Carpe Adventures Anmeldelser 212

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi reste till Egypten med Carpe Advenures. Vilken resa!! Fantastisk guide, Mohamed, som tog oss runt till alla häpnadsväckande platser. Detta var första gången vi reste på detta sätt och vi fick... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi hamnade i en liten grupp som fungerade väldigt bra ihop. Reseledaren var fantastisk på alla sätt, och alla saker vi fick prova på passade min dotter väldigt väl, även om jag stod över några av de m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nyligen hemkommen från en resa i Marocko. Åkte på en Carpe Select-tur. Bekväma transportmedel och unika boenden och en guide i världsklass! Passade mig perfekt. Vi fick se stora delar av södra Mar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En härlig kombinationsresa med start i Lima, upp till Anderna med Machu Picchu och avslut 4 dagar i Amazonas. En fantastisk äventyrsresa med massor att se och göra, vi fick uppleva mycket av det l... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Rejsebureau

Om Carpe Adventures

Skrevet af virksomheden

Carpe Adventures – äventyrsresor, safari och skräddarsydda resor världen över

Carpe Adventures är en svensk resebyrå specialiserad på äventyrsresor, gruppresor i små internationella grupper och skräddarsydda rundresor till destinationer över hela världen. Vi vänder oss till dig som vill uppleva mer än en traditionell semester – oavsett om du reser själv, med partner eller i grupp.

Vi erbjuder bland annat:

• Äventyrsresor världen över
  • Expeditioner i Antarktis och Arktis
  • Safarier i Afrika, till exempel Tanzania, Kenya och Botswana
  • Soloresor och gruppresor i små sällskap
  • Skräddarsydda resor anpassade efter dina önskemål
  • Resor till Galápagos, Inkaleden och Patagonien
  • Rundresor i Asien, Afrika och Sydamerika

Vårt fokus är att skapa genuina och upplevelsebaserade resor där du kommer nära destinationen, kulturen och människorna. Vi reser i mindre grupper och samarbetar med noggrant utvalda lokala partners för att säkerställa hög kvalitet, trygghet och ett mer hållbart resande. Samtidigt har vi ett starkt fokus på att ge tillbaka till de samhällen vi besöker och bidra positivt till de lokala ekonomierna.

Med Carpe Adventures får du:

• Noggrant planerade resor med expertkunskap
  • Garanterade avgångar på utvalda resor
  • Personlig service före, under och efter resan
  • Unika reseupplevelser som ger minnen för livet

Vi riktar oss till resenärer som söker äventyr, kvalitet och trygghet i samma resa – oavsett om det handlar om en kryssning i Galápagos, expeditioner i polarområden, vandring på Inkaleden eller en rundresa i Asien.

Skrevet af virksomheden

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är otroligt nöjd med Carpe

Jag är otroligt nöjd med Carpe. Fick tips av en vän som bokat med dem många gånger. Marianne hade hög tillgänglighet och kunde svara på alla mina frågor. Kommer absolut att boka med Carpe igen.

15. maj 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla Annika för det superfina omdömet. Det finns inget bättre än när vänner till tidigare resenärer är nöjda med sin upplevelse. Då har man liksom klarat två kvalificeringar ;-) Resmålen du valde, Vietnam & Kambodja, är bland våra mest populära just nu. Jag hoppas vi kan inspirera dig att utforska andra spännande världsdelar i framtiden. Ha en underbar vår och sommar. Solvarma hälsningar från Marianne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Högsta betyg till Carpe Adventures ⭐️ Så…

Högsta betyg till Carpe Adventures ⭐️ Så nöjd över min Indienresa, gjort minnen för livet! Jag bokade resan ganska spontant och hade inte mycket tid för planering, men Marianne var extremt hjälpsam och såg till att man kände sig trygg innan avfärd. Mycket bra service, rekommenderar!

