Cafe Victoriaodense Anmeldelser 59

2,2

Nytårs menu 2012. Forret bestående af tapas. Var ok. Hovedret med kartoffelmos, oksemørbrad af meget dårlig kvalitet bedømt ved en slagter der deltog i festen. Sovsen smagte af forloren skildpadde.... Se mere

DEN DEJLIGSTE OPLEVELSE Vi har i dag hold kobberbryllup i Douglashuset....Og hvilken dag. Vivi modtog os kl. 12.00 og der var rigtigt godt styr på alt! Vi kunne bare slappe af uden nogen form for be... Se mere

Meget dårligt mad. Bestilte 2 stjerneskud. Maden kom hurtigt, 2 store fiskefilet der var blevet købt i det nærmeste supermarked på Frost. Ikke lige det man regner med, en dampet fiskefilet som var ble... Se mere

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

En gang og ikke mere

Har spist der en gang for 14 dage siden. Maden kan de fleste lave bedre hjemme. Et ærgeligt stjerneskud - kedelig dressing og bestemt ikke “hjemmelavet”, rejerne var lagt på brødet først og ovenpå varm fisk. Den anden ret - en bøf var en anelse bedre.
Vi var trætte så gjorde ikke mere ved det, hvilket nok heller ikke havde hjulpet når de ikke kan finde ud af det.
Kommer bare ikke igen.

24. januar 2026

Mikro bøffer i burger

Spørger om bøffen i burgeren er hjemmelavet, det kunne de ikke svare på, Spørger så om vægten ,den er 200 gram får vi at vide, kan dog se at det har den aldrig været, max 90 gram
En meget søgerlig omgang mad 2 mand for 429 kr

7. september 2025

Dårlig oplevelse

Bestilte et stjerneskud pris 189 kr.
To små stykker fiskefilet og en klump hvidfisk og et lille stykke laks.😡
Fiskefileterne var stegt i olie. Og hvidfisk tydeligvis tilberedt i mikroovn 😡

Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse.. en ⭐️ herfra.

29. juli 2025

Forfærdelig betjening og dårlig mad

Forfærdelig betjening og dårlig mad!

Aldrig har jeg mødt så ubehagelige tjenere, det virkede mest af alt som om vi var til besvær. Jeg tog mig selv i at sige undskyld da vi bestilte. Vi valgte dessert. Man skulle tro, at varme de industri købte pandekager ordentligt op, var en simpel opgave, men åbenbart ikke, så de var en tør og kedelig oplevelse. Vaflerne var bløde, sikkert fordi de har været opbevaret uden låg. Servietterne var beskidte (ulækkert). Det eneste der var lækkert, var den saft vi købte på flaske.
Ledelsen burde virkelig kigge på kvaliteten af maden, og snakke med deres personale om side 1 i "god service" bogen, hvor man f.eks finder råd om at sige velkommen og smile.

Vil kraftigt anbefale folk, at finde et andet sted og spise.

15. juli 2025

Kvalliteten er dalet

Jeg har flere gange holdt min fødselsdag på Douglashuset. Utroligt som kvalliteten er dalet.Vores bøf var ikke det bedste kød - det som skulle være medium, var stegt for meget. Deserten, belgiske vafler, var kun lige lunet, skulle have været varmere. Ikke en ret god middag på min fødselsdag.

4. juli 2025

brunch

Jeg var inde og spise brunch i dag på Victoria i Rosengårdcentret. Hold nu op, hvor var det en dyr og ærgerlig oplevelse!
Valgte byg selv brunch. Der kom en lille skål med røræg, 1 brunchpølse, et stk bacon, det smagte ok, men heller ikke mere.så fik jeg leverpostej med et stk bacon, sikke en kedelig indtørret klat leverpostej. Det var tydeligt lige lavet i microovnen, så den var helt rynket og tør.
Den græske yoghurt var egentlig lækker og er den der fortjener en stjerne.
Så fik jeg juice til. Dette var serveret i en lille glasflaske på størrelse med en lille bitte drikkeyoghurt. Jeg købte kaffe latte til. Dette blev serveret i et lille alm vandglas. Jeg fik et halvt stykke melon der var smagløs og tør, ananasskive som også var tør og sur. En halv kiwi. Den var ok. Brød fik jeg til En skive rugbrød og to skiver flutes. Normalt brokker jeg mig ikke, men dette var ikke skide lækkert. Forsøgte at kalde en tjener over efter at jeg havde taget mig mod til det, men blev ikke mødt. Til sidst gik jeg op for at betale, hvor jeg her nævnte bare leverpostejen, hvortil der blev svaret: nå, det beklager vi. Og ingen sagde farvel.
200 kr for en sørgelig oplevelse.

