Længe siden vi sidst har besøgt stedet. Samme koncept, men ikke sammen kvalitet. Blev SÅ skuffet, kommer helt sikkert IKKE igen. Brunch buffeten fremstod tør og uappetilig, smørret var feks 14 dage... Se mere

Vi var der igår den 6/7-20, deres toiletforhold var under al kritik. Beskidte og uden sprit😡 da vi sagde at de nok burde rengøre dem samt at der jo skal stå håndsprit alle steder undskyldte de men at... Se mere

Jeg er rasende skuffet over Café G. Jeg fik serveret kød med små HVIDE LARVER kravlende i det – fuldstændig ulækkert og direkte uacceptabelt! Det er noget af det mest frastødende, jeg nogensinde... Se mere

Havnede tilfældigt på Cafe G, som virkelig lever op til sin dejlige placering på Gråbrødre Torv. Det, som var tiltænkt et hurtigt besøg, blev udskiftet med en helaftens forestilling, da vi ville ha... Se mere

2,3

Under middel

Tag aldrig på Café G/Piazza Limone -Gråbrødretorv i København

Brug aldrig din smartbox på café g eller piazza Limone på Gråbrødretorv i København. DE SNYDER DIG SÅ VANDET DRIVER!!
Vi havde en smartbox til middag for 2. Jow jow middag for 2 men vi blev opkrævet yderligere beløb! Det stod INGEN steder og vi blev heller ikke informeret om det ved ankomst. Vi valgte som der stod i smartboxen - ikke noget yderligere eller andet.

Sætter aldrig mine ben der igen !

22. oktober 2022

Hyggelig cafe i dejlige omgivelser

Min gode veninde og jeg har i flere år brugt denne hyggelige cafe som mødested. Betjeningen er sød og venlig, maden i brunchbuffeten er for størsteparten hjemmelavet. Der er et bredt udvalg, det smager godt!
De store plusser at de har buffet på hverdage, at der er en afslappet stemning hvor du kan sidde og hænge så længe du ønsker uden at blive smidt væk efter 1,5 time, de har mange borde udenfor hvor du kan sidde og nyde solen.
Vi har aldrig fået dårlig mad eller dårlig betjening, vores absolut stamsted❤

5. september 2022

Rigtig trist brunchoplevelse

Rigtig trist brunchoplevelse. De varme retter var halvkolde. Bacon tern i lav kvalitet, som var overstegt. Halvlunken smagløs kaffe og supermarked rugbrød. Oveni det stemte prisen fra hjemmesiden ikke med prisen på restauranten. Det bliver ikke til en gentagelse.

28. august 2022

Et dejligt hyggeligt pænt og rent sted

Et dejligt hyggeligt pænt og rent sted. Rar dæmpet belysning, stearinlys på bordene og med lækkert baggrunds musik. Den sødeste velkomst og personale som også giver en tid til at kunne være der for at hygge sig og ikke skulle skynde sig igennem en brunch buffet. Og en behagelig service hvor de også har styr på det hele med et overblik så som en hele tiden en fyldt buffet fra start og helt til slut så ingen stress der heller. En varierende og overskuelig pæn brunch buffet på en lørdag hvor vi var. Og som er friskt og smagsfuld og bliver anrettet i moderate indbydende mængder og ikke i kæmpe fade. Kommer gerne her igen!

30. juni 2022

Bestilte en hvidvin og hindbærlemonade

Bestilte en hvidvin og hindbærlemonade, hvilket smagte meget lækkert men maden (pasta med kylling og kikærteburgeren) var skuffende. Pastaen var meget sød og kikærteburgeren næsten helt uden smag og med kedelige pommes frites og ditto majodip.
Kan ikke anbefale at spise her..

29. maj 2022

Brødet 🤨

Var på besøg til frokost, bestilte tre stk smørrebrød, lækre stykker på nær brødet der helt klart var af ældre dato og smuldrede så det var svært at spise. Oplevelsen kan blive så meget bedre med godt brød. Betjeningen var meget venlig. Hyggeligt at sidde ude på torvet

21. april 2022

Dyr ift. hvad man får

Kom her fordi vi havde et oplevelseskort fra smartbox til Brunch for 2. Vi havde vores søn med og tjeneren sagde da vi kom ind at vi skulle betale for differencen. Her gik jeg ud fra at det gjaldt min søns mad, men da jeg skulle afregne skulle jeg også betale 128 kr ekstra fra vores mad. Det er dårlig stil at deltage i et gavekoncept som lover brunch til to og så levere dette. Brunchen var ok men i forhold til listeprisen på 189 kr var kvaliteten ikke imponerende. Betjeningen var dog generelt behagelig.

17. april 2022

Rigtig lækker brunch

Vi fik en rigtig lækker brunch i lørdags. Der var masser af forskelligt mad at vælge imellem for alle i selskabet. Vi var både vegetarer og kødspisere og jeg spiste selv vegetarisk.

Alle i selvskabet var meget tilfredse med udvalget og friskheden af varerne :)

Personalet var rigtig søde og opmærksomme. Jeg så også en kunde, der på et tidspunkt tabte en salatske på gulvet og skulle lige til at ligge den tilbage. Tjeneren spottede det heldigvis med det samme, lige før kunden skulle til at ligge den tilbage i salaten og bedte pænt kunden om, at række skeen til hende i stedet for.

Thumbs up herfra.

27. marts 2022

Vi besøgte Cafe G i fredags ved…

Vi besøgte Cafe G i fredags ved frokosttid, og havde bestilt bord til brunchbuffet. Buffeten var der ganske vist, men den bestod mest af tomme fade. Der var dog lidt indtørret røræg, lidt pølser og en del skåle med forskellige salater. Vi var der i 1,5 time, og på intet tidspunkt blev fadene fyldt op med de lækre råvarer, som man ellers reklamerede med. En kæmpe skuffelse…

27. marts 2022

Fantastisk mad og betjening

Fantastisk dorade, pasta med laks, créme brulée til dessert samt super venlig og stemningsskabende tjener! Hyggelig belysning og udmærket interiør.
Vi kommer helt sikkert igen!!

3. februar 2022

Udemærket oplevelse

Udemærket oplevelse. Venligt og imødekommende personale.
Brunch var glimrende, selvom den kunne strammes lidt op hist og her, men man får hvad man betaler for og det var på alle måder tilfredsstillende.

2. oktober 2021

Brunchen var ok ikke mere og der var…

Brunchen var ok ikke mere og der var ikke bacon på bordet.
Men det der gør, at vi ikke kommer mere er at de ikke kontrollerede Coronapas da vi spurgte om de ikke skulle se det svarede tjeneren det er ikke nødvendigt.
Da vi var der er det en af restriktioner der stadig findes

17. august 2021

Fin lokation

Fin lokation, men brunchen er kedelig - det er ikke noget hjemmelavet, bacon er bacontern, pølser er kedelige, hotwings ikke færdigtilberedt osv osv - især tzatzikien er helt forfærdelig og den varme mad er nærmest kold.

30. maj 2021

Ødelagt jakke

Lørdag d. 28.11.20 havde vores datter via Internettet gjort brug af et tilbud o frokost med rabat fra cafeen.
Da vi 3 ankom til cafeen fik vi anvist et rundt bord, der var placeret lige inden for en dør. I hjørnet var der en høj anordning af jern med flere tændte bloklys.
Jeg hængte min jakke på nabostolen, da der ikke var anden mulighed indenfor rækkevidde.
Der var en livlig trafik gennem døren af personalet, hvilket til tider gav en del træk.
Da vi var færdige med vores frokost - en yderst velsmagende salat og skulle betale rakte jeg ud efter min jakke og kunne konstatere, at venstre skulder og venstre ærme var fyldt med stearin.
En sød ung ansat pige forsøgte at fjerne stearinen, hvilket var helt umuligt. Hun tilkaldte derfor en mandlig kollega - samme person, der havde anvist os bordet.Vi anførte, at skaden nok var sket ved at den livlige trafik havde skabt træk, som havde fået stearinlysene til at blafre. Vi mente, at cafeen havde et ansvar for skaden, Det mente den ansatte ikke men henviste ret arrogant, at vi jo havde fået rabat!
Jeg har 2 gange henvendt mig direkte til Café G via deres hjemmeside om sagen.
Trods deres standard svar om hurtigt at vende tilbage, har jeg intet hørt fra cafeen.
DEe kan vel ikke fralægge sig deres ansvar under henvisning til den opnåede rabat!!!

13. december 2020

Fin lokation med udepladser på torvet

Fin lokation med udepladser på torvet. Vi fik gløgg og æbleskiver. Ærgerligt at intet af det var hjemmelavet da det så var overpris med æbleskiver på frost og færdig gløgg med rosiner og mandler. Fine forhold med sprit på bordene.

15. november 2020

Er dette din virksomhed?