Skarp pris, hurtig levering og hurtig personlig opfølgning på reklamation! Jeg bestilte et sæt Campagnolo Bora hjul torsdag og fik det leveret tirsdag. Prisen var den laveste jeg kunne finde i Eur... Se mere

Nem og overskuelig side, hurtige svar. Bestilte foldedæk, lidt skeptisk over at betaling var i €, - men ingen grund til bekymring. Hurtigt og effektivt, meget rimelige fragtpriser, kunne følge varen... Se mere

Jeg bestiller to dæk og en bremseskive d. 6. april. Varerne står markeret som på lager med 2-3 dages leveringstid, og jeg får en ordrebekræftelse med det samme. 2 dage senere d. 8. få... Se mere

Sløj, sløj leveringstid! Bestilte et par dæk i mandags, og så sent som i dag, Fredag, aner jeg stadig ikke, hvor i verden dækkene befinder sig. Der er intet sket med varens status siden mandag aften... Se mere

1. Landevejscykling
  2. Sportsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din online cykelforretning! Cykelwebshop.dk er din online cykelforretning. Vi har et stort udvalg af alt indenfor cykler, tilbehør, udstyr og reservedele. Alle produkter er af god kvalitet og til super skarpe priser. Vi leverer største delen af vores produkter fra Holland, hvilket gør at vi kan tilbyde dig en skarp og konkurrencedygtig pris. For os giver det god mening at samarbejde med Holland, da de er blandt de førende cykellande I verdenen, med langt flere cykler end indbyggere. Vi elsker cykling og vil gerne give vores passion videre til vores kunder! Vi sætter en stor ære I at give vores kunder den bedste service og rådgivning. Vi behandler alle vores kunder med respekt og bestræber os på at indfri ønsker og behov på bedste vis, så vores kunder altid får en god oplevelse når de handler hos os. Har du spørgsmål til et produkt eller en vare du ikke kan finde? Så er du altid velkommen til at send os en mail på: info@cykelwebshop.dk

3,0

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Manglende levering og kommunikation

2 dage senere d. 8. får jeg en mail med, at dækkene desværre er forsinkede pga. leverandøren har "leveret færre varer end lovet". Altså har man ikke haft dækkene på lager, som det fremgik af hjemmesiden.

Dette er dæk, som i øvrigt stadig figurerer på hjemmesiden som værende på lager.

I samme mail får jeg dog tilbuddet om at få et ekstra dæk med, hvilket er en god kompensation, som jeg glædeligt takker ja til. Jeg får dog en opfølgende mail, der præciserer, at der var tale om en TPU-slange og ikke et dæk. Hvilket er meget uforståeligt i og med at første mail ordret nævner "et ekstra dæk".

Det er for mig en misforståelse, der ingen gang har på jorden, og jeg kan ikke se, hvordan man kan forveksle et cykeldæk med en TPU-slange, hvilket jeg gør opmærksom på. Her ophører korrespondancen så, og jeg har sidenhen skrevet 3 gange for at få en opfølgning på min ordre, som stadig ikke er afsendt, selvom det blev lovet, at den ville blive afsendt i starten af denne uge - altså 13. eller 14. april.

Det vil sige, at nu her d. 16. 10 dage efter bestilling har jeg ingen idé om, om min ordre er yderligere forsinket eller er på vej, og siden de ikke svarer på mail, kan jeg heller ikke vide, om jeg kan nå at annullere den.

Desuden har webshoppen trukket pengene fra mit kort d. 7. april før afsendelse, hvilket er stik i mod dansk lovgivning.

Lad jer ikke snyde af priserne. Jeg handler her ikke igen.

16. april 2026

Hvor bliver varen af?

Der er intet sket med varens status siden mandag aften, hvor varen blev anført som "klar til afsendelse".
Jeg skal til en fødselsdag på søndag, men det bliver så mod forventning uden en gave... Tak for ingenting, Cykelwebshop.

3. oktober 2025

Hej Kasper,

Vi er kede af at modtage en anmeldelse som denne, og vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen. Din pakke er indleveret til UPS, og vi kontakter dem straks for at finde ud af, hvor den befinder sig.

