Ik train al een aantal jaren 2 x in de week bij Jesse en naar volle tevredenheid. Recentelijk heeft Jesse voor ons bedrijf een groepstraining verzorgd en ook dat zat heel erg goed in elkaar en was ook... Se mere
Ik kwam 2 maanden geleden bij Jesse met als doel spiermassa opbouwen, sterker worden en fit blijven na jaren lang teamsport te hebben beoefend. Ik sta echt versteld van de progressie in de afgelopen 8... Se mere
Jesse is heel motiverend en heeft me heel goed geholpen om de juiste stappen te nemen richting mijn ideale gewicht. Hij denkt mee en legt alles goed uit en weet precies wat je nodig hebt om je doel zo... Se mere
Sinds enkele maanden train ik bij Marit Stallenberg van Jesse in Shape. Zoals de naam al zegt, is een personal trainer persoonlijk – en Marit bewijst dat keer op keer. Ze motiveert, inspireert en help... Se mere
Begin 2019 heb ik ‘ByJesseinshape’ opgericht om mensen met behulp van personal training zo goed mogelijk naar hun sportdoel te begeleiden. Denk hierbij aan op een verantwoorde manier afvallen en spiermassa opbouwen & nog veel meer! In het voorjaar van 2020 ben ik van Voorschoten naar Leiden verhuist en geef ik personal training vanuit mijn privé studio volledig ingericht met de benodigde apparatuur om elk individu te begeleiden naar het doel wat diegene voor ogen heeft.
Rooseveltstraat 41E, 2321BL, Leiden, Holland
- Info@byjesseinshape.nl
- byjesseinshape.nl
‘Hele fijne trainer en weet ook wat de…
‘Hele fijne trainer en weet ook wat de grenzen zijn en helpt heel goed met motivatie om door te gaan’
3 maanden bij Jesse nu aan het sporten…
3 maanden bij Jesse nu aan het sporten en voel me nu al een stuk fitter en kan beter mijn voeding volhouden!
Nooit meer een andere Pt’er
Ik heb veel getraind in mijn leven en een hoop verschillende Pt’ers gehad en daarin weinig progressie geboekt. Totdat ik Jesse leerde kennen. Die kijkt naar wat iemand echt nodig