24. februar 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tusen, tusen tack Saga för det fantastiskt fina omdömet.
Det betyder så oerhört mycket för oss men också för nya resenärer, på jakt efter spännande upplevelser. Omdömena är så värdefulla eftersom de både inspirerar och ger trygghet.
Jag hoppas att vi får tillfälle att hjälpa dig med fler resor i framtiden. Håll utkik efter tjejresor till andra destinationer. Allt gott till dig! Hjärtliga hälsningar, Marianne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I oktober 2023 gjorde vi vår 5:e resa…

I oktober 2023 gjorde vi vår 5:e resa bokad via Marianne på Carpe Adventures. Genom åren har vi diskuterat många resedrömmar med henne och fått många bra tips och rekommendationer ang olika resor. När vi väl bestämt oss för en resa har hon ordnat flygtransfer, extra nätter och annat samt gett oss förslag på olika egna utflykter. Marianne är enormt engagerad och proffsig. Anette och Anders

13. oktober 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Anette & Anders, ni trogna Carpe Adventures äventyrare - tusen tack för allt! Det är fantastiskt roligt att ta del av era resedrömmar och se hur de blir verklighet. Jag är oerhört tacksam för förtroendet. Det inspirerar oss att utveckla produktutbudet, jobba hållbart och introducera tekniska verktyg åt våra äventyrare. Ni är underbara! Varma hälsningar, Marianne

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Marianne ger superproffsig service

Marianne ger superproffsig service. Svarar alltid snabbt och ger bra tips och alternativ. Andra gången Carpe Adventures arrangerar en resa åt oss. Resan var mycket välarrangerad och gruppen vi reste med skapade en riktigt bra atmosfär. Bra hotell, bra mat. Anledningen till 4 i stället för 5 var att några av resmålen på Costa Rica var överbelastade med turister och några guiderna på plats var lite mer fokuserade på att "slussa" turisterna genom upplevelserna än att stanna upp och vara närvarande i stunden. Kan dock varmt rekommendera Carpe Adventure för ditt nästa äventyr.

2. januar 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Peter, stort tack för ett omdöme innehållande både ris och ros. Jag är glad och stolt att det är andra gången vi arrangerar en resa åt er. Denna gång blev det Centralamerika, Costa Rica mer specifikt. En enormt populär destination som bjuder på allt från äventyr och strandhäng till ett spännande djur- och naturliv. Man vill gärna hinna med mycket på kort tid och känslan för "här och nu" riskerar att försvinna. Din feedback är en värdefull påminnelse om hur viktigt det är för oss att hitta en balans mellan episka upplevelser och nödvändig logistik. Tack! Pura Vida till dig och familjen. Bästa hälsningar, Marianne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utan tvekan är CarpeAdventures den…

Utan tvekan är CarpeAdventures den bästa resebyrå jag hitintills anlitat. Planering och genomförande av själva resan i Sydamerika, var enkel och effektiv tillsammans med Marianne. På plats, i Sydamerika, fungerar allt från guidade turer, flyg till hotellreservationer perfekt. Reseappen ”Vamoos” innehöll dag för dag planering, vouchers, flygbiljetter m m. I framtiden kommer jag alltid att anlita Carpeadventures.

9. december 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla för det ofantligt fina omdömet från din resa i Sydamerika. Det kommer att inspirera mig under lång tid framöver. Roligt att vi kunde kombinera gruppresan med ett passande skräddarsytt upplägg. Jag är också superglad att vår reseapp fungerade väl och hjälpte dig att hålla koll på alla detaljer. Tusen tack för förtroendet. Allra bästa hälsningar till dig Charlotte! Din Resa Är Min Resa =)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Costa Rika är ett fantastiskt resemål…

Costa Rika är ett fantastiskt resemål med underbar natur, människor och aktiviteter. Det enda jag har som gnager är att frukosten inte är så bra som vi i väst vill ha det och att kaffet är alldeles för svagt. Men det får man leva med.

