Banner for Carbucks - Ishøj

Carbucks - Ishøj Anmeldelser

Industrigrenen 5, 2635 Ishøj, DK

Konceptet "din bil bliver repareret på to timer" er genialt. Jeg afleverede bilen klokken 9:30, drak kaffe i to timer, og kørte derfra i min reparerede bil. Fantastisk. En utrolig god oplevelse. 5... Se mere

Virkelig god og problemfri oplevelse. Lige fra anmeldelse til forsikring til nem booking og enkelt kommunikation før aftale. Smilende og glade mekanikere, god modtagelse, gode vente forhold og tiden b... Se mere

Carbucks Ishøj Team 2 var bare så gode. De var søde og hjælpsomme med spørgsmål og vi sad i solen og hyggede os til bilen var færdig. Reparationen var bare i orden. Kunne på ingen måde se den skade... Se mere

Jeg fik en tid til udbedring (forsikringsskade) af ridser på forskærm mv. den lå et par uger fremme og jeg spurgte om jeg kunne komme på en afbudsliste. Det kunne jeg og fik kort efter en tid lørdag... Se mere

1. Autoværksted

Om Carbucks - Ishøj

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

5,0

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

494 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gode kundeforhold

Carbucks Ishøj.
Super fin oplevelse. 2 timer for at få rettet bule ud, via forsikringen. Kaffemaskine og gode ventefaciliteter, med et kontor til kundebrug, med 2 arbejdspladser og en dør der kunne lukkes. Det gjorde virkelig oplevelsen super effektiv. Kan anbefales.

27. januar 2026

Hej Jeppe

Tusind tak for de 5 stjerner og den grundige anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐.
Det glæder os meget at høre, at du havde en super fin og effektiv oplevelse hos Carbucks Ishøj – både med udbedringen af bulen og faciliteterne imens.
Vi er glade for, at rammerne gjorde ventetiden nem og behagelig, og tak for den flotte anbefaling.

Super flot arbejde

Hurtig ind checking og super flot arbejde. Kan varmt anbefales.

22. januar 2026

Hej JD

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig indtjekning og et flot resultat.
Tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

Team Carbucks

Flot arbejde,venlig service og…

Flot arbejde,venlig service og overholdelse af tid :)

22. januar 2026

Hej Lone

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.
Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både arbejdet, den venlige service og at tiden blev overholdt 🙂
Tak fordi du valgte os.

Team Carbucks

Jeg havde fået et par buler og…

Jeg havde fået et par buler og skrammer på min bil efter en påkørsel. Det er blevet udbedret hurtigt og effektivt. Der er intet at se og personalet er venligt og imødekommende

19. december 2025

Hej Ulla

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.
Det glæder os meget at høre, at skaderne blev udbedret hurtigt og effektivt, og at resultatet lever op til dine forventninger.
Også tak for de pæne ord om personalet – det sætter vi stor pris på.

Varm anbefaling!

God service og mega søde folk der fik udbedret en parkerings skade, på lidt under 2 timer! Kørte der fra super tilfreds! Kan varmt anbefales!

23. januar 2026

Hej Zwp

Tusind tak for den varme anbefaling og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.
Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at parkeringsskaden blev udbedret hurtigt.
Det vigtigste for os, er, at du kørte derfra super tilfreds – tak for tilliden og anbefalingen!

Kun smil og kundepleje.

Hurtigt arbejde, perfekt arbejde, jeg kan varmt anbefale Carbucks.
En særlig tak til Jan for at gøre denne oplevelse, til en i særklasse 👍👍👍

21. januar 2026

Hej Sonny

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både smil, god kundepleje og et perfekt resultat.

En særlig tak for de pæne ord om Jan – dem giver vi selvfølgelig videre. Jan er bare go'👍.
Tak for din varme anbefaling! 🚗✨

Team Carbucks

Flot arbejde og god kaffe

Flot reparation af p-skade på inder 2 timet.

19. januar 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både reparationen og kaffen – og at du fik din bil igen på blot 2 timer.
Tak fordi du valgte Carbucks! 🚗✨.

Team Carbucks

Fantastisk koncept og super service af…

Fantastisk koncept og super service af Ole i Ishøj afdelingen. En mindre skade i lakken blev udbedret på under 2 timer og resultatet? du kan slet ikke se at der har været en skade.

18. januar 2026

Hej Jørgen

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙏

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores koncept – og en særlig tak for de pæne ord om Ole i Ishøj.

Dejligt at høre, at skaden blev udbedret hurtigt, og at resultatet blev helt usynligt. 🚗✨

Ganske enkelt fremragende service

Ganske enkelt fremragende service. Imødekommende personale, skønne ventefaciliteter med mulighed for at arbejde, og ikke mindst flot resultat. Bilen ser ser helt ny ud trods stor bule og ridse. Klar anbefaling.

16. januar 2026

Hej Sindre

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede både imødekommende personale, gode ventefaciliteter og et flot resultat – præcis som vi ønsker det.

Tak for din anbefaling, den betyder meget for os 🚗✨.

Topklasse arbejde

Fantastisk oplevelse hos Carbox i Ishøj!
Jeg har fået en særdeles god behandling, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra første kontakt blev jeg mødt af utrolig venligt, professionelt og engageret personale, som virkelig tog sig tid til at hjælpe mig.
De har lavet et helt fantastisk stykke arbejde på min bil, og resultatet overgik mine forventninger. Man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet, detaljer og kundetilfredshed, det er service i topklasse!
Jeg er virkelig glad og taknemmelig for deres indsats og kan på det varmeste anbefale Carbox til alle, der ønsker ærlig rådgivning, god service og et perfekt resultat. Tusind tak for en super god oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

16. januar 2026

Hej Rose

HOLD NU OP! Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os i Ishøj – fra første kontakt til det færdige resultat.