Da vi først hører fra dig nu, er det desværre ikke muligt for os at nå at sende en ny pakke frem inden søndag, men vi sender dig en mail med nærmere info, så snart vi har en opdatering fra UPS.

Cykelwebshop

Firmaet opererer fra Holland

Firmaet opererer fra Holland, og forsendelser er således længere undervejs end danske webshops baseret i Danmark. Det koster i øvrigt minimum 127 kr fragtgebyr at returnere en vare. For mit perspektiv, som dansk forbruger, er det ikke en attraktiv model.

29. september 2025

Hej Jacob,

Tak for din feedback. Vi skjuler på ingen måde, at vores lager ligger i Holland – tværtimod gør vi opmærksom på det på vores hjemmeside. Det er med til at gøre, at vi kan tilbyde vores varer til en mere fordelagtig pris sammenlignet med mange danske webshops.

Vi forstår godt, at leveringstiden og returpriser kan være en vigtig faktor, og vi tager din oplevelse med i vores løbende arbejde på at gøre både levering og returnering så nem og attraktiv som muligt for vores kunder.

Cykelwebshop

Tænk grundigt over, hvor du handler. Du står nemlig helt alene med udfordringerne, når der er fejl på produktet!

Jeg bestilte en Shimano Ultegra gruppe 8170 og modtog pakken efter cirka en uge. Den var pakket på en lidt sjov måde, men alle dele var der. Efter montering og justering, hvor alt tilsyneladende virkede perfekt, skulle gruppen testes på landevejen. Efter blot 20 km stoppede bagskifteren med at fungere. Det viste sig, at elektronikken i højre skiftegreb var defekt.
Jeg kontaktede cykelwebshop.dk for at beskrive min oplevelse og spørge, hvad jeg skulle gøre. De svarede, at jeg skulle skrive på engelsk, så deres samarbejdspartner i Holland kunne forstå problemet. Det gjorde jeg og fik besked om at kontakte det nærmeste Shimano servicecenter eller sende skiftegrebet til dem. Jeg valgte at sende skiftegrebet til Holland, da jeg ikke ønskede at stå med udgifter til fejlfinding eller et nyt skiftegreb og efterfølgende lange mailkorrespondancer med samarbejdspartneren i Holland, eftersom cykelwebshop.dk ikke ønskede at involvere sig yderligere.
Nu står jeg her, seks uger senere, uden skiftegreb og uden udsigt til at få det splinternye greb tilbage i den nærmeste fremtid.
Så, før du handler hos Cykelshop.dk (Holland), så tænk dig om en ekstra gang!

Uden at kunne bevise det videnskabeligt, ser det ud til, at en anmeldelse på Trustpilot kan have magiske kræfter. For mindre end 24 timer efter jeg skrev min anmeldelse, fik jeg besked om, at cykelwebshoppens partner i Holland ville sende mig et nyt skiftergreb. De mente åbenbart ikke, at jeg skulle lide mere under Shimanos mangel på service. Nu har jeg modtaget det nye skiftergreb, og det ser ud til at virke - indtil videre!

1. juli 2024

God service, en hurtig respons på mail, og en fantastisk pris.
Varen ankom 3 dage efter bestilling, da den kom fra en fjernlager. Ellers ingen bemærkninger.

26. april 2024

Dårlig oplevelse med en Reklamation på…

Dårlig oplevelse med en reklamation på 7 måneder gl. mavic hjulsæt.
Der lige pludselig takkede over på baghjulet, når man trådte i padlerne.
Beskeden fra cykelwebshop.dk Du skal selv købe et nyt body og service sæt til baghjulnav, det vil muligvis løse problemet.
Har da aldrig oplevet et hjulsæt, med så kort levetid, nåde ikke at slide ret meget på kassetten, før baghjulpet stod af 🤷‍♂️

Produktions fejl, og godt der er garanti tænkte jeg......Men det var der så ikke🤷‍♂️

Det er så sidst gang jeg handler hos cykelwebshop.dk😡

28. juli 2023

Hej Martin,

Vi er kede af at høre du ikke ønsker at handle hos os igen.

