Samme svindler firma som Termination Experts lad være og betale nogen af de 2 firmaer det er SCAM og det rene fup og svindel føj da!!!

svindler firmaet Bymetis som sender regning bare man har været inde på deres hjemmeside betal ikke siger politiet skriv en mail som jeg har gjort har skrevet til KFST forbruger europa de skriver at... Se mere

PÅ Google ligger ByMétis sig op ad virksomheder som har abonnement ordninger og man kan få indtryk af at de samarbejder med den enkelte virksomhed når man ønsker at opsige sin aftale........ Jeg var u... Se mere

1,3

Dårlig

Fup og svindel, men meget vedholdende

De er godt nok insisterende. Et helt år er de holdt ved med trusler om inkasso o.l. på trods af at jeg gentagne gange har gjort opmærksom på, at jeg selv har opsagt mit abonnement hos Politiken og at jeg derfor ikke agter at betale dem for en opgave jeg selv har fuldført.
De får ikke en krone - desværre kan man ikke give 0 stjerner. Fup og svindel

1. februar 2024

Til byMetis

Til byMetis. Modtager jeg ikke snart den kopi af falck opsigelsesbrev fra jer. Så jeg selv kan se, om jeg har givet jer min underskrift på det brev? Og når I har sendt det brev til mig. Skal I aldrig nogensinde kontakte mig mere ok. Da jeg aldrig har hørt om jer og jeg kender heller ikke jeres firma, det er jo bare fup og svindel, hvor I jo bare prøver at lokke penge fra folk. Og I får ikke nogen penge af mig, da jeg aldrig nogensinde har bedt jer om hjælp til noget som helst, og jeg har opsagt mit abonnement ved Falck her i Danmark pr telefon ok. Så derfor kontakt mig aldrig nogensinde igen. Mvh Alice Nielsen.

20. november 2024

fupfirma

harKære hr. og fru,
Bemærk venligst, at ByMétis Afbestilling først modtager anmodningen, når forbrugeren har gennemført hele bestillingsprocessen, herunder afkrydsning af de tre afkrydsningsfelter vedrørende de generelle vilkår og betingelser og bekræftelse af betalingsforpligtelsen.
Den tjeneste, du har anmodet om fra ByMétis Afbestilling, omfatter udarbejdelse, udskrivning og afsendelse af et afbestillingsbrev. Dette brev blev udarbejdet og sendt korrekt. ByMétis Afbestilling er desværre ikke ansvarlig for det pågældende selskabs behandling af opsigelsesbrevet, da hvert selskab håndterer dette på sin egen måde.

Vi råder dig derfor til at rette væsentlige spørgsmål direkte til den virksomhed, som opsigelsesbrevet vedrører.
De data, du har indtastet som forbruger, er indarbejdet i opsigelsesbrevet. Dette brev tjener derfor som bevis på din anmodning. Vi vedhæfter det relevante opsigelsesbrev og bevis for afsendelse af det til denne e-mail.
hvad skal man gøre betale eller lade vær

13. november 2024

O STJERNER HERFRA!!

O STJERNER HERFRA!!

Fake og svindel. Ulovlig "handelsvirksomhed" -og ikke-eksisterende!! INGEN MULIGHEDER FOR AT KONTAKTE JER. Forbrugerombudsmanden og politiet er informeret om jeres ulovlige handelsmetoder!

Min kære søster bliver konstant stalket af jer og hun har INTET haft med jer at gøre. HUN HAR ALDRIG HØRT OM JER OG EJ HELLER MELDT SIG TIL HOS JER!!
NU STOPPER I MED JERES FAKE, STALKING OG TRUSLER!!

NÆSTE SKRIDT HERFRA ER;
vi går til MEDIERNE for at få det her STOPPET!!

Kan se flere og flere anmeldelser her på Trustpilot, som har været udsat for det samme og andre er desværre hoppet I fælden. I er også blevet politianmeldt DER, kan jeg se.

