Cafe Divino Anmeldelser 48

1,6

Hyggelig udendørs areal. Maden bliver serveret i små portioner og ikke til at blive mæt af. Desuden en flad smagsoplevelse. Det italienske segment var der intet af. Betjeningen er unge mennesker de... Se mere

Giver 2 stjerner for et hyggeligt udendørs arial med udsigt til vandet hvis du sidder det rigtige sted. Når det er sagt har det været en lidt sørgelig oplevelse. Tjenere der har svært ved øjenkontakt... Se mere

Skuffende oplevelse. Spiste pastaretten “penne” med svinekæber. Prisen var ok men maden var ligegyldig. De såkaldte svinekøber var nærmest små stykker bacon og retten alt for salt. Vinen (en 0,5 liter... Se mere

1,6

Dårlig

Mage til ventetid (+1time på forret og +40 for hovedret) ingen kompensation, kun uhøflighed

Mage til ventetid og småmopset betjening.

På Café Divino sad vi 1 time og 10 min., før vores forret kom (diverse bruschetta). Efter 45 min. spurgte vi, om kokken måske havde glemt vores ordre - “nej, nej, vi har bare travlt” Efter yderligere ca 15 min spurgte vi igen; “ jamen, I må jo forstå, at de har travlt i køkkenet”. “Jo, jo, det har vi da forståelse for, men var det så ikke en idé at fortælle os om den kraftigt forhøjede ventetid i dag…?, så kunne vi tage stilling til, om vi gad vente så længe”
Vi fik endelig vores forret og skulle vente yderligere 40 min. på hovedretten. Vi forbedredte dem på, at vores oplevelse var uheldig, og vi var ikke specielt imponerede over ventetiden.
Da vi betalte spurgte jeg, om de mente, vi skulle betale fuld pris for denne oplevelse. Ja, det synes de….! Han undskyldte sig med “jeg kan ikke give et nedslag i prisen. Du må betale nu og klage i morgen til chefen, Franco, i pizzarestaurenten, Divina” (som i øvrigt laver napoletanske pizzaer, som en napolitaner ville skamme sig over - blød, ulækker og meget uitaliensk pizza).
Uanset hvor meget jeg appellerede til deres samvittighed, ville han ikke tage stilling til et afslag i prisen for den ualmindelige lange ventetid.

PS. Bestilte i øvrigt 1/2 fl. ‘husets rødvin’ - og fik en dyr 1/2 fl. rødvin i stedet for - og skulle betale for den dyre, ikke for ‘husets’, som jeg havde bestilt.

Man kan mærke griskheden. Man gik derfra med en dårlig oplevelse i maven efter at have brugt 1240,-

For Guds skyld, vælg et andet sted, hvor du får valuta for pengene, og hvor du bliver hørt, hvis det ikke er helt, som du forventer.

6. juni 2022

Sorte hår i begge vores mad

Vi spiste i går på Divina, og fik hurtigt bord, mad og drikkevarer - god stemning og det hele spiller, indtil min kæreste får et sort hår i munden fra maden af. Efterfølgende kigger jeg på min mad hvor jeg også ser et sort hår. Vi begge mister appetitten og spørger efter regningen, hvortil vi fortæller den uheldige oplevelse til servitricen - vi får hverken en undskyldning eller en refundering eller noget som helst, ja næsten lettere arrogant vil jeg mene.

Det bliver i hvert fald sidste gang vi spiser der og anbefaler det ikke.

8. marts 2022

Fineste oplevelse i mange år

Fineste oplevelse i mange år.
Aftalte 32 kuverter leveret med en kok der tilberedte retterne til Katrines konfirmation i går. De kom til tiden, der var rigeligt mad, kokken var både kompetent og venlig og så smagte maden absolut fantastisk.
Tak for at bidrage SÅ positivt til en meget vigtig dag !!

19. september 2021

Tak for virkelig god mad

Tak for virkelig god mad. Det smagte fortrinligt og smukt anrettet på fade lige til at servere. Top karakterer herfra. Kan varmt anbefale italiensk buffe ud af huset. Og skønt man selv kan vælge sine favoritter
De varmeste anbefalinger
Bente Viterbo Landert

13. juli 2021

Vi kom uden at have bestilt bord kl…

Vi kom uden at have bestilt bord kl 1730 og blev så først spurgt om vi så kunne være færdige kl 19. Dette mente vi ikke kunne lade sig gøre og kunne så få et andet bord, hvis vi var færdige kl 20.
Det var en mobset betjening der ikke havde travlt med at tage vores bestilling.
Da vi så kom igang, nåede vi ikke sluge vores forret før den næste ret blev serveret.
Brødet første gang var koldt i midten og anden gang var det så varmt man brændte sig på det ( altså frossent brød )
Vi blev serveret en carpaccio der var så senet at den ikke var til at skære igennem og den eneste kommentar var “ det fortæller vi kokken “
Andre gæster fik en meget anderledes behandling.

9. juli 2020

Slidt og trist stemning

Havde lyst til lækker italiensk mad. Mistede appetitten, da vi kom indenfor. Caféen ser trist, slidt (ikke rustik...!) og værtshusagtig ud. Ikke et hyggeligt sted og værten gad hverken at smile eller sige hej, så vi gik igen og valgte et andet sted.

