager vi. Krav om billeder kan i nogle tilfælde skyldes, at vi skal verificere varens stand over for vores sælgere, men vi er enige i, at det skal håndteres mere smidigt og effektivt.

Når det gælder returfragt, varierer det afhængigt af sælger, og i visse tilfælde står kunden selv for returneringen, men vi er klar over, at det kan opleves som både dyrt og upraktisk – især ved internationale returneringer. Vi arbejder løbende på at forbedre vores returprocesser og gøre det tydeligere og mere kundevenligt fremadrettet.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil følge op internt for at sikre, at processen bliver bedre og mere ensartet. Du er meget velkommen til at dele yderligere input med os – det er netop sådan feedback, der hjælper os med at forbedre oplevelsen.

Vi håber, at vi fremover kan give dig en langt bedre og mere smidig oplevelse 🙂

Svindel og svindel.

Svindel og svindel.

De har hævet 805kr da jeg modtog vores spejl. Var det fuldstændig knust.

Nu beder de mig udfylde skadesblanket på bring fragt firma, men jeg har modtaget pakken fra DHL. Det er helt godnat.

Jeg har mistet 805 danske kroner!! Jeg er rasende.

Får jeg nogen sinde mine penge tiltrods for masser af foto dokumentation

Opdatering:
Her d 6 april har jeg fortsat ikke fået noget svar!. De skriver de afventer dem der har transporteret spejlet, men de siger de intet har hørt fra CDON… jeg mangler stadig at få mine penge tilbage! Jeg hører intet. Selvom CDon beder om at jeg skrive til kunde service.!

22. marts 2026

Hej

Vi beklager virkelig, at du har modtaget en defekt vare, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende situationen er, især når der desuden er opstået uklarheder omkring reklamationsprocessen.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores rutiner mellem sælgere, transportører og kundeservice for at undgå netop denne type misforståelser, og vi vil også følge op på dette internt for at sikre, at det ikke gentager sig. Din feedback er meget værdifuld i det arbejde.

Vi vil virkelig gerne hjælpe dig videre med sagen og sikre, at du får en korrekt behandling, så vi beder dig venligst kontakte vores kundeservice med din dokumentation, så vi kan gennemgå din sag og behandle den på den rigtige måde.

Tøv ikke med at vende tilbage med flere kommentarer – det hjælper os med at blive bedre og give en mere tryg oplevelse fremover. Vi håber at kunne vende din oplevelse til noget mere positivt. 🙏

CDON

Har stadig ikke modtaget min pakke fra…

Har stadig ikke modtaget min pakke fra dem. De skriver den er forsinket med post, men står stadig som under behandling ved dem. 16 dage siden nu, de stod ankomst imellem 2-4 dage.

Virkelig for dårligt

Update d. 23/03
Stadig ingen pakke og massere af undskyldninger for at den kommer. Svindel

1. marts 2026

Hej
Vi forstår godt din frustration – at vente i over to uger på en levering, der oprindeligt var estimeret til 2–4 dage, er langt fra den oplevelse, vi ønsker at give. Det, der kan være sket i dette tilfælde, er, at ordren er gået i stå i et mellemstadium, hvor den stadig behandles af sælgeren, samtidig med at en forsinkelse hos transportøren også har påvirket opdateringerne, hvilket desværre kan få status til at se vildledende ud. Vi kan se, at du allerede har en igangværende sag med butikken, og de vil hjælpe dig videre med din bestilling. Skulle du ikke få svar derfra, overtager vi hos CDON selvfølgelig sagen og sørger for, at du får den hjælp, du har brug for.

Vi tager denne type hændelser meget alvorligt og vil følge op internt for at forbedre både leveringsforløbet og kommunikationen omkring ordrestatus. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at identificere, hvor vi skal blive bedre. Hvis du har mulighed for at dele flere detaljer om din oplevelse, modtager vi det gerne, så vi kan fortsætte med at udvikle os.

Vi håber, at situationen løser sig hurtigst muligt, og at vi får chancen for at give dig en bedre oplevelse fremover.

CDON

Aldrig oplevet så dårlig kundeservice…

Aldrig oplevet så dårlig kundeservice og når man skriver til kundeservice på grund af fejl i det produkt man har købt, så gør de ikke noget som helst eller svarer på det man spørger om.

Jeg køber aldrig derfra igen

18. februar 2026

Hej,

Vi forstår fuldt ud din frustration over oplevelsen med kundeservice og de problemer, du har haft med produktet. Vi kan se, at der er et igangværende sagsforløb mellem dig og butikken, og butikken vil hjælpe dig videre for at sikre, at situationen bliver håndteret korrekt.

Vi tager din oplevelse alvorligt og følger op internt for at forhindre, at lignende problemer opstår fremover. Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer og kommunikation, så kundernes henvendelser håndteres mere effektivt. 💬

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp undervejs, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her: https://cdon.dk/kundeservice/
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at din næste oplevelse bliver mere positiv.

Med venlige hilsner CDON support

De lover jeg få min varmer i mellem 10…

De lover jeg få min varmer i mellem 10 og 12 har den 12 idag og er stadig på vej nu er der gået 8 dage skulle bruge varmer 12 men nej så ingen vinter ferie tak ?

12. februar 2026

Hej,

Vi forstår virkelig din frustration over, at varmeapparatet ikke er blevet leveret til tiden, især når du havde brug for det inden vinterferien. 📦 Derfor har vi efterspurgt mere information fra dig via Trustpilot, så vi kan følge op på din sag korrekt og se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre. Nogle gange kan leveringstider påvirkes af lagerstatus eller forsinkelser i fragten, men vi ønsker at sikre, at vores kunder får tydelig information om deres ordrer.

Vi følger op internt for at undgå, at lignende situationer opstår igen, og arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation omkring leverancer. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at forbedre både processer og kundeoplevelse.

Kontakt venligst os direkte via https://cdon.dk/kundeservice/
, så hjælper vi dig videre med din sag. Vi håber at kunne løse dette på en måde, der genskaber din tillid til CDON.

Med venlige hilsener,
CDON support