cafe-marina.dk Anmeldelser 3

2,8

2,8

Middel

Uappetitligt sted - uengageret personale

Uappetitligt sted - og et totalt uengageret personale
Efter at have haft nogle herlige timer v. et arrangement på vandet ud for Rødvig, fik jeg lyst til at runde dagen af med en vaffelis.
Jeg havde spottet, at der var store isskilte ud for: Cafe Marina.
Lige inden, jeg går ind, kan jeg konstatere, at et par unge mænd - personalet - sidder udenfor døren til køkkenet. Hovederne er dybt begravet i afhængighedsapparaterne/mobiltelefonerne!
Jeg går indenfor. Henne ved is-afdelingen står en kunde og venter. Jeg tror, at hun er ved at blive ekspederet. Vi venter... Efter noget tid kommer den ene af de mobilafhængige mænd slentrende, og spørger den første kunde, hvad det skal være. Mens han tilbereder hendes vaffelis, kommer en ung kvinde fra personalet ind i lokalet og står et stykke fra is-afdelingen. Hun glor lige ud i luften. Da jeg nu er næste kunde, og venter, spørger jeg hende, om hun mon ikke kunne ekspedere mig? Hun kommer hen imod mig, og mens det sker, kører hendes hænder flere gange igennem hendes lange løse hår. Jeg fortæller, at jeg skal købe en vaffelis med to kugler, og så rækker hun hånden, der netop har kørt flere gange igennem hendes hår - ud og tager en vaffel frem. Man tror, det er løgn, men det er det ikke. Jeg siger: - Helt ærligt, du har lige kørt hænderne igennem dit lange hår flere gange, og så tager du med de samme hænder på en vaffel til en kunde. Det er da for ulækkert! Den unge kvinde, som taler lidt gebrokkent, trækker sig. Nu er manden færdig med at ekspedere den første kunde. - Vil du have en ny vaffel, spørger han sørme... ... Alene det, at han spørger... Det er simpelt hen FOR langt ude. Han skal naturligvis kassere den første vaffel - og give mig en ny. Og ikke mindst beklage, hvad vi oplever med den kvindelige ansatte. Manden fremstår lidt bister, han giver mig så en anden vaffel. Uden engagement. Hele stedet EMMER af dårlig stemning fra et totalt uengageret personale.
Jeg burde være gået igen. Det er simpelt hen FOR ulækkert! Da jeg går ud sidder nu en ny ansat udenfor med hovedet begravet i afhængighedsapparatet. Længere henne stod en flot salgsvogn fra Hansen Is, hvor en tydelig engageret ung pige solgte is. Her skulle jeg være gået hen. Samme aften, hvor jeg får denne dårlige oplevelse på Rødvigs Café Marina, giver jeg mig til at læse den lange stribe af dårlige anmeldelser, som hagler ned over stedet, hvor det fremgår flere steder, at personalet er ligeglad med kunderne. De gider dem jo ikke. Her hviler en STOR opgave for ejeren af dette sted. Det er mit indtryk, at det var ejerens søn, som åbenbart er "førstemand" på stedet, der forsøgte at sælge is, når han altså gad at lette sig fra stolen udenfor. Men på Rødvigs Café Marina - er det ikke kunderne, der kommer i første række. Der er intet engagement, vilje, kundevenlighed eller imødekommenhed på dette sted. Jeg vil foreslå ejeren, at han efterhånden tager disse ting alvorligt. Der er IKKE styr på personalet. Der skal noget HELT andet til - hvis dette sted skal være attraktivt overfor kunderne. Så ud med personalet - og ind med mere modne folk, der ved, hvad det vil sige at servicere kunderne på en ordentlig og venlig måde. Det andet duer ikke. Det er en ommer - og så lige til sidst: - Hygiejnen: - Vasker de ansatte mon hænder jævnligt, når de uden handsker håndterer is og vafler? Det var i hvert fald ikke indtrykket, da jeg for første, eneste og sidste gang oplevede dette sted. FØJ!

5. august 2023

Den 17.6.22 spiste vi fiskefrikadeller…

Den 17.6.22 spiste vi fiskefrikadeller som hovedret. Der står i deres brochure, at det koster 89 kr. inkl. valgfri kartofler (pommesfrites, kartoffelbåde, hvide kartofler) samt bearnaise eller brun sauce. Vi skulle betale 84 kr. og 15 kr. for kartofler. Vi spurgte, hvorfor, og svaret var, at de rigtige priser stod på skiltet over ham ved disken. Vi sagde, at så burde brochurerne ikke ligge fremme. Dertil svarede han, at chefen siger, at de ikke måtte fjernes fra disken🤬
Farsen til fiskefrikadellerne var rullet og derefter skåret i skiver og puttet i friture.
Maden var ualmindelig dårlig 👎🏼👎🏼👎🏼

17. juni 2022

Find et andet sted

Spiste dags dato på café Marina på rødvig havn

Det var desværre en skuffende omgang

Der er fejl i priserne på menukortene, og når man siger det til personalet, får man bare at vide at det er man klar over, men at de har fået besked på at de ikke skal kasseres trods fejl, så priserne er højere end dem som står på menukortet

Maden er kedelig og uden form for sjæl, virkelig en skuffende omgang, friture stegte fiskefrikadeller kommer aldrig til at blive en af mine livretter

Hvis jeg skal komme med lidt positivt, så kommer maden trods alt hurtigt, men de har selvfølgelig heller ikke brugt så meget tid på den

Velbekomme

17. juni 2022