Camperencaravanonderdelen Anmeldelser 36

TrustScore 1.5 ud af 5

1,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op di 21 jun. 2022 16:54 schreef Team Klantenservice Tekst uit oorspronkelijk bericht niet weergeven Goede middag, Ik heb u order geannuleerd, het geld wordt binnen enkele dagen terug gestor... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Campingbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vrijwel Alle onderdelen en accessoires voor uw camper of caravan! Grootste en goedkoopste in accessoires en technische onderdelen voor alle merken campers en caravans. Duizenden artikelen met foto en beschrijving, alle merken. Zoek, vind en bestel een...

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Geen retourmogelijkheid

Ik heb een achterlicht besteld bij dit bedrijf. Deze was omschreven als beschadigd maar perfect nog te gebruiken. Echter zat er een scheur in het glas en komt er op die manier condens in het achterlicht. Ik stuur netjes het achterlicht terug binnen de 14 dagen maar ik mag dit product zogezegd niet retourneren. Zo staat het ook vermeld op hun website zeggen ze. Echter heb ik niet via hun website besteld. Dit is in strijd tegen de Europese consumentenwetgeving en hier zal ook een klacht volgen.

Achterlicht besteld op 9 maart 2026.
Vandaag, 5 mei 2026, heb ik geen achterlicht en geen geld terug.

Ik raad iedereen af hier te bestellen

5. maj 2026

4-10-2025 bestelling gedaan

4-10-2025 bestelling gedaan. Meerdere malen via email gevraagd waneer ik het zou ontvangen. Zou half januari worden. Tot op heden niets. Nu 29-01-2026 . Ook geld terug gevraagd. Geen reactie. Wat een brutale k u t bedrijf. Helaas te laat deze site bekeken. Ik ga eind februari een advocaat inschakelen als ik dan nog steeds niets heb ontvangen. En de media opzoeken hierover. En ook naar de tv voor oplichting. Ben helemaal klaar met ze. Zo behandel je je klanten niet. Begrijpen ze nou niet dat er mensen zijn die op een eerlijke manier hun geld verdienen? En dan zo " belazerd worden. Bah !!! 1 ster is nog veeel teveel. -5 wel.

29. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zelfs een ster is teveel

Zelfs een ster is teveel. 2 december besteld, 24 december nog niets bennen. Als ik mijn geld terug wil zeggen ze dat het half januari aan hen geleverd wordt. Ik mail nogmaals mijn geld terug te willen, geen reactie.

2. december 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Besteld en betaald, niet geleverd, lang wachten op geld retour.

Ik heb een productbesteld wat volgens de website opvoorraad was. Direct na bestellen en betalen was het product niet op voorraad. na 3 weken heb ik nagevraagd waar het product blijft en dan krijg je een mail dat ze het product geheel niet gaan leveren, vervolgens moet je nog 3 keer mailen en ruim 2 weken wachten voordat je je geld terug krijgt.

Hoewel de webshop dus handelt binnen de kaders van de wet (bedenktijd en terugbetalingperiode) reageert het niet op alle mails en heeft het 5 weken lang geld gestald en niets geleverd.

Bedenk goed voordat je hier wat besteld, deze webshop is een onderdeel van webshopservice en nogmaals, bij mij is alles goed verlopen maar het gaf een zeer vreemd gevoel deze manier van zaken doen.

1. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Buitendouche camper wordt niet geleverd

Ik heb een buitendouche besteld en betaalt, kreeg na de betaling een link over korting, erg raar, dit krijg je als nieuwe klant toch altijd ervoor. Verder zit ik nu al weken op deze bestelling te wachten en blijft er staan wordt op 31 oktober geleverd. Klantenservice is onbereikbaar, mails worden niet beantwoord. Kortom zeer slechte eerste ervaring, nooit meer zal ik daar iets bestellen!

5. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onderdeel niet op voorraad werd mij…

Onderdeel niet op voorraad werd mij gezegd,word op bestelling gemaakt,wacht nu al 8 weken,nog steeds niks ontvangen.
Na mailcontact werd mij medegedeeld dat het nog een aantal weken kon gaan duren.

Wilde bestelling annuleren, was niet mogelijk werd mij medegedeeld, gaat overigens over een beluchter voor de combi ketel in de camper.

7. august 2025

Ontmoedingbeleid als verdien model

Ik had een caravan opstapje bestelt na vier weken eindelijk geleverd, compleet verkeerd opstapje, ik bellen, "ja meneer een product wissel die chinezen sturen dan een andere". Ik gaf aan dit opstapje niet te willen. Dat was geen probleem ik kon gewoon retour sturen kreeg het retour formulier in de mail. Ik geprint en retour gestuurd. Binnen 24 uur weer bij mij afgeleverd retour afzender omdat het adres niet klopte (het was nota bene een retour formulier wat ik van hun in de mail had gehad) Ik bellen, mailen maar de enige reactie die ik kreeg was u kunt het retour sturen met het retour formulier. Naderhand zag ik op de site dat het adres was aangepast (!)
ik kreeg maar niemand aan de lijn dus meerder mails gestuurd en meerdere keren, "u kunt retourneren met het retour formulier"
Vandaag toch iemand aan de lijn, onbehouwen opnemen, afijn ik netjes het probleem uitleggen is de lijn volledig stil niks helemaal niks.
Ik denk dat dit bedrijf erop uit is goedkope rommel te sturen en door ontmoediging beleid op die manier geld te verdienen, ik kom hier NOOIT meer terug en waarschuw een ieder om goed na te denken over je bestelling bij dit "bedrijf"

8. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

product wat aangeeft op voorraad

product wat aangeeft op voorraad, blijkt niet op voorraad. dus bellen om te anuleren. na 3x bellen word er opgenomen, krijg een onbeschofte meneer aan de telefoon die meer het idee had van, daar hebben we er weer 1. als je niet wil dat mensen anuleren, zorg dan dat je voorraad hebt, en dat ik niet 6 weken moet wachten op product.
zijn nu 3 weken verder en nog steeds geen geld terug gestord, ik weet zeker dat hij dit express zolang mogelijk uitsteld om te etteren. misselijke man, bah.