Kassettehus/body er en roterende del som kræver en vis vedligeholdelse, og da vi kan se rust flere steder på de billeder du har sendt os, så er det vores vurdering at denne ikke er tilstrækkelig vedligeholdt.

Reklamationsretten dækker produktionsfejl og omfatter dermed ikke slidtage eller fejl der er opstået som følge af forkert behandling af produktet.

God dag.

Louise
Cykelwebshop.dk

Gode priser

Gode priser, men jeg bestilte fredag og har ikke fået det endnu. Så er jeg godt klar over at det er weekend, men stadig syntes jeg det er lidt tid at vente på online vare. Men ellers fin side jeg kan se at min vare er på vej...

Her syv dage efter har jeg dog stadigvæk ikke modtaget min watt måler...

7. september 2022

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse. jeg kan se at du bestilt fredag aften, så bliver varen desværre først sendt mandag. Vi har normalt 2 hverdages leveringstid, men det kan naurligvis i nogle tilfælde tage længere tid.
På den vare du har bestilt oplyser vi også at der 2-3 hverdages levering.
Vi sender fra vores lager i Holland derfor en lidt længere leveringstid, men tilgengæld kan vi tilbyde en skarpere pris :-)
God dag til dig.
Mvh. Louise

Hurtig levering og bedste pris

Bedste pris på markedet og utrolig hurtig levering fra Holland. Bestilte mandag efter middag og havde det i hænderne onsdag eftermiddag. Imponerende hurtig levering.

25. august 2022

Hej Marc,
Det er vi rigtige glade for at høre.
Tak for din anmeldelse, Og god fornøjelse med dit køb :)

Super kundeservice.

Super kundeservice.

Varen som beskrevet og til bedste pris. Levering som beskrevet.

7. marts 2022

Hej Carsten,
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at “se” dig igen. God fornøjelse med dine nye pedaler :)

Cykelwebshop.dk

Varerne kom hurtigt frem

Varerne kom hurtigt frem, prisen god😀

5. februar 2022

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse!
Vi er meget glad for at høre du synes vores pris er god og du modtog varen hurtigt.
God fornøjelse med den :)

Købte et sæt hjul

Købte et sæt hjul - laveste pris på nettet, lynhurtigt svar via mail på et spørgsmål, og levering (fra Holland) på under en uge - meget tilfreds!

4. december 2021

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, og spedition, alt var til 5 stjerner

17. november 2021

Hej Gunnar,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre du havde en god oplevelse, det betyder meget for os.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Ha en dejlig dag :-)

Bestilte en højtryksrenser

Bestilte en højtryksrenser, der kom rimelig hurtigt.
Desværre havde den en defekt motor, hvilke jeg skrev en mail om.
Svaret kom meget hurtig med information om at de vil sende en ny motor.
Det er når tingene ikke er som de burde være, at cykelwebshoppen har vist sit værd - derfor 5 stjerner
(Store stjerner - som Etta Cameron sagde).

Tak Louise

10. juni 2021

Hej Torben,

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi super glade for.

God fornøjelse med din Aqua2go.

Vi håber snart at "se" dig igen.

Kærlig hilsen
Louise

Levede op til forventninger

Levede op til forventninger og vil gerne handle her igen, hurtig pakning og modtog varer indenfor den lovede leveringstid og meget god kommunikation undervejs, alle varer fremstod uåbnede i perfekt stand

3. marts 2021

Hej Per,
Vi er meget glade for at høre at du er godt tilfreds og vil handle hos os igen, det ser vi frem til :)
God cykelfornøjelse med dine nye vare.

Mvh. Louise

God service og hurtig shipping

God service og hurtig shipping. Vil helt sikkert anbefale dem.

10. januar 2021

Hej Søren,
Tak for den fine anmeldelse, den sætter vi meget pris på :)
Vi håber snart at "se" dig igen.
Bedste hilsner Louise