20. december 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Pura Vida Mikael, och tusen tack för det positiva omdömet. Underbart att ni trivdes så bra i Costa Rica. Jag kan bara instämma när det gäller natur, upplevelser och ticos (som innevånarna kallas). Ni kan ha haft lite otur med kaffet, då Costa Rica är en riktig kaffenation. Frukostarna är generellt ganska enkla i Latinamerika. Vi tar till oss av din feedback och kommer att förtydliga detta framöver. Jag hoppas vi får tillfälle att välkomna er på fler äventyrsresor till spännande resmål. Hjärtliga hälsningar, Carpe Adventures/Marianne

Rundresa, Sydamerika

Har sen tidigare stor resvana men då alltid ordnat mina resor själv som "backpacker". Var därför lite tveksam inför en gruppresa, men det visade sig vara en påtagligt välplanerad och synnerligen innehålls- och upplevelserik resa genom Peru, Bolivia och till viss del Chile! Rekommenderas alla som inte nödvändigtvis kräver lyx och som istället prioriterar spännande miljöer, extraordinära naturupplevelser och är beredd på lite strapatser (som dock är upp till eget val). Vill man förlänga resan med ett antal dagar eller med fler resmål, så fungerar det också utmärkt, men detta måste man i så fall ordna själv. För egen del så passade jag på att besöka också Colombia.
En stor fördel är också att gruppen man reser med inte är så stor. Vi var 13 stycken + en engagerad och kunnig guide, vilket gjorde att man lärde känna medresenärerna väl och som också genomgående var intressanta personer från skilda delar av världen. Det är heller inte nödvändigt att tala spanska även om det så klart är en fördel om det så bara handlar om basala fraser.
Organisationen från Carpe Adventures sida var också utmärkt med tydlig information inför och under resan, inte minst tack var den behjälpliga appen.
Kan bara varmt rekommendera såväl Carpe Adventures som den aktuella resa jag just kommit tillbaka från.

21. oktober 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tusen tack Larsgunnar! Vi är så glada att du varmt vill rekommendera oss till andra äventyrare. Din utförliga feedback från Rundresa Sydamerika - Peru, Bolivia & Chile är oerhört uppskattad. Du har verkligen lyft fram det vi är stoltast över - hänsynsfullt resande i små grupper - en äventyrsresa under ordnade förhållanden, med inslag av natur, kultur, historia och "strapatser/aktiviteter". Roligt att reseappen kom väl till användning och att informationen var tydlig. Som erfaren "backpacker" valde du att förlänga resan på egen hand. Suveränt! Jag vill passa på att nämna att vi naturligtvis kan hjälpa till med förlängningar, både före, efter och mellan gruppresor också. Vi skapade nyligen en 65 dagars rundresa genom Sydamerika, från Quito till Rio, där en kryssning till Galapagos och "din" gruppresa kombinerades med cirka 40 dagar skräddarsytt program. Allt är möjligt =) Jag hoppas vi får förtroendet att hjälpa dig med fler äventyr framöver. Tills dess - Allt gott! Hjärtliga hälsningar, Carpe Adventures/Marianne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lika nöjda och glada som tidigare

Tack Marianne för tips, tricks och fix i samband med att vi gjorde vår 10'de resa med er. Jordanienresan blev precis så minnesrik som vi hoppades.
Leif & Marie

26. september 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Bästa Leif och Marie, tack snälla för det fina omdömet. Det har varit fantastiskt roligt att hjälpa er med alla resor över åren, från Australien till Island och nu Jordanien. Ni är sanna globetrotters som har testat de flesta av våra resekategorier, äventyrs-, hälso- och rundresor, till och med en segling. Er regelbundna feedback har alltid varit oerhört värdefull för Carpe Adventures. Jag tackar ödmjukast för förtroendet. Allt gott till er båda. Hjärtligaste hälsningar, Marianne

Marianne på Carpe Adventures gav ett…seriöst och kompetent intryck

Marianne på Carpe Adventures gav ett ganska omedelbart seriöst och kompetent intryck varför jag valde att boka en 50-årig dröm, Galápagos, med henne i konkurrens med andra aktörer. Bra och snabb kommunikation i förberedelser samt ett raskt agerande vid ett missförstånd från hotellet i Quito. Carpe arbetar med G Adventures och denna arrangör gav mig en upplevelse som var tip, tip, topp och 10 poäng under hela vistelsen. Ett speciellt tack till guiden Omar.

