Carpe Adventures Anmeldelser 212

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi reste till Egypten med Carpe Advenures. Vilken resa!! Fantastisk guide, Mohamed, som tog oss runt till alla häpnadsväckande platser. Detta var första gången vi reste på detta sätt och vi fick... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi hamnade i en liten grupp som fungerade väldigt bra ihop. Reseledaren var fantastisk på alla sätt, och alla saker vi fick prova på passade min dotter väldigt väl, även om jag stod över några av de m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nyligen hemkommen från en resa i Marocko. Åkte på en Carpe Select-tur. Bekväma transportmedel och unika boenden och en guide i världsklass! Passade mig perfekt. Vi fick se stora delar av södra Mar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En härlig kombinationsresa med start i Lima, upp till Anderna med Machu Picchu och avslut 4 dagar i Amazonas. En fantastisk äventyrsresa med massor att se och göra, vi fick uppleva mycket av det l... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Rejsebureau

Om Carpe Adventures

Skrevet af virksomheden

Carpe Adventures – äventyrsresor, safari och skräddarsydda resor världen över

Carpe Adventures är en svensk resebyrå specialiserad på äventyrsresor, gruppresor i små internationella grupper och skräddarsydda rundresor till destinationer över hela världen. Vi vänder oss till dig som vill uppleva mer än en traditionell semester – oavsett om du reser själv, med partner eller i grupp.

Vi erbjuder bland annat:

• Äventyrsresor världen över
  • Expeditioner i Antarktis och Arktis
  • Safarier i Afrika, till exempel Tanzania, Kenya och Botswana
  • Soloresor och gruppresor i små sällskap
  • Skräddarsydda resor anpassade efter dina önskemål
  • Resor till Galápagos, Inkaleden och Patagonien
  • Rundresor i Asien, Afrika och Sydamerika

Vårt fokus är att skapa genuina och upplevelsebaserade resor där du kommer nära destinationen, kulturen och människorna. Vi reser i mindre grupper och samarbetar med noggrant utvalda lokala partners för att säkerställa hög kvalitet, trygghet och ett mer hållbart resande. Samtidigt har vi ett starkt fokus på att ge tillbaka till de samhällen vi besöker och bidra positivt till de lokala ekonomierna.

Med Carpe Adventures får du:

• Noggrant planerade resor med expertkunskap
  • Garanterade avgångar på utvalda resor
  • Personlig service före, under och efter resan
  • Unika reseupplevelser som ger minnen för livet

Vi riktar oss till resenärer som söker äventyr, kvalitet och trygghet i samma resa – oavsett om det handlar om en kryssning i Galápagos, expeditioner i polarområden, vandring på Inkaleden eller en rundresa i Asien.

Skrevet af virksomheden

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionellt bemötande, minnen för livet

Trevligt och bra bemötande. Mycket bra arrangemang som mötte våra önskemål med råge. Allt från resans sammansättning till det praktiska var enormt bra organiserat. Inkaleden var en fantastiskt upplevelse som var över alla förväntningar. Vår guide var mycket kunnig och förmedlade gärna och stolt information. Galapagos var en otrolig upplevelse, återigen med en fantastiskt kunnig och trevlig guide. Vi är verkligen nöjda och rekommenderar varmt att kontakta Marianne som hjälpte oss att skapa minnen för livet.

20. april 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Bästa Marie & Per - Stort, varmt tack för ert fina omdöme! Det låter som att er resa blev precis så minnesrik som vi hoppades på, och lite till. Vetskapen om att både Inkaleden och Galapagos överträffade era förväntningar känns helt fantastiskt – det är ju två av världens mest magiska upplevelser. Jag är också så glad att ni kände er väl bemötta och att arrangemanget fungerade smidigt från start till mål. Våra lokala guider betyder mycket för helhetsupplevelsen, så det värmer extra att ni uppskattade deras engagemang och kunskap.
Tusen tack för att ni reste med oss – och för förtroendet att få vara en liten del i att skapa era minnen för livet. Jag hoppas vi hörs igen när nästa drömresa börjar ta form. Önskar er en fortsatt ljuvlig sommar. Soliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Massor av sevärdheter och fina upplevelser

