Thecandy Safe Anmeldelser 25

2,5

Geen stress je bestelling komt uiteindelijk compleet aan! Kan dat het misschien iets langer duurt, maar als het eenmaal verzonden is is het er zo. Ze zullen het vast druk hebben door die gave aanbiedi... Se mere

2,5

Under middel

Bestelling The candy safe

Ik heb op 15 maart een bestelling geplaatst en deze pas op 11 april ontvangen, na herhaaldelijk aandringen en contact opnemen. Gedurende die hele periode werd er telkens beloofd dat het pakket verzonden zou worden, maar dit gebeurde niet.

Toen ik mijn bestelling uiteindelijk ontving, bleek dat er items ontbraken. Zonder enige communicatie of toestemming werden deze vervangen door andere producten. Tot overmaat van ramp werd er geen enkele vorm van excuses aangeboden of poging gedaan om dit recht te zetten.

Dit is een bijzonder slechte ervaring. Ik zal hier nooit meer bestellen en raad deze verkoper absoluut niet aan.

11. april 2026

oplichters

1 grote oplichtings bende wacht al 2 weken en nog niks verzonden.mailen heeft geen zin mailbox is vol.whatsapp reageren ze niet en als je ze al te pakken krijgt beloven ze van alles maar komt er niks van terecht.in 1 woord zakkenvullers.niks kopen hier.

25. marts 2026

Bestelling niet ontvangen

Ik heb een week geleden een bestelling gedaan en ik kreeg gisteren een sms met dat er vandaag of morgen een sms met de volg code van het pakket. Ik heb geen volg code ontvangen en heb hun een sms terug gestuurd, daar werd snel op geantwoord maar daarna ook niet meer. Ik heb daarna een bericht via TikTok gestuurd en daar werd binnen 1 minuut op gereageerd en verder ook niet meer. Ik vind dit erg slecht…

3. april 2026

Bestelling nooit geleverd en ook geen terugbetaling ontvangen

Bestelling geplaatst op 16 februari, tot op heden niet ontvangen.
Na meerdere verzoeken om na te gaan waar mijn bestelling bleef, heb ik geen duidelijke reactie of levering ontvangen. Om die reden heb ik de koop ontbonden en verzocht om terugbetaling.
Hierop kreeg ik direct een reactie met het verzoek om een Tikkie te verzenden, zodat het aankoopbedrag kon worden terugbetaald. Deze Tikkie heb ik verzonden, maar sindsdien heb ik geen enkele reactie meer ontvangen per sms of WhatsApp en is de betaling uitgebleven.
Inmiddels heb ik hiervoor ook een melding gedaan bij ConsuWijzer (ACM).

16. februar 2026

Eigenlijk -5

Eigenlijk -5. 25 februari een bestelling gedaan. Na app contact kreeg ik een bevestiging van Post.nl met tijd en datum. Daarna was er niets ontvangen door post. Nl. Daarna weer een andere datum en tijd. Nu staat er vanwege drukte kan het langer duren. Ik denk dst die persoon een familielid of vrienden heeft bij post. Nl. Ik heb meerdere keren mijn geld terug gevraagd, maar daar wordt niet op gereageerd.

31. marts 2026

Na 5 weken niks ontvangen, geld ook niet terug

Na 5 weken niks ontvangen, scammers. Heb 1 keer contact gehad, nadat ik het al 3 keer geprobeerd had. Belooft allerlei extra’s voor het lange wachten, allemaal onzin. Daarna nog 3 keer geprobeerd contact op te nemen, en mijn geld terug proberen te krijgen, reageert gewoon niet. 25 euro in de prullenbak. BESTEL HIER NIET.

30. marts 2026

Bestel hier niet!

Bestelling na weken pas ontvangen en deze was incompleet. Geen contact te krijgen op welke manier dan ook. Zo ga je niet mer klanten om.

26. januar 2026

Ik heb 3 weken gewacht op mijn pakketje…

Ik heb 3 weken gewacht op mijn pakketje en heb maar moet blijven bellen en contacteren zodanig dat ik mij Pakketje kreeg. Ik heb mijn pakketje gekregen maar het was zelfs niet juist. Als je koppijn wilt en je pakketje veel later wilt zien aankomen bestel dan bij hem

16. marts 2026

besteld op vrijdag er stond binnen 3…

besteld op vrijdag er stond binnen 3 werkdagen binnen klopt niks van toen ik contact probeerde te zoeken ook pas reactie na 3 dagen dat mijn pakketje pas donderdag (een week later) ingepakt zou worden en dan pas verzonden….
nu maar afwachten of ik hem ooit zal krijgen.

27. februar 2026

Na bestellen en betalen niks meer…

Na bestellen en betalen niks meer gehoord!! Wanneer ik een mail stuur met een vraag of er nog wat kan gebeuren krijg ik een mail terug dat de inbox van de ontvanger te vol zit, dus mijn mail kan niet worden bezorgd! Ik ben blij dat ik "maar" 20 euro heb uitgegeven, want dit zie ik als een verloren bedrag helaas!!
Mensen pas op met hier bestellen!!! Je kunt zomaar je geld kwijt zijn!!!

Update op 27/02;

Zomaar ineens belde een pakketbezorger aan met het pakket waarvan ik dacht dat hij nooit meer zou komen. Verder helemaal geen bericht of communicatie over gehad.
Ik ben uiteindelijk dan wel blij dat ik het heb gekregen, maar vind het evengoed een vaag gebeuren bij The Candy Safe.

24. februar 2026

Beste snoep site

Solaiman top gozer snoep snel gekregen heel lekker top acties je geld krijg je waar en solaiman is altijd open om je bestelling eerder te laten leveren

5. februar 2026

ik bestelde altijd bij hun alleen toen…

ik bestelde altijd bij hun alleen toen ik deze keer weer bestelde duurde het zo lang ik had het een week voor dat ik het nodig had besteld nu nog steeds aan het wachten wel heb ik nooit een slechte ervaring gehad en was Salaiman lief genoeg om het persoonlijk te brengen alleen vond Groningen net te ver

6. december 2025

4 dagen later.

4 dagen later.
Nog steeds staat me bestelling op Bevestigd en niks verder. Acties zijn leuk leveren is minder. de belofte voor 18:00 besteld overmorgen in huis klopt niks van.
5 dagen later bestelling zou bij postnl geleverd zijn. Track and trace geeft aan van niet.
7 dagen later. Bestelling nog steeds niet binnen PostNL geeft aan niks te hebben gekregen.

Bestelling binnen gehad. Drinken was niet waar ik om heb gevraagd. In het snoep zat vlekken. En mijn 5 euro mystrery item was 1 air head van 0.90 euro. HAAL HIER NIET

12. november 2025

Er dette din virksomhed?