Samme svindler firma som Termination Experts lad være og betale nogen af de 2 firmaer det er SCAM og det rene fup og svindel føj da!!!

svindler firmaet Bymetis som sender regning bare man har været inde på deres hjemmeside betal ikke siger politiet skriv en mail som jeg har gjort har skrevet til KFST forbruger europa de skriver at... Se mere

Det er svindel og humbug. De udgiver sig for at være et sted du SKAL henvend dig til for at opsige forskellige abonnementer, men i virkeligheden er det et svindelfirma, som først lokker dig i fælden,... Se mere

1,3

Dårlig

Svindel!!

Jeg er desværre også en af dem, der hoppede på, at opsigelse via Mofibo skulle gøres via byMétis, da de er de første, der kommer frem, når man googler opsigelse af Mofibo.
Efter udfyldelse af formularen har jeg også modtaget en opkrævning via mail på 300 kr, ligesom andre skriver herinde. Jeg har skrevet en mail til deres support, da jeg undrer mig over dette og har aldrig fået svar. Der stod heller intet om, at de skumle have 300 kr!
Nogle uger senere får jeg en mail om, at jeg nu skal betale 409 kr, da de har lagt rykkergebyr oveni på 109 kr.?
Jeg har så i dag modtaget et brev med post, hvor de opkræver 409 kr, da jeg ikke har reageret på mailen og endnu ikke har betalt.
Nogle gode råd til at komme ud af kløerne på dem? Jeg har IKKE tænkt mig at betale!!

17. april 2024

Føj for en fidus…

Føj for en fidus…. Dukker op ifm opsigelse af Mofibo abonnement. Og jeg tror desværre Mofibo har et firma til det. Efter godkendelse af opsigelse af abonnement har jeg modtaget en opkrævning på 300 kr. for opgaven. Har skrevet til dem, og fået svar at jeg har godkendt betalingsafgift ved oprettelse. Øh nej, jeg har intet godkendt. Det er så latterligt langt ude. Når jeg kan opsige hos Mofibo GRATIS, hvorfor skulle jeg så betale 300 kr. for det. De er åbenbart “smarte” og kan trigge til at tro det er via Mofibo. De har intet med dem at gøre. Føler mig i den grad taget i r.

9. april 2024

Verdens dårligste service samt virksomhed

Verdens mest useriøse virksomhed nogensinde. Jeg skulle opsige et abonnement, der absolut havde en dårlig vejledning vedrørende dette på virksomhedens egen hjemmeside så jeg googlede opsigelse af abonnementet. Jeg fandt frem til Bymetis, som det syner vil hjælpe en med opsigelse af abonnementer. Jeg opretter en opsigelse hos dem og også på den anden virksomheds egen hjemmeside. Bymetis generer en faktura på kr 300 for opsigelsen (altså blot et brev til virksomheden) som ikke kommer til at være den opsigelse der opsiger abonnementet. Jeg anmoder om sletning af dette, men får kun virkelig dårlig service tilbage samt rykkergebyr kontant. De er ubehøvlede så brug ALDRIG denne virksomhed.

9. april 2024

Desværre er jeg nødt til at give en…

Desværre er jeg nødt til at give en stjerne da man ikke kan give mindre. Bymetis er et fup og svindel firma. At de vil være dem selv bekendt. De svarer hverken på email eller kontaktrakt rubrikker som man sender. Lad være med at betale til dem. Rent fup og svindel firma er det

5. april 2024

PÅ Google ligger ByMétis sig op ad…

PÅ Google ligger ByMétis sig op ad virksomheder som har abonnement ordninger og man kan få indtryk af at de samarbejder med den enkelte virksomhed når man ønsker at opsige sin aftale........ Jeg var uheldig at hoppe på den, har nu modtaget en faktura på 300.- kr. og trusler om at betale, abonnementet som de skulle opsige kører stadig ........... håber at andre er mere opmærksomme på at det et svindelforetagende

28. marts 2024

Bymetis, føj

Er desværre rendt ind i dem. Ville afmelde mit abonnement hos Loop. Jeg troede, det var dem, jeg afmeldte hos, men fik siden en regning på 300kr, og nu en trussel om yderligere 119kr, hvis jeg ikke betaler.
Hvad gør jeg?
Har anmeldt dem til Forbrugerombudsmanden og afventer svar hos Forbrugerrådet og Europarådet. Men vil gerne høre jeres råd, da påsken forsinker svar.

27. marts 2024

Håbløs firma,som fupper en

Håbløs firma,som fupper en. til at betale/gebyr for at
Opsige abb,

Har betalt 300 kr til deres bank i holl via mit firma SB
Holding
De bliver ved med at rykke for. betaling selvom jeg har skrevet 6 gange og fortalt dem versionen om betaling
De er fuldstændig. Håbløs at komme i kontakt med

Ved ikke hvordan de stopper alle deres trusler,men de er trættende at arbejde med ,

Søren

27. marts 2024

SCAM FIRMA PAS PÅ OG BETAL IKKE

Desværre skal man give en stjerne for at anmelde… min ene stjerne skal der et minus foran…. Pas på når du googler opsigelse af medlemskab i diverse organisationer. Det er dette scam firma som kommer op som første hit.
Du kommer så til at betale 300 kr for at de sender en mail til den organisation du vil melde dig ud af. Jeg har skrevet 3 gange til deres kundeservice, men man kan glemme at få svar. Det er PLAT og SVINDEL og desværre erfarede jeg først efter at have betalt 400 ( de nåde også lige at smide et rykkergebyr oveni mens jeg ventede på svar fra deres såkaldte kundeservice) AT DU IKKE BEHØVER betale den faktura de sender dig. Firmaet er plat og svindel og de kan ikke trække dig i retten…. BY METIS er Danmarks største SCAM firma…

21. marts 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (48 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto