Vi havde reserveret et bord til 5 personer, men da vi ankom til restauranten, var bordet ikke klar. Vi blev bedt om at vente udenfor, og vi ventede i omkring 20 minutter. Efter de 20 minutter va... Se mere

Vi var en familie på 4 som var inde og spise aftensmad på Café K Aarhus c. Vi bestilte en “pasta kylling” som decideret var uspiseligt, den var alt alt for saltet. Chefen nægtede at give retten grat... Se mere

Cafe K Randers. Meget unge medarbejdere, der generelt ikke har sans for service. Lang ventetid på betjening og mad. Ringe kvalitet af mad (tørre, melede pomfritter, koldt kød i burgeren, tatar s... Se mere

Besøgte deres Cafe i Randers. Benyttede en deal til cafe K burger. Dårlig oplevelse, dårligt kød, sej og svampet bøf uden smag, et lille stykke bacon. Beskidt glas, ingen salt i saltbøssen, borde... Se mere

1,7

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Cafe K i Viborg er fantastisk!

Cafe K i Viborg var proppet til bristepunktet, men vi fik alligevel en rigtig god og smilende betjening og drikkevarer og mad kom hurtigt. De flotteste lokaler i Viborg og måske i hele Midtjylland. Mulighed for at leje særskilt lokale til fest/selskab bag new yorker døre, det skal helt klart afprøves 😀Der var flere med børn og en mødregruppe og alle blev taget godt imod. Parkering lige ved døren på torvet og lige ved gågaden, perfekt sted. De varmeste anbefalinger herfra og jeg kommer derfor meget snart igen.

31. marts 2023

Jeg bestilte bord online kl 8.30 idag…

Virkelig dårlig kundebetjening i Viborg
Jeg bestilte bord online kl 8.30 idag til åbnings deal på Cafe-k i Viborg. Vi var 4 personer som gerne ville have brunch kl 11. Jeg kunne se på hjemmesiden at de ville svare hurtigst muligt.
Jeg hørte intet, så vi tænkte at det selvfølgelig var registreret og svaret nok kom, så vi kørte.
Da vi ankom fik vi besked på at der ingen reservation var registreret og de da slet ikke kunne bruge tid på at læse mails 😳😳
Hjemmesiden vil bookede på virkede godt nok noget ufærdigt, men det burde da køre automatisk, hvis man har et online booking system.
Personalet i Viborg var virkelig arrogante overfor os. Virkelig dårlig service og kundebetjening.
Heldigvis er der mange andre skønne steder i Viborg, som har virkelig Go betjening.
Men cafe K kommer vi ikke på mere

Hyggeligt

Det er mega hyggeligt det tager bare lidt tid for at maden kommer men det er også fordi der er så mange mennesker. Maden smager også virkeligt godt. Kan anbefales

Lækker brunch i Silkeborg

Lækker tapas brunch som varmt kan anbefales. Intet problem med at få glutenfrit brød dertil, lunt og lækkert.
Smilende og hjælpsomt personale.
Ikke sidste gang vi vælger Cafe K i Silkeborg.

28. marts 2023

Træls oplevelse i aften.

Træls oplevelse i aften.
Ventede 65 min på en simpel salat, og fik derefter at vide at der ville gå yderligere 15 min inden servering.
Selvfølgeligt dejligt at forretningen havde travlt, men ikke godt nok at man først da der er gået en time fra bestillingen får at vide at maden er SÅ meget forsinket.
Vi gik skuffede fra café K i Silkeborg og er enige om at det var sidste gang vi kom der.

22. marts 2023

Bestilte te og kage

Bestilte te og kage. Efter 15 min kom teen, hvor koppen var halvt fyldt. Efter yderligere 15 min kom kagen. Beder herefter om at få fyldt koppen op med vand, -til det brugte te-brev. Dette kunne ikke lade sig gøre, beskeden lød, at så måtte man købe en ny kop te.
Sofaen var ganske behagelig :-)

15. marts 2023

For første gang inde på Cafe K i…

For første gang inde på Cafe K i Silkeborg. Sød betjening. Maden kom efter ca 20 min. Bestilte et stjerneskud. Nydeligt anrettet.
Kunne dog godt ønske mig lidt mere fiskefilet og lidt mindre mængde af "hakket" laks og mængden af rejer var også overdrevet. Ellers smagte det udmærket til prisen.

21. februar 2023

Man får ikke hvad man betaler for!

