CC Fysioterapi og Træning Anmeldelser 11

4,4

1. Fysioterapeut
  2. Fysioterapiklinik

Fysioterapi til dig der træner. Til dig der er træningsaktiv og oplever smerter eller gener i forbindelse med træning, er det vigtigt at have en behandler med på sidelinjen der kender til din sport.

4,4

Skadesfri siden forløb

Ikke nok med at Carina er super skarp til hele den fysiske del - så hun også super skarp til den mentale udfordring ved at være skadet, og har fokus på, hvor stor betydning det mentale og frygten for at komme til skade igen, har for at man lykkes.

Jeg har for første gang i +5 år været uden lændehold i et helt år efter jeg var i forløb ved Carina, fordi der er blevet arbejdet så godt omkring det fysiske og mentale - og jeg er ikke længere bange for de øvelser, som jeg længe troede jeg aldrig ville komme til at udføre igen.

Carina hjalp mig også med at acceptere, at mit nye niveau og udgangspunkt for træning, faktisk nok slet ikke var så skidt, selvom det ikke var 100%.

Så kun varme anbefalinger herfra 👋🏼

14. marts 2026

Kæmpe anbefaling

Jeg har tidligere været i et forløb hos Carina ifm bøvl med nakken, så da jeg fik klemt en nerve i ryggen var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle bruge hendes hjælp. Da vi startede havde jeg stort set smerter ved alle bevægelser og bare det at få strømper på og lave almindelige hverdagsting var en udfordring.
Forløbet har været rigtig godt. I starten handlede det om at genskabe tilliden til min krop. Vi havde mange gode snakke om smerter, hvor ondt øvelser må gøre og hvordan jeg kunne få noget mere bevægelse og mobilitet. Da de værste smerter var væk begyndte vi på genoptræning af både løb, dødløft og squat. Hele vejen igennem har fokus været på at få lavet genoptræningsplanerne så de passede til min hverdag og med plads til at jeg kunne justere efter mine smerter. Vi testede alle øvelserne af inden de kom i programmet så hvis en øvelse gjorde for ondt, eller ikke virkede godt for mig, blev den skiftet ud med en anden. Når jeg har haft spørgsmål eller bekymringer undervejs har jeg kontaktet Carina og hver gang har hun svaret hurtigt og med gode råd.
Undervejs i forløbet har jeg fået en masse gode øvelser og værktøjer så jeg nu er i stand til at fortsætte genoptræning selv. Det synes jeg er mega fedt.
Jeg vil helt klart anbefale Carina hvis man får en dum skade eller bøvler med smerter ved træning.

26. september 2025

Alt i alt en rigtig god oplevelse

Jeg har igennem 4-5 måneder haft et forløb hos Carina på 4-5 sessioner, hvor fokus har været at forbedre overbelastninger i begge mine skuldre. Carina har været rigtig sød og venlig, samt udvist professionel ekspertise i vores sessioner. Hun har guidet mig rigtig fint igennem analysen af mine skader, samt de øvelser jeg skulle udføre i forbindelse med genoptræningen. Carina har formået at tilpasse mit forløb ind i min eksisterende træningsrutine, og tiladt at jeg kunne fortsætte Crossfit træning i begrænset omfang, med alternative øvelser til dem som ville overbelaste mine skuldre endnu mere. Resultatet er en klar forbedring i begge skuldre, som nu næsten er tilbage til normalen igen.

Jeg giver Carina 4/5 stjerner. Den manglende 5. stjerne skyldes at hele mit forløb foregik online, med mit fysiske fremmøde i Odense Crossfit. Overordnet set gik det egentlig OK, men det forudsætter at man finder et godt tidspunkt hvor der ikke er for mange andre mennesker til stede, samt at man har et godt headset som kan fjerne baggrundsstøj. Yderligere var der et par gange hvor det ville have været en fordel at have haft en fysisk session, hvor man f.eks. kan vise præcis hvor det gør ondt, eller hvordan en øvelse skal udføres, osv.

Jeg anbefaler gerne Carina til andre, som har brug for en fysioterapeut der tillader at man kan fortsætte sin træning i begrænset omfang, selvom man er igang med et genoptræningsforløb.

15. juli 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Professionel og personlig hjælp til min ankelskade

Jeg fik hjælp hos CC Fysioterapi og Træning i forbindelse med en forvridning af min højre ankel, og hele forløbet har været virkelig godt. Jeg fik en hurtig tid, og der var fra starten stort fokus på genoptræningen – ikke bare at komme sig, men også hvordan jeg kunne fortsætte med min træning inden for crossfit.

Carina, som stod for behandlingen, er en utrolig dygtig fysioterapeut med stor viden inden for crossfit. Det er en stærk kombination, når man både skal genoptræne og samtidig gerne vil holde fast i sin træning. Hun lavede et struktureret dokument med en detaljeret plan, hvor alle øvelser og anbefalinger var beskrevet. Det gav mig ro og overblik.

