I ordered an EliteFootPro foot massager from them, but they sent me a different one. I've been emailing them for three days now, and they haven't responded yet. So, be careful.
Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Se mere
Een bloedcirculatieapparaat gekocht via Bol.com. Levering was snel en het apparaat was goed verpakt. De afstandbediening van het apparaat werkte spijtig genoeg niet. Namen contact op met de klant... Se mere
Ontzettend fijne organisatie. Goed product, hoede servece, goede levering.Toen ik product bestelde werd er al meegedacht en mocht ik een oudere aanbieding noch gebruiken. Na ruim verloop garantie had... Se mere
Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!
Waarom kiezen voor Calmenta?

Het hazeland 21-3, 6931KA, westervoort, Holland
- info@calmenta.nl
- calmenta.nl

Tot wel 30% korting!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Er zaten nog rijmresten op het…
Er zaten nog rijmresten op het voetenbad. Wel gehouden maar toch zonde. Daarnaast werd het verzonden in de doos zelf waar ik persoonlijk n beetje moeite mee had. Niemand heeft te maken wat ik online bestel.

Besvarelse fra Calmenta
Snel bezorgd
goede vriendelijke service
Vol vertrouwen bestelling geplaatst!
Vol vertrouwen bestelling geplaatst!
Zij hebben het vertrouwen waargemaakt!
Bedank!
Mooi product
Ik heb de bestelling snel en goed…
Ik heb de bestelling snel en goed ontvangen.
Binnenkort zal ik het apparaat uitproberen.
Goed product
Of het produkt ook echt de bloedcirculatie zal verbeteren - zoals in de beschrijving wordt aangegeven - zal de tijd moeten uitmaken.We maken er elke dag gebruik van en het is zeker niet onaangenaam. Wat betreft de bestelling zelf: we hadden de pech dat het ordersysteem niet goed werkte waardoor geen bevestiging van de bestelling kon worden gegeven. In een telefonisch contact werd een toelichting gegeven en is alles rechtgezet en kwam het pakket daags er na aan.
Goede service snel versturen en een…
Goede service snel versturen en een topproduct helpt echt voor atrose bij dikke enkels en voeten en knieën binnen een week bijna weg en de pijn een stuk minder ik vind het een aanrader
Duidelijke uitleg op de website.
Duidelijke uitleg op de website.
Voordat de bestelling was afgeleverd kreeg ik al een nederlandse handleiding.
En alles werd keurig op tijd afgeleverd.
Dus....alleen maar lof.