Vi är mycket nöjda med vår fina resa till Marocko, som vi gjorde i början av april 2025. En resa med massor av sevärdheter och härliga upplevelser, kompetenta guider och intressanta människor. Carpe Adventures reseapp "Vamoos" som innehöll alla resehandlingar var perfekt.
Detta är den andra resan som Marianne och Carpe Adventures hjälper mig att planera och jag kan varmt rekommendera dem. Jag kommer återkomma till dig Marianne när det blir dags för nästa äventyr!
Vänligen
Charlotte

1. april 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Stort tack för ditt fina omdöme Charlotte – det värmer verkligen att läsa! Jag blir så glad att höra att resan till Marocko blev så lyckad och full av upplevelser, spännande möten och engagerade guider. Superkul att reseappen fungerade smidigt också – vi gillar den verkligen själva, så det är roligt att höra att den uppskattas. Det känns väldigt fint att få vara med och planera dina resor, och att det här var andra gången gör det lite extra speciellt. Jag ser fram emot att höras igen när det är dags för nästa äventyr! Tusen tack igen för förtroendet. Solvarma hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Fantastisk rundresa i Vietnam

Vi är otroligt nöjda!! Allt fungerade helt klockrent (allt var i tid hela resan!) och vi fick se så många helt fantastiska saker (tog 1300 foton...). Så många olika spektakulära upplevelser hela tiden. Särskilt vår guide var supertrevlig och styrde upp precis allt och kom med massa rekommendationer på restauranger etcetera! Vi gick faktiskt uteslutande på hans rekommendationer eftersom de var så bra!

I resan ingick ett mycket bra urval av aktiviteter, både inkluderade och extra. Alla hotell låg perfekt. Grymt god mat också. På Mekongdeltaturen blev vi försedda med massor av färska frukter och mer lokala specialiteter än vi kunde äta. Jag tycker det var väldigt roligt att vi hade lokala guider, både på turen mellan Hanoi och Ho Chi Minh city och den till Mekongdeltat. De själva eller deras släktingar hade upplevt det de berättade om. De var också mycket sociala och pratade perfekt engelska. Ett annat lite oväntat stort plus var hur roligt det var att åka på en gruppresa. Detta var land nummer 55 för mig och för det mesta ordnar jag allt själv (iaf i I-länder), när jag bokade denna resa tänkte jag mest att det var skönt att slippa ordna med logistiken själv. Det visade sig dock att en av de stora fördelarna var att de vi åkte med var supertrevliga, och det var himla kul att dela upplevelser och middagar med dem!

8. juli 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tusen tack Monica - åh vad roligt att resan var så lyckad.
Din återkoppling är enormt värdefull, för oss och framtida resenärer som har Vietnam som drömresmål. Jag instämmer - man lägger såklart mycket fokus på resan och det man vill se och uppleva. Sedan visar det sig att gruppdynamiken och engagerade lokala guider är det som verkligen sätter guldkant på äventyret. En av våra mest trogna resenärer reser nu främst runt och besöker nyfunna vänner, över hela världen, som hon träffat på diverse äventyrsresor. Så roligt! Önskar dig och familjen en fortsatt äventyrlig sommar. Soliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures.

1st class service och magnifikt resmål

Marianne gav oss 1st class service vid beställningen. Kniviga frågor besvarades snabbt med e-post telefon. Informationen vi fick om resan i förväg var mycket detaljerad. Vi fick även särskilda tips. Våra förväntningar överträffades i verkligheten. Vi reste till Antarktis.

8. marts 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Stort tack för dina värmande ord! Det gläder mig verkligen att ni kände er väl omhändertagna från första kontakt och att all information inför resan kom till nytta. Att få bidra till en resa till Antarktis – ett av världens mest magnifika resmål – är något alldeles extra, och det betyder mycket att höra att era förväntningar till och med överträffades. Tack för förtroendet – och varmt välkomna tillbaka när nästa stora äventyr kallar. Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rundresa Jordanien!

Väldigt intressant och kul rundresa i Jordanien! Höjdpunkten var Petra och Wadi rum. Toppenguide!

Enda negativa var att vissa boenden och måltider var lite väl enkla.

