Har handlet flere gange hos CarCareFreaks. Altid hurtig og problemfri bestilling og levering. Hjemmesiden er helt genial med super gode og detaljerede vejledninger om produkterne. Der er både guides... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er førende indenfor professionel bilpleje og det forpligter. Hos os finder du et stort og nøje udvalgt sortiment af de bedste bilpleje produkter og tilbehør på markedet til beskyttelse og pleje af din bil. Med brands som bla.CarPro, Meguiars, ValetPro, Auto Glanz, Autoglym, Sonax, Soft99, Angelwax og Turtle Wax finder du et stærkt udvalg af bilplejeprodukter. Vi elsker vores biler – og det ved vi, at du også gør. Biler er næst efter vores bolig, den største investering vi foretager i livet. Og den synes vi at man skal passe bedst muligt på. En ren og velplejet bil giver langt større glæde af ejerskabet. Men korrekt pleje udelukker specielt en ting; Vaskehallen. Vi ønsker at ridser fra vaskehaller og dårlig manuel bilvask skal høre fortiden til. Det er netop vores vision, at alle skal kunne udføre en nem og skånsom bilvask, samt at kunne pleje den med de rigtige produkter, der beskytter den og får den til at se bedst muligt ud. Hos CarCare Freaks finder du et stort udvalg af hvad vi selv bruger og sælger til de professionelle i branchen. Vi ligger vægt på den gode skånsomme “Gør det selv bilvask”, for vi ved at netop denne, giver dig og din bil det bedste resultat.
Møllevej 2, 4100, Ringsted, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Rigtig fint pakket, gode produkter og super vejledning på Youtube

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Fuld ud tilfreds med leveringen, men har ikke prøvet produktet endnu, da vejret ikke har været godt til at vaske bil i.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Besøgte butikken i Ringsted i går. Første gang jeg har handlet hos jer. Suveræn oplevelse. Flot butik, søde medarbejdere der guider en godt på vej som ny detailer. Simon brugte LANG tid med mig, gik i dybden og er virkelig kompetent. Jeg kommer igen.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Jeg har handlet mange gange hos CCF og de yder altid en god og hurtig service. Og et bedre produktsortiment findes næppe.
Bliv bare ved gutter 👍🏻💪🏻

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
En god oplevelse, produkter til alt i bilpleje, og gode videoer på hjemmesiden, så er det bare at gå igang.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
CarCare Freaks er en fantastisk butik for alle bilentusiaster, der går op i at pleje deres køretøj. De tilbyder et imponerende udvalg af kvalitetsprodukter til bilpleje, lige fra voks og shampoo til specialværktøj og tilbehør. Deres kundeservice er i top, og leveringen er hurtig og pålidelig. Hjemmesiden er brugervenlig og fyldt med nyttige guides og tips, der hjælper både nybegyndere og erfarne bilplejere. Hvis du søger produkter og ekspertise til bilpleje, er CarCare Freaks absolut værd at anbefale.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Fantastisk kundeservice! Jeg købte en mystery pack, men jeg forstod ikke helt konceptet, og endte med at få flere af de samme produkter, hvilket skuffede mig en smule. Til min store overraskelse tilbød de, at jeg kunne sende pakken retur, selvom det normalt ikke er muligt med mystery packs. Det er virkelig god stil og viser, at de går op i deres kunder.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Altid gode produkter til gode priser samt kyndig vejledning.
Altid til og finde info video´er om brugen af deres produkter... Har handlet der flere gange og gøre det gerne igen..

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Hurtig levering som i altid gør 😃
Super gode plejemidler til bilen 😃

Fantastiske mennesker
Fantastiske produkter
Fantastisk service
Og jeg kan i den grad anbefale deres kurser
Dette er en anmeldelse af online + chat samt Vejen afdelingen

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
De sødeste mennesker, gav mig alt den nødvendige information!

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Meget fint produkt og super god hjemmeside med virkelig god vejledning.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Rigtig gode produkter og vejledning, og hurtig levering🤟👍

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Altid hjælpsom personelle ALDRIG noget galt med forsendelse, hvad kan man forlang mere.. Bar fortsæt CarCare Freaks i KANON virksomhed.. Og vi er trykke ved jer og have jer som rådgiver og ide´r :-)
God jul og godt nyt år til jer her fra..

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Super hurtig levering og nogle lækre produkter

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Synes de har en fantastisk service. Og nogle gode produkter