Ik kende het merk en het bedrijf niet, maar heb hier een camera besteld. Ik bestelde de babyfoon de luxe elite. De levering ging vlot en is correct uitgevoerd. De installatie lukte in eerste instant... Se mere
Virksomheden har svaret
Camera is niet echt snel met reageren, telkens reklame als je met de muis beweegd ,ik heb hiervoor precies maardan ool presies dezelgde camera gehad, maar dan merkloos met een ander programma en die... Se mere
Ik heb ongeveer een 3 a 4 weken geleden 2 camera's besteld. Maar tot heden nog steeds niet binnen gekregen. Dus heb ze een mailtje gestuurd geen reactie heb een berichtje gestuurd via WhatsApp geen be... Se mere
Virksomheden har svaret
Camson is gevestigd in Rotterdam en heeft een webshop in beveiligingscamera's, met lage prijzen en goede klantenservice. Naast onze webshop hechten wij veel waarde aan bewaking, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom testen wij wat er echt nodig is om jouw woonhuis, bedrijf of omgeving optimaal te beveiligen. Ook zijn wij er van overtuigd dat een goede klantenservice voldoet tot dat de klant tevreden is.
Rotterdam, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
in eerste instantie slechts een deel van de bestelling ontvangen. Na contact met klantenservice is dit opgelost.
Moet hem nog installeren, maar de levering was keurig. Netjes verpakt, tot nu toe goed. Alleen de kabels mochten wel wat langer.
Het volgen van mensen gaat soms moeizaam, maar de beelden zijn perfect. Misschien heeft het ook te maken met de snelheid van het internet.
Ik ben er wel te reden mee.

Besvarelse fra Camson
Was zo besteld en morgen 11/5/2022 wordt de camera bezorgd
Dan dan ophangen
Perfecte camera's, alleen kwam ik niet uit met de wifi in de tuin (te zwak signaal i.v.m. grote tuin). Alles via goed ingericht proces naar Camson teruggestuurd en geld netjes teruggehad zonder gedoe.
Heeft twee weken geduurd Maar na een email is alles keurig geregeld.
Hij hangt nu En ik ben zeer tevreden
Prijs-/kwaliteitverhouding van deze camera's is prima. Inmiddels al enkele weken in gebruik en tevredenheid is goed. Even checken bij afwezigheid is goed en geeft een veilig gevoel.
In eerste instantie zou het artikel een dag na bestelling geleverd worden, tot grote verbazing, staat opeens op de website dat het na ongeveer twee werkdagen geleverd kon worden. Dit was door ons niet voorzien, omdat we een lang weekend weg waren. Op mail werd niet gereageerd.
Heb geen producten ontvangen maar wel betaald.
Hoort niks en zijn niet telefonisch te bereiken.
Goedemorgen
Ik heb voor binnenshuis een zwarte camera en voor buitenshuis twee kamera’s besteld.
Prima op tijd geleverd, maar bij mijn zwarte binnen camera zit een witte stroomkabel!!
Dit ziet toch niet uit.
Graag wil een zwarte stroomkabel geleverd hebben.
Met een vriendelijke groet Hub Smolenaers

Besvarelse fra Camson
niet goed
spullen besteld nog altijd niet aangekomen en ook geen communicatie dat het later komt
Jullie hadden me even bericht kunnen sturen dat het product niet op voorraad was . dat mis ik Jullie gr xfg Derksen
na wat emails alles voor elkaar.
heeft iets langer geduurd ,maar ben tevreden
Goed en betrouwbaar bedrijf. Eerste camera met vertraging geleverd i.v.m. chip te kort producent. 2e camera op tijd en correct geleverd. Goede beantwoording klantenservice. Een aanrader op basis van onze ervaringen en communicatie met dit bedrijf! Leo & Azhen van Trierum-Chen (Chen Chen Pedicure & Massage-Maastricht).
Ik heb een bestelling gedaan op 9 februari 2022 en ook gelijk betaald. Ik heb tot op heden geen reactie gehad op mijn verzoek wanneer er wordt geleverd.
Het is toch een kleine moeite om even te vertellen wat er aan de hand is met de bestelling.
R.Buijsman Maassluis
Mega slechte service, wachten al 3 weekjes op onze bestelling! Zou 7 dagen zijn.
Echter telefonisch onbereikbaar, tevens per mail onbereikbaar.
Nu toch ergens anders weer iets kopen, want wij kunnen niet meer wachten. Nu maar hopen dat we ons geld op zijn minst terug krijgen.