Banner for Carbucks - Ishøj

Carbucks - Ishøj Anmeldelser 192

4,9

Industrigrenen 5, 2635 Ishøj, DK

God Service med to venteområder med fri kaffe, te, vand og kakao. Kom dertil med en en lille C1 med skadet kofanger. som blev fikset. De var også så venlige at ringe så jeg kunne komme ind en... Se mere

Gennemført arbejde og høj service hos Carbucks (Ishøj 1). Påskønner i høj grad at det var muligt at ordnet bilen i weekenden! Næste gang bilen får en skramme, bliver det Carbucks uden tvivl

Carbuks Ishøj ( Ford KA) Den bedste kunde service man kan få fra start til slut Alle skade, buler mm blevet lavet hurtigt og som aftalt Ved afhentning blev vi godt modtaget, gennemgået udbedret... Se mere

Vil varmt anbefale carbucks til alle. Bedste service og ikke mindst fantastiske medarbejdere. Reparationerne på bilen blev perfekte og vil helt bestemt komme igen vis uheldet er ude.

1. Autoværksted

Om Carbucks - Ishøj

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

4,9

Svarer typisk inden for 48 timer

Perfekt arbejde 💪🏻💪🏻

7. maj 2026

Hej Marc

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med arbejdet. 💪🏻🚗✨.

God weekend.

Team Carbucks

God service og behaglig vente område

God Service med to venteområder med fri kaffe, te, vand og kakao.

Kom dertil med en en lille C1 med skadet kofanger. som blev fikset. De var også så venlige at ringe så jeg kunne komme ind en time tidligere end planlagt, hvilke gjorde jeg hurtigere kom hjem. Selv om der var billeder af skaden, var det første de gjorde at gennemgå skaden med mig. Det sidste de gjorde var at gennemgå reparationen med mig. Dette var meget dejligt.

Blev anmodet af mekanikeren at skrive hold navnet, hvilke jeg mener var "Thomas".

Alt i alt, en god oplevelse

5. maj 2026

Hej John

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os – fra modtagelsen og gennemgangen af skaden til det færdige resultat på din C1.
Vi er også glade for, at vi kunne få dig ind lidt tidligere, så du hurtigere kunne komme hjem igen.

En særlig tak for de pæne ord om Thomas – dem giver vi selvfølgelig videre til ham og resten af holdet 😊.

Rigtig god weekend 🚗✨

Team Carbucks

Jeg havde fået en parkeringsskade på…

Jeg havde fået en parkeringsskade på bagkofanger/bagskærm og har været så trist over at se den.
Carbucks havde min bil i 2 timer og 15 minutter og nu er der INTET at se.
Min bil er sort og meget sart i lakken, men den står perfekt nu.
Tak til carbucks i Ishøj.

4. maj 2026

Hej Mark

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏.
Vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne gøre dig glad igen, og at din sorte bil står perfekt efter reparationen.

Vi ved, hvor frustrerende parkeringsskader kan være – især på en sart lak – så det betyder meget for os, at resultatet lever op til dine forventninger.

Tak for de pæne ord til vores team i Ishøj 🚗✨

Team Carbucks

Vil varmt anbefale carbucks til alle

4. maj 2026

Hej Mads

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både servicen, vores medarbejdere og resultatet på bilen.
Tak for din varme anbefaling – og du skal selvfølgelig være hjertelig velkommen igen, hvis uheldet skulle være ude 🚗✨.

Virkelig fed oplevelse

Virkelig fed oplevelse. God service, venlige medarbejdere. Der var lidt ventetid, men det var det værd, da de gjorde lidt ekstra på bilen. Kan helt sikkert anbefales!

Hej Kabihan

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du havde en fed oplevelse hos os, og at både service og resultat levede op til forventningerne.
Tak for din forståelse omkring ventetiden – vi er glade for, at det ekstra arbejde på bilen var det værd 🚗✨.

Supergod oplevelse

Hvilken positiv oplevelse.
Supervenligt og imødekommende personale.
Virkelig grundige med alt, bare godt og trygt.
Kan klart anbefales.

29. april 2026

Hej Sven

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en så positiv og tryg oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores personale og den grundige service 🚗✨.

Team Carbucks

De er super dygtige og venlige

De er super dygtige og venlige. Jeg er meget glad for min oplevelse.

Super personale

29. april 2026

Hej Kaan

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores personale gjorde et godt indtryk.
Tak for de pæne ord – det betyder meget for hele teamet 🚗✨

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv reparation af en lakskade. Meget flinkt og imødekommende personale Ishøj afdelingen.

28. april 2026

Hej Ida

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige og effektive reparation – og med den gode service fra vores team i Ishøj.

Tak for de pæne ord 🚗✨

Bule og ridser i døren

Bule og ridser i døren. Løst på under 2 timer og så er man videre. Super fint koncept, hurtig og nemt!

Hej Hani

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både resultatet og vores koncept.

Dejligt at kunne få dig hurtigt videre med en bil som ny igen 🚗✨

Team Carbucks

Flinke folk og perfekt resultat.

Flinke folk og perfekt resultat.
Kan kun anbefale dem👍
Bule samt ridse på dør blev ordnet på 2 timer 👍👍👍😊

Hej Thomas

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙏
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både resultatet og vores team.
Dejligt at vi kunne få bulen og ridsen ordnet hurtigt og flot 🚗✨👍.