Vi går højt op i kvalitet, detaljer og kundetilfredshed, så dine ord betyder rigtig meget for hele teamet.

Tusind tak for din varme anbefaling og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ – det sætter vi stor pris på! 🚗✨.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Team Carbucks

Jeg fik i går lavet en mindre…

Jeg fik i går lavet en mindre parkeringsskade hos carbucks Ishøj.
En lille bule og nogle ridser på bagskærm der skulle lakeres. Fra jeg stod på parkeringspladsen til bilen var fikset, tog lige under 2 timer. Imponerende resultat og super service.

14. januar 2026

Kære Ulrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos vores afdeling i Ishøj, og at både resultatet og service levede op til forventningerne – endda på under 2 timer.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🚗✨

Fantastisk og hurtigt

Fantastisk og hurtigt, flot udført !!
Super service minded og imødekommende

7. januar 2026

Kære Svend

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Vi er rigtig glade for, at du oplevede både hurtig og flot service – og at vores team tog godt imod dig.
Du skal være mere end velkommen en anden gang! 😊
God weekend.

Team Carbucks 💚

Super god og hurtig arbejde

Super god og hurtig arbejde, meget flot resultat. Professionel og venlig betjening

6. januar 2026

Hej Bo

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Dejligt du både oplevede hurtig service, et flot resultat og venlig betjening – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give 💪

Hvis du skulle få brug for det, så er du altid velkommen hos os igen. God weekend.

God effektiv service

Fantastisk oplevelse. De løser opgaven til perfektion. Jan var super flink. Kan klart anbefales.

2. januar 2026

Hej Mette

Tusind tak for din skønne anmeldelse og 5 stjerner 🙌
Det betyder meget for os at høre, at du havde en fantastisk oplevelse – og at Jan tog godt imod dig 💪.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Team Carbucks 💚

hold nu kæft nogle flinke mennesker

hold nu kæft nogle flinke mennesker.
jeg har fået lavet en skade på min bag kofangere. den lavede de så flot igen. som ny. det er ikke sidste gang jeg kommer der ind.. tjaaa jeg tænkt på om jeg skulle køre ind i en lygtepæl.. undervejs hjem.. bare for at komme ind til dem igen.. og så har de verdens bedste kakako.

2. januar 2026

Hej H.P.

Tusind tak for den fantastiske og sjove anmeldelse! 😄🌟.

Vi er virkelig glade for at høre, at din kofanger blev så flot, at den står som ny igen.

Og bare rolig – du behøver ikke køre ind i en lygtepæl for at kigge forbi igen 😉
Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang (og kakaoen er klar ☕🍫).

Team Carbucks 🚗✨

Flot arbejde👍🏻

20. december 2025

Kære Kåre

Tak for dine 5 stjerner. Dem sætter vi utrolig meget pris på.
Du er altid velkommen hos os igen, hvis uheldet skulle være ude. 💪🚗

Glædelig jul.

Team Carbucks

Hurtig og flot stykke arbejde

Jeg afleverede bilen og efter ca. 2 timer fik jeg en bil, hvor bulen var væk og lakken stod flot. Godt arbejde Ole.

18. december 2025

Hej Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen – og vi sender rosen direkte videre til Ole - han er virkelig også bare god💪✨.

Vi står klar, hvis du skulle få brug for os igen.

Bedste hilsner
Team Carbucks 🚗💚

Fantastisk oplevelse at aflevere sin…

Fantastisk oplevelse at aflevere sin bil til en mand der taler til mig som kvinde og ikke bare lader som jeg ikke er der. Bilen var færdig efter 1.45t og stråler som ny

18. december 2025

Hej Anja

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💚
Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig set og godt behandlet – det betyder meget for os. Og skønt at bilen nu stråler som ny igen! ✨

Du skal være hjertelig velkommen en anden gang – vi står altid klar med både god service og et smil 😊.

Bedste hilsner
Team Carbucks 🚗

Perfekt service

Perfekt service. Flot resultat og utrolig flink og dygtig medarbejder.
Lennart Jensen

17. december 2025

Hej Lennart

Tusind tak for de flotte ord 🙏.

Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse hos os – og at både service, resultat og medarbejder levede op til dine forventninger 💚.

Du skal være hjertelig velkommen en anden gang!

Team Carbucks 🚗✨

Jeg havde en rigtig god oplevelse.

Jeg havde en rigtig god oplevelse.

Jan er en Mega venlig person og meget hjælpsom, samt meget professionel til at fuldføre et, godt stykke arbejde.
Går meget op i detaljer, og perfektion.
Virkeligt godt håndværk meget ros til ham.
Vil klart anbefale til andre venner, og bekendte.

Mvh. Thomas

Mvh. Thomas

14. december 2025

Tusind tak for din varme anmeldelse, Thomas! 🙏

Det glæder os enormt meget at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os – og ikke mindst, at Jan leverede både venlighed, professionalisme og håndværk i topklasse 💪✨. Jan er virkelig fantastisk.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord og anbefaling – og dem sender vi selvfølgelig videre til Jan med et stort smil 😊.
Du er altid mere end velkommen hos os igen!

Team Carbucks 🚗💚