Har handlet flere gange hos CarCareFreaks. Altid hurtig og problemfri bestilling og levering. Hjemmesiden er helt genial med super gode og detaljerede vejledninger om produkterne. Der er både guides... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er førende indenfor professionel bilpleje og det forpligter. Hos os finder du et stort og nøje udvalgt sortiment af de bedste bilpleje produkter og tilbehør på markedet til beskyttelse og pleje af din bil. Med brands som bla.CarPro, Meguiars, ValetPro, Auto Glanz, Autoglym, Sonax, Soft99, Angelwax og Turtle Wax finder du et stærkt udvalg af bilplejeprodukter. Vi elsker vores biler – og det ved vi, at du også gør. Biler er næst efter vores bolig, den største investering vi foretager i livet. Og den synes vi at man skal passe bedst muligt på. En ren og velplejet bil giver langt større glæde af ejerskabet. Men korrekt pleje udelukker specielt en ting; Vaskehallen. Vi ønsker at ridser fra vaskehaller og dårlig manuel bilvask skal høre fortiden til. Det er netop vores vision, at alle skal kunne udføre en nem og skånsom bilvask, samt at kunne pleje den med de rigtige produkter, der beskytter den og får den til at se bedst muligt ud. Hos CarCare Freaks finder du et stort udvalg af hvad vi selv bruger og sælger til de professionelle i branchen. Vi ligger vægt på den gode skånsomme “Gør det selv bilvask”, for vi ved at netop denne, giver dig og din bil det bedste resultat.
Møllevej 2, 4100, Ringsted, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har købt flere forskellige produkter ved carecarefreaks ,og der er aldrig et produkt der har svigtet mig, jeg kan kun give jer de bedste anbefalinger

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Er blevet fan af de gode videoer Mathias og Frederik laver om bilpleje og test af forskellige produkter i sælger. Har efterfølgende købt og ikke blevet skuffet.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Fantastisk reklamations politik.. havde købt en pistol til min højtryksrenser på tilbud og fik den først pakket ud efter 1,5 år.. der passede den så ikke på.. skrev til dem og de sendte en ny, selvom jeg kun bad om at kunne købe den pågældende adapter.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Gode produkter til fin pris
God information fra shop på mail

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Gode produkter - har købt lidt af hvert hos dem igennem de seneste 5-6 år. Eneste klagepunkt er deres leveringstid, som forekommer at være blevet gradvist længere år for år. Pt. skriver de (klippet fra ordrebekræftelsen) DIN ORDRE VIL BLIVE AFSENDT INDENFOR 1-3 HVERDAGE. Og ja, det står med stort. Må indrømme, at det kan undre, når tilsvarende "forretninger" typisk leverer onsdag når man har bestilt mandag formiddag osv.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Jeg skulle fjerne sort pletter på min bil som har meget sart lyseblå metal lak. Jeg købte en anbefalet produkt, som jeg købt, hurtigt afleveret...... og vups ! Min bil er pletter fri. Rigtig god og positiv oplevelse... forresten, hurtigt levering, jeg er tilfreds 👍👏👏

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Super god service, og hurtig til at svare.
Helt fantastiske produkter

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Tak for gode anbefalinger og god service efter mit besøg i den fysiske butikken idag.
Jeres butik er meget fin !

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Gode priser og dejlig beskrivelse af tingene man køber 👌

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Meget hjælpsomme, gode videoer der forklare om deres produkter. Levere hurtigt varer købt fra hjemmesiden.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Altid god vejledning og godt humør ved Karsten i vejen👍 minus er bare man altid får for meget med hjem😂

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Super gode produkter og god service. Hurtigt ekspedition

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Meget nemt og lige til, bestilte de produkter jeg ville prøve, og få dage efter kom de.
Jeg har været noget skeptisk, men må sande at alt er som beskrevet.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Altid god behandling og vejledning

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Jeg kan varmt anbefale CarCare Freaks! 🚗✨ De har altid været super behjælpelige, både med vejledning og hurtig kundeservice. Deres DYI-videoer er virkelig gennemførte og gør det let at få det bedste ud af deres produkter – perfekt til både nybegyndere og entusiaster!
Derudover har de konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til bilpleje. Det er tydeligt, at de brænder for det, de laver, og at kundetilfredshed er i fokus. Jeg handler helt sikkert her igen! 💯

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
Det eneste man kan sige ALT positiv om CarCare Freaks :-)
MEGA go´stad og handle, få hjælp, forsendelsen o.s.v..

Besvarelse fra CarCare Freaks - Bilplejebutik
God service, hurtigt svar, gode videoer. Et godt sted at handle.