23. marts 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tusen tack för återkopplingen My. Det låter som att du och din far fick uppleva många av Jordaniens höjdpunkter på riktigt nära håll – Petra och Wadi Rum lämnar få oberörda. Kul att ni trivdes med guiden också. Vi uppskattar verkligen era tankar om boende och måltider, det hjälper oss att göra resan ännu bättre för framtida resenärer. Jag hör av mig till dig för närmare detaljer på vad som behöver "uppgraderas". Detta var den allra första avgången av Aktiv Äventyrsresa Jordanien. Hoppas vi får chansen att välkomna er på fler äventyr framöver. Allt gott till er båda. Soliga vårhälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Peru

Fantastisk gruppresa till Amazonas och Machu Pichu. Vi blev väl omhändertagna av lokala guider. Trevlig gruppsammansättning (internationell grupp) Bra hotell.

10. april 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack för dina fina ord Charlotte! Det gläder oss att du och din dotter hade en så minnesvärd upplevelse i Amazonas och vid magiska Machu Picchu. Härligt att höra att ni trivdes med både gruppen, guiderna och boendet – precis så vi vill att ett familjeäventyr ska kännas. Jag hoppas vi får chansen att välkomna er på fler familjeäventyr i framtiden. Allt gott till er båda! Soliga hälsningar, Marianne

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack Lena för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du hade en supertrevlig resa i Marocko och att både reseledaren och chauffören gjorde ett så gott intryck. Trygghet, kunskap och trevligt sällskap är verkligen en oslagbar kombination – varmt välkommen med på fler äventyr! Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra och väl arrangerat i förväg

Mycket bra och väl arrangerat i förväg, kändes tryggt både gruppresan med flera och mina delar när jag reste ensam. Massor av härliga upplevelser. Bra och lagom standard på alla de olika platser som besöktes under rundresan.

15. marts 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack Lena för din fina återkoppling. Vad roligt att både gruppresan i Costa Rica och din skräddarsydda förlängning till Panama blev precis så trygg och innehållsrik som vi hoppades. Fantastiskt att höra att du fick uppleva så mycket och att allt fungerade smidigt – både tillsammans med andra och under dina egna dagar. Vi hoppas få välkomna dig på nästa äventyr snart igen. Din Resa Är Min Resa. Bästa hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket trevlig och intressant resa

Mycket intressant resa. Vi fick se väldigt mycket under 3 veckor med en väldigt bra kambodjansk kvinnlig guide.
Bra hotel hela vägen . Kan verkligen rekommenderas.

4. februar 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla Per för din positiva feedback. Det gläder mig att höra att du och Monica hade en intressant och innehållsrik resa genom Vietnam och Kambodja. Att få uppleva så mycket på tre veckor är verkligen speciellt, och jag är extra glad att ni hade en fantastisk guide som gjorde resan ännu mer minnesvärd. Att ni var nöjda med hotellen och hela upplägget betyder mycket för oss – vi vill alltid att våra resenärer ska känna sig trygga och väl omhändertagna under sina äventyr. Stort tack för att ni reste med oss och för att ni tar er tid att dela er upplevelse. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa er med fler spännande resor (kanske Australien & Nya Zeeland) i framtiden. Soliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Full pott Cape Adventure !

Vi åkte till Galapagos med Carpe Adventures. Anledningen till att vi valde dom var att deras hemsida gav all den information vi ville ha, i motsats till många andra bolag. (typ hyttstorlek, utrustning på båten, rutt mm). Därefter fick vi mycket snabba, tydliga och korrekta svar på alla våra frågor; och jättebra råd. I tillägg fick vi tillgång till en app (Vamos) där all information fanns tillgängligt. Bolaget är i princip enmansbolag; men ger betydligt bättre, snabbare och korrektare svar än de flesta andra resebolag. Full pott Cape Adventure !

6. februar 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tusen tack för det fina omdömet! 🌿🐢 Det betyder oerhört mycket att höra att du och Weimer hade en fantastisk upplevelse med oss på Galapagos och att ni uppskattade både informationen på vår hemsida och den personliga servicen. Vi vet hur viktigt det är att få tydliga och korrekta svar inför en sådan resa, så det gläder mig verkligen att ni kände er trygga och väl förberedda. Att få hjälpa er att förverkliga ert äventyr har varit ett stort nöje, och jag hoppas att Galapagos lämnade lika många magiska minnen hos er som det gör hos alla oss som älskar dessa unika öar. Tack för ert förtroende – och varmt välkomna tillbaka när nästa äventyr kallar. Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Atlasberget var fantastiskt!

