Længe siden vi sidst har besøgt stedet. Samme koncept, men ikke sammen kvalitet. Blev SÅ skuffet, kommer helt sikkert IKKE igen. Brunch buffeten fremstod tør og uappetilig, smørret var feks 14 dage... Se mere

Jeg er rasende skuffet over Café G. Jeg fik serveret kød med små HVIDE LARVER kravlende i det – fuldstændig ulækkert og direkte uacceptabelt! Det er noget af det mest frastødende, jeg nogensinde... Se mere

Havnede tilfældigt på Cafe G, som virkelig lever op til sin dejlige placering på Gråbrødre Torv. Det, som var tiltænkt et hurtigt besøg, blev udskiftet med en helaftens forestilling, da vi ville ha... Se mere

2,3

Under middel

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Først tænkte vi, må man kun vælge 6 ting, men da der så blev serveret kom der et overflødighedshorn af kvalitets mad. Det var så lækkert. Tusind tak for en god oplevelse. Vi kommer igen👍

28. oktober 2020

God service og lækker mad

God service og lækker mad. Meget ensformig øludvalg desværre og lidt få kartofler til bøffen men ellers kan vi ikke sætte en finger på maden. Og selvom de havde travlt var der overskud fra alle tjenere til af smile og være søde ved vores drenge.

17. juli 2020

Ad Ad ulækkert😡🤮

Vi var der igår den 6/7-20, deres toiletforhold var under al kritik. Beskidte og uden sprit😡 da vi sagde at de nok burde rengøre dem samt at der jo skal stå håndsprit alle steder undskyldte de men at de havde travlt🤮🤮🤮🤮der var måske 3-4 gæster 😡toiletter mv skal være i orden. Heldigvis fik vi kun kaffe🙏🏻🤞tjenerne vaskede borde hvorefter de tog tallerkner og serverede maden uden at spritte hænder eller vaske dem ind i mellem🤮føj siger jeg bare🤮🤮🤮🤮🤮🤮

7. juli 2020

Ventetid og middelmådig “luksus” brunch

Vi havde bestilt bord til kl. 10.00 lørdag morgen, men da vi mødte op, var der et arrangement under afvikling, og vi fik besked på, at der først var gjort klar til brunchgæster kl. 10.30. Det var egentlig ok, vi fik en kop kaffe serveret og satte os ind i et tilstødende lokale for at vente. Afviklingen af arrangementet og efterfølgende oprydning tog så lige lidt længere tid, og selvom tjeneren havde lovet, at han ville give os besked, når brunchen var klar, så “glemte” han at give os besked, og da vi på eget initiativ befandt os i restauranten efter næsten en times venten, opdagede vi til vores store undren, at der allerede sad brunch gæster ved bordene.

Kunne man ikke have givet os besked på forhånd om, at der var et arrangement igang, så vi ikke havde behøvet møde ind kl. 10 og fik lov at vente en time? Det er ufattelig dårlig kundeservice og mangel på information. En sms besked kunne have gjort underværker og sparet os for ventetiden. Vi havde booket bordet ugen før og kommer lang vejs fra, og så spildte vi en time på bare at komme til vores bord.
Maden var middelmådig, meget af det var “direkte fra en bøtte/glas/pakke”. Ikke de 169 kr værd.

Ikke et sted vi vil anbefale andre. På et tidpunkt overvejede vi endda at finde et andet sted at indtage vores brunch, men vi havde fået et gavekort til brunch, så det var ikke så ligetil at hoppe fra. Men set i bagklogskabens klare lys ville jeg ønske, at vi havde gjort det, for sikke da en skuffende oplevelse.

1. december 2019

Super sted !

Super sted ! Lækker brunch-buffet med stort udvalg.
Absolut god og venlig betjening. Kom lidt sent ift hvornår brunch sluttede. Det tog tjeneren hensyn til og tilbød os genopfyldning inden de ryddede af. Flot gestus !! Vi var dog allerede stop mætte, men stor tak :)

19. september 2019

Dårlig dårlig oplevelse!!!!

Dårlig dårlig oplevelse... bestilte en tapastallerken, der endda stod angivet som en farvorit blandt kunderne... fik to kedelige rugbrødsmadder... Der er har noget med tapas at gøre og der var ikke kælet på detaljerne på nogen måde. Kedeligt, uinteressant og oveni det - - en halvsur tjener. Jeg anbefaler klart at man prøver et af de andre steder på torvet - det kan kun være bedre!

12. august 2019

God oplevelse!

Dejlig mad og super sød og imødekommende tjener med god humor! Var egentlig meningen vi bare skulle spise hurtigt og så videre, men endte med at blive hængende et godt stykke tid på grund af den gode stemning

7. juni 2019

Skuffende oplevelse, elendig service.

Jeg bestilte en laksesalat, som eftersigende skulle bestå af årstidens grønt, salat, agurk, tomat, løg, agurk og honninglime dressing. Jeg har aldrig før set sådan et deformt stykke laks, som både var tørt og kedeligt og som slet ikke lignede en laksefilet, som man kender det. Udover bestod salaten vitterligt ikke af andet end salat, agurk, tomat, løg og en dressing, som mest af alt bare smagte af lime, ærgerligt man ikke kunne fornemme det søde fra honningen. Og hvad var årstidens grønt i min salat? Jeg har lidt svært ved at se, hvad der var en sæsonvare?
En salat til 129 kr. som man ikke engang kunne blive mæt af. Heldigvis kunne mine venner ikke spise deres retter op, så jeg kunne blive mæt af deres rester.
En tjener kommer ned og spørger om alt er ok, hvor jeg her forklarer min skuffelse og han fortæller, at han vil sige det videre til kokken. Tjeneren kommer aldrig tilbage og giver en melding på, hvad kokken havde at sige. Jeg fortæller derfor det hele til en ny tjener, som igen siger hun vil fortælle det videre til køkkenet og igen oplever jeg en tjener, som ikke kommer med en tilbagemelding. Ved betaling spørger jeg tjener nummer to om hun har været ude og tale med kokken, hvorefter hun blot svarer “ja” uden nogen dybere forklaring. Her forventer jeg lidt at få en dybere forklaring, men den fik jeg ikke eftersom hun ikke havde tid.
Derfor en meget skuffet oplevelse på en ellers hyggelig og god café som jeg tidligere har besøgt. Men når man ikke får noget i kompensation, det kunne såmænd have været en kop kaffe eller lignende, jeg havde ihvertfald forventet tjenere, som havde imødekommet min skuffelse lidt, så var det nok sidste gang på Café G.

2. januar 2019

Fremragende oplevelse!!

Det, som var tiltænkt et hurtigt besøg, blev udskiftet med en helaftens forestilling, da vi ville have det hele med.
Alt, lige fra betjening, til mad og drikke, gik op i en højere enhed, og vi kommer med garanti igen.
Tak for en særdeles god oplevelse.

8. juni 2018

Skuffende!

Skuffende!

Først det positive - superhyggeligt sted, virkelig indbydende og rart, og personalet var alle søde og imødekommende.

Men ... var til brunch, og det skal jeg helt sikkert ikke igen. Det var i den grad uorganiseret. Udvalget var vel ok uden at være særlig stort eller spændende, men der var helt tiden tomme fade, løbet tørt for brød, så stod folk og ventede, fordi der ikke var flere tallerkener, så fik vi at vide, at vi skulle beholde vores knive, fordi de ikke havde flere rene, jeg var oppe for at hente en kop kaffe - vendte 6-7 kopper rundt for at finde en, der ikke var decideret uvasket, indtil jeg opgav og tog et glas istedet. Det virkede, som om de havde mistet overblikket fuldstændig. Og det var ikke, fordi cafeen var proppet med gæster. Måske var det bare en uheldig dag med manglende opvasker eller andet personale, men nogen god brunchoplevelse var det i hvert fald ikke den dag.

6. maj 2018

Skuffende.

Skuffende.
Ved anden brunch besøg på Café G i dec.´17 sammen med en ven, blev vi enige om, at det er stedet, hvor vi skal mødes og spise brunch. Det var en velassorteret buffet ed mange lækre ting. Men vi blev meget skuffet, da vi mødtes dér tirsdag d. 24.04.
Det første var, at det var en kold dag, men døren SKULLE stå åben. Det træk og det var ikke rart at være der. Men det værste var, at udbud af mad var nærmest halveret til samme pris. Fire skåle med nogle salater. Svært at gætte indhold, ingen skilte med navne og ingredienser. Der bliver ikke flere besøg fra vores side.

27. april 2018

Fuldstændig uacceptabelt

Det rene l**t! Vi starter med at ringe til dem hvor vi fik afvide vi skulle have ringet før og rigtig dårlig tone! Da vi så kommer, står vi og venter på vi bliver taget imod, hvilket ikke sker før vi selv tager kontakt til dem. Og de havde kigget hen på os flere gange. Derefter bliver vi vist til vores bor hvor vi så sidder og der kommer ingen til at tage imod vores bestilling! Så igen tager vi selv kontakt til dem. Der er ikke det store udvalgt på deres brunch, og alt havde stået der siden i morges! Og vi har kun 45 min at spise i. Da vi så skal betale med en luksus brunch billet som vi har så vil de have at vi ydeligere skal betale 39kr?! Fordi det skal vi bare. Alt i alt virkelig dårlig service og sure tjenere

14. april 2018

Københavns hyggeligste beliggenhed og brunch

Cafe G ligger midt i hjertet af København, og emmer af den dejligste Københavnske atmosfære på Gråbrødre Torv, hvor cafe-livet blomstrer max på brostens-charme, masser af liv, stemning, mange mennesker at kigge på, musikalske indslag på torvet og Segway-sightseeing-ture som kører forbi ind imellem. Og meget meget mere...

