En dag sad jeg og pillede ved min blyant da alinegere hoppede ud af mine bukser så kom p. Diddy og olierede min lærer så blev han butfucked og han stønede og stønede jeg gik lige i netto og købte 12 s... Se mere
Jeg sad under den skynde nattehimmel og lavede mine campstavning opgaver. pludselig fik jeg en besked, fra en mystisk mørk figur. brugeren hed ''Alineger'' jeg var chokeret over den mærkelige mand på... Se mere
Jeg mener at CampStavning har et fint og brugervenligt layout. Men jeg mener at Alinea støtter perfekthedskulturen med "Campstavning" på grund af de følgende ting: Det er et problem at man får en "y... Se mere
Det er det værste ting i verden. jeg HADER morfemmagiker eller hvad end det numse heder, jeg lavede opgaverne HELT RIGTIG men uhhhhh du skal skrive det samme ti gange eller vi har lige det her uhhhhhh... Se mere
campstavning bortførte mig
i forgårds kom der to store mænd i jakkesæt hjem til mig op de slappede mig med deres kæmpe p1kke og derefter smed de mig ind i deres varevogn og jeg blev sendt til nordkorea som slave
all around bad expirience kan ikke anbefales
FØØØJJJ CAMP ER R0V!!!!
DE ER RACISTISKE FX DE VISTE ET BILLEDE AF EN PERSON MED TATOVERINGER PÅ SIN HÅND, HAN VAR SÅ EN ROCKER. OG FINDER PÅ ORD SOM "FRED FORSTYRRE"
gir op på livet
alinea har givet mig lysten til at dr*be migselv tilbage til mig, 10/10
lørte lektier
tre mænd hoppede ind af mit vindue!!! de sagte at campstav havde sent dem og de stak sprøjter ind i mig og klonede mig til 1037 personer og nu er jeg i kørestol med stivkrampe og 1037 kloner der er efter mig
Jeg er blivet sendt til nordkorea
CAMPSTAVNING JEG ER I EN DANSKTIME NÅR VI SKAL LAVE CAMPSTAVNING SÅ EFTER SKOLE BLIVER JEG KIDNAPPET AF CAMPSTAVNING OR HAN BANGER MIG HÅRDT BAGFRA OG SENDER MIG TIL NORDKOREA SOME SLAVE HVORFÅR CAMPSTAVNING HVAD HAR JEG GJORT?? I ER LIGESOM DUOLINGO SPANISH OR VANISH NU ER DET BARE STAV ELLER LAVE JEG FIK EN FEJL OG NU ER JEG I NORDKOREA
PISSELORT
det er klamt og det sutter p1k
BAG BOLLET AF GEDERE D::::::
NU ER DE FCKING 6 GANG JEG ER BLEVT FULDSTENFIG VOLDTAGET AF ALLE CAMPSTAVNINGS LURTE MEDARBEJDER JEG GIDER FATANEME IKKE MERE NU ER DET NOK JEG VIL IKKE FINDE MIG I AT BLIVE BAG BOLLET AF GEDERE LÆNGERE DET ER BAR EFOR MØJ
Campstavning er mærklig
Gik på campstavning i time så kom camping der 69 mænd og tog mig med på camping hvor de bollede hinanden i skov og lavede totur på min lærer ved børnhaven
jeg blev overfaldet af campstavning med…
jeg blev overfaldet af campstavning med klamme ord
jeg synes ikke det er i orden
jeg synes ikke det er i orden. campstavning er noget tis. kan stadigvæk ik stave selvom vi har haft det i snart 3 år. en anden grund er at da jeg lavede det der hjemme og pludselig kom min mor hjem og fortalte at min guldfisk var død. jeg holdte meget af min guldfisk goldi og er stadig ikke kommet mig over dens død jeg har ringet til børnetelefonen snakket med min lærer og alligevel har vi det stadig. fy for tissemanden hader campstavning
ps jeg har aldrig haft en guldfisk
i sutter camp stavning
værste dansktime i mit liv
Jeg sidder en mandag og laver camp stavning, godt 10 minutter inde i min første opgave får jeg en besked fra min mor, hun siger min far skred, jeg har ikke set ham siden (han løb med en mælkekaton i hånden)
ÅHH NEJ!!
de camp staving mænd bollede min veninde Josephine, R.I.P Elias han blev smidt ned i en Å, og Naja hun lyttede til Taylor Swift imens hun døde.
campstavning skal hedder L0rtsutn1ing
det viser guitarene og siger at jeg skal skrive om strengene det l0rtsutn1ng siger er kun 12, 7% rigtige
BOOOOOOOOO
Campstavning har sådan en lille forståelse om hvad der er godt med at lære. Det er alt der forkert kompressede ind i en forfærdelig hjemmeside der kun virker 13,4% af tiden
CAMPSTAVNING TAGER FEJL
CAMPSTAVNING ER SÅ DÅRLIGT, DEN SIGER AT JEG TAGER FEJL. MAN SKULLE VÆLGE SAMMENSATTE ORD, OG SÅ SAGDE DEN AT DET VAR BRILLE FØRST OG SÅ NOGET BAGEFTER. JEG VALGTE BRILLESTEL OG BRILLEGLAS MEN SÅ SAGDE DEN AT SVARENE VAR BRILLEGLAS, BRILLESTEL OG BRILLESTEL IGEN. DET VAR TO AF DE SAMME SVAR!!!!!! >:( >:( >:( >:(
Jeg er desværre nødt til at give…
Jeg er desværre nødt til at give Campstavning den laveste rating muligt. Jeg var virkelig skuffet over deres tjenester. Deres stavekontrol var så dårlig, at jeg stadig havde mange fejl i mine dokumenter, selv efter at have brugt deres program til at rette dem.
Desuden var brugergrænsefladen på deres hjemmeside meget forvirrende og svær at navigere. Jeg brugte mere tid på at forsøge at finde ud af, hvordan jeg skulle bruge programmet, end jeg brugte på at faktisk få mine dokumenter rettet.
Alt i alt var min oplevelse med Campstavning meget skuffende, og jeg vil ikke anbefale deres tjenester til nogen. Der er mange andre stavekontrolprogrammer derude, der er meget bedre og mere brugervenlige end dette.
sperme campen
fuck1ng l0rte sperme camp har sligt mig ihjel. jeg for kulle gysning når min lære siger at vi skal lave sperme camp af skræk for at blive voltaget. ham der har lavede sperme camp må nok være handicappet for at være dum og kunne lide at sutte og torturere børn. der er mere sex og sperm i campstavning end der er i pornhub, camera.com og fifty shades of gray til sammen. den camp må nok være en camp for b0sse svin der boller i sinde tælte i campen