Het is inderdaad nogal geldklopperij. Exames die verlopen (terwijl in corona niet afgereden kon worden en er lange wachttijden waren...). Hoge kosten voor gezondheidsverklaring... terwijl je standaa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
1. No Accountability, you can't challenge their decisions. They behave like God. 2.Examiners find mistakes no matter how well you drive. CAMERAS MUST BE INSTALLED WITHIN THE CAR ! like VR in the... Se mere
Examen bromfiets nu 2 keer uitgesteld. Eerste keer door sneeuw (begrijpelijk, maar vandaag de tweede keer zonder enkele slechte weersomstandigheden. Gebeld en kon wel weer een maand wachten zeggen ze.... Se mere
Foarte buna experiență cu centru de daune, am dus actele (constatarea amiabila, ci, permis, talon, asigurare) m-au programat pentru reparație aripa spate stânga și bara spate în câteva zile, am dus ma... Se mere
Diefstal
4 keer gezakt voor theorie op 1 fout
Ze doen het er gwn om de vragen en de vraagstelling slaan nergens op bepaalde dingen worden nier eens benoemd in het boek maar worden wel gevraagd op het examen.
Geldklopperij meer niet
Centraalbureau voor boeven en rovers
Centraalbureau voor boeven en rovers. Dat is het cbr. Het zijn gewoon oplichters die het leuk vinden om je te laten zakken.
0107 2024 heb ik praktijk examen gedaan…
0107 2024 heb ik praktijk examen gedaan voor de 3 keer de eerste en tweede keer terecht gezakt maar de 3 de keer ging er een leerling examinator mee en ze zaten lekker te babbelen op de achter bank ik heb echt geen fouten gemaakt was zeker van me zelf ook het gesprek met de klant dus de examinator vervolgt ik heb alleen de plaats van bestemming gemist maar ook gelijk gezegd dat ik het niet extra rekkend niks van gevaar gemaakt en terug op het CBR kreeg ik te horen van me bergelijder en examinator dat ik gevaarlijk heeft gereden en dus gezakt was terwijl er dit keer alles prima gegaan was ik rij al 15 jaar auto en nog nooit wat gehad ook geen aanrijding ik heb zelfs gezegd tegen me bergelijder dat hij nog nooit een taxi bestuurd heeft maar wel deze praatjes verkondigt
Ik heb een klacht neergelegd bij het CBR maar je kan zelf wel bedenken dat ik hoe dan ook verliest en geen gelijk krijgt nou ze mogen die taxi pas in het donker gat plaatsen en zelf de taxi besturen maar ik ben er echt klaar mee en zeker dat ze iemand laten slagen die ze willen slagen ook al rij je als een krant ik heb ze gezien op de taxi en ik gun ze echt de pas hoor maar hoe ze het doen met omgaan we wel zakt en wie niet echt criminelen zijn het
niks meer als geld klopperij.
niks meer als geld klopperij.
2 keer te horen gekregen dat ik erg goed rij en vijwel alsof ik al een hele tijd auto bestuurder ben, maar dan een klein foutje maak tijdens de rit, waardoor je zakt.
wordt maar weer eens tijd dat dit volk een competitie krijgt waar mensen hun rijbewijs kunnen halen, inplaats van alleen het CBR. vieze oplichters.
RIJBEWIJS ONLINE VERLENGEN DRAMA
Oerwoud van checks, pincodes en DigiD. App geladen. Rijbewijs geswappt. Code op laptop. Pincode Iphone, En vervolgens gaat er iets fout bij het RDW. Je pincode van het rijbewijs in niet juist. Hoe dan? Heb het maar opgegeven. Wat een hopeloze en ontmoedigende site!
Simulator rijexamen
Zelf ben ik ook vaak voor examen gezakt. .Mijn zonen ook door faal angst..Denk zelf dat simulator voor jongeren beter is in ontwikkeling. Rijden leer je door ervaring en anticiperen. Ben Taxi chauffeur geweest .en vroeg aan hem geef me de Greep en had mijn taxi diploma. Maar ondanks alles zag ik mijn eigen fouten in het verkeer.