Der blev taget højde for, hvad jeg måtte lave af øvelser, og hvordan jeg kunne tilpasse min træning uden at forværre skaden. Carina var utrolig sød og imødekommende, og rigtig god til at forklare både om skaden og hvordan kroppen fungerer. Jeg følte mig virkelig godt informeret og tryg hele vejen igennem.

Både de fysiske og online konsultationer har fungeret rigtig godt – fleksibelt og effektivt.

Kan varmt anbefales!

2. april 2025

Miniskskade forsvandt på 3 måneder

Jeg valgte Carina da jeg havde hørt rigtig mange gode ting om hende fra andre medlemmer af mit crossfit center ift knæskader som jeg også døjede med.

Da jeg først startede kunne jeg nærmest ikke gå på trapper, men efter blot 2-3 uger med den rette genoptræning kunne jeg allerede mærke en markant forskel og på blot 3 måneder forsvandt mine smerter og jeg kunne allerede begynde at træne med nærmest samme intensitet som før.

Jeg vil uden tvivl anbefale Carina. Hun er enormt sympatisk, meget grundig og virkelig skarp på hvordan du hurtigst muligt kommer tilbage på rette spor.

29. maj 2025

Fysioterapeut med tryg på terapeut

Carina har først hjulpet flere gange med små mobilitetsproblemer, og har denne gang hjulpet med et længere skadesforløb med min skulder.

Det som har været en klar fordel for mig, er at hun har kunne møde mig et realistisk sted i forhold til min skade, og ikke "bare" har sat mig til at lave øvelser. Carina har været god til at forstå mine tanker, i lige så høj grad, som hun har været god til at forstå de fysiske udfordringer jeg har haft.

Ville klart anbefale Carina til andre mennesker, som gerne vil fortsætte med at træne mens de har en skade.

14. maj 2025

Programmering der gør dig til et jern

Jeg valgte at kontakte Carina da jeg manglede lidt mere struktur i min træning efter 1 års crossfit-træning. Jeg ønskede at blive bedre til bl.a. gymnastiske skills, VL og generel styrke.

Det bedste ved forløbet har helt klart været, at der har været en helt præcis plan for mig, og en rigtig god struktur der har været nem at følge! Feedback fra Carina hver eneste uge, som jeg har kunne arbejde videre med.

På de ca. 5 måneder ved Carina har jeg b.la. opnået følgende:
- Fra at bruge 2-3 kipswing på at få gang i mine T2B, til at kunne hoppe direkte op i baren og lave flere sæt af 7 T2B!
- Dips fra 8 stk til 16 stk og pullups med 10 kg i bæltet
- Fra at lave pike push up til at begynde at lave strict HSPU
- øget mit snatch med ca. 10 kg
m.m.

Jeg vil helt klart anbefale Carina hvis du vil forbedre dine evner indenfor crossfit, blive et bæst til gymnastics og træt af "tilfældig" træning hvor du måske ikke rykker dig så meget.

1. maj 2025

Målrettet genoptræning til crossfit elskere!

Jeg valgte Carina som fysioterapeut, fordi jeg ønskede nogen, der forstod crossfit. Jeg tilbringer meget af min fritid i en crossfit box, og blev desværre ramt af en knæskade i 2023 og i 2024 en ankelskade. Med Carinas hjælp er jeg kommet på rette fod igen, og kan nu dyrke crossfit uden smerter og begrænsinger.

Det bedste ved forløbet har 100% været Carinas meget store faglige forståelse for kroppens mekanik, og ikke mindst, et grundigt og velfunderet genoptrænings program, der målrettet arbejder med både styrker og svagheder for at opnå varige resultater.

Udover det har det været en kæmpe fordel, at Carina har kunne lave et genoptræningsprogram, der er tilpasset crossfit og mine mål med min træning.

Jeg vil til en hver tid anbefale andre at vælge Carina som fysioterapeut, og jeg vil med garanti søge hendes hjælp igen såfremt, jeg endnu en gang skulle blive skadet.

18. december 2024

Stor anbefaling

eg kom ind grundet smerter i mit håndled.
Jeg havde dog 14 dage for inden været ved en fysioterapeut, men han gjorde ikke andet end at massere, og det hjalp ikke.
Også fandt jeg Carina, hun har virkelig været god, og tager sig god tid, at vise hvordan jeg skulle genoptræne mit håndled, med 3 forskellige øvelser, som virkelig var overskuelige og som virkede meget hurtigt efterfølgende. Efter godt og vel første gang jeg var der, kunne jeg mærke forskel, og her 7 uger efter, er jeg helt smertefri. Det var det hele værd, og ikke mindst god service

9. december 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)