1. marts 2025

Niet betrouwbaar

*update: na veel mailtjes en belletjes eindelijk telefonisch iemand te pakken gekregen. Er was uiteindelijk wel een terugbetaling gedaan, dit zonder terug te communiceren. Heb nu na vragen ook een creditfactuur ontvangen. Ook geadviseerd om communicatie en afhandeling te verbeteren. Ik bestel hier niet meer.*

Wij hebben hier iets besteld maar dit was niet leverbaar. Aangegeven dat de koop geannuleerd moet worden dit was op 20 december. Nu al meerdere mailtjes gestuurd of we ons geld terug mogen. Meneer reageerde in het begin met de vraag of we het toch wilde hebben en wachten op een latere levering, waarop duidelijk is gezegd nee, graag een terugbetaling. En sindsdien reageert hij niet meer op onze emails. Ook bellen lukt niet er staat een telefoonnummer maar er wordt nooit opgenomen. Tot op heden (4 februari) geen reactie. Het feit dat er eerst wordt gereageerd (op 23 december) en erna stilte is toont aan dat er expres niet gereageerd wordt.

20. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen reactie, telefonisch niet bereikbaar

Na verkeerde roosterhouder koelkast besteld te hebben deze retour gedaan waarna ik een link heb gestuurd van het goede product. Hierin goed geholpen. Hun daarna de deal gegund en daar besteld, echter was het alleen het klemblokje en niet deel 1 (2-delig). Na minstens 4 reacties gestuurd te hebben ben ik het beu: geen reactie en andere deel niet gehad. Teleurstellend!

3. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onderdeel nog steeds onderweg hoop ik

Onderdeel besteld. Weken later nu en niks gehoord. Wel betaald. Geen track en tracé gekeken. Wel de belofte dat ik die zou krijgen evenals het onderdeel de volgende dag. Dit bedrijf is zeker niet te vertrouwen. Geen reactie op mail of telefoon.

29. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling wordt te laat bezorgd, geen contact mogelijk

Bestelling worden de volgende werkdag geleverd mits tijdig besteld. Mooi niet, miest dringend onderdelen hebben voor rolgordijn caravan, donderdags besteld. Pas woensdags geleverd.
Had ze ondertussen al dichtbij de camping gevonden in Hardenberg, nog goedkoper ook.
Wil nu order terugsturen, krijg geen contact. Ik bestel hier niets weer als ik niet tijdig een afdoende antwoord krijg

29. august 2024

Oplichterij

Beste mensen, bestel bij dit bedrijf NIETS, op 05-08-'24 een dakluik voor onze camper besteld. Na de bestelling een email ontvangen dat het waarschijnlijk op 09-08 zal worden verzonden. Na 17 dagen nog niets ontvangen en daarop een email verzonden waarin ik heb vermeld de bestelling te annuleren en het bedrag van €151,- terug te storten op mijn bankrekening. 6 dagen later nog geen reactie op mijn email en ook geen terug storting. 23 dagen na de bestelling maar eens gebeld waarop je een voicemail krijgt waarin te horen is dat ze niet bereikbaar zijn en dat je een email moet sturen. Dit zaakje stinkt naar pure oplichterij. Wel jouw geld innen maar niets leveren. Wees gewaarschuwd!!!! Up date: Uiteindelijk na 6 dagen een reactie op mijn email gekregen met daarin vermeld dat het geen oplichterij is maar dat ze het erg druk hebben in deze periode. Vreemd want alle klachten zijn gedurende het gehele jaar. Ik heb mijn geld terug gekregen en ga het luik elders bestellen.

5. august 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Erg lang wachten

Een onderdeel voor de caravan besteld staat op de website binnen 3-5 dagen leverbaar.
Nou maar eens contact genomen na 1,5 week na een 5 dagen een reactie dat het onderdeel niet compleet was. En dat ze het zouden leveren als het compleet was.
Nog weer 1,5 week later werd het toch geleverd.
Ik heb het idee dat ze zelf geen magazijn hebben en àlles zelf eerst bestellen als iemand wat aanschaft via de website.
Jammer dat ze niet eerlijk communiceren met de klant.
Zou hier niet weer wat bestellen

12. juni 2024

Verwarmingsbuis besteld

Verwarmingsbuis besteld. Zou binnen 5 werkdagen binnen moeten zijn. Na ongeveer 4 weken eens geïnformeerd wanneer het geleverd zou worden. Zou na het weekend zijn. Nog eens 2 weken later is het pas binnen. Ondertussen mails gestuurd over annuleren of hoe we dit konden oplossen. Daar komt gewoon geen reactie meer op. Het is allemaal leuk en aardig als alles goed gaat maar moet er service geleverd gaan worden geeft dit bedrijf niet meer thuis!

4. juni 2024

STAY AWAY from them

I made a purchase, paid with paypal and then cancel the purchase. I Used BUITENEXPERT.NL website, which is run by the same people.

They said order was cancelled and money refunded but that is not true. Opened a case in Paypal and then they said that opening a case was what delayed and interfered the refund.

Of course when I have checked this with Paypal I've been told that that is not true and not rely on this seller.

So basically they try to not refund the money by lying.

All I can say is STAY AWAY from this platform, buitenexpert.nl and John Mommersteeg - Team Klantenservice !!

12. maj 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.