Venlig og imødekommende betjening

Venlig og imødekommende betjening. Flot og veludført arbejde, også lige udbedring af et par småskrammer udover det bestilte 😀

Hej K.P. København

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er SÅ glade for at høre, at du oplevede venlig og imødekommende service – og at du er tilfreds med det udførte arbejde.
De små ekstra detaljer gør vi gerne, når vi kan 😀🚗✨

Carbuks Ishøj ( Ford KA)

Carbuks Ishøj ( Ford KA)
Den bedste kunde service man kan få fra start til slut
Alle skade, buler mm blevet lavet hurtigt og som aftalt
Ved afhentning blev vi godt modtaget, gennemgået udbedret skade, der var kælet for bilen.
I får de varmeste anbefalinger

23. april 2026

Hej Birgit

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Vi er glade for at høre, at du oplevede den bedste kundeservice fra start til slut hos os i Ishøj 😊.
Skønt at alle skader og buler blev udbedret hurtigt og som aftalt – og at bilen stod klar med den sidste finish 🚗✨

Tak for de varme anbefalinger og for din tillid – det betyder rigtig meget for os 🙌.

Team Carbucks

Flot arbejde som blev ordnet på den…

Flot arbejde som blev ordnet på den aftalte tid

23. april 2026

Hej Johan

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med det flotte arbejde, og at det hele blev ordnet til den aftalte tid 😊🚗.

Tak for din anmeldelse og din tillid.

Alt var godt

Alt var godt. God service og rigtig flot arbejde. Jeg vil vælge dette sted igen samt anbefale det til andre 😊

21. april 2026

Hej Pia

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os rigtig meget at høre, at alt var godt, og at du er tilfreds med både service og det flotte arbejde 😊.
Tak for anbefalingen og for din tillid – du er altid velkommen hos os igen.

Ubetinget tilfredshed!

Var uheldig at ridse min bil på højre bagskærm + dør, inklusive et lille hak/bule ved dørkanten. Ikke noget alvorligt, men meget synligt! Havde aldrig hørt om Carbucks før, men blev anbefalet dem fra forsikringen hvis det ikke var en stor og voldsom skade. Kontaktede Carbucks og var heldig at få en tid dagen efter på det næst-nærmeste Carbucks værksted. Det tog nøjagtig de 2 varslede timer at udbedre skaden, og bilen står som ny igen. Den udbedrede skade er totalt usynlig, der er hverken hak eller ridser og farven sidder lige i skabet. Betjeningen (Ishøj afd.) var imødekommende, venlig, kompetent og serviceminded, og der er et venterum med både fjernsyn og kaffemaskine, samt et ekstra venterum hvor man kan sidde med sin PC og arbejde online. Når dette skrives er det nøjagtigt et døgn siden skaden skete, og nu er den udbedret - hvad kunne være bedre??? 5 stjerner så ubetinget og min varmeste anbefaling.

21. april 2026

Kære Jørn og Birgitte

Altså hold nu op, hvor er det dejligt, at I har taget jer tid til at skrive så flot en anmeldelse - TAK og tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os virkelig at høre, at I fik så hurtig hjælp, og at hele forløbet – fra kontakt til færdigt resultat – levede op til forventningerne 🙌
At skaden nu er helt usynlig, og at farven matcher perfekt, er præcis det resultat, vi stræber efter hver gang 🎯🚗✨

Vi er også rigtig glade for jeres pæne ord om vores afdeling i Ishøj og faciliteterne under ventetiden – det betyder meget for os, at I har følt jer godt taget imod hele vejen igennem 😊.

At kunne få udbedret skaden på under et døgn er vi stolte af – og endnu mere, at du står tilbage med en så positiv oplevelse.
Tusind tak for din varme anbefaling og din tillid 🙏

Team Carbucks

Fremragende. Hurtigt og effektivt. Mulighed for at sidde og arbejde mens man venter 👍🏻😊

16. april 2026

Hej Niels

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv behandling 😊🚗.
Skønt at du også kunne få arbejdet lidt imens – det er netop det, vi gerne vil gøre nemt for vores kunder 💻👍🏻.

Tak for din anmeldelse og din tillid.

Bule i A-stammen

Helt fantastisk håndværk - og glade og imødekommende personale. Tak!

15. april 2026

Hej Simon

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med arbejdet – også på en opgave som A-stammen 😊🚗.
Skønt at du også oplevede vores personale som glade og imødekommende.

Tak for de flotte ord og din tillid 🙌

Tip top

Virkelig god service og professionel arbejde kom med min bil der var smadret på det meste af venstre side og blev lavet på kun 4 timer. Og bilen stod super flot igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. oktober 2025

Hej med dig

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både god service og professionelt arbejde 😊
Skønt at bilen stod super flot igen – især efter en større skade på venstre side 🚗✨.

At vi kunne klare det hele på kun 4 timer, og at du er tilfreds med resultatet, betyder rigtig meget for os 🙌

Team Carbucks

Super kundeservice og exceptionel…

Super kundeservice og exceptionel arbejde!

18. januar 2026

Hej Ismail

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både super kundeservice og et exceptionelt stykke arbejde 😊🚗✨
Tak for de flotte ord – det betyder meget for os.