Top service! Ik ben super geholpen nadat ik per ongeluk een verkeerde bestelling had geplaatst. Ik had namelijk de voorgaande avond een verkeerde bestelling geplaatst en vervolgens de juiste... Se mere

Altijd lekker om wat Amerikaans snoep in huis te hebben. Veel keuze op de site, prijzen zijn goed, levering is supersnel en service is supergoed! Kom zeker een volgende keer terug om te bestellen!

Een bedrijf dat enkel verkopen denkt. Geen enkele service biedt. Als je vragen hebt om iets te annuleren ben je geen prioriteit en hebben ze hebben ze alles al verpakt soms vroeg????

1. Slikbutik

Wij verkopen de allerlekkerste snoep en frisdranken vanuit het buitenland. Via tiktok is te zien hoe wij de bestellingen inpakken! Ervaar het zelf! 🍬 Keep your candy safe 🍬

4,0

God

Niet nog een keer....

M'n dochter wilde heel graag hier eens bestellen. Niet heel goedkoop, maar de producten die ze hier aanbieden vind je meestal niet in de supermarkt. Helaas werden 2 artikelen (van nog geen euro per stuk) niet geleverd. Na aanschrijven kreeg ik wel geld terug, maar had liever de artikelen alsnog geleverd willen hebben. Ik snap dat dat veel duurder voor hun is, maar je besteld daar speciaal voor die producten die elders niet te koop zijn. En bij opnieuw bestellen krijg je de verzendkosten er ook altijd weer bij.

27. maj 2024

bijna alles smaakte alsof het over datum was

alles smaakte alsof het over datum was. en wie vraagt er nou 2,50 voor een klein reepje mr beast chocolat. het was ook weer muf. niet overdatum maar alsof het bewaard word in een natte kelder. airheads ook al zo'n rare bijsmaak. gewoon fruitella is 10x lekkerder. alleen de frisdrank en cheez its waren oke. niet de moeite waard.

10. april 2024

Super leuk mail contact gehad nadat ik…

Super leuk mail contact gehad nadat ik mijn huisnummer vergeten was in de vullen.. Mijn zoontje wou zo graag dat zijn bestelling ingepakt werd en te zien zou zijn op YouTube.. Dit is gebeurd en hij glunderde van oor tot oor.. Heel erg bedankt.. Ow en de levering was super snel.. Nogmaals bedankt.. Tot de volgende bestelling..

4. marts 2024

Tevreden

De bestelling liep soepel. Was snel bezorgd en netjes ingepakt. Leuk dat je iets gratis krijgt als je 15$+ besteld.

28. februar 2024

Love it

Mooi aanbod, snelle levering en goede kwaliteit.

Heel tevreden met mijn bestellingen bij CandyVault. Het enige nadeel is dat er zoveel lekkers te koop is dat je al snel een vol mandje hebt, voordeel is dat je dan een spin aan het rad krijgt.

12. februar 2024

Prima webshop!

Gevarieerd en origineel assortiment, prima website en snelle levering, we konden snel lekker snoepen! Trouwens, de Reese's Puffs zijn ook echt een lekkernij.

29. januar 2024