En dag sad jeg og pillede ved min blyant da alinegere hoppede ud af mine bukser så kom p. Diddy og olierede min lærer så blev han butfucked og han stønede og stønede jeg gik lige i netto og købte 12 s... Se mere
Jeg mener at CampStavning har et fint og brugervenligt layout. Men jeg mener at Alinea støtter perfekthedskulturen med "Campstavning" på grund af de følgende ting: Det er et problem at man får en "y... Se mere
Alinea kom.
Alinea kom og bouncede dens level 10 gyat, på min CampStavning. Så kom hr. Steffen Alinea, og voldtagmig og AutocamperStavning, så rizzede den min SpawncampStavning. Goddag.
jeg er traumatiseret
camp-stavning er så skibidi det har jo ikke nogen rizz og det har minus aura. det burde blive bannet fordi det er så skibidi. no cap.
1 STJERNE!!!
jeg haader campstavning. alt hvad man laver derinde er noget man lærte i vuggestuen!! man kan ikke bruge det til noget. 1 STJERNE!!!
Der kom en mand
Der kom en mand
Der kom en mmand og invadered mit hus og bollede mig så hårdt så jeg næsten døde så kom min lærer or drabte mig fordi jeg fik en stjerne på kamp stavning så blev jeg bortført til nord korea og blev kim jong un slave
Campstavning er så skibidi
Campstavning er så skibidi de har igen rizz og aura. du vil ik vide hvad jeg fandt på den her webside der var en skibidi toilet oiled up og fik den shlong op i nummi af drake så ik gå ind på denne webside.☠️☠️☠️
lavede camp stavning som en nomal…
lavede camp stavning som en nomal person og som kom sigma sigma girls og pilliede mig.jeg blev meget bange og s¨å kom jonny sins og drake og olie op sagde de og så kom p diddy og så diddy han mig og så kom jeg til tiktokt rizz party og p diddy party ik gå der ind der er en porno side
lor te CampStavning de boller mig i…
lor te CampStavning de boller mig i røve n nu fordi jeg ikke har lavet et eller flere ord!!
jeg har fået trauma af campstavning.
CAMPSTAVING GIVER TRAUMA
Min lærere sagde at vi skulle lave campstavning i dansk timen og så kom kim jung un og 3 sigma sigma boys sigma boy sigma boys og de tog mig til en sperm camp i kina hvor skibidi toilet spidste min p1k af jeg var meget traumatiserede og så kom præsidenten af kina og skar min tær af. så kom min matematik lærer og sang sigma sigma boy
hvis jeg kunne give 0 stjerne vil jeg.
Jeg har fået meget trauma af den her l0rte website
min bror dræbt sig selvv fordi han fik…
min bror dræbt sig selvv fordi han fik en fjel inde på det her p1s ik brug det mit liv er gået ned af bakke lige siden jeg brugte det her lo rt
Jeg hader det
Det er det værste ting i verden. jeg HADER morfemmagiker eller hvad end det numse heder, jeg lavede opgaverne HELT RIGTIG men uhhhhh du skal skrive det samme ti gange eller vi har lige det her uhhhhhh uuhhhh du er dum uhhh ALTSÅ NEJ. JEG HADER JER! Lav opgaverne forstålige i kujoner. JEG CRASHER UD og trustpilot lod mig kun skrive det ikke upassende forfærdelig sandt bedømmelse på det her MØG
Opgaverne er dårlige
Opgaverne er dårlige. Man får en opgave rigtigt, og i den næste skriver man det samme, men det er forkert. Det gør de unge forvirrede, de kommer i vildrede og dette er et meget stort problem! Derfor ønskes der ændring i jeres opgaver.
ALDRIG SPIL CRAZY GAMES I DANSK
Jeg sad bare en helt normal aften og lavede campstavning. Men pludselig ser jeg mr Alinea og hans kone FRU ALINEA. De så at jeg sad og spillede crazy games. jeg kunne ikke tro det. Lige pludselig kom Johnny sins og Mia Khalifa ind og gav mig finger imens skibidi toilet tog mig forfra jeg lige pludselig kom fanum og fanum taxede mig sammen med Livvy dunne det gjorde virkelig ondt i penge pungen og derfor blev jeg hjemløs. nu sidder jeg ude på gaden og bliver slagted hver morgen. TAK OG HEJ
p diddy kom og tog mig (bagfra)
Jeg var lige kommet ind fra frikvarter og Mette mor (min lærer) sagde nu skal i lave campstavning det ville jeg jo selvfølgelig ikke så jeg satte mig ud på gangen og spillede fortnite duos da jeg kom ind i en lobby med en mand med gamer tagged "the diddler" jeg syntes han var rar så jeg adede ham så spurgte han mig "må jeg få din snap" jeg sagde selvfølgelig ja til min nye ven. da han havde fået min snap spurgte han om jeg ville med til fest og jeg havde hørt lebron james sige "ain't no party like a diddy party så jeg ville selvfølgelig med så jeg hoppede direkte på flyet og tog til new york får at hygge mig men da jeg kom var det en anden form for "hygge" diddy ville med mig og i kan selv regne resten ud.
john cena kom og skar min pick af…
john cena kom og skar min pick af bageefter blev jeg knippet af en sort mand
det sendte mig lige ind til porn er det…
det sendte mig lige ind til porn er det en scam hjemmeside jeg har fået 10 viruser ik gå ind på camstavning og de gik efter min familie det er kun mig og min fars dildo tilbage!
Lorted siger fejl når det er RIGTIGT
dette var en normal dag men så lavede…
dette var en normal dag men så lavede jeg ikke campstavning så kom de og gang bAngede mig.... det var en trist dag fordi jeg ikke lavede det........ men den er god til gangebang
prøv det
Alinea ville have min førstefødte?
Jeg sad under den skynde nattehimmel og lavede mine campstavning opgaver. pludselig fik jeg en besked, fra en mystisk mørk figur. brugeren hed ''Alineger'' jeg var chokeret over den mærkelige mand på skærmen, jeg var ikke klar på sådan en mystisk besked. i beskeden stod der ''Giv os din førstefødte eller vi brænder dine tær af! Muahahahaa'' jeg skrev tilbage i en fart ''Du kan bare komme an kammerat!'' jeg venter stadig et besøg fra de dumme lømler. Hilsen Johnny.