Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het is inderdaad nogal geldklopperij. Exames die verlopen (terwijl in corona niet afgereden kon worden en er lange wachttijden waren...). Hoge kosten voor gezondheidsverklaring... terwijl je standaa... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1. No Accountability, you can't challenge their decisions. They behave like God. 2.Examiners find mistakes no matter how well you drive. CAMERAS MUST BE INSTALLED WITHIN THE CAR ! like VR in the... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Examen bromfiets nu 2 keer uitgesteld. Eerste keer door sneeuw (begrijpelijk, maar vandaag de tweede keer zonder enkele slechte weersomstandigheden. Gebeld en kon wel weer een maand wachten zeggen ze.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foarte buna experiență cu centru de daune, am dus actele (constatarea amiabila, ci, permis, talon, asigurare) m-au programat pentru reparație aripa spate stânga și bara spate în câteva zile, am dus ma... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Het zijn vieze flikkers

Het zijn vieze flikkers. Ging voor mijn aanhanger rijbewijs laten ze mijn zakken voor mijn trage snelheid. Ik ben 12 meter lang en kan niet overal overheen/doorheen vliegen als een gek. Het is een vies spelletje mogen er 4 slagen en 5de moet zakken bij het cbr!!!

7. november 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

CBR Arnhem.

CBR Arnhem.

De eerste keer examen afgereden bij een vrouw. Het was niet mijn beste rit, maar toen ik haar zag voelde ik al dat de energie niet goed zat. Geen woord zei ze. En ik was al zó zenuwachtig. Heel kil. Wel zuchten en een vervelende energie afgeven. Ik was mega nerveus en het was mega mega druk. Ik werd van haar helemaal kriebelig. Auto sloeg af alles.

Afgelopen week afgereden bij een jongeman, gelijk een fijne energie. Gewoon normaal. Gelijk vanaf het begin stelde hij me gerust. Ik kreeg een error, bepaalde faalangst ofzo en hij heeft me even diep in en uit laten ademen en toen ging het goed.
Stelde me op mijn gemak en dat bepaalde echt de rit. Het was niet perfect, maar omdat hij zo chill was kon ik mezelf wel herpakken en me blijven focussen.
Het is zo bepalend wie je als examinator hebt. Deze jongeman had echt passie voor zijn werk. En sommige vrouwen moet je tegenover andere vrouwen, geen machtspositie geven. Ben ik van overtuigd.

1. november 2024

venlo CBR

Absoluut een must voor de voor- & binnen- en achter camera.
Blijf rijden met 25 of 45. Er staat fail en blijft ?
Deze rechtvaardigingen zijn gewoon onzin.
Ik zal een brief sturen naar de koning nederland.
Ze zijn helemaal ze zijn wreed... en pijnloos...

1. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Men rijbewijs is afgepakt door thc

