Det var dog utroligt, hvorfor sviner du os til på Trustpilot, uden at henvende dig til os først??
Hej Søren
Da du købte hegnene havde du da også fortrydelsesret, hvorfor benyttede du dig ikke at den? Du skriver at hegnene er noget klam, hvad det så end betyder? Du skriver også at der ikke var beslag og hætter med, det er der da aldrig, ligegyldig hvor du køber hegn og stolper!! Jeg har stadig den mail korrespondancen, som jeg havde med dig, jeg skrev og sagde til dig eller din kone, at det var billigere at i købte beslag og stolpe hætter hos f.eks. Jem&Fix end hos os, det var vel bedre at købe dem der, end at betale mere for dem, hos os??
Jeg har drevet virksomhed i over 30 år og i den periode som flere hundrede tusinde hegn, til kunder i hele Europa, jeg tror, at de reklamationer jeg har haft, kan tælles på en hånd og jeg mindes ikke at vi nogensinde har haft en eneste utilfreds kunde, efter at de har henvendt sig til os, vi har altid tages os af reklamationer, både store og små, og det til kundernes tilfredshed. Det havde også sket, i dit tilfælde, hvis du havde kontaktet os!!
P.S. Din bemærkning om at vi leverer noget "klam" for hurtigt at få et gensalg, er godt nok , under bæltestedet, vi er et seriøs firma og forsøger efter bedste evner at levere kvalitets produkter til vores kunder, derfor behøver vi ikke at håbe på et gensalg, p.g.a. at produkterne går i stykker.
22. august 2013