Bijzondere ervaring! Ze laten je bestellen en betalen en geven dan, na navraag door mijzelf, aan dat ik maar moet wachten omdat het niet op voorraad is. (Zo werkt dat in de de onderdelenwereld volgens... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb hier raamrubbers besteld voor mijn caravan. Het heeft 2,5 maand geduurd voordat ze werden geleverd. Ondertussen geen enkel bericht ontvangen, ze zijn telefonisch niet bereikbaar, op de mail w... Se mere
Ik kocht in de webshop de Coleman Generator 533/442/440 en de betaling en factuur kwam netjes binnen. Enkele dagen later kreeg ik een email met de mededeling om Euro 20,- extra te betalen omdat het in... Se mere
Onder de naam Buitenexpert.nl wordt ook een webwinkel beheerd. Bestelling geplaatst en niets ontvangen. Wel wordt uiteindelijk een link gestuurd van PostNL. Daar wordt geen goed achtergelaten. Uiteind... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vrijwel Alle onderdelen en accessoires voor uw camper of caravan! Grootste en goedkoopste in accessoires en technische onderdelen voor alle merken campers en caravans. Duizenden artikelen met foto en beschrijving, alle merken. Zoek, vind en bestel een...
Kontaktoplysninger
Holland
- camperencaravanonderdelen.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oplichterij
Beste mensen, bestel bij dit bedrijf NIETS, op 05-08-'24 een dakluik voor onze camper besteld. Na de bestelling een email ontvangen dat het waarschijnlijk op 09-08 zal worden verzonden. Na 17 dagen nog niets ontvangen en daarop een email verzonden waarin ik heb vermeld de bestelling te annuleren en het bedrag van €151,- terug te storten op mijn bankrekening. 6 dagen later nog geen reactie op mijn email en ook geen terug storting. 23 dagen na de bestelling maar eens gebeld waarop je een voicemail krijgt waarin te horen is dat ze niet bereikbaar zijn en dat je een email moet sturen. Dit zaakje stinkt naar pure oplichterij. Wel jouw geld innen maar niets leveren. Wees gewaarschuwd!!!! Up date: Uiteindelijk na 6 dagen een reactie op mijn email gekregen met daarin vermeld dat het geen oplichterij is maar dat ze het erg druk hebben in deze periode. Vreemd want alle klachten zijn gedurende het gehele jaar. Ik heb mijn geld terug gekregen en ga het luik elders bestellen.
Erg lang wachten
Een onderdeel voor de caravan besteld staat op de website binnen 3-5 dagen leverbaar.
Nou maar eens contact genomen na 1,5 week na een 5 dagen een reactie dat het onderdeel niet compleet was. En dat ze het zouden leveren als het compleet was.
Nog weer 1,5 week later werd het toch geleverd.
Ik heb het idee dat ze zelf geen magazijn hebben en àlles zelf eerst bestellen als iemand wat aanschaft via de website.
Jammer dat ze niet eerlijk communiceren met de klant.
Zou hier niet weer wat bestellen
Verwarmingsbuis besteld
Verwarmingsbuis besteld. Zou binnen 5 werkdagen binnen moeten zijn. Na ongeveer 4 weken eens geïnformeerd wanneer het geleverd zou worden. Zou na het weekend zijn. Nog eens 2 weken later is het pas binnen. Ondertussen mails gestuurd over annuleren of hoe we dit konden oplossen. Daar komt gewoon geen reactie meer op. Het is allemaal leuk en aardig als alles goed gaat maar moet er service geleverd gaan worden geeft dit bedrijf niet meer thuis!
Zocht een oudere versie van een Dometic onderdeel
Was op zoek naar een oudere versie van een Dometic onderdeel. Gevonden op Camperencaravanonderdelen website met duidelijke beschrijving zodat ik wist dat ik de juiste had gevonden. Snelle bezorging. Heel tevreden.
Onderdeel besteld voor herstelling van campertafel
Onderdeel besteld voor herstelling van mijn campertafel. Eerst verkeerd besteld met terugstorting op diezelfde dag. Nieuwe bestelling geplaatst met snelle en correcte opvolging en levering !
Erg tevreden
Patrick
STAY AWAY from them
I made a purchase, paid with paypal and then cancel the purchase. I Used BUITENEXPERT.NL website, which is run by the same people.
They said order was cancelled and money refunded but that is not true. Opened a case in Paypal and then they said that opening a case was what delayed and interfered the refund.
Of course when I have checked this with Paypal I've been told that that is not true and not rely on this seller.
So basically they try to not refund the money by lying.