Men rijbewijs is afgepakt door thc . In 2020 was men rijbewijs afgepakt en heb ondertussen 3600 euro betaald aan boetes , psychologes, bloed afname en gezondheids verklaringen . Het cbr wil dat je minimaal 1 jaar clean bent alvorens je je rijbewijs terug kan krijgen . In mijn straat zijn 3 mensen gepakt met teveel thc in hun bloed . Alle drie hebben we mee gewerkt met de politie en ons bloed laten aftappen . Ik zelf kreeg 1800 boete plus bijkomende kosten wat uit kwam om 3600 euro ondertussen . Ik ben van ons 3 de enige die gestopt is met blowen en ben de enige die zijn rijbewijs nog. Iet terug heeft gehad . Dit komt omdat die andere 2 een curses kregen en ik zelf kreeg dit niet aangeboden . Die andere twee mannen doen ook nog dagelijks coke , alcohol en blowen . Ik zelf deed de eerste twee niet ik deed alleen een joint roken . Ik belde gisteren het cbr op en vroeg waarom ik alleen men rijbewijs niet terug kreeg en die andere twee wel . De medewerker zijn. Antwoord was en ik quote: zo is het leven meneer van ballegooij mensen krijgen nou eenmaal andere straffen . Dit terwijl ik voorheen nooit met het cbr in aanraking ben geweest of ook maar iets fout heb gedaan . Voor de andere twee kan ik hierover niet praten want dat weet ik niet . Het Cbr heeft men rijbewijs afgepakt samen met justitie en eigenlijk zijn het geen mensen ze hebben immers geen gevoel . Ondertussen ben ik men baan kwijt geraakt omdat ik niet meer mocht auto rijden en de ellende die je krijgt is inmens groot . Ook ben ik volgens hun gepakt met men scooter ( die ik niet eens bezit ) maar ben met de auto gepakt . Vrij apart . Men conclusie is werk niet mee met de politie als je een bloed afname krijgt . Dan is je straf vele malen lager dan dat je wel mee werkt zoals ik heb gedaan . Nu mag ik in maart weer proberen om men rijbewijs terug te krijgen . Als dit niet lukt moet ik een advocaat inschakelen en het via de recht bank proberen . Het cbr is een waardeloos bedrijf die mensen geld af pakt en ook nog eens mensen verschillende strafffen geeft voor hetzelfde dellict . Als je hiermee in aanraking komt weet je vooraf dat je jaren lange ellende krijgt en hun geven letterlijk niks om jou als mens . Ben je bijvoorbeeld beveiliger je pas ben je kwijt voor 5 jaar ( dit weet ik weer van een andere man die ook gepakt is ) ik kende best veel blowers toen er tijd . Ben nu 15 maanden clean en ben nog steeds met het cbr bezig . Over 5 maanden kan ik het weer proberen . Wens jullie allen succes . Ps ik heb in men datum aangegeven vorige maand want revieuws langer dan een jaar oud mogen niet een revisie schrijven .

16. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

weer gezakt voor alleen 1 onderdeel!!

vandaag (22/10/2024) weer voor de 6de gezakt met automaat rijbewijs. ik heb de afgelopen lessen echt beter en geconcentreerd gereden, en vandaag ook maar helaas heeft de vrouwelijke examinator met kort blond haar en wat donkere uitgroei mij helaas laten zakken omdat mijn bochtwerk aan de linkerkant vooral niet goed is. ik neem te grote bochten, maar ik heb geen gevaar veroorzaakt tijdens mijn bochtwerk bij geen auto’s. dit vind ik echt jammer dat je bij stomme redenen bent gezakt. het ging echt super goed naar mijn gevoel en de hoop dat ik zou slagen. ik was er echt positief in! jammer dat het CBR Zoetermeer mij en ook andere examenkandidaten die er serieus mee bezig zijn, steeds laten zakken voor nonsens. het is echt onmogelijk om je rijbewijs te halen bij deze club, zelfs als je al ervaring hebt met rijden. niks is goed. het is echt multiple choice welke examinator je krijgt en welke punten zij belangrijk vinden. het is lastig omdat je het nooit weet. op 16 november 2024 verloopt mijn theorie voor de tweede keer als ervarende. als het 2025 is, dan doe ik met alles hier in totaal 5 jaar over, alleen voor een rijbewijs die nu meer dan 10k zou kosten. zo jammer, teleurstelling. je hebt echt geen hoop meer! dit gaat over het CBR in Zoetermeer. jullie weten dondersgoed dat ik Femi ben!

ik begon vanaf mijn 15de (2020) en als ik ben geslaagd voor mijn praktijk dan zou dat rond mijn 21ste leeftijd zijn. alles in totaal dus ook theorie zou ik hier mee 5 jaar bezig mee zijn. wauw…

22. oktober 2024

Teleurgesteld in cbr

Ik had vandaag mij scooter praktijk bij cbr gedaan gister had ik mij rijlessen gedaan bij turbo drive en hun hadden alles perfect geregeld en ze zeiden ook dat ik het heel goed kon totdat ik vandaag mij praktijk examen bij cbr heb gedaan en het was zo slecht geregeld oortjes werken niet goed hij geeft alles onduidelijk aan.
500 euro voor niks betaalt.

19. oktober 2024

Wachttijd 6 maanden praktijk examen

Wachttijden van 6 maanden om je praktijk examen af te leggen. Even serieus.
En dan ergens lezen dat ze er mee bezig zijn om weer binnen 6 weken af te rijden.
Ook weer zo'n instantie die een melkkoe blijkt. Want ja ouders kopen een lespakket maar mogen voor hun zoon nu extra lessen gaan inkopen omdat het cbr hun zaken niet op orde heeft.