Hvorfor bliver i ved med at genere folk derude ved at presse penge ud af dem, true med inkasso og foged????

Det er er krænkelse af privatlivets fred!!!

19. august 2024

Svindel

Ifølge Bymetis har de opsagt min aftale med Norlys. I det såkaldte brev oplyses det ikke om det er el, TV eller internet de vil opsige. Ligeledes vil de opsige aftalen fra den 22 marts 2024, på trods af at brevet er dateret 27 juni 2024. Faktura er med Hollands moms

2. august 2024

Rykker 24RS947216

Har aldrig bedt by Metis opsige noget som helst og ligepludselig sidder jeg med en rykker på kr 300,- plus kr. 109,-.

Jeg betaler INTET som i INTET for har aldrig aktivt lavet aftaler med det firma.

24. juni 2024

Udspekuleret svindel firma 😬

Det er svindel og humbug. De udgiver sig for at være et sted du SKAL henvend dig til for at opsige forskellige abonnementer, men i virkeligheden er det et svindelfirma, som først lokker dig i fælden, ved at ligge øverste når du Googlesøger på opsigelse af xxx. Når du så er hoppet på limpinden, så sender de dig et håbløse formuleret brev, som du kan sende til det firma du ønsker at opsige 😀 samt en regning på 300 kr for deres fantastisk service. Når det så går op for dig at du er blevet snydt og prøver at gøre opmærksom på det, så starter balladen, med udenomssnak og trusler om yderligere udgifter. Tænker at det må være en sag for forbrugerrådet 😬

20. juni 2024

0 stjerner - FUP.
Jeg søgte på opsigelse ved Mofibo. Desværre kommer denne fup side op som det første og ja “falder i”
Har nu modtaget regning som alle andre på 300. Mofibo har efter 3 1/2 uge ikke modtaget nogen opsigelse og har selv gjort det gratis med få klik.
Skrev til bymetis og er i kontakt med “Kim”
Har gjordt dem KLART jeg ikke betaler for en service som ikke er udført. De fortsætter deres trusler om betaling og gebyrer.
Jeg betaler hvertfald ikke og jeg melder dem ligesom andre har gjort - det er bondefangeri i stor stil!!!!

11. juni 2024

Fup fup fup! Hold jer langt væk!

Da det desværre ikke er muligt at give 0 stjerner bliver man nød til at give 1 for at lave anmeldelser!

Jeg er indebrændt og tosset over det her fup firma! Hvad er det da for en måde at snyde familien Danmark på, i burde skamme jer!!

Ligesom jer andre hoppede jeg også i med begge ben da jeg skulke opsige mit abonnement hos Mofido, fik efterfølgende tilsendt en mail fra det her firma med en regning på 300 kroner!!!

Jeg er i tæt kontakt med medierne som ligesom jeg og mange andre vil kigge nærmere på disse sager og dette såkaldte fup firma!
Hvordan Mofido som jo er meget populær blandt mange, tillader dette er mig udbegribeligt!

Bymetis, Mofido har jeg kontaktet, samt jeg har oprettet en privat Facebook gruppe, så vi sammen kan få det her stoppet!
Underligt nok findes der ikke noget telefon nr til Bymetis. Vil man forsøge at kontakte dem via mail i stedet findes den sjovt nok ingen steder!

Nederst i denne anmeldelse har jeg kopieret den mail jeg uden held ikke kunne sende!

Da undertegnet samt mange andre ikke kan kontakte jer telefonisk må det jo gøres via mail!

Til info kan jeg oplyse medier er kontaktet , vedrørende jeres meget gennemtænkte/ bondefangeri måde at “tilbyde jeres hjælp” når vi vil opsige vores medlemskab!
Jeg samt mange andre hopper i med begge ben! Det er en ussel måde at “drive et firma/koncept på!

Har snakket med rigtig mange personer, der ligesom jeg gik i fælden.
Der er især en ung pige hvis oplevelse rammer mig dybt som jeg synes og håber i vil tage til efterretning!

