Elendig kundeservice av ASECO (By Stokkeholm)
Hold dere unna Aseco (eller By Stokkeholm som de også heter)!
Min 9-åring ville være snill med mammaen sin og kjøpe en gave for å gjøre henne glad, et smykke til 1400 kr.
Det er alt for mye penger for ei lita jente å bruke på gave, så vi gikk tilbake 10 min senere og ville heve kjøpet. Men Asecos policy er at har vi først fått pengene fra BARNET ditt kan du ikke heve kjøpet, vi gir bare ut tilgodelapp (slik at vi kan beholde pengene dine).
Jeg spurte de i Aseco på kontoret sentralt om det er vanlig at så små BARN kjøper varer til nesten 1500 kr hos de, og det påstod han at ikke var uvanlig (noe jeg betviler veldig sterkt på). De brydde seg ikke om alder på kundene (så lenge de får inn pengene sine, hørte jeg på den underliggende tonen), og de ville behandle alle kunder likt, uansett alder.
Jeg har jobbet i serviceyrker i årevis og vet at man av og til må gjøre unntak (spesielt når det handler om BARN), men skjønner det ikke gjelder alle steder.
Synes det er en hårreisende policy og oppfordrer alle til heller å velge Unhjem, Bjørklund eller andre gullsmeder, og håper at de ikke har en like hårreisende policy!