Jeg har normalt nydt at komme på Cafe K og får deres lækre salat!
Men igår fik jeg den mest usle salat med 5 edama bønner 6 mandler og meget få syltede peberfrugter... resten var blot salat.
Vi var 2 som havde bestilt salat og efter 5 minutter spurgte vi efter det flutes og økologiske smør som hører til retten. Tjenerens svar var " vi har ikke mere flutes!" Måske man burde have fortalt det ved bestilling!?! 5 minutter senere kommer de og siger vi kan få en skive franskbrød.
Vi kommenterer på manglen af "fyld" i salaten uden nogen synderlig handling fra tjenerens side og ved betaling er der ingen beklagelse eller afslag på prisen - det er bare ikke i orden!
Hvis jeg går i byen for at spise forventer jeg også at få det jeg betaler for... måske de burde have tilbudt 10% på regningen, så havde det da opvejet den dårlige oplevelse en smule, ihvertfald så man ikke havde haft behov for at lave en dårlig anmeldelse

17. januar 2023

Cirkus Randers! Dårlig kundeservice…

Vi ankommer uden at have bestilt bord, der er mange mennesker og man kan se der er rigtig travlt, vi bliver mødt af en tjener som enlig virker fuldstændig ligeglad med vi er der, hun finder et bord til os og vi sætter os ned, vi får stukket et menu kort i hånden og får valgt det brunch vi gerne vil have, samt drikke vare. Fra ankomst og til vi får maden går der 1 time og 15 minutter. Selve drikkevarerne kom 50 minutter efter vi havde bestilt. Man kan høre på andre kunder de har ventet ligeså lang tid og folk er frustreret og nogle endda så irriteret de gik. Kunde servicen var så vanvittig ringe! Tjenerne som de skulle vise sig at være løb rundt som hovedeløse kyllinger, virkede som om de slet ikke havde styr på noget, eller havde den mindste oplæring. Samtidig med de snakkede så hårdt ned til nogle af kunderne som enlig kom for at få et bord. Man har fuld forståelse for der kan være travlt, men så vær ærlige og sig der er lang ventetid, istedet for og give folk verdens dårligste service. Jeg var virkelig målløs over hvor dårlig en oplevelse jeg har haft og måden alle situationer blev behandlet på, specielt når man som kunde kan sidde lige op af det hele og høre og se alt.

Virkelig en dårlig oplevelse både personale mæssigt men også mad mæssigt!

6. januar 2023

Bestilte 2 sandwich

Bestilte 2 sandwich. Og hun tog opvasken, og efter gik hun direkte igang med at lave sandwich. Alt forgik med de samme handsker. Det er simpelthen ikke i orden. Dårlig hygiejne. Det overskygger maden, så derfor 1 stjerne

15. december 2022

Værreste cafe og værreste service jeg…

Værreste cafe og værreste service jeg nogensinde har oplevet.
Var inde på cafe k i Silkeborg, hvor jeg bestiller en pastaret, på menukortet står der “grønt”, der står intet om champignon eller andet. Da jeg får maden bliver den leveret med champignon og til en som er allergisk over det, ka man jo ikke spise det, så jeg Beder personalet om at lave noget nyt hvis det ku lade sig gøre, men så får jeg at vide af deres chef det ik ku lade sig gøre, og hvis jeg bestilte noget andet ville jeg betale for begge retter. Så det ender med at jeg faktisk ikke spiser noget derinde.
Da vi skulle betale, Beder jeg chefen om at komme så jeg ku snakke med hende ansigt til ansigt, det ender med hun slet ik er forstående overfor det og er pisse flabet.
Hun siger “skal jeg betale for den ret vi lavede, selvom du ikke kunne spise det” hvor jeg svarer det jo ikke er min skyld de kunne bare havde ændret servicen og lavet andet mad til mig, og det ender med at jeg insistere på at jeg ikke betaler for mad jeg ikke har spist. Så svarer hun mig flabet tilbage “du skal ikke komme herind igen” bare fordi jeg ikke vil betale for pastaen. Pastaen der slet ikke er spist af.
Så det ekstremt dårlig service. Istedet for at være forstående overfor kunder, og beklage er hun uforstående i at jeg ikke vil betale for mad jeg ik selv har spist af.
Aldrig ska jeg ind der igen!!!

En anden kunde derinde som sad tæt på os ku godt få et gavekort eller andet mad, da noget i hans ordre var forkert, men fordi jeg ikke er etnisk dansk så fik jeg en anden service.

Ikke bare dårlig cafe, og dårlig service men også racister

5. november 2022

så godt

cafe K Silkeborg, vi har i dag været på Cafe K og det var en rigtig god oplevelse, 2 rigtige søde unge damer der stod for servering, fik tapas som var så godt og kaffe adlibitium til og de unge damer var utrolige søde til at spørge om vi manglede noget og straks var der mere kaffe, kan klart anbefale et besøg på cafe K i Silkeborg

7. oktober 2022

Cafe K på Trøjborg i Århus er et…

Cafe K på Trøjborg i Århus er et formidabelt sted. Rigtig hyggelig atmosfære og god velsmagende mad. Betjeningen er altid kompetent og med et smil. Har været der 3 gange nu, og hver gang er en fornøjelse :)

3. august 2022

Cafe K Randers

Sælger en over welldone - bestilt som medium - stykke oksemørbrad på 200 gram som (måske) nærmer sig de 100 gram 🥩 Chefen bortforklarer med at de køber dem således - burde nok vejes om 👎
Chips overstegt - personale ekstrem sløve - 1 time om bestilling hver gang - prøv det af og bliv skuffet 🤨

12. august 2022