Denne pige kæmper psykisk og har det rigtig svært.
Hun har været indlagt et utal af gange og hun valgte at bruge Mofido hvor hun lyttede til bøger, hun kunne relatere til, samt hun fik ro i hovedet.

Økonomisk sidder hun rigtig hårdt i det, især grundet hendes medicin der ikke er billigt, samt andre ting.
Hun følte sig nødsaget til at opsige hendes abonnement, da økonomien ikke var til det.

Efterfølgende gik hun i jeres fælde og fik tilsendt en mail med en regning fra jer og inden hun nærmest får åbnet brevet får hun påmindelser samt rykker smidt i hovedet af jer, det vælter hende fuldstændig psykisk, plus hun ikke havde råd til hendes medicin!

Efterfølgende kontaktede jeg medierne og fortalte min oplevelse samt satte dem i forbindelse med mange andre.
Jeg blev dags dato kontaktet af redaktionen som fortalte mig de havde rigeligt at gå videre med og havde sat tre journalister i fuld sving!

I burde seriøst skamme jer!

3. juni 2024

Fup og svindel

Fup og svindel, meget grim måde at tjene sine penge på.
Jeg (uden at vide det ) blev koblet sammen me METIS da jeg skulle opsige internet aftale hos STROFA.
Det hele ser ud som om det hænger sammen med Strofa net og self. forsætter man opsigelse, kort tid efter får man så en regning fra Bymetis på 300,00kr. man skal betale, for hvad, de sender ikke engang det stykke papir som de kræver penge for FY FOR SØREN et svindel firma, forstår ikke de må køre i DK. hvor vi har så mange regler med staten, skat osv. De skal meldes

23. maj 2024

Pas på en fup hjemmeside bymetis.dk som…

Pas på en fup hjemmeside bymetis.dk som fisker, når man logger ind på mofibos hjemmeside for at opsige sit abonnement.
Her giver de sig ud for at hjælpe med at sige mit abonnement op hos mofibo, hvilket ikke er sket, da jeg kontakter mofibo efterfølgende, så jeg selv må sige mit abonnement op en måned efter.
Derimod blev jeg bondefanget og bliver herefter opkrævet 300 kr + 109 kr i rykkergebyr og truet med inkasso, som de ikke ar sendt til mig på mail, men derimod i et brev 2 måneder efter.
Jeg kan se at firmaet er blevet politianmeldt og at forbrugerombudsmanden er involveret, lad os håbe, at de kan stoppe dette fup firma, inden de når at franarre penge fra flere intetanende mennesker, der tager fejl af deres hjemmeside og mofibos hjemmeside.

13. maj 2024

Det er ren svindel og humbug

Det er ren svindel og humbug. selv om man skriver til dem at de ikke har opsagt mit abboment på hjemmet, bliver de ved med at kræve penge og sætter beløbet op.
Jeg kan læse at firmaet er blevet politi anmelde.

10. maj 2024

Med de flotte velformulerede svar I…

Med de flotte velformulerede svar I leverer og gerne vil samarbejde ..... Kan I så starte med at betale de 2 gange 109 kr jeg har måttet betale til Spotify,efter jeres såkaldte opsigelse.
Eller endnu bedre returnere de 409 kr jeg betalte for opsigelse af mit abb.
I er et svindel firma i topklasse .Øv for jer.
DORTE

8. maj 2024

svindler firmaet Bymetis som sender…

har skrevet til KFST forbruger europa de skriver at Bymetis. ikke vil samarbejde med europas forbruger
hvad er det for et firma som ikke har en forretnings moral
men det skriver deres automatisk kim nok de ikke stå ved

30. april 2024

Snyd og bedrag siger de har opsagt mit…

Snyd og bedrag siger de har opsagt mit abonnement på hello french, passer ikke har selv måtte sige det op . De siger de intet har hørt fra bymetis .snyd , jeg nægter at betale så kan de slæbe mig i retten . Betaler ikke for noget de ikke har foretaget sig .

26. april 2024

Er dette din virksomhed?