Jeg bestilte mobilcover gennem elgiganten, og fandt derefter ud af levering er fra caseonline.dk jeg får ordrebekræftelse på bestilling og forventet levering 26 dec. Idag 8 januar 26 forsat ingen... Se mere
Jeg kan ikke anbefale at handle her. Var faktisk ikke klar over at jeg havde gjort det, da jeg købte min vare gennem Elgigantens hjemmeside. Jeg købte en lader til et garmin ur. Specifikationen sagde... Se mere
Bestilte en varer hos dem gennem Elgiganten. Har aldrig hørt noget fra dem efter elgiganten overleverede leveringen til dem. Det er 3 uger siden jeg bestilte og 2 uger siden jeg prøvede at kontakte de... Se mere
Opfordring til jeres leveringstid.
Jeg havde bestilt en ny rem til mit Samsung Smart Watch, og i ordrebekræftelsen stod der levering 3-10 Arbejdsdage. Men under Track and Trace stod der pakken ville blive leveret efter 3 dage. Ikke desto mindre var pakken hele 9 dage undervejs, så hvad med at I skriver på bekræftelsen at levering varer 10 arbejdsdag, fremfor 3-10 dage. Så bliver folk ikk irriteret over at leveringen varer længere end lovet, og jeres Trustpilot score ville måske blive bedre med tiden.
Varen jeg bestilte er jeg enormt glad for, hvilket afspejler sig i min bedømmelse.
Varen har været ca 6 dage om at…
Varen har været ca 6 dage om at ankomme.bestiæe et s42cat cover og gorillaglas til min brors telefon. Synes lige der skulle ligge en god anmeldelse også, da jeg havde forventet den kom meget senere..
Afventer stadig levering af et…
Afventer stadig levering af et mobilcover, der blev bestilt for 15 dage siden - altså senere end deres egen maksimalt beskrevne frist?
Pengene er trukket fra min konto for 12 dage siden
Utroligt i 2023
Alt for dårlig service
Jeg bestilte et cover til en tablet d. 2 jannuar. Ud over den udsædvanlige lange leverings tid, sendte de mig det forkerte produkt. Efter de 13 dages leverings tid, skrev jeg til dem via deres kontakt formular på deres hjemmeside. Der er gået yderligere 5 dage og jeg har ikke hørt noget fra dem.
Det er sidste jeg gang jeg køber noget fra din shop.
Skrammel
Havde bestilt noget panzer glas til min telefon (one+ 7T pro) men hold nu op noget skrammel!!
De der rense servietter var mere høre end Sahara når man fik dem åbnet, og selve pansere havde mærker på det side der skulle sidde på telefonen det kunne man af gode grunde først se når man fik det sat på.
Har selvfølgelig sendt dem en mail men der vil der gerne man sender det retur (hvilket jo endelig er fair nok) men det er her jeg skal betale for porto hvilket er et kæmpe no go for mig når det er produktet der er defekt.
Første og sidste gang jeg kommer til at handle her. (jeg købte fra dem via elgigantens marketplace)
Kunne man i det mindste bare ringe til dem kunne man snakke om mulighederne men det er ikke muligt, og mail svar kom først da elgigantens kundeservice skrev til dem.
Laaaang leveringstid
Bestilte min vare i søndags. På siden stod, at den ville blive leveret mandag efter kl. 18.00. Nu er det fredag. Måske de mente næste mandag?
Mega dårlig
Mega dårlig, service!
Nærmest en fup og fidus hjemmeside.
Bestilte og betalte varer for mere end en uge siden.
Har intet modtaget.
Får intet trackingnummer så jeg kan følge varen.
Men de har hævet betalingen….
Fupfirma’
Hold jer væk
Udenlandsk hjemmeside, overvej retur omkostningerne!
Købte tre urremme til det nye Samsung Galaxy Watch 4. Havde det gamle Watch 3, med masser af forskellige urremme.
Designmæssigt har Watch4 fået et nyt urrem, med "Zero Gap". Søgte på remme til Samsung Galaxy Watch 4, hvor Caseonline.dk kommer med flere forskellige og bestilte 3.
Leveringen tog knap en uge, virksomheden ligger i Luleå, Sverige (næsten Nord Sverige).
Én rem passede (med "Zero Gap").
Ville så, via Caseonline.dk returnere de to andre remme. Hjemmesidens retur funktion virkede ikke "Fejl 404" og stave/oversættelses fejl. Skrev til kundeservice og fik svar efter 2 dage, på Engelsk.
Efter flere skriverier frem og tilbage, skriver Caseonline.dk at jeg bare kan sende remmene tilbage (de kan ligge i et brev og vejer i alt 38gram, inklusiv indpakning).
Jeg skal selv betale for returneringen, som koster 132 krone for at sende til Sverige!
Hver urrem koster 198 kroner...
Tænk på det.
Venter forsat på mit cover til mine nye…
Venter forsat på mit cover til mine nye mobil, bestilt 30 juni, de siger hurtig levering 3-10 dage, nu er der gået 15 dage.
Usikker på levering
Har trukket beløbet d. 14/4, men jeg har endnu ikke modtaget varen.