Godt arbejde
Venlig betjening. Super godt udført arbejde. Kan klart anbefales

Besvarelse fra Carbon Rep
Carbon-rep arbejder på fuld tid året rundt med reparation og specialopbygning i carbon. Vi er passionerede nørder, der kan tale fagsprog - og taler lige ud af posen, når der er brug for det. Så bare spørg. Men husk at sige stop, hvis snakken om fiberretninger, fleksibilitet og hærdetider bliver for langhåret.
Arnold Nielsens Boulevard 60, 2650, Hvidovre, Danmark
Venlig betjening. Super godt udført arbejde. Kan klart anbefales

Besvarelse fra Carbon Rep
Hurtig og kompetent reparation til en rimelig pris

Besvarelse fra Carbon Rep
En reparation, som efterfølgende er fuldstændig usynlig 😃. Rigtig godt arbejde, jeg kan kun anbefale alle Carbon-rep. Cyklen var færdig til aftalt tid, helt fantastisk service 😎.

Besvarelse fra Carbon Rep
God fleksibel service. Prisen holdt i forhold til tilbud. Deadline overholdt

Besvarelse fra Carbon Rep
super god oplevelse og pænt udført arbejde.
varm anbefaling herfra

Besvarelse fra Carbon Rep
Jeg fik min cykel repareret hos Carbon Rep i 2023, efter et styrt hvor venstre bagstag fik en skade.
Her 2 år senere har jeg valgt at få min cykel malet, og her har jeg så fået en meget ubehagelig overraskelse - skaden var slet ikke repareret, der var blot hældt en masse spartel i det!
Jeg er rystet i min grundvold. Jeg har kørt ned af utallige bjergsider på den cykel siden skaden - hvis jeg havde ramt et lille hul, ville stagen potentielt kunne knække, og hvad var der så sket?
At man kan være så ligeglad med folks sikkerhed (og endda påstå nederst på hjemmesiden at "Sikkerhed frem for alt."), er for mig komplet rystende. Jeg ved ikke hvad man bør gøre i sådan en situation her, en politianmeldelse er nok lidt for voldsom, så det må blive til en negativ Trustpilot. Jeg håber nogen læser det her og bestemmer sig for at bruge en anden reparatør, for det her er ikke i orden!
---
Svar på svar:
Jeg har også et billede og jeg kan kende spartelmasse når jeg ser det.
Jeg glæder mig til at modtage billeder af skaden og reparationen, jeg har rakt ud til jeres email.

Besvarelse fra Carbon Rep
Jeg er meget tilfreds med Carbon-reps reparation og lakering af min forgaffel, beskadiget efter styrt, som overstiger min forestilling af hvor godt det ville blive.
Jeg har kørt +3000 km siden reparationen, og den er blevet testet i alle terræner; til pendling; og til cykelløb - og køreegenskaberne er som før skaden.

Besvarelse fra Carbon Rep
Fint arbejde på carbon overrør på racercykel. Altid hurtigt svar og god service. Så anbefaling herfra.

Besvarelse fra Carbon Rep
Carbon rep lavede begge hjul på TT cykel efter et styrt, hvor pladehjul bagpå fik huller og bremseflade foran blev revet op.
Nu er der intet at se og hjulene ruller perfekt.

Besvarelse fra Carbon Rep
Hurtige svar på beskeder. Reperation en er udført pænt og cyklen virker ligeså stabil som før skaden. Fik tilbudt skift af slidte dele. Ramte ikke farven på speciale lakken 100%, men tilfredsstillende. Vil helt klart bruge ham igen hvis behovet opstår.

Besvarelse fra Carbon Rep
Havde en mindre skade på cyklen efter et styrt, sendte billeder af skaden til Carbon Rep og fik samme dag grundig vurdering og svar på opfølgende spørgsmål. Fantastisk arbejde!

Besvarelse fra Carbon Rep
Min racercykel er god som ny. Det er umuligt at se den er repareret. Fik også uden beregning ordnet lidt ridser i lakken fra stenslag mv.

Besvarelse fra Carbon Rep
Jeg har fået mit mtb-stel repareret hos carbon rep, og resultatet er blevet rigtig fint.
Den blev reparererat indenfor aftalt tid, og det kan næsten ikke ses, hvor skaden har været.

Besvarelse fra Carbon Rep
God kundeservice. Tider overholdt, flot lakering.

Besvarelse fra Carbon Rep
Hentede en sidde-skål til håndcykel. De havde travlt med at skjule reparation. Kom hjem med skæv og grim reparation.
Undrede mig over den store rabat ved afhentning, kr 4.200,- til kr 3.500,- selvom det var en forsikringssag. Måtte bede min ven som ejer cyklen overføre pengene, da de ikke havde fulgt sagen til dørs.
Vil bede forsikringsselskab forklarer hvorfor de bruger dem (?).

Besvarelse fra Carbon Rep
Ringe oplevelse. Afleverer et carbon baghjul som desværre konstateres totalskadet i fælgen. Fair nok, og jeg ringer til dem og spørger om de vil smide hjulet ud for mig, men om de inden de smider det ud lige kan klippe de 20 eger der sidder i hjulet så jeg kan komme og hente nav og hub til brug som reservedel. Jeg får svaret fra Torben i telefonen at det kan de godt gøre, men at de vil fakturere mig for at smide hjul ud og klippe eger. Noget der nok vil tage under 5 minutter at gøre. Det resulterer så i at jeg nu må køre +50 km for ikke at betale dem for at gøre 5 min. arbejde. for at hente hjulet og selv klippe egerne og smide hjulet ud. Ærgerlig oplevelse, da jeg mener at det vil være almindelig god kundepleje at hjælpe med så lille en opgave.
Søger andetsteds næste gang jeg har en carbon reperation.
Resultatet er fint men lader vente på sig...
I første omgang anmodet jeg om et tilbud på reparation af min ramme. Mailen blev åbenbart væk, så jeg måtte forhøre mig en måned senere. Det er hvad der kan ske.
men jeg får indleveret cyklen, men får så lov at vente 2 mdr. før den er færdig (og der blev ikke givet noget estimat over hvor lang tid det ville tage, jeg fik bare beskeden om at jeg ville få en sms når den var færdig), men alligevel tænker jeg det må være noget over normalen. Alligevel blev der ikke givet nogen form for kompensation for den lange ventetid, så regningen på 4350 forblev den samme....
Så står du akut og skal have lavet din cykel så er det ikke umiddelbart efter min vurdering stedet at gå hen.