Har ikke modtaget min ordre. Bestilte 2 foto lærred den 26/12-24 og har ikke modtaget dem endnu og heller ikke modtaget nogen mail på at de er sendt eller noget. Har prøvet at skrive til kundeserv... Se mere

Jeg havde bestilt to billeder i forskellige størrelse. Da jeg åbner pakken har man valgt at ligge det mindre billede over på det større, lærred mod lærred (kun adskilt af bobleplast). Det mindste tryk... Se mere

Bestilte 6 december modtog ordren 19 december, så stol ikke på leveringstider. Havde bestilt plakater som faktisk var fine, bestilte plakatholdere hvor den ene var forkert størrelse. Købte også et pri... Se mere

Virkelig elendig billedkvalitet! Simpelthen så ærgerligt, når vi har lagt temmelig mange timer i designet af foto'plakaten' som er en gave. Vi kunne faktisk lige så godt have printet det selv. Ville s... Se mere

1,8

Under middel

Super kvalitet

Har bestilt tre billeder, og de er alle blevet super gode, på trods af at de kun er taget med et mobiltelefonkamera.
Kan kun anbefales.

22. juli 2015

Hjælpsomme

Kan kun anbefale dette firma til andre.
Fik hurtigt respons/svar på mit spørgsmål. Fik lavet et billede om, da der var gået "kuk" i selve ordren.
- Ventede et stykke tid og fik et nyt billede (af fin kvalitet) uden mer omkostning! ....Tak herfra.

2. juli 2015

Fantastisk, flot lavet, hurtig og nemt

Det er nu nr. 2 billede vi har modtaget på lærred. Begge billede er flotte lavet, farverne perfekte. Hurtig levering til døren. Absolut ikke sidste gang 😍 har allerede anbefalet jer til andre og vist vores smukke billeder frem.
En lille sjov historie da vi var ude for at finde en ramme, stod der en dame lige ved os og beundrede vores lærred billeder. Hun spurgte hvor vi havde fået det lavet. Kunne ikke rigtig huske adressen og lovede at SMS den når jeg kom hjem. Gjort, og fik en SMS tilbage hvor hun takkede mange gange og ville straks bestille et af familien. 😀

28. juni 2015

Altid i orden

Denne gang skulle jeg bruge et billed til en ven. Fik en anden til at tage et, og Canvaspicasso til at gøre det færdigt på lærred. Godt resultat og hurtig levering.
Vil helt klart bruge dem igen.

26. maj 2015

Forvirrende kundeservice!

Jeg har altid handlet med Canvaspicasso, når jeg skulle have fremkaldt på lærred og gav så sent som 2 måneder siden en positiv anmeldelse af deres kundeservice via chatten på deres hjemmeside.
Men den lever de bestemt ikke op til pt. Jeg modtog i slut maj 5 billeder, hvoraf de 4 var fuld af sværte.
Mailkorrespondance var ok, men ikke optimal efterfølgende med at få nye lærred. Jeg fik for 3 uger siden 4 nye lærred, men da vi åbner dem, er de fremkaldt i brune nuancer istedet for sorte, som den første sending. Jeg kontakter igen firmaet og vedhæfter billeder af den tydelig fejl. De svarer slet ikke på min henvendelser. Først da jeg skriver fra min mands mail, får jeg en dårlig undskyldning og svar i fredags som lyder på at de sender nye billeder mandag. Så er den hellige grav velbevaret, tror jeg, men istedet får jeg en ny mail mandag aften med spørgsmålet om jeg har modtaget den sidste ordre! (Den med de 4 nye billeder)
Hermed kan jeg jo regne ud at der ingen nye billeder er blevet sendt!

Jeg synes det er ærgerlig at det ikke er den samme person, der har kontakten med mig omkring ordren... Istedet bliver det forvirring på forvirring med mange forskellige indblandelser og en frustration og irritation over intet brugbart svar fra Canvaspicasso. Møg ærgerligt, for normalt har jeg intet negativt at sætte på firmaet, men nu er det bare blevet for meget og derfor denne negative anmeldelse!

5. maj 2015

- fint produkt!

- jeg har nu brugt Canvaspicasso flere gange og er vældig tilfreds.. eneste lille minus kunne være, at jeg er lidt kritisk med finish og selv efterspænder/strammer lærredet og sætter flere clips i.. men, som sagt, ellers glad og tilfreds!
Der er flere ting på vej til bestilling.... og heldigvis er der hurtig og sikker levering, så jeg ikke skal vente for længe! Dejligt!

27. februar 2015

foto til lærred

Jeg fik det jeg bestilte og det blev flot. Fik leveret med post danmark da jeg bor på en lille ø i isefjorden Orø - hvor kun de levere pakker.

18. februar 2015