Ik heb onlangs een camerasysteem met drie camera’s voor rondom mijn woning besteld bij Dutch Security Systems en ben hier zeer tevreden over. De levering was razendsnel: vandaag besteld, morg... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Aantal weken geleden op zoek naar een cameraset met 2 camera's, via de chat advies gevraagd en gelijk gekregen, zelfde dag nog een setje gekocht, voor 1 camera een langere kabel was ook geen probleem.... Se mere
In 2024 een 2k camerasysteem gekocht voor binnenshuis. In het donker problemen met motion blur. Probleem voorgelegd aan DSS en vanaf het eerste moment een prima service. Eerst advies over de instellin... Se mere
Ten eerste al vriendelijk te woord gestaan en vragen beantwoord zonder zuchten of laten merken dat je eigenlijk naar de bekende weg vraagt (dat is tegenwoordig al heel wat) Recorder bij bezorgen bes... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dutch Security Systems was 6 jaar lang Camerabeveiligingkopen.nl, maar door onze ambities zijn wij overgestapt op een naam met meer body. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van camerabeveiliging. Bij Dutch Security Systems ontwikkelen wij zeer hoogwaardige camerabeveiliging die geschikt is voor particulieren en bedrijven. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector en beschikken wij over enorm veel specialistische kennis.
Kontaktoplysninger
De Oude Werf 44, 1851PW, Heiloo, Holland
- 0722029024
- info@dutchsecuritysystems.nl
- camerabeveiligingkopen.nl
Mooi product met heel goede beelden
Mooi product met heel goede beelden. Een redelijke prijs-kwaliteit verhouding. Er ontbreekt wel een zeer uitgebreide (Engelstalige) handleiding.
Deze werd mij overigens direct na mijn opmerking toegestuurd. Klasse!
Netjes geholpen
Netjes geholpen, vriendelijke mensen snelle service, dag na bestelling werd ik gelijk opgebeld of mijn huisnummer klopte. Dus niet lukraak opsturen. Met vragen vriendelijk geholpen.
En goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik heb zelf alles aangesloten en met vragen staan ze me goed te woord. Later kan ik zelf nog extra randapparatuur aansluiten zoals oa sirene.
Helaas niet bij hun te bestellen maar voor mij geen probleem.
Later heb ik nog wat vragen maar ik weet zeker dat ik top geholpen wordt.
Levering en services is top.
Levering en services is top.
Jammer dat vereiste plug-in software bij product niet werkt voor Mac.

Besvarelse fra Dutch Security Systems
Snelle levering en prima materiaal
Snelle service prima product
Snelle service prima product, goed verpakt. Goeie beschrijving erbij
Goede ondersteuning over de telefoon
Werkt super
Ben er blij mee
Draadloze 5mp ip camera set
Ik heb bij Camerabeveiligingkopen.nl een plug en play draadloze set aangeschaft met 2 5mp ip dome camera's en een nvr.
Keurig geleverd incl Track en Trace.
Bij installatie bleek 1 camera niet op te starten, camerabeveiligingkopen.nl gebeld en contact gehad met Nick.
Dezelfde dag werd er een nieuwe camera opgestuurd.
Bij de installatie had ik nog een paar vragen, wederom met Nick contact gehad en hij heeft mij keurig geholpen.
Camerabeveiligingkopen.nl (Nick) bedankt,aldus een tevreden klant.
Erg goed allemaal
Makkelijk te bestellen, duidelijke productomschrijving inclusief filmpjes. Hele goede handleiding waar stap voor stap staat uitgelegd hoe je alle functies van het systeem kunt inrichten. Binnen 24 uur werd het al geleverd.
Goede en snelle service
Goede en snelle service
Ook nog persoonlijk met Nick gesproken.
Geheel tevreden met de uitstekende service
Super tevreden
Super tevreden, goede camera's en zeer tevreden met het contact. Wordt zeer goed telefonisch geholpen maar was 1 ding waar ik niet uit kwam, contact gehad en afspraak gemaakt en was persoonlijk langs geweest en opgelost Top Service maak je tegenwoordig bijna niet meer mee. Dus zeker aan te bevelen. J. Grippeling
Alles prima en snel geleverd
Alles prima en snel geleverd, goede uitleg, zelfs in weekend,
Aanrader.
We kwamen er niet helemaal uit met de…
We kwamen er niet helemaal uit met de installatie, werden gebeld en telefonisch werden we geholpen en alles deed het! Top service...
Alles verliep uitstekend
Alles verliep uitstekend, levering, camera's en recorder werken zoals is gezegd, uitstekend beeld en alles wordt opgenomen door de recorder.
Ik kan het alleen maar aanbevelen .
Camera's net geïnstalleerd
Camera's net geïnstalleerd.
Prachtig functioneel en toch bescheiden. Topklasse!
Zeer snel en zorgvulig geinstaleerd
Echt vakwerk !
Læs mere om andre typer anmeldelser.