Gisteren heb ik mijn taxi-examen…
Gisteren heb ik mijn taxi-examen praktijk afgenomen bij Tiel 2 De Prinsenhof, en ondanks dat ik alles goed deed, heeft de examinator me laten zakken. Terwijl we aan het rijden waren, stuurde hij me naar een industrieterrein in plaats van naar het CBR omdat hij geen fout kon vinden. Het was duidelijk dat zijn bedoeling vanaf het begin was om me te laten zakken. Nadat we terugkwamen bij het CBR, vertelde hij me dat ik niet geslaagd was. Toen ik vroeg waarom, verzon hij redenen, zoals beweren dat ik een niet-bestaande dame op een fiets die me een lelijke blik gaf, niet had opgemerkt. Hij zei dat ik niet professioneel reed, maar ik hoorde tijdens onze rit geen klachten.
We hadden een normaal gesprek over Euro 2024 en de aanstaande wedstrijd van het Nederlandse team tegen Frankrijk. Alles was in orde totdat hij me plotseling liet zakken, en ik geloof dat het kwam door mijn etniciteit. Ik arriveerde 15 minuten voor mijn afspraak op het kantoor en hoorde hem fouten bespreken met een andere student, die toegaf ernstige fouten te hebben gemaakt. Desondanks slaagde de student. Dit toont aan dat sommige mensen fouten mogen maken en toch slagen vanwege hun naam of etniciteit.
Ik geloof dat het CBR veel geld verdient door mensen met een etnische achtergrond te laten zakken, en het lijkt erop dat zij doelwit zijn. Als je naam met "Van" begint of je bent etnisch Nederlands, dan zit je goed. Dit was mijn derde poging en de laatste keer dat ik geld verspilde. Mijn advies aan iedereen is om jezelf te zijn, je ziel niet te verkopen en trots te zijn op waar je vandaan komt en wat je naam is.
Ze gooien het dicht en daarna kun je je…
Ze gooien het dicht en daarna kun je je rijbewijs niet meer terug vragen omdat het is geschorst. Gooien ze het weer open op verzoek maar kun je niks ermee beginnen. Arts heeft blokkeer recht erop gezet en ik kan voor het 3de jaar mijn rijbewijs niet terug krijgen. Schandalig en dit blijft maar aan de gang. Heb inmiddels alweer over de €1000 weggegooid aan hun oplichtingspraktijken.
faalangstpraktijkexamen…
Heb gister me faalangstpraktijkexamen gedaan ten eerste gaat het niet zo in werking zoals op het filmpje dus betaal j infeite alleen voor dat extra beetje tijd wat je erbij krijgt en gezakt omdat de examinator mij op een weg liet rijden waar ik de stopbord niet kon zien doordat de bladeren van de boom ervoor stond en door zenuwen niet op de grond
keek dan bel j en zegt de CBR er is max een wachtijd van 5 weken wat niet waar is dat zeggen ze alleen om je lekker te maken
eindstand gaat het 4 maanden duren de nieuwe regels sogenaamd 1mei 2024 bijgekomen klopt nix van! Heb totaal 5600 eu betaald en nu gaat er nog een paar maanden over heen kan nog 2000 eu neerleggen begin het haast te geloven zoals
mensen het zeggen zware oplicht praktijken!
Begin dit nu egt zwaar re geloven
Het cbr boek 3 keer gelezen wist alles…
Het cbr boek 3 keer gelezen wist alles examen gedaan en gezakt geen enkele vraag komt uit het boek. dan op het onternet 600 vragen gekocht alles geslaagd examen gedaan weer gezakt weer hele andere vragen dus weer gezakt dit is macht en maffia praktijken geldwolven het word tijd dat hier is grondig onderzoek wordt gedaan bij de CBR
I heard stories if it’s a known as kinda like a scam to get a driver license in Netherlands and now I am going through it my self. Just failed my 3rd theory exam. I took expensive cursus that cover my reexam if i failed but pass their mocking exam. Which I did numerously pass. I study really hard for this. They only tell you which area you need to work on. I am pretty sure I answered them correctly. I have done 3 test and they kept telling me i need to make one more correct answer then I pass. At the beginning I accept it and study harder but now I really don’t know if they actually purposely do this to earn money. I have 2 international driver license from 2 different country. It’s painful enough I have to do it again from 0 here. But this is unacceptable. Am I really failing or is just some sick lottery who to fail and who to pass to give others hope so they can spend their money on CBR?