​Min resa till Marocko och Atlasbergen var en oförglömlig upplevelse. Trots mina 55 år lyckades jag, tillsammans med min 25-årige son, bestiga Nordafrikas högsta berg, Jbel Toubkal, som reser sig 4 167 meter över havet. Vår guide, Jaouad, var enastående och stöttade oss genom hela vandringen och hade ett sätt som gjorde oss både peppade, men också gjorde att hela resa, trots strapatserna var behaglig.

När vi nådde toppen överväldigades vi av känslor och tårarna rann hos både mig och mina reskamrater; vi insåg att vi hade genomfört en enastående prestation. Under vandringen passerade vi genom pittoreska berberbyar där vi fick en inblick i berberfolkets liv.
Landskapet i Atlasbergen är enastående och att dela denna resa med min son var en särskild glädje; trots vår åldersskillnad fann vi att tempot och sällskapet passade oss båda utmärkt. Jag kan inte annat än ge resan högsta betyg och längtar redan tillbaka. Marocko är ett land fyllt av skönhet och kontraster, och Atlasbergen erbjuder en unik möjlighet att fördjupa sig i både natur och kultur. Denna resa har inte bara utmanat mig fysiskt utan också berikat mig med nya insikter och upplevelser.

10. august 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Vilken otroligt inspirerande berättelse – stort tack Thomas för att du delar med dig av din upplevelse! Att bestiga Jbel Toubkal är en fantastisk bedrift, och att få göra det tillsammans med din son måste ha gjort det ännu mer speciellt. Jag kan verkligen känna glädjen och stoltheten i dina ord, och jag blir rörd av beskrivningen av ögonblicket när ni nådde toppen. Det låter som att både Jaouad och hela resan överträffade förväntningarna, och jag är så glad att ni fick en så personlig och givande upplevelse – från de pittoreska berberbyarna till den storslagna naturen i Atlasbergen. Tusen tack för dina fina ord och för att du lät oss vara en del av detta äventyr. Vi ser så mycket fram emot att få hjälpa dig att skapa fler oförglömliga resor i framtiden. Allt gott till dig och William. Bästa hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Once in a lifetime-upplevelse.

Detta var min första resa med Carpe Adventures och den var en Galapagos-kryssning. Jag fick väldigt bra information av Marianne Walsh på förhand, även appen Vamoos är väldigt användbar. Kryssningen lät så fantastisk, så jag hade höga förväntningar. Mina förväntningar uppfylldes och mycket mer därtill. Vi blev väl omhändertagna och alla människomöten kändes väldigt personliga, som att de verkligen ville att vi skulle ha det så bra som möjligt. Ibland gjorde de till och med mer för oss än vad som var förväntat.
En sak som jag verkligen uppskattade var att vi såg alla djuren ute i naturen och inte på en zoo.
Guiden på kryssningen, Adrian, gav ett oerhört bra intryck. Han är ofattbart kunnig, vi fick en massa fakta om Galapagos, alla öar vi besökte, djuren, växterna, naturen etc. De gör ett helt fantastiskt arbete där för att skydda Galapagosöarna.
Under kryssningen bodde vi på båten Eden, vi var 15 passagerare och 6 besättningsmän, så stämningen var rätt familjär, alla började känna varandra, det kändes tryggt och bra.
Hela upplevelsen, från att jag först fick kontakt med Marianne Walsh till att jag steg av tåget hemma, var mer fantastisk än det går att beskriva med ord. Jag rekommenderar varmt Carpe Adventures och åker väldigt gärna fler gånger med detta bolag.

24. januar 2025

Besvarelse fra Carpe Adventures

Stort och varmt tack Tuija för det fantastiska omdömet. Det gläder mig så att din Galapagos-kryssning blev en once in a lifetime-upplevelse och att både informationen, appen och själva resan levde upp till – och till och med överträffade – dina förväntningar. Att få uppleva djuren i sin naturliga miljö, möta engagerade människor och känna den personliga omsorgen är precis det vi önskar att alla våra resenärer ska få vara med om. Du känner till vår filosofi - Din Resa Är Min Resa. Jag är så tacksam för dina fina ord och ser verkligen fram emot att få hjälpa dig med fler äventyr framöver. Ta hand om dig tills dess. Soliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Ett stort personligt engagemang

Ett stort personligt engagemang och hög nivå på service från första kontakten till hemkomsten! Andra resan med Carpe Adventures och Marianne gav åter igen ’det lilla extra’..

