Varen kom meget hurtigt, lignede det på billedet, mange farve valg (Som er det samme på billedet. I hvert fald for Paris tasken). Det eneste man kunne savne, er en bedre forklaring/billeder af de fo... Se mere
Virkelig god kundeservice og produkt til god kvalitet! Jeg kan klart anbefale bystenholt. Jeg er 183 cm høj og var usikker på om tall-versionen af deres bukser ville passe på mig, men det gør de☺️ Je... Se mere
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos ByStenholt. Alt levede fuldt ud op til mine forventninger, og jeg er virkelig glad for mit køb. En særlig stor tak til Camma for den fantastiske kundeservice... Se mere
Smuk brun jakke med hvide prikker (min teenager elsker den), hurtig levering. Kan kun anbefale at købe fra ByStenholt.
- nr. 65 af de 135 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
- nr. 49 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
- nr. 2 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik
Velkommen til ByStenholt 🤍 Vi er et dansk modebrand, der designer tøj, tasker, sko og accessories - med fingeren på pulsen inspirerer vi dagligt vores kunder inden for de nyeste styles. Hos os finder nogle af Danmarks mest solgte tasker 🤎 Vi går op i at gøre din shoppingoplevelse nem og tryg: ✔️ Hurtig levering 1-3 hverdage ✔️ Super nemt retur-system ✔️ Altid personlig og hjælpsom kundeservice. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til en ordre, kan du altid kontakte os på kundeservice@bystenholt.dk – vi sidder klar til at give dig den bedste oplevelse 💕 Kærlig hilsen, Katinka Stenholt
Egebakken 24A, 8600, Silkeborg, Danmark
- kundeservice@bystenholt.dk
- bystenholt.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Levering kom i fint nok tid
Levering kom i fint nok tid, kun havde kommet lidt tidligere, men tasken var skadet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er virkelig glad for mit køb hos Bystenholt! Alt levede fuldt ud op til mine forventninger.
Kvaliteten er rigtig god, og det hele passer bare super godt. Derudover var en af tingene købt som gave, og modtageren blev virkelig glad 🤍
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg handler helt sikkert hos Bystenholt igen!

Besvarelse fra ByStenholt
Hjemmesiden er dejlig overskuelig så…
Hjemmesiden er dejlig overskuelig så det var nemt at købe.

100 kr gavekort for en bedømmelse
Jeg købte en taske til min datter, den kom frem hurtigt og det var en helt fin købsoplevelse. Jeg bryder mig dog ikke om at blive bedt om en bedømmelse her på Trustpilot mod at få et gavekort på 100 DKK. Det forklarer nu de mange anmeldelser hos Bystenholt, som også gjorde at jeg turde købe noget i denne webshop. Derfor 3 stjerner. Drop gavekortene og opnå ægte organiske bedømmelser

Besvarelse fra ByStenholt
Virkelig søde og stilfulde støvler
Virkelig søde og stilfulde støvler, til en meget god pris ift andre butikker. Jeg bestilte dem 3 dage før en koncert, men de nåede desværre ikke at blive leveret inden. Jeg vidste det var en risk, men jeg satsede, da der på hjemmesiden står 1-2 dages levering. Jeg vil til gengæld sikkert bruge dem alligevel.

Besvarelse fra ByStenholt
Kom hurtigt og god kvalitet
Kom hurtigt og god kvalitet. Ligner billedet rigtig godt!

Besvarelse fra ByStenholt
Lækre produkter og hurtig levering
Lækre produkter og hurtig levering - klart en anbefaling

10/10 virksomhed!
10/10 virksomhed! Jeg har lige modtaget et par bukser, og jeg ELSKER dem!
Hurtig forsendelse og gode produkter.

Nem og tryg handel
Nem og tryg handel. Føles personligt med mails. Dejligt sted at handle.

Besvarelse fra ByStenholt
Useriøs proces ved returnering på kundens bekostning
Købt og returneret 2 stk. tøj.
Helt forfærdelig proces ved returnering.
Først skal man vente 2 uger fra de får leveret pakken til de registrerer hvad der er i pakken.
Herefter skal man vente op til 2 uger for at få sat pengene ind på kortet igen.
Man kan glemme alt om at få kontakt til virksomheden pr. telefon. Der er ingen der tager telefonen og ingen telefonsvarer.
En seriøs virksomhed med online handel, registrerer hvad der er i pakken, når de modtager den og sætter beløbet til overførsel i samme ombæring. Ingen virksomhed med respekt for sig selv har en betalingsløsning, hvor det tager mere end en uge at få udbetalt refunderet beløb via kundens betalingskort.
Man mistanker den lange proces for værende kredit på kundens bekostning. Jeg handler ikke hos dem igen.
Hvis virksomheden ønsker yderligere information herom, kunne de have taget telefonen de sidste par dage og spurgt ind hertil.

Besvarelse fra ByStenholt
Hurtig levering og tasken er nøjagtig…
Hurtig levering og tasken er nøjagtig som på billedet.Så lækker 👍

Besvarelse fra ByStenholt
Jeg modtog den forkerte vare
Jeg modtog den forkerte vare. Havde købt 2 set i to forskellige farver. Modtager så 2 hvide nederdele og 1 hvid og 1 beige top. Det er ret tydeligt at det ikke er korrekt. Jeg skal bruge tøjet til min datters barnedåb, så det var virkelig irriterende. Jeg kontakter Bystenholdt med det samme både via mail og telefon, men der er intet svar. De vender ikke retur og prøver og løse problemet.

Rigtig hurtig levering og nem hjemmeside
Rigtig hurtig levering og nem hjemmeside

ER SÅ GLAD
Tasken er så fin og er lige hvad jeg kunne drømme om. Kom nærmest dagen efter.🌟

Besvarelse fra ByStenholt
Produkt ligner ikke billeder fra hjemmesiden
Produktet levede på ingen måde op til billederne på hjemmesiden. Jeg bestilte Gaia-kjolen, og da jeg fik den hjem så den den langt fra ud som den bliver fremstillet på hjemmesiden. Jeg fik besked om at det var en produktionsfejl, men da jeg bestilte en kjole mere, var den præcis som den jeg tidligere havde reklameret. Jeg oplevede derfor desværre kommunikationen med kundeservice som misvisende og med manglende gennemsigtighed overfor egne produkter og føler mig snydt.
"Made in Italy" vejer desuden heller ikke op for ret ringe kvalitet.

Besvarelse fra ByStenholt
Lækker taske der lever fuldstændig op…
Lækker taske der lever fuldstændig op til beskrivelsen, og hurtig levering 😊

Besvarelse fra ByStenholt
Hurtig behandling og afsendelse af…
Hurtig behandling og afsendelse af ordren- god service