1. Fysioterapiklinik
  2. Osteopat

Vi tilbyder effektiv og nærværende fysioterapi og osteopati. Her er dit behov og ønske til behandlingen i højsæde og vi bestræber os på, at give dig den bedste oplevelse. Hver gang. Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til kroppen, og du vil hos os næste altid opleve at vi vil behandle dig "hands on".

4,1

God

Hurtig og effektiv behandling efter flere års smerter

Jeg kom til Karen Louise med en knæskade, som hun ret hurtigt fik styr på, og jeg fik god vejledning til at gøre hurtige fremskridt.
Udover knæet kiggede hun også på mine kroniske rygsmerter, som jeg har døjet med siden teenagealderen. Jeg har været i forløb hos Rygcentret i Region Syddanmark, hvor konklusionen mere eller mindre var, at jeg måtte lære at leve med smerterne.
Men allerede efter første behandling hos Karen Louise ændrede hele mit smertebillede sig, og jeg mærker nu kun smerterne få gange om ugen - og ikke længere dagligt og slet ikke i samme omfang. Jeg har også fået gode råd til, hvad jeg selv kan gøre ved smerterne, når de opstår.

5. marts 2025

Kyndig og særdeles god og grundig…

Kyndig og særdeles god og grundig vejledning på dine præmisser!
Jeg er førtidspenssionist, og lider af angst.
Jeg kan have svært ved at komme afsted til undersøgelser.
Kort tid inde i 1. konsultation, kunne jeg mærke, at mit angst/stressniveau om bare at komme dér var væk, og jeg (psykisk) var parat til at modtage behandling!
Virkelig et sted, jeg vil anbefale ifald du har samme problemer med angst.

19. september 2024

Odense Fys er et kanon godt sted

Odense Fys er et kanon godt sted. Både Karen Louise og Lasse er utroligt dygtige til det de gør, og man bliver altid mødt med forståelse og smil. De bedste anbefalinger herfra.

4. februar 2022
Odense Fys-logo

Besvarelse fra Odense Fys

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Den er vi bare rigtig glade for! 😍

Fantastisk fysioterapeut

Hos Karen Louise i Odense Fys bliver der virkelig set på hele mennesket og ikke kun muskler og led. Efter flere år med smerter mødte jeg Karen Louise som fysioterapeut på mit arbejde og hun formåede at se mine problemer med nye øjne. Med en anden tilgang og en forståelse for faktorer som travlhed og stress fik jeg endelig den hjælp, jeg havde brug for. Samtidig er der altid tid til hyggesnak under behandlingen - og god kaffe i venteværelset :) Kan klart anbefales!

3. februar 2022
Odense Fys-logo

Besvarelse fra Odense Fys

Tak for den dejlige anmeldelse! :-D