Cafedamita Anmeldelser 36

4,6

Jeg kan klart anbefale Cafe Damita 👍 Jeg har været der mange gange, og maden er altid rigtig god. Det smager godt, og portionerne er fine. Der er også en hyggelig stemning, så det er rart at s... Se mere

Var inde og spise, vi bestilte to gange pasta med kylling med flødesovs, samt isvand. For det første var vandet ikke koldt,(25kr for et glas vand!) da vores mad så kommer, er vores pasta lunken og... Se mere

Personalet var super søde og imødekommende. Jeg fik en kylling og bacon sandwich, som var dejlig og frisk. Portionen var stor og prisen passende. Kan varmt anbefales

Virkelig lækker mad til rimelige penge. Portionerne var store, og smagte sindssygt godt. Vi fik nachos med kylling og tortillapandekage med fyld. Venlig og imødekommende service. Vi kommer gerne igen... Se mere

4,6

Jeg kan klart anbefale Cafe Damita

Jeg kan klart anbefale Cafe Damita 👍

Jeg har været der mange gange, og maden er altid rigtig god. Det smager godt, og portionerne er fine. Der er også en hyggelig stemning, så det er rart at sidde der.

Personalet er søde og hjælpsomme, og man føler sig velkommen.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐ – det er helt sikkert et sted, jeg kommer igen!

10. april 2026

Jeg havde honestly ikke de store…

Jeg havde honestly ikke de store forventninger, men det her overraskede mig positivt. Servicen var hurtig, og alt kørte bare smooth.

Maden sad lige i skabet, og hele stedet havde en god vibe. Det er et af de steder, hvor man bare føler sig godt tilpas uden det bliver for fancy.

27. marts 2026

Fremragende mad!

Mega god oplevelse. Var inde og spise på min fødselsdag med mine veninder. Maden var super dejlig og det var servicen også! Kan klart anbefales 🤍 Jeg kommer klart igen.

5. marts 2026

Røveri ved højlys dag i juletiden

Vi fik Gløg og æbleskiver som de reklamerede med udenfor uden at have nævnt prisen. Vi havde en forventning om at det var lavet fra bunden som det er på de fleste cafeer. Det eneste der matchede andre cafféer var prisen. 99 kr. for en Gløg der var varmet op fra karton og 4 æbleskiver opvarmet i Mikrobølgeovn. Vi så da hun tog kartonen frem og æbleskiverne var ikke noget at råbe hurra for. Det var ganske enkelt røveri.
Der sætter vi helt sikkert ikke vores ben igen.

20. december 2024

Er dette din virksomhed?