24. august 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tusen tack för det otroligt fina omdömet. Det känns fantastiskt roligt att få allt detta beröm, för service och kompetens samt kryssningen i Galapagos ö-värld. Det är ett stort förtroende att leverera en 50-årig dröm, men det låter som att vi lyckades =) Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av minnena en lång tid framöver. Allt gott till dig! Hjärtligaste hälsningar, Marianne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är den andra fantastiska resa vi…

Det är den andra fantastiska resa vi gör med Carpe. Marianne har som alltid bra förslag och ordning och reda på våra önskemål och all planering.
Allt har fungerat extremt bra från början till slut.
Vår första resa gick till Amazonas- Peru/ Incaleden- Galapagos och vår andra resa var till en magisk safari i Tanzania. Val av hotell, sevärdigheter, guider mm har varit helt enligt önskemål. Ett jättetack såhär långt. Nu planerar vi nästa resa 2025 troligtvis Buthan och Basecamp Mount Everest och den blir såklart med hjälp av Marianne. Vi rekommenderar varmt att boka med Marianne//Malin och Johan

9. august 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Wow Malin och Johan - tack snälla för det här fantastisk fina och generösa omdömet. Det är så roligt att jobba med era resplaner och coola upplevelser. Ni är erfarna vagabonder och har otrolig koll på världen och unika expeditioner. Jag tackar ödmjukast för förtroendet och ser fram emot att få hjälpa er med nästa äventyr, till Himalaya. En av mina absoluta favoritdestinationer. Namaste och på återhörande. Allt gott till er! Bästa hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

En mycket välorganiserad resa

En mycket välorganiserad resa. Guiderna som var med var hela tiden pålästa, tillmötesgående och väldigt trevliga. Guiderna Renato, Daniel med tillhörande team tog hand om oss på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Vi har fått den bästa service man kan tänka sig under hela resan, fantastiska guider, bärare och kockar som serverade oss helt otroliga rätter under vår Inkavandring. Jag kan verkligen rekommendera att göra en sådan här resa med dessa fantastiska människor.

15. maj 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla Gunilla för ett fantastiskt fint omdöme.
Underbart att ni är så nöjda med upplevelsen. Allt du nämner är viktiga komponenter under våra äventyr. Vi är glada att vi fick förtroendet att hjälpa er med resan till Peru och vandringen på Inkaleden till Machu Picchu. Vi hoppas få tillfälle att hjälpa er med framtida äventyrsplaner. Bästa sommarhälsningar, Carpe Adventures - Marianne

Mycket välorganiserat

Mycket välorganiserat, fantastiska guider med stort engagemang och kunskap. Vill framhäva vår huvudguide Renato som gjorde allt för att vi skulle ha det så bra som möjligt, oerhört ödmjuk person. Vill också framhäva vår guide Daniel med team på Inkaleden, kockarna Jesus och Jose serverade suveräna måltider. Fantastiska människor som gjorde vår resa till mer än förväntat, rekommenderas starkt.
Carpe Adventures har också varit väldigt lätta att ha att göra med, svarat snabbt och tillmötesgående.