20. december 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Jag blir verkligen varm i hjärtat av att läsa er fina återkoppling (också på mejl) – det betyder så mycket att ni haft en fantastisk resa till Nya Zeeland! Det låter som att ni verkligen fått uppleva allt det bästa landet har att erbjuda, och jag är så glad att både husbilen, vänstertrafiken och hotellen fungerade bra. Tack själva för ert härliga engagemang och för att jag fått vara med på ett litet hörn under ert äventyr! Det har varit ett nöje att hjälpa er, och jag ser verkligen fram emot att få hjälpa till när det är dags för er safariresa – vilken spännande upplevelse det kommer att bli.
Ta hand om er, njut av era minnen och hör av er när safaridrömmen börjar ta form! Allt gott till er =) Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Mitt livs Resa till Peru

Med hjälp av Marianne bokades min resa till Peru och Inkaleden lite hastigt.
En fantastisk resa med bra upplägg på alla sätt.
Underbara guider som verkligen gjorde allt för att vi skulle ha det bra.
Allt upplagt för att se det genuina Peru och att det var miljö och fair trade tänk i allt.

15. november 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla Rose-Marie, vi är så glada och tacksamma att vi fick bidrag till Ditt Livs Resa till Peru. Jag hoppas vi får chansen att hjälpa dig med fler drömresor. Att stötta de lokala samhällena medan man utforskar världen är både viktigt och roligt. Tack för att du väljer hänsynsfullt resande. Hjärtliga hälsningar & god jul! Marianne/Carpe Adventures

Personlig och engagerad service

Det här var andra gången jag anlitade Carpe Adventures och Marianne ger en väldigt personlig och engagerad service. Resan jag gjorde var en rundresa i Sydamerika (premium) och är mycket nöjd med upplägget, programmet och kvalitén på boende och guider.

1. november 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla Eva, åh vad roligt att du fick en härlig upplevelse i Sydamerika och är nöjd med den "uppgraderade" rundresan. Jag är oerhört tacksam att vi har fått chansen att hjälpa dig med två fantastiska resor hittills. Din feedback från denna resa är noterad. Förhoppningsvis får vi tillfälle att välkomna dig på ytterligare äventyr i framtiden. Bästa hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Resebyrå med mervärde

Fullständigt ny upplevelse av kundservice!
Ärligt, initierat och engagerat. Hatten av!

27. november 2024

Bäste Weimer,
Jag tackar ödmjukt för det otroligt fina och unika omdömet.
Aldrig har jag varit med om att få så positiv feedback innan avresa. Det känns enormt roligt eftersom servicen till våra kunder är oerhört viktig för oss, från första kontakt till returen efter resan.
Din Resa Är Min Resa. Tusen tack igen, du gjorde min dag.
Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsigt, personligt och prisvärt.

Har anlitat detta företag vid tre tillfällen för att åka på längre resor (Afrika, Sydamerika och Australien). Alltid fått snabb och adekvat respons på mina specifika önskemål. Fantastiska resor som inte heller kostar skjortan. Det känns också bra att företaget samarbetar med företag som försöker ta hänsyn till lokalbefolkningen i de olika länder som besöks.

2. november 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Peter och Eva, tack snälla för förtroendet! Det har varit ett nöje att hjälpa er med resor till dessa episka delar av världen. Jag är superglad att du nämner hur vi jobbar för att stärka de lokala samhällena vi besöker. Våra arrangörer är noggrant utvalda av den anledningen, de stödjer lokala projekt och gynnar inhemska verksamheter. Samtidigt ger det våra resenärer en unik inblick i vardagen hos lokalbefolkningen. Tusen tack för ert bidrag! Allt gott till er. Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Rundresa Peru och Galápagos - supernöjda

