Calmenta Anmeldelser

4,3

I ordered an EliteFootPro foot massager from them, but they sent me a different one. I've been emailing them for three days now, and they haven't responded yet. So, be careful.

Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Se mere

Een bloedcirculatieapparaat gekocht via Bol.com. Levering was snel en het apparaat was goed verpakt. De afstandbediening van het apparaat werkte spijtig genoeg niet. Namen contact op met de klant... Se mere

Ontzettend fijne organisatie. Goed product, hoede servece, goede levering.Toen ik product bestelde werd er al meegedacht en mocht ik een oudere aanbieding noch gebruiken. Na ruim verloop garantie had... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik

Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Waarom kiezen voor Calmenta?

Gratis levering - 30 dagen uitproberen - Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd - 24/7 klantenservice

Promotion box for Calmenta

Tot wel 30% korting!

Nu tot wel 30% korting op het gehele assortiment!

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

4,3

Er zaten nog rijmresten op het…

Er zaten nog rijmresten op het voetenbad. Wel gehouden maar toch zonde. Daarnaast werd het verzonden in de doos zelf waar ik persoonlijk n beetje moeite mee had. Niemand heeft te maken wat ik online bestel.

19. februar 2023
Calmenta-logo

Besvarelse fra Calmenta

Beste Fiona,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met het Calmenta voetenbad!

We vinden het spijtig om te horen je rijmresten hebt aangetroffen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we bieden onze excuses hiervoor aan. Wij zullen dit dan ook direct oppakken met de fabrikant om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Desondanks zijn wij blij te horen dat je wel tevreden bent met het product zelf. Anders had je het product hoogstwaarschijnlijk wel teruggestuurd. Hier gaan wij dan in dit geval even vanuit.

Wat betreft de verpakking, bij Calmenta doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en we nemen jouw feedback dan ook zeer serieus. We zouden dan ook graag meer details willen weten over jouw mening over de verpakking van het Calmenta XXL voetenbad, zodat we wellicht aanpassingen kunnen doen op basis de wensen van onze klanten.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en een oplossing te bieden.

Hopelijk horen wij nog even van je. Jouw toelichting mag je sturen naar info@calmenta.nl.

Met vriendelijke groet,
Team Calmenta

Goed product

Of het produkt ook echt de bloedcirculatie zal verbeteren - zoals in de beschrijving wordt aangegeven - zal de tijd moeten uitmaken.We maken er elke dag gebruik van en het is zeker niet onaangenaam. Wat betreft de bestelling zelf: we hadden de pech dat het ordersysteem niet goed werkte waardoor geen bevestiging van de bestelling kon worden gegeven. In een telefonisch contact werd een toelichting gegeven en is alles rechtgezet en kwam het pakket daags er na aan.

30. november 2022

Top service

Top service. Ze doen wat beloofd.

7. november 2022
Calmenta-logo

Besvarelse fra Calmenta

Bedankt voor de fijne Review Karin! Als er nog vragen zijn hoor ik het graag. Groet Michael