15. maj 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Enormt stort tack för ert positiva omdöme Lennart. Det känns extra roligt att ni har så mycket fint att säga om huvudguiden samt guiderna och teamet under vandringen på Inkaleden. Tack vare deras engagemang blir resan en trygg upplevelse och ett minne för livet. Vi vill också tacka för era vänliga ord gällande vår service inför resan. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka på fler äventyrsresor. Soliga hälsningar, Carpe Adventures - Marianne

Fantastiskt på rundtur i Japan

Vi har haft en fantastisk fin rea med en bra grupp och guiden Hiro. Vi har sett massor av Japan och är sååå nöjda. Stort tack Marianne för – som vanligt – bra stöd och arrangemang.

31. marts 2023

Besvarelse fra Carpe Adventures

Hej Inga-Lill, Tack snälla för det fina omdömet och ert fortsatta förtroende. Det är alltid roligt att hjälpa er med era äventyr. Vi är sååå glada att ni fick en fantastisk vistelse i Japan. Det är en dröm för många att uppleva Japan just på våren. Tveka inte att höra av dig nästa gång du vill bolla spännande resmål och upplevelser. Hjärtliga hälsningar, Carpe Adventures - Marianne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Marianne på Carpe Adventures har varit…

Marianne på Carpe Adventures har varit mycket tillgänglig och hjälpsam. Hon hjälpte mig att boka en paketresa och svarade snabbt och tålmodigt på alla mina frågor. 😃 Jag rekommenderar er att använda Carpe Adventures!

29. november 2022

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla för det fina omdömet. Vi lapar i oss av dina vänliga ord och känner oss stolta. En god nyhet är att Äventyrsresan Vietnam - Vandring, Paddling, Cykling nu har inkluderats i vårt ordinarie reseutbud och kommer finnas med när vi lanserar nya hemsidan. Vi tror att fler kommer uppskatta denna aktiva äventyrsresa i Vietnam. Tusen tack för din input och feedback. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler äventyrsresor. Bästa Hälsningar Marianne/Carpe Adventures

Nyss hemkommen från min Antarktisexp

Nyss hemkommen från min Antarktisexp. Att genomföra en sådan resa är för många av oss en ganska stor sak - om inte annat för kostnaden! Det är därför desto mer viktigt att alla kontakter med resebolaget uppfattas som seriösa och engagerade. Det gör Du Marianne på Carpe Adventures verkligen. Stort tack för det!
Vill även passa på att höja er samarbetspartner G Adventures/Expeditions som var de som utförde själva expeditionen - top notch!
/Monica

22. oktober 2022

Besvarelse fra Carpe Adventures

Stort tack för ditt fina omdöme från polarexpeditionen till Antarktis. Fantastiskt roligt att upplevelsen var top notch. Vi är extremt måna om att våra resenärer blir professionellt bemötta och känner sig trygga genom hela upplevelsen från första kontakt till avslutad resa. Så roligt att du maximerade upplevelsen med polarbad och havskajakpaddling. Tack för bilderna! Hoppas vi får tillfälle att hjälpa dig med fler episka äventyr i framtiden. Gott Nytt Resår! Marianne/Carpe Adventures

Stort Tack Marianne,

Stort Tack Marianne,
Du skapade en strålande resa till Sydamerika där allt klaffade perfekt trots massor av logistik. De ingående delarna var också genomgående av bra kvalitet och i linje med de beskrivningar vi fick ta del av.

1. juli 2022

Besvarelse fra Carpe Adventures

Johan & Malin - Tack snälla för ert fina omdöme. Vi är superglada att er drömresa till Sydamerika blev så lyckad. En wow-upplevelse som inkluderade allt från inkaleden till Machu Picchu, djungellodge i Amazonas, kryssning i Galapagos övärld ombord vår alldeles nya katamaran och slutligen exklusiva dyktillfällen. Jag hoppas vi får chansen att hjälpa er med fler äventyr i framtiden. Bästa hälsningar, Marianne/Carpe Adventures.