Nu sitter vi och väntar på transfer från hotell Mercure i Quito till flygplatsen. Vi har haft fantastiska fyra veckor, först i Peru sedan Ecuador och Galápagos. Det kommer att ta lång tid att smälta allt vi sett och varit med om. Helt fantastiskt! Marianne på Carpe Adventure har varit helt fantastisk i planerandet av vår resa. Hon hjälpte oss att få ihop två paketresor Rundresa Peru och Galápagos plus en liten förlängning på Galápagos helt suveränt. Det blev så bra! Vi hade många frågor och var lite oroliga innan resans start, och Marianne har svarat, nästan oavsett tid, på våra frågor mycket tydligt och bra.
G-Adventures som är de som varit på plats med guider, transporter osv har också varit helt suveräna. Vi kan bara säga att allt fungerat tipptopp. Alltid någon på plats som talar om vad vi ska göra och vad som blir nästa steg. Har inte funnits någon oro någon gång. Jo, kanske när vi gick Inkaleden den tredje dagen, då trapporna var väldigt branta nedåt och mitt ena knä pajade. Jag var envis och försökte gå själv ändå, men Jonatan (Jonny) såg hur ont jag hade och tillkallade en bärare, sen tog de min packning och stöttade mig på varsin sida nedför de brantaste partierna (ca 1-2 h). Jag hade aldrig klarat det annars. Så tacksam!
G-Adventures guider har varit så duktiga på att få en gruppkänsla i grupppen man rest med. Det har fungerat så bra! Vi är otroligt nöjda!
En liten incident på slutet som hände som inte var så positiv var att vi inte förstod att vi skulle byta hotell till de två extranätter vi hade på Galápagos. Efter mail till Marianne så löste hon det ändå på bästa sätt. Så det finns faktiskt inget som vi upplevde som negativt 🙏
Tack Marianne, Carpe Adventures och tack alla de som vi träffat på G-Adventures 🙏❤️

25. oktober 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Tack snälla Helen & Mats för detta fina och utförliga omdöme. Jag hoppas att ni fortfarande sitter och reflekterar över resan och alla episka upplevelser ni fick vara med om. Det var jätteroligt att jobba fram denna resa tillsammans med er och därför känns det extra roligt att ni är så nöjda. Detta var verkligen ett "once in a life time" äventyr. Jag är imponerad att du kämpade dig fram på inkaleden hela vägen fram till Machu Picchu. Dessutom är jag stolt över vårt lokala team och det ansvar de tar när situationer uppstår. Det är jätteviktigt för oss att våra äventyrare alltid ska känna sig trygga och väl omhändertagna. Stort tack för förtroendet! Jag hoppas vi får tillfälle att hjälpa er med fler fantastiska resor i framtiden. Juliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag och min son reste till Peru i börja…

Jag och min son reste till Peru i börja av augusti. Vi var först ett par dagar i Lima, super. Sen reste vi vidare till Cusco. Därifrån var det meningen att vi båda skulle vandra inka-leden i 4 dagar. Men tyvärr vrickade jag foten så illa att jag hamnade på sjukhus och fick rehabilitera istället. Det var en upplevelse i sig. För resebyrån som Carpe Adventures samarbetar med i Peru, G-Adventures hjälpte mig så mycket, med både hotell och bokningar av taxi, buss och tåg. Det kändes så tryggt att de fanns där. Men min son säger att vandringen var så fantastisk. Underbar grupp att vandra med och guiderna var förträffliga. Jag mötte upp gruppen vid Machu Picchu och fick se detta underverk. Vi rekommenderar verkligen Carpe Adventures för bokning av resa. Marianne fanns alltid till hands för att svara på frågor och fixa bokningar. Vi fick så bra information innan om packning, resan mm. Appen Vamoos var verkligen bra att ha. Min son och jag har redan pratat om att boka ny resa med Carpe Adventures.
// Helena och Petter

11. august 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Bästa Helena & Petter, ert omdöme från resan är så uppskattat och värdefullt för oss och framtida resenärer. Ni fick uppleva både sött och surt under er tid i Peru, men lyckades förvalta guldkornen. Underbart! Jag är stolt över vårt lokala team som löser situationer på bästa sätt och säkerställer att våra resenärer får den bästa upplevelsen, oavsett omständigheter. Tusen tack för er positiva inställning och vänliga ord. Varma hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi fick bra hjälp och information inför…

Vi fick bra hjälp och information inför vår resa till Peru och Inkavandringen av Marianne. Kändes tryggt att åka iväg. Reseappen Vamoos var kanonbra med all information samlad på ett ställe. Bra guider i Peru. En härlig upplevelse från start till slut. Mvh Anne och Rasmus

21. juni 2024

Besvarelse fra Carpe Adventures

Bästa Anne & Rasmus, tack så oerhört mycket för det fina omdömet. Vad roligt att ni kände er nöjda med hela upplägget i Peru. Vi vill verkligen att det ska vara just enkelt, roligt och tryggt att resa med Carpe Adventures. Kul också att appen fungerade bra. Jag hoppas att vi får tillfälle att hjälpa er med fler drömresor i framtiden. Varma hälsningar, Marianne

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.