Cafe Divino Anmeldelser

1,4

Øv øv øv Det var førhen et super autentisk italiens sted med god mad og god service. Det er det desværre ikke længere :-( Vi sad udenfor og ventede knap 1 time før vi fik nogle af de forretter... Se mere

Skuffende oplevelse. Spiste pastaretten “penne” med svinekæber. Prisen var ok men maden var ligegyldig. De såkaldte svinekøber var nærmest små stykker bacon og retten alt for salt. Vinen (en 0,5 liter... Se mere

Dårligt dårligt dårligt 😩...magen til dårligt mad skal man lede længe efter - kokken synger i køkkenet alt imens han præstere så ringe. Vi bestilte Davinos specialiteter til 189 kr. Det havde intet... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kalder det hverken eller.......... 😱

Var på CafeDivino med en veninde fredag aften. Beliggenheden er skøn.
Blev inspireret af den udendørs buffet, vi spurgte ind til den, og bestilte, fik at vide kødet blev grillet og serveret ved bordet.

Tog tilbehør, hvor det kun var de steget peberfrugter og kogte gulerødder med olivenolie samt krydderurter, der var velsmagende.

Efter lang tid og et pr forspørgelse ang kødet, kom tjeneren med et fad med fisk, 2 små kogte fiskefileter, 2 små stk laks, 2 muslinger og 2 kæmperejer. En af os spister ikke fisk, hvilket blev forklaret tjeneren, at vi gerne ville have kød.......

Efter ca 30 min kom kødet endeligt, 2 micro steak, 2 små saltede lammepølser (max 5 cm), 2 mini baby lammekoteletter, 2 stk fedtklumper som skulle forstille grillet flæsk med smeltet ost 😱
Vi spurgte tjeneren efter mere kød, skulle hun lige spørge ejeren om, der kom så næsten samme mængde kød, bare uden mini baby lammekoteletterne.

Jeg har lært at ved en buffet tager man det man har lyst til. Dette måltid var det rene madspild, som vi blev mere og mere forarget over. Havde vi nu selv kunne tage hvad vi ville, som er normen, havde det ikke været nødvendigt med en pris på 299,- pr pers, for noget dyrt og yderst kedeligt og uinteressant mad.

Nu det prøvet 2 gange, nemlig første og sidste gang.

4. august 2018

Super dårlig pizza blev serveret alt…

I kategorien "Dårlig og dyr pizza" har vi her en suveræn vinder.

Jeg tror ikke engang at din egen lokale pizzamand kan lave en så elendig pizza.

Super dårlig pizza blev serveret alt for hurtigt efter bestilling = ikke frisk lavet i hverken en elektrisk- eller en stenovn.

Forbagt og varmet i en (micro?) i ovn.

Bunden var blød og svampet og fyldet var koldt.

Heldigvis kostede den kun 149 kr, så det var også billigt sluppet for en så
dårlig pizza.

Vi har været to gange med en uges mellemrum = første gang og sidste gang.

1. august 2018

Pris og kvalitet hænger slet ikke…

Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Det er snobberi, at priserne ligger i det høje leje. Standarden for det kulinariske niveau er virkelig lav. Vi fik lasagne, der svømmede i ostesauce og der var tre små klumper kød..
Lokalet er hyggeligt. Fin café til et glas vin eller øl. Ikke til mad!

13. juni 2018

Brændt pizza

Købte tre pizzaer - alle tre var brændte, dvs. Kulsorte skorper og alle bunde var helt slatne. Flot pizzaria, men bestemt ikke pengene værd.

7. oktober 2017

Ikke pengene værd.

Er kommet en del på Divino over årene, men vores sidste besøg bliver vist det sidste. Maden er under middel - deres Antipasti tallerken ligner noget der er taget ud af konserves dåser - den var langt bedre for år siden. Pris og kvalitet hænger bare ikke sammen mere hos Divino.

17. februar 2016

Cafe divino espergærde

Hyggelige lokaliteter i italiensk jazzcafé. Uacceptabel lang ventetid, først på at afgive bestilling, derefter på at få maden. Fra vi satte os ved bordet til maden kom, gik der en time. Ingen brød i ventetiden, ingen salt og peber på bordet. Slutteligt var der skrevet en ekstra sodavand på regningen, som vi ikke havde fået og selv måtte gøre opmærksom på. Maden var ikke værd at vente på, ingen gastronomisk oplevelse.

25. januar 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (50 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto