Vi havde reserveret et bord til 5 personer, men da vi ankom til restauranten, var bordet ikke klar. Vi blev bedt om at vente udenfor, og vi ventede i omkring 20 minutter. Efter de 20 minutter va... Se mere
Vi var en familie på 4 som var inde og spise aftensmad på Café K Aarhus c. Vi bestilte en “pasta kylling” som decideret var uspiseligt, den var alt alt for saltet. Chefen nægtede at give retten grat... Se mere
Cafe K Randers. Meget unge medarbejdere, der generelt ikke har sans for service. Lang ventetid på betjening og mad. Ringe kvalitet af mad (tørre, melede pomfritter, koldt kød i burgeren, tatar s... Se mere
Besøgte deres Cafe i Randers. Benyttede en deal til cafe K burger. Dårlig oplevelse, dårligt kød, sej og svampet bøf uden smag, et lille stykke bacon. Beskidt glas, ingen salt i saltbøssen, borde... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Min oplevelse
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Cafe K. Jeg bestiller ofte mad fra denne cafe til mine ansatte, da kvaliteten af maden er god. Desværre har jeg gentagne gange oplevet et problem med bestillingernes præcision. Hver gang jeg beder om, at sandwichene skal skæres i halve, bliver dette sjældent fulgt, eller også er der kun enkelte sandwiches, der ikke er blevet skåret som anmodet.
Der har været flere gange, hvor jeg har bedt om at få min sandwich skåret i halv. Til sidst, efter at have gentaget mig selv flere gange, sagde de ja. Desværre endte det med, at to af sandwichene ikke blev skåret i halv. Nu vælger jeg at lave en anmeldelse i håb om, at der sker en forbedring. Det lyder måske dramatisk, men når det er sket flere gange over tid, bliver man træt af det.
Dårlig service
Ok mad (dog ikke noget særligt), noget langsom betjening. Men meget dårlig at vi ikke fik den bordplacering vi tydeligt havde reserveret en måned før, og kunne ikke få et svar hvorfor. Årsagen til restaurant valget var udsigten, men den fik vi så mærkeligt nok ikke.

Besvarelse fra Cafe-k
Levede ikke op til vores forventning 😢
Øv dårlig oplevelse. Øl og sodavand ok - men maden ikke i orden 😡. Laksesalat ikke så indbydende -mest salat - med smuldre laks og lidt rejer. Sandwich med to stk kyllingefilet -den ene ikke stegt igennem -nævnte det i håb om at få en anden -men nej den var som den skulle være sagde pigen. Spiste den ikke 😢. Gik derfra med en underlig smag i munden ☹️.
Havde købt deal som skrev de kunne…
Havde købt deal som skrev de kunne bruges man-tors til kl 15.00
Kom kl 14.05 og fik et meget surt svar at det var en fejl og vi kunne intet få.
Kontaktede deal udbyder og fik straks pengene tilbage. Synd for de ansatte at have en sådan chef.
Amatør teater
Helt igennem amatøragtigt. Ungt venlig betjening men ikke styr på ret meget. Hvis der havde været en kok i køkkenet - hvilket jeg tvivler på - så havde han/ hun en ualmindelig dårlig dag. Vi fik 4 forskellige retter. 3 var ikke pengene værd. Tapas kunne de godt lave.
Brunchtallerken
Brunchtallerken: det varme var hårdt og ikke sprødt. Der var ingen smag i noget af det!- Laksen smagte af mose. Der var 2 halvestykker brød til. Der skulle betales ekstra for mere. Øllen kom aldrig. Ringe råvarer.
Ekstremt dårlig service
Café K Silkeborg.
Meget dårlig oplevelse i dag…😒 Vi har bestilt bord til kl 10.30. Efter vi har siddet og ventet i ca. 20 min og kunne se at den samme servitrice har taget imod bestilling fra gæster ved bord ved siden af, som kom senere end os, prøvede jeg at komme i kontakt med hende, ved at sige “undskyld” flere gange… Hun overhørte det og skyndte sig ud, uden at reagere…😳 Jeg rejste mig så op og gik efter hende og sagte “hallo” flere gange… men hun vendte sig ikke om. Senere, der hun kom til vores bord, blev jeg belært om, at jeg skal ikke røbe hallo efter hende… for så bliver hun irriteret… Da jeg spurgte hende, hvordan skal jeg så kom i kontakt med hende, fik jeg at vide at der er mange måder til at komme i kontakt på…🤔 Efter det, har hun så taget imod vores bestilling på en sur og fornemmet måde.
Efter denne oplevelse har vi besluttet os at annullere vores bestilling og gå…. Vi kunne godt se at der var travlt, for ud over hende ( lidt ældre servitrice), var der også kun en, bag bardisken, men der er ingen undskyldning for den slags sur opførsel over for gæster.
kedelig!
Maden bærer tydeligt præg af at de har solgt rigtigt mange sweet-deals.
Vi bestilte bearnaise burgere. Som vi utrolig desværre betalte fuld pris for.
Serveringen var nok til 3 stjerner - det var ok søde unge mennesker som serverede.
Burgeren var virkeligt intet sigende - det bedste var de chips de havde sluttet burgerne af med.
De af lidt salt og lidt knas.
en der hvor de virkeligt rammer bunden er valget af pommes frites.
Der findes ingen positive ord som beskriver dem.
De var bløde, ikke sprøde.
de manglede salt.
Men værst af alt, var at ca 1/3 af portionen var smuld. Altså brændte sider af kartofler.
De bar helt klart præg af, at men i indkøbet har kikket på, at finde de billigste pommes de kunne.
Helt uden skelen til den gastronomiske oplevelse.
Men fristes til at tro, at de får leveret fra samme sted som ældreplejen i Randers Kommune
Ligegyldig restaurant tam mad.
I Viborg lørdag den 17 2 2024.
trist oplevelse. første indtryk. en anden familie på 3 kunne ikke få bord - Alt optaget oplyste tjeneren, nå ja det kan man komme ud for.
vores oplevelse af restauranten var en ligegyldig betjening vi havde bestilt til to personer fik et bord til 4 selvom der var borde til 2. valgte hurtigt 2 gange fish n chip ventede ca 15 minutter jeg drak min kaffe imens min ledsager fik latta vi fik vores fish n chip det så indbydende ud vi havde fået at vide der var salat med ok 15 stk rucola jeg havde ellers bedt om salat ved siden af men fik at vide der var salat med, Nej det var der ikke det var lidt pynt ikke andet, meget lille portion pommes fritter og et enkelt lille stykke fisk, fisken var meget sprød, men drev af stege fedt fra frituren og var smagsløs. sauce tatare var ok men for lidt. der var masser af plads til de tre som blev afvist.
MEGET langsom servering.
Bestilte en brunch med drikkevare da vi kom kl. 11:00.
Kl. 11:40(!!) kom tjeneren med vores drikkevare, og først kl. 12:00 kom maden. MEGET langsom servering. Jeg kunne såmænd sikkert selv have handlet ind og lavet det på den samme tid. Maden var OK, uden at være noget særligt. Men synes godt nok at det er længe man skal skal vente på en simpel brunch-servering.
Dårlig oplevelse på Cafe K Viborg
Dårlig oplevelse på Cafe K Viborg. Maden var god nok men da jeg var halvt færdig med min cola så jeg en død flue der nede i. Dette gjorde jeg personalet opmærksom på og blev bare mødt med “nåh for søren”
Jeg vil fraråde ALLE at benytte Cafe K…
Jeg vil fraråde ALLE at benytte Cafe K i Silkeborg.
God service er IKKE eksisterende på caféen!
Viborg
Sødt personale, Bestik skulle man dog selv spørge efter. Maden er ok hvis man skal have burger til frokost. Men deres bøf bearnaise er virkelig smagsløs, fyldt med sener og så kan de slet ikke stege en medium. De 215 kr pr. Bøf havde været bedre givet ud på Jensens eller bones.
Cafe KIK frem for Cafe K i Silkeborg
Hvad ...... hjælper det at man bestiller bord hos Cafe K. i Silkeborg ( ikke en skid ) For man bliver glemt... vi kunne se på at både et hold inde og ude der kom senere end os blive betjent før os :-( Vi have bord kl. 11 i søndags og valgte at gå efter 25 min. På vagten var der 1 pige som skulle betjene kunder både inde og udenfor + 1 dame bag baren der lavede drikkevare. Alt for lidt personale. Umuligt at fange deres opmærksom. Samt udtalte pigen at de ikke havde flere borde indefor hvilket var løgn, det var fordi at det 4 mands bord ikke var ryddet af endnu... De tager alt for mange folk ind uden at de har overblikket på hvad de kan nå. Først da vi rejser os op efter 25 min. kommer hun hen til os, hun sagde godt nok at hun var ked af det... men at bruge undskyldningen: vi har haft travlt idag, så gad jeg godt se når de har fuld hus ! Vi havde ellers set frem K's gryderet, men fik desværre en dårlig oplevelse istedet.... Men heldigvis er der andre steder i Silkeborg :-) vi gik derfor videre og endte nede hos Cafe KIK... og der var alt bare i orden :-)
Svindel på høj plan
Vi betalte dobbelttakst for vores øl.
1440 kr for 4 kander øl?!?! Det er jo ren svindel
Super betjening!!
Café K har altid været et dejligt sted at komme! Jeg synes deres betjening er super god og mega venlig. På mit sidste besøg havde jeg en virkelig smuk og sød servitrice, hun hed Jasmin og hun gav mig et kys. Tror jeg er forelsket!!
Langsom betjening
Man venter ufattelig lang tid på betjening. 1 pige i Silkeborg der skal betjene kunder både inde og udenfor 1 pige bag baren der laver drikkevarer. Alt for lidt personale en lørdag formiddag. Umuligt at fange deres opmærksom. Vi var tæt på at gå.
Uprofessionelt sted.
Uprofessionelt sted.
Stod og proppede sin mund med mad under betjening.
Han fik os godt nok til at føle os ligegyldige på flere parametre
Virkelig usympatisk herrer som stod bag baren.
Vi kommer aldrig igen og kan desværre ikke give 0 stjerner
Sindsyg skuffende oplevelse.
Sindsyg skuffende oplevelse.. utrolig dårlig service.. vente 45 minutter på en brunch og medarbejderne var utrolig uhøflige.. især hende som stod i baren. Det er sidste gang jeg besøger dette sted.
Cafe K Silkeborg
Cafe K Silkeborg
Super lækker brunch som vi har fået flere gange. Derudover er personalet opmærksomme på deres gæster og caféen er hyggeligt indrettet.