14. oktober 2024

Schande CBR

Het CBR stuurt 15 1/2 jaar na het overlijden van mijn man een brief dat hij gekeurd moet worden voor het verlengen van zijn certificaten.

Schaam je CBR!

1. oktober 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Coulance en kostprijs inzichtelijk maken

CBR geeft nu ook Marifoon Certificaten etc uit. Vervanging om welke reden dan ook kost 90 euro.
De Raad van Toezicht moet aandringen kost prijs onafhankelijk te laten vaststellen-en dit communiceren met gebruiker-en zeker coulance moet invoeren waar nodig. Denk aan de Radio amateurs die een belangrijke rol kunnen vervullen bij uitval internet etc.

1. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik haat de examinators ik ben 2 keer…

Ik haat de examinators ik ben 2 keer gezakt, maar ik heb mijn rijbewijs zo hard nodig. Ik ben al 4000 euro kwijt aan rijlessen en examens ik kan gewoon geen geld meer kwijt. Moet nu weer 3 maanden wachten op deze rot mensen en dit rot bedrijf het zijn alleen maar oplichters.

8. oktober 2024

Wat een naaiers.

Wat een naaiers.
Ik dacht eerst dat wat de mensen online zeiden over het CBR dat dat niet klopte omdat ik geen negatieve ervaring heb gehad met hun.
Tijdens mijn rij examen wilde de examinator mij achteruit in laten parkeren, slordig, aangezien ik vrijstelling heb voor bijzondere verrichtingen en vragen over de auto.
Heb geen ingreep gehad, veilig gereden, goed kijk gedrag vertoond, de auto op de juiste manier bediend, paar kleine foutjes maar alsnog gezakt op dingen dat ik denk, jullie zeggen zelf dat je geen perfecte rit kan rijden, maar alsnog laten jullie mensen zakken op kleine dingen? Die totaal geen gevaar zijn voor andere weggebruikers.
Weet je hoeveel mensen er op de weg rijden die zich niet aan de regels houden en wel een rijbewijs hebben? Maar de mensen die alles eraan doen en een rijbewijs nodig hebben, die laten jullie zakken.
Het is niet menselijk de hoeveelheid stress die jullie geven aan mensen die nieuw zijn achter het stuur.

7. oktober 2024

Betaling gezondheidsverklaring.

Gezondheidsverklaring volledig ingevuld en gelukkig geen bijzonderheden. Dan komt het betalen. Als men niet binnen een aantal seconden de QRcode scant is de tijd voorbij, moet je uitloggen en na twee uur de volledige procedure nogmaals uitvoeren.
Alstublieft CBR, geef iets meer tijd om een betaling te kunnen doen.

7. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Naar mijn idee hebben cbr examinators…

Naar mijn idee hebben cbr examinators geen richtlijnen. Ze beoordelen jou naar eigen inzicht. Ik had praktijk examen voor de motor afrijden. Als reden voor gezakt hadden ze genoemd; u was over een stukje grind gereden al was dat op de rechter stuk ,wat geen probleem oplevert en tweede reden was ja u was steeds aan het knijpen ( de koppeling bedoelde die dan ) ja schakelen heet dat van hoog naar laag of anders om. Ik schakel naar beneden telkens voor een versnelling zodat ik mijn snelheid aanpast aan het verkeer,ga niet van zesde versnelling gelijk naar 2 schakelen als dat niet nodig is. Heel wazig verhaal. In mijn ogen doen ze wat ze zelf leuk vinden en heeft niks met de veiligheid op de weg te maken ...als ze jou niet zien staan ...verzinnen ze gewoon iets. Het is geldklopperij en niks anders. Heb klacht bij de Cbr ingediend, wacht ff op reactie af,vervolgens zet ik de klacht door naar de ombudsman. Ik noteer alle smoesjes van hun die ze verzinnen en ga daarmee aan de slag. Uiteindelijk wil ik dat iemand van de hooger hand daar ingrijpt en ze op hun plaats ga zetten. Laat ik erbij zeggen ik voor de overheid meer dan miljoen kilometers had afgelegd op de wegen ,met de auto ,met de touringcar en met de motor Mp3..waarmee ik al drie jaar lekker ben aan het rijden ...nog nooit een ongeval gehad. En dan word je gezakt voor een reden die eens niet in hoofdlijnen staat beschreven. Ze doen maar wat blijkbaar vinden ze leuk mensen pesten. Nu ik al die review,'s hier heb gelezen en ervaringen, geef mij dit nog meer kracht om hier iets aan te doen. En zonodig plaats ik een column in de krant hierover.