Suveränt bra organiserat

Suveränt bra organiserat, trevliga och hjälpsamma på Carpe A. Vandringen på Inkaleden och allt kring den var toppen. Så himla smidigt och allt flöt på. Kommer absolut göra fler resor med Carpe A och deras sammarbetspartner G adventures. Kan varmt rekommendera!

7. august 2022

Besvarelse fra Carpe Adventures

Underbart att ni är så nöjda med resan till Peru och vandringen på Inkaleden. Vi är jätteglada att vi fick förtroendet att boka er kanske "en-gång-i-livet" resa till Machu Picchu. Tusen tack för omdömet. Vi ser så fram emot att hjälpa er med fler äventyrsresor i framtiden. Bästa hälsningar, Carpe Adventures =)

Supernöjda!

Stort tack till Marianne och Carpe Adventures som hjälpte oss styra upp vår fantastiska långresa i Syd och Centralamerika. Vi är verkligen supernöjda med allt, så tack snälla för er proffsiga service innan och under resan, och tack för att ni hjälpte oss göra vår resa så unik och minnesvärd.

Vi kan varmt rekommendera Carpe Adventures!

27. juni 2022

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tusen, tusen tack för det fina omdömet. Det var fantastiskt roligt att får jobba med er unika äventyrsresa. Det är inte varje dag vi får tillfälle att skräddarsy en upplevelseresa på drygt två månader till fem länder, Colombia, Chile (med husbil), Panama, Belize och Mexiko. Där en av resenärerna är en baby dessutom. Ni är de coolaste äventyrsföräldrarna. Jag är glad och tacksam att vi fick förtroendet att hjälpa er igen. Hoppas det blir ett tredje tillfälle =). Jag önskar er en fortsatt härlig sommar. Hjärtligaste hälsningar till er alla tre! Marianne/Carpe Adventures

NÖJD

Vi bokade vår resa redan slutet 2019 och hade bestämmda ideer på hur vi ville ha det. Vi ville gå Inkaleden och sedan kryssa i Galapagos. Lite omvänt emot det normala mönstret. Marianne var väldigt väldigt hjälpsam med att ta fram alternativ för oss med hänsyn till önskemål och bästa pris.
Sedan kom pandemin så vår planerade 30-års jubileumsresa blev till sist en 32-års jubileumsresa. Under den här tiden så har vi haft en öppen ärlig dialog med Marianne och bokat om vår resa allt eftersom.
Nu i maj så kom vi äntligen iväg och alla förväntningar uppfylldes, Carpe Aventures partner som vi hade som guider i både Peru och Ecuador, G Adventure, var mycket proffsiga.
Vi är väldigt nöjda och glada för att vi bokade med Carpe och Marianne är en fantastik person som hjälpte oss mycket.
Mvh //Stefan och Elisabet

1. juni 2022

Besvarelse fra Carpe Adventures

Stefan och Elisabet - Tusen tack för er positiva och generösa feedback. Ja, äntligen kom ni iväg på er drömresa. Vi värdesätter verkligen ert förtroende och det tålamod ni visade under pandemin, när resan sköts fram på oviss framtid. Det är fantastiskt roligt att ni är så nöjda med upplevelsen. Peru och Galapagos är två spektakulära destinationer. Hoppas vi får chansen att visa er fler spännande platser på jorden. Allt gott till er. Hjärtliga hälsningar, Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Galapagos och Inkaleden - Så nöjd!

Marianne på Carpe Adventures är otroligt kunnig och proffsig. Reste med Carpe Adventures till Galapagos och Inkaleden maj 2022. Resan motsvarade förväntningarna med råge. Kan helt klart rekommenderas. //Stefan

29. maj 2022

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla Stefan för allt fint beröm. Vi är enormt glada att du uppskattar både vår kompetens och reseupplevelsen på plats i Sydamerika. Vi hoppas få tillfälle att välkomna dig på fler äventyrsresor framöver. Ha en underbar sommar! Soliga hälsningar, Carpe Adventures

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.