I will stop right here. This system is ridiculous.. This country is small with too much people and can’t handle more drivers and more cars but they happily take your money though. So they create this ridiculous system. You will only pass by luck as we can never know if what they present us is actual result of your test. Waiting time is ridiculous too. So yeah good luck.
Examinator van cbr Rotterdam zijn heel…
Examinator van cbr Rotterdam zijn heel probleem met discriminatie ze doen veel moeilijk met buitenlandse mensen.
Gezondheid verklaring van de arts niet…
Gezondheid verklaring van de arts niet ontvangen door cbr waar is de verklaring nu ??? Waar zit nu de fout ??? Natuurlijk niet bij de cbr !!! . Nu al 2maanden aan het wachten op bevestiging. Hoezo privacy.
onrechtvaardig
zoon voor de 2e keer gezakt waarom?
In een 50km zone 30 km gereden te hard langs een hond gereden daardoor zou ie geen inzicht hebben.
GROOTSTE SCAM NEDERLAND
Mijn vriend heeft nou al twee keer examen moeten doen en is nu voor de twede keer gezakt. De examinator die ernaast zat heeft hem voor de meest onlogische redenen laten zakken, hij stoptte bij de rotonde omdat er een fietser aankwam en na het examen afgelopen was vroeg ze waarom hij daar stoptte, blijkbaar had zij zelf niet eens de fietser gezien. Ze voegde continu haar persoonlijke meningen eraan toe wat voor mij de meest oneerlijke gevoel gaf. Het liefste zou ik in het buitenland mijn rijbewijs halen en niet geld hieraan uitgeven! het is verspild geld en ze proberen gewoon geld te zuigen van onschuldige mensen die al hard genoeg werken om alles te kunnen betalen. Het leven is al duur genoeg en dan moet je ook nog met deze misselijkmakende systeem te maken hebben!!
Te gek voor woorden
Te gek voor woorden! Niet aangeven als je mentale problemen hebt/add/adhd/autisme hebt. Naar een keuringsarts gestuurd. 75 euro betaald voor NIKS. Jullie moeten je diep schamen! Dieven zijn jullie. Gewoon mensen hun geld zo afpakken.
CBR Rijswijk ongelooflijke toppers
Gister bij het CBR in Rijswijk een erg fijne ervaring gehad. Door omstandigheden met een compleet vreemde auto en instructeur gereden, en dan moet ik in zo'n auto, met een zeer strenge mevrouw naast me, examen doen. Die mevrouw was streng maar zeer meelevend. We reden 2 keer door een 30-zone, gezien ik erg zenuwachtig was. Later zei zij dat ze zag dat ik het kon en voor de beoordeling nog een rondje ree om me zo de ruimte te geven het beste van mijzelf te laten zien. Zeer goed bezig CBR!
Geef dit soort fratsen ook aan. Ze zijn niet gek, ze houden echt rekening. Ze gaf mij, nadat ik gehoord dat ik geslaagd was, nog goede tips mee.
CBR. Bedankt. Ook wel een paar keer een beetje boos op jullie geweest, maar jullie hebben het zo meer als goed gemaakt. Meegeleeft met mijn situatie, autisme en faalangst.
Blijf rustig, jezelf. Geef aan wat je moeilijk vindt. Dan zijn ze echt aardig nog ook.
Gezondheidsverklaring onzin
Als je gezondheidsverklaring invuld zet niet dat je ADHD of iets hebt want je betaald een extra 130euro, Grote onzin je betaald al 45euro om hem in te vullen en dan betaal je nog een keer 130+ omdat je zegt dat je ADHD hebt maar geen medicijnen ervoor neemt. Daarnaast maken ze alles DUURDER.
Niet te geloven theorie verloopt en kan…
Niet te geloven theorie verloopt en kan niet afrijden omdat er geen examens beschikbaar zijn 3 woorden het zijn piraten,maffia,dieven. !!
Keuring 75 plus
Keuring 75 plus, ik had een geschil met de keuringsarts
Heb 2 keer CBR gebeld om advies enz. Redelijk snel aan de lijn netjes geholpen en goed advies .
Kortom ik ben tevreden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.