All I can say is STAY AWAY from this platform, buitenexpert.nl and John Mommersteeg - Team Klantenservice !!
Gebroken onderdeel camping stoel
Bij navraag voor een gebroken onderdeel van een Travellife campingstoel, heeft de desbetreffende medewerker, na enig speurwerk, het onderdeel bij een toeleverancier gevonden.
Storing geeft verkeerd beeld
Omdat de site storingen had was er geen communicatie mogelijk. Hierdoor de idee dat deze webshop oplichters waren. Na oplossen storing verliep communicatie perfect. Bestelde werd ook gewoon geleverd. Geen 5 sterren omdat voorraad niet wordt vermeld en dat leverde een wat langere wachttijd op.
Bestelling niet ontvangen
Als je graag wat besteld en het product niet verwacht te ontvangen, dan raad ik aan om hier bij deze webshop je bestelling te doen.
Mocht dat niet het geval zijn en je wel graag ontvangt wat je hebt uitgezocht en waar je voor hebt betaald, dan raad ik aan om een andere webshop te kiezen.
Op de website stibd op de afbeelding een ovaalvormige wasbak …
Op de website stond een ovaalvormige wasbak voor boot/camper.
Ik moest 6.95 verzendkosten betalen . Bleek hij rond te zijn . Ik heb hem treug gestuurd en miste het mij weer 6.95 .
Dus bestel hier nooit iets
Beste mensen bestel NIETS bij dit…
Beste mensen bestel NIETS bij dit bedrijf want ze kunnen het toch niet leveren!!!
Ik had een simpel deurmatje en een waarschuwingsbord besteld, bij navraag via de mail hoe lang het zou duren voordat het geleverd zou worden kreeg ik uit het niets te horen dat dat wel 4! Weken kon gaan duren.
Ik heb toen met het bedrijf gebeld en kreeg ene Michel van de klantenservice aan de lijn, nadat ik mijn teleurstelling had geuit over de wel heel erg lange levertijd, kreeg ik de vraag of ik het nieuws wel volgde en of ik wel wist wat er speelt in de wereld?? nl dat zeecontainers met spullen niet geleverd worden en daarom konden ze niet op tijd leveren, er waren wel bestellingen die daardoor 4 maanden later geleverd werden, en toen ik vroeg waarom andere bedrijven het wel binnen een paar dagen konden leveren werd meneer helemaal geïrriteerd en was de enige oplossing volgens deze meneer Michel het annuleren van de order en het retourneren van het geld, dat is ook gebeurd al heb ik daar nooit een schriftelijke bevestiging van mogen ontvangen.
Welnu wat ik eigenlijk nog het ergste vond is dat deze Michel, gewoon de eigenaar was nl Michel Dechesne als deze man het voorbeeld moet zijn voor zijn personeel dan is er iets goed mis met dit bedrijf
Oja ik heb dezelfde order bij 123kampeerwereld geplaatst en de volgende dag werd het al geleverd, ik vraag me af of Dhr Dechesne zelf wel weet wat er in de wereld speelt, want andere bedrijven kunnen wel binnen een normale termijn leveren, en nog even een tip voor meneer ceo Dechesne je kunt beter geïrriteerd doen tegen je voorraadbeheerder dan tegen een nietsvermoedende klant!!
Want van voorraadbeheer is bij dit bedrijf geen sprake.
Op di 21 jun
Op di 21 jun. 2022 16:54 schreef Team Klantenservice
Tekst uit oorspronkelijk bericht niet weergeven
Goede middag,
Ik heb u order geannuleerd, het geld wordt binnen enkele dagen terug gestort op u rekening.
John Mommersteeg
Team Klantenservice
Dinsdag 28 juni nog steeds niet op mijn rekening gestort
Uitstekende ervaring met verzending naar Spanje
Nadat ons dakraam van de camper was gewaaid op onze vakantie in Spanje heeft deze webshop ons fantastisch geholpen.
De communicatie voor aankoop was snel en duidelijk en ze waren erg welwillend om het product te verzenden naar Spanje. Ondanks de nodige risico's die met een dergelijke verzending gepaard gaan hebben ze er alles aan gedaan qua inpakwerk om het veilig en heel bij ons te krijgen. Met succes!
Het dakraam was in perfecte staat, met alle bevestigingsmaterialen en handleidingen.
Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Aanbiedingen op de site misleidend en daarom veel te dure spullen geleverd. Drie producten besteld en niet een de juiste. Spoelbak besteld van smev en er werd een dometic geleverd die overal 40 euro goedkoper wordt aangeboden. Dure mengkraan van smev besteld waar onderdelen van miste. Rechte spoelbakuitvoer besteld en er werd een haakse geleverd. Na telefonisch contact geld teruggevraagd wat ik teveel heb betaald, geen enkele reactie. Een Mercedes besteld en een Volkswagen geleverd krijgen, schandalig. Bedrijf is zeer misleidend dat riekt naar oplichting. Dit bedrijf zou strafrechtelijk aangepakt moeten worden wat ik nog in overweging heb, puur uit principe.
NOOIT 👎 daar kopen mensen, kijk even verder en je kan beter iets meer betalen bij een gerenommeerd bedrijf😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬
Ik bestelde een BBQ......
Ik bestelde een BBQ. Cadac carry 2. In veel webshops €299. Maar hier €229,-.
Na 2 weken wachten (7mrt besteld) stuur ik op 18 mrt een mail waar de BBQ blijft. Super netjes kreeg ik snel antwoord. Het komt er aan!
Na enkele dagen werd mijn bestelling geannuleerd. Het was niet leverbaar.
SLECHT! Ik mail hen hoe dit kan en bevraag hen wanneer ze verkeerd geprijst hebben waarom ze dat niet gewoon zeggen. GEEN ANTWOORD. Later krijg ik een (automatische) mail hoe de BBQ bevalt. Ik reageer hoe slecht het wel niet is dat ik dit krijg maar dat ik ook geen fatsoenlijk antwoord krijg op mijn vragen. Wat denk je... GEEN ANTWOORD. Hoewel ik denk dat ik recht heb op de BBQ of compensatie heb ik zowiezo recht op FATSOENLIJKE COMMUNICATIE. Ik ben er niet om ondernemers een poot uit te draaien maar hier word ik boos van.
NOOIT MEER
NOOIT MEER, wasborstel besteld en verkeerde geleverd. Na contact via mail antwoord gekregen dat ik hem kon terugsturen. Toen ik terugstuurde dat ik dat toch niet zelf moest betalen(16€) omdat het hun fout was vroegen ze om een foto te sturen. Ze gingen het bekijken. Daarna nooit nog iets gehoord, nochtans nog enkele mails gestuurd maar geen antwoord. Via messenger gestuurd, ook geen reactie alhoewel ze mijn bericht hebben gelezen. Laat u dus niet vangen en koop hier nooit iets 😡😡😡
Zeer slechte website en service
Zeer slechte website en service. Watertanks besteld voor de camper en in plaats van een 100 liter een 91 liter watertank gekregen (bijna 10% verschil!!). Klantenservice zegt dat het normaal is en het op de website erbij staat de de afmetingen kunnen verschillen. Dat staat nergens, en ze nemen ook geen verantwoordelijkheid voor producten die ze verkopen. Dit slaat nergens op, pure oplichterij.
Nooit meer !
Nooit meer !! 😡😡😡
30 aug bestelling geplaatst , alles was op voorraad , volgens de site , dus zou het de volgende dag verstuurd worden ....nou niet dus !! Over en weer gemaild en volgens de klantenservice was het pakket op 9 sept geleverd , maar dus niet bij mij , maar waar dan wel ????
1 cijfer verkeerd in de postcode en ons pakket was dus weg !! Volgens post nl was het terug naar de webshop gestuurd , er werd mij toen verzocht om opnieuw verzendkosten te betalen , dan gingen ze het opnieuw versturen En anders was ik mijn geld kwijt en Dus ook geen producten . Dat toch maar gedaan en uiteindelijk 15 sept de bestelling ontvangen . Voor ons NOOIT geen bestelling meer bij camperencaravanonderden.nl , wat een slechte service ..... 15 dagen op de bestelling moeten wachten en dan nog extra verzendkosten vragen ook nog !! 😡😡😡
Goed contact, snelle levering.
Enkele dagen geleden heb ik onderdelen besteld. Op mijn vraag via de mail over de levertijd kreeg ik DEZELFDE AVOND (!) nog antwoord.
Enkele dagen later had ik de bestelling in huis.
Chapeau!!!
Ab van de Kraats
Slechte klantenservice
Volgens de site is alles op voorraad. Nadat ik met moeite een telefoon nummer heb gevonden blijkt een deel niet op voorraad. Bij een verzoek tot deellevering worden extra kosten in rekening gebracht.
Nadat ik hierover mijn frustratie uit en niet akkoord wil gaan wordt door de medewerker de telefoonhoorn erop gegooid.
Duidelijk is dat deze organisatie niet bereik is om te investeren in tevreden klanten en daarnaast probeert persoonlijk contact te vermijden door contactgegevens te verstoppen op de site