2. oktober 2024

Bureaucratie ten top

Wat een bureaucratie ten top bij het CBR. Als iemand dement is en je wilt het rijbewijs ongeldig laten verklaren dan kan dat niet volgens het CBR. Als je een ICD geimplanteerd krijgt omdat je onwel bent geworden achter het stuur waarbij je alleen blikschade hebt gehad moet je eerst heel veel geld betalen aan het CBR omdat zij een zogenaamd onderzoek hebben ingesteld. Ze krijgen het rapport toegestuurd van de politie dus geen kosten. Even in het systeem kijken kost niet zoveel denk en dan stuur je nog 2 aangetekende brieven (die echt super onduidelijk zijn) wat ook niet zoveel kost maar eerst €470 betalen en wel graag op tijd anders verloopt de procedure ook nog.
@CBR, leg eens uit waar jullie al die kosten aan maken, want als dit betaald is volgt er nog een rekening volgens de dame van de klantenservice alleen wist ze nog niet hoe hoog die was.
Kortom, je kunt beter je rijbewijs inleveren en opnieuw afrijden want dat is goedkoper

18. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wederom gezakt voor praktijk examen

Wederom gezakt voor praktijk examen, ook nog "faalangst examen ", wordt er gezegd "met je rijstijl is niks mis hoor ", weer om dingen die nergens opslaan en op het uitslag formulier die via de mail verzonden wordt, extra punten opgeschreven om het meer negatief te laten lijken.
Waar is cbr mee bezig??!! Al van 2 examinatoren (2 verschillende) te horen gekregen dat ik duidelijk kan rijden, hoor je dan niet gewoon je rijbewijs te krijgen???
Ben het zo zat, maar nergens kun je terecht om ze aan te pakken en dat weten ze dondersgoed.
En faalangst creëren jullie zelf cbr!! Door mensen die kunnen rijden (nogmaals eigen zeggen examinatoren) te laten zakken!
😡😡😡😡

17. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben zojuist gezakt voor mijn auto…

Ben zojuist gezakt voor mijn auto theorie
En ik vind het heel erg lullig dat je vaak 80% van wat je leert uit je boek geeneens op het examen krijgt. Daarnaast vind ik dat deze examens veelste duur zijn waarom moet het nou weer €48 zijn? Dit is serieus de grootste geldklopperij ooit het cbr verdient er duizenden per dag mee en ze doen er alles aan om het moeilijk te maken voor mensen en ze te laten zakken zodat ze alleen maar meer en meer geld van je kunnen afpakken

12. september 2024

Smerig

Theorie behaald en gezakt 2 keer voor m’n praktijk, waarvan de eerste keer geheel terecht was, maar waar dit de 2e keer geheel onterecht was. Meneer vond het nodig voor het stoplicht aan m’n stuur te trekken, waarom is mij nog steeds onduidelijk. Dan verloopt je theorie, omdat CBR voor het praktijkexamen wachttijden heeft die niet normaal zijn. Dan doe je je theorie opnieuw en dan zak je gewoon 3x op 1 fout teveel op telkens hetzelfde onderdeel. Als je wilt dat mensen iets leren, dan lijkt het me toch dat je ze op de hoogte stelt van welke fouten er zijn gemaakt, zodat ze dit voor de volgende keer beter kunnen doen? Nee hoor, CBR maakt er een casino spelletje van en gok maar welke vraag je fout hebt gemaakt. In mijn ogen is dat al ordinair lopen graaien, terwijl het allemaal al zo duur is. Vind het niet normaal dat als een theorie al behaald is deze na een jaar verloopt. Je laat bestuurders toch ook niet om de zoveel tijd opnieuw hun theorie doen? Zou dat wel zo zijn, dan weet ik zeker dat de helft zakt. Kan er een oneindig verhaal van maken, maar kort gezegd: gewoon smerige ordinaire dieven.

2. september 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.