Cafeen byder på indendørs højt-til-loftet, citater på vægge, stearinlys på bordene sammen med en lille stak bøger på nogle af bordene. Og når det er lunt i vejret, er det skønt at sidde udenfor ved de brostens-vippende-borde(det er charmerende trods alt, men ellers er der kiler der fikser vipperiet), eller en kølig sommeraften med varmelampen og tæpper...og så er der self. masser af siddepladser på Gråbrødre Torv.

**Maden**
Dejlig stort udvalg og mad til enhver smag. De har mange lækre retter, såsom burgere med de lækreste fritter(hjemmesnittet), salater, m.m.
Vil fremhæve nogle af mine personlige favoritter her:.
Bedste brunch til fin fin pris. Det er ikke kun æg og bacon brunch(bevares, det er der self. også), men der er forskellige slags oste, laksesalaten er to-die-for(seriøst!!), fetasalat, årstidens friske frugter, osv.
BEDST AF ALT - de har brunch ALLE ugens dage!!!

Pastapenne med mørbrad - jeg har kun én ting at sige om den, når du først har prøvet den, så har du våde drømme om den resten af dit liv. Det smager guddommeligt, vidunderligt og lækkert. MUMS!

Byens bedste nachos, hvor osten HELE TIDEN er blød blød blød(og ikke størkner og bliver hård) - og så en iskold Classic til mens man kigger på forbipasserende mennesker, så bliver det ikke meget bedre!

Cafeen er min stamcafe og jeg elsker at den er så rummelig på hjertevarme, og personalet er altid smilende og imødekommende. Jeg er kommet her igennem mange år, og elsker den genkendelighed personalet udviser overfor mig når jeg kigger forbi, de viser interesse og har gerne tid til en lille 'sludder for en sladder' om hvad der er sket siden sidst.
Jeg har haft mange venner, familie og bekendte med på Cafe G...og de kommer også igen, ligesom jeg :)

Nåh ja, og bonus info. - de har et Loyalitetskort som giver procenter(indsat på kortet), så man kan betale med det på et senere tidspunkt.

25. juli 2016

Ikke godt nok....

Bestilte dorade men dette var enten udsolgt eller måske slet ikke indkøbt...
Bestilte herefter tournedos der var stegt lidt i underkanten med næsten rå kerne. Blev serveret med en meget tynd og vandet sovs med sparsom smag...
På menukortet er angivet at 3 retter koster en særlig pris, tror nok det var 350 kr...
Vi startede med at bestille 2 retter hver, hvorefter vi bestilte dessert efterfølgende. Da regningen kom var der ikke trukket den rabat der var angivet i menukortet, altså 3 retters prisen. Vi gjorde opmærksom på dette men fik af vide at såfremt rabatten skulle opnås da skulle retterne bestilles samtidigt "ellers kunne systemet på maskinen ikke finde ud af det....."
Der er ikke angivet noget om dette på menukortet samt at tjeneren ej heller har gjort opmærksom på dette ved bestilling af maden... Jeg finder dette ret ejendommeligt... Mérprisen for middagen blev derfor mere end 200 kr. dyrere...

29. december 2015

Hunde Kold og kedelig oplevelse -

Dette var mit 3. og sidste besøg på Cafe G ........Der var indefor hunde koldt denne kolde decemberdag, det trak på over alt. Ben skulder og ryg blev iskolde , jeg måtte bruge mit halstørklæde om nakke skulder. Fandt et tæppe til min veninde og det hjalp lidt sagde hun. SKRU OP FOR VARMEN

Maden var i forhold til to forrig besøg blevet kedelig og smagsløs. Røræg og pølser var kolde end ikke lunke., baconen i tern var ikke rigtig stegt og sikkert købt i netto.....hvor var den lune sprødstegt bacon? Pandekagerne var kun stegt på den ene side ( er det nu en måde at sparre på?) Der var ingen almindelig stærk ost . Det søde kage var en lille tør og kedelig snegl. Den røgede laks var kedelig der var ikke rigtigt gjort noget ud af den, lunt og lækkert skulle man se langt efter. Frugt var skåret i små stykker som i en frugtsalat uden crem, ikke så lækkert som frugt skåret i både . Ananas var god og det var den tørrede frugt også.

Alt i alt et kæmpe fald i kvaliteten over det sidste 1½ år - kommer ikke igen!

Betjeningen ok

5. december 2014