1. juni 2025

Café Victoria Douglashuset, Langesø

DEN DEJLIGSTE OPLEVELSE
Vi har i dag hold kobberbryllup i Douglashuset....Og hvilken dag. Vivi modtog os kl. 12.00 og der var rigtigt godt styr på alt! Vi kunne bare slappe af uden nogen form for bekymringer. Maden var skøn, betjeningen i top og omgivelserne, lokalet, direkte adgang til terrassen i det flotte vejr, satte prikken over i'et.
En klar anbefaling herfra og en tak til Vivi og personalet for et dejligt minde 🙂

27. april 2025

Vi bestilte stjerneskud

Vi bestilte stjerneskud og fik ret hurtigt maden, mere kedelig mad skal man lede længe efter, fisken var hevet lige ud af en frysepose og smagte af ingenting, den dampede fisk var kold og på størrelse med en valnød, brødet kedeligt, det eneste positive der er at sige at der var masser af rejer og de var fine, tror ikke jeg skal spise der igen, så hellere spise på en pølsevogn.

6. april 2025

Noget af det Dårligste !!!

Maden var smags løs. Retterne virker tilfældige. Tænker ikke kokken smager på maden eller nogen sinde har gjordt det!
Vi fik tapas til for ret det var faktisk rigtig godt det kan man jo heller ikke lave forkert forbi det er købt al en leverandør og bare skal anrettes
Til hoveret fik vi en carbonára lavet på fløde var var virkelig uappetitligt og var mest af alt bare pasta som sejlede i piske fløde med kløgt bacon. Det kan ikke være så svært at lave kogt pasta stege noget bacon og vende en æg i så det emulgere 😂også fik vi en laksesteak med alverdens smage os sanse indtryk:
Laksen var dejligt grillet men smagte ikke særlig godt, Kål sjask med hvidløg smag grillede grønsager som mest bare vær kogte og ikke færdig tilberedt masser af hvidløg smør og pomfritter har da aldrig smagt noget så underligt. Der skede så mange ting på tallerknen at det ødelagde oplevelsen. Denne resturent kan ikke anbefales

28. marts 2025

Uden smag …

Min oplevelse af maden der blev serveret var at der nok ikke er en kok til stede. Det virker som om maden laves af unge som ikke selv har indføling med om maden smager og om sammensætningen i art og mængde overhovedet harmonerer.
En trist oplevelse

1. februar 2025

Min ynglingscafe

Har været på Victoria i Rosengårdscenteret et utal af gange, og hver gang har det været en super god oplevelse, god service, lækkert mad og uden lang ventetid. 5 stjerner herfra

21. december 2024

Et godt råd!

Vi har følgende råd til café Victoria: Lær jeres personale bedre op, så de er smilende, imødekommende og giver kunderne en god oplevelse! Vi kunne ligeså godt have handlet i Netto, så uengagerede var personalet! (Undskyld Netto.. I er faktisk helt ok!) Ikke noget med at spørge om maden var i orden eller andre helt alm. tjenerskills! To stjerner for ok Slide burgers!

29. september 2024

En rigtig god oplevelse

Med i et selskab på 14 og fik en 3 retters menu. Tjenerne var meget opmærksomme og hurtige - lakserilette flot og lækker. Steak perfekt og dejlig mør og en lækker dessert med kvalitetskaffe på kande. Alt perfekt trods en fyldt cafe. Genkender intet fra de negative anmeldelser .

16. august 2024

Kolde Kartofler og fislunken steaksandwich

Var derude i dag på min datters fødselsdag, vi valgte laksesteak, Steaksandwich og pasta Funghi.. Det har vi tidligere fået og været glade for. Men i dag glippede det totalt, Kartoflerne var kolde som i KOLDE. Steak sandwichen smagte og så ud som noget der var genopvarmet. Den var ihvertfald ikke lige blevet lavet og blev serveret fislunken som man siger, det var ikke i orden. Servicen var god men da jeg betalte de 738 kr var der ingen interesse for om vi var tilfredse eller ej.. Det var sgu en ringe oplevelse. Vi tager til naboerne næste gang.

4. juli 2024

Vi var inde at spise på cafe victoria i…

Vi var inde at spise på cafe victoria i dag på vores 7 års dag. En dag hvor min kæreste også valgte at fri til mig. Vi ville fejre det ved jer da vi er "stamkunder" vi spiser ved jer nærmest hver måned og nogle gange flere gange om måneden. Denne gang bestiller vi oksemørbrad. Der er så hår i min mad! Der er en rigtig sød tjener med blond hår som tager hånd om det. Ud over det var min bøf well done i stedet for medium. Derfor beder jeg om en bøf som er medium. Efter ca 15 min får jeg serveret en ny tallerken hvor min bøf er raw! Min kæreste har næsten spist færdig og bøffen min smager så dårligt at jeg bliver nød til at lade et stykke ligge tilbage (da jeg ikke kan lide raw bøf) men jeg havde opgivet at brokke mig. Vi var jo taget derind for at spise mad sammen hvilket vi ikke kom til. Jeg beder om en form for rabat efter vores oplevelse og det forstår jeres søde blonde tjener udmærket. Her kommer hendes kollega og tager ordene ud af hendes mund og siger de ikke giver rabat når de har serveret en ny tallerken med meget flabet stemme! Den blonde tjener er uenig og giver mig rabat alligevel fordi hun jo ser det samme som mig og min kæreste gjorde. Seriøst fyr hendes kollega og giv den anden en lønforhøjelse for god kundehåntering. Jeg ved ærligt ikke nu om vi bare skal skifte vores restaurant ud med en anden efter den opførsel der kom fra den anden tjener. Det er jo ikke en man ønsker at møde igen og støtte op om...

5. juni 2024

Gode oplevelser

Har spist på Victoria med en måneds mellemrum og har begge gange bestilt samme ret (laksesteak)
Hold nu op hvor var det mega lækkert, begge gange. Meget smag og lækker tilberedt fisk.

12. marts 2024

En dårlig oplevelse

En dårlig oplevelse. Bestilte svampe i flødesauce. Vi fik en ret hvor det ikke var friske svampe men champignoner fra glas.Tjeneren påstod at det var friske svampe. Ikke så smart. Saucen var lavet på vandet fra champignonerne og den var tynd og havde ikke set meget fløde. Parmasanen lignede noget der havde været inde før og meget lidt af det.
Det eneste positive var at vi kun skulle for vores øl.

12. april 2024

Har altid haft gode oplevelser men i…

Har altid haft gode oplevelser men i dag var maden bare ikke særlig god. Jeg fik Quiche Lorraine som jeg har fået før, men den var halvkold og havde fået alt for meget. Den var ikke frisklavet og det kunne smages. Masser af salat, men med en bitter smag. Ikke særlig god oplevelse og der var ikke travlt i køkkenet.

16. marts 2024

Kvaliteten daler- markant!…

Kvaliteten daler- jeg har altid været glad for at spise hos jer men i går var en kæmpe skuffelse. Fik burger som bestod af frossen bøf der mest smagte af mel- havde den set oksekød? I havde også skiftet kvalitetsmærke på jeres lækre chai latte så jeg fik plummervand der smagte af mælk.
Ærgelig i ikke hæver prisen bare lidt og bevare den gode kvalitet.
Og så puds jeres glas plader der hvor man spiser. Det tager 3 sek- men lige nu ligner det en hel børnehave har kastet op.

8. marts 2024