13. april 2020

Dårligt dårligt dårligt 😩...magen til…

Dårligt dårligt dårligt 😩...magen til dårligt mad skal man lede længe efter - kokken synger i køkkenet alt imens han præstere så ringe. Vi bestilte Davinos specialiteter til 189 kr. Det havde intet med italiensk mad at gøre der var: løse ris (ikke risotto), henkogt gulerodsmasse og noget som mindede om opvarmet leverpostej godt med olie osv. ingen kompensations trods klage over den ringe mad med det samme.
Lad vær med at spise der!!!! 🤭 Vi kommer aldrig tilbage :O(
Karina Riel

7. februar 2020

Desværre også en dårlig oplevelse for…

Desværre også en dårlig oplevelse for os.
Vi ankom tidligt på vores 3 års bryllupsdag, blev anvist til et tomands bord og spurgte om vi måtte sidde udenfor og nyde en cocktail inden vi spiste, bordet blev reserveret til os, men da vi kom ind, blev vi henvist inders på et 8 mands bord.
Jeg gjorde opmærksom på fejlen, men der var ikke noget at gøre i første omgang, følte mig udstillet, da jeg skulle finde vores navn i bogen med reservationer, og det ikke stod der, vi var bekræftet på mail.
Aftenen var ligesom ødelagt, var ikke længere sulten og valgte buffeten hvor kødet var tørt og kedeligt.
Skrev til Davino, som svarrede, at der sker fejl, tænk hvis vi havde fået en pastaret eller en kop kaffe som undskyldning, så havde vi nok været mere positive.
Ja der sker fejl, men det er en restaurants fornemmeste opgave, at sørge for at kunden er tilfreds, så det gode rygte kan spredes......

24. juli 2019

Dårlig oplevelse

Desværre har Cafe Divino et gentagende problem med dårlig betjening. Vi kommer her udelukkende pga maden største delen af gangene smager godt og det er en god beliggenhed.
Men vi sad og ventede næsten 30 minutter på at få vores mad, der var forholdsvis nemt at lave. De havde ikke travlt overhovedet.
Da vi får maden ligner pastaretten mest af alt det er smidt hurtigt sammen og er også kold. Vi bestiller en genopfyldning af en aperol spritz da vi får maden, går der 10 min før den kommer, og det var endda pga vi spørger ind til det.

30. juni 2019

Super skuffet!

Super skuffet!
Alt fra dagskortet var udsolgt kl 19.15 da vi skulle bestille.
Måtte vente længe på den bestilte flaske vin og danskvand.
Andre borde fik brød og olivenolie, men ikke vi, og vi måtte spørge.
Da maden kom, var vores pastaretter alt for saltede og nærmest uspiselige.
Tjeneren kom aldrig og fjernede vores tallerkner og blev ej heller spurgt til kaffe eller dessert.
Spurgte en tjener om assistance, men blev fortalt Uno momento, og måtte se hende gå udenfor for at ryge og rydde borde af istedet for at ekspedere os!
Måtte selv gå til baren for betaling og fortalte ærligt om vores oplevelse.
Vi gik derfra med en skuffende følelse, og havde forinden fortalt at dette var en fødselsdag.
Vi har været der før, men denne gang var den sidste desværre!!

9. april 2019

Dejligt sted med en god stemning og…

Dejligt sted med en god stemning og lækker mad samt et kæmpe udvalg af drikkevarer. Om sommeren kan man sidde ude og nyde trafikken. De gør meget for kulturen i form af jazz koncerter og alt er på et højt niveau. Jeg er kommet på Divino siden de hed Cribbio, og det har altid været godt. Altid.

21. marts 2019

Kalder det hverken eller.......... 😱

Var på CafeDivino med en veninde fredag aften. Beliggenheden er skøn.
Blev inspireret af den udendørs buffet, vi spurgte ind til den, og bestilte, fik at vide kødet blev grillet og serveret ved bordet.

Tog tilbehør, hvor det kun var de steget peberfrugter og kogte gulerødder med olivenolie samt krydderurter, der var velsmagende.

Efter lang tid og et pr forspørgelse ang kødet, kom tjeneren med et fad med fisk, 2 små kogte fiskefileter, 2 små stk laks, 2 muslinger og 2 kæmperejer. En af os spister ikke fisk, hvilket blev forklaret tjeneren, at vi gerne ville have kød.......

Efter ca 30 min kom kødet endeligt, 2 micro steak, 2 små saltede lammepølser (max 5 cm), 2 mini baby lammekoteletter, 2 stk fedtklumper som skulle forstille grillet flæsk med smeltet ost 😱
Vi spurgte tjeneren efter mere kød, skulle hun lige spørge ejeren om, der kom så næsten samme mængde kød, bare uden mini baby lammekoteletterne.

Jeg har lært at ved en buffet tager man det man har lyst til. Dette måltid var det rene madspild, som vi blev mere og mere forarget over. Havde vi nu selv kunne tage hvad vi ville, som er normen, havde det ikke været nødvendigt med en pris på 299,- pr pers, for noget dyrt og yderst kedeligt og uinteressant mad.

Nu det prøvet 2 gange, nemlig første og sidste gang.

4. august 2018

Super dårlig pizza blev serveret alt…

I kategorien "Dårlig og dyr pizza" har vi her en suveræn vinder.

Jeg tror ikke engang at din egen lokale pizzamand kan lave en så elendig pizza.

Super dårlig pizza blev serveret alt for hurtigt efter bestilling = ikke frisk lavet i hverken en elektrisk- eller en stenovn.

Forbagt og varmet i en (micro?) i ovn.

Bunden var blød og svampet og fyldet var koldt.

Heldigvis kostede den kun 149 kr, så det var også billigt sluppet for en så
dårlig pizza.

Vi har været to gange med en uges mellemrum = første gang og sidste gang.

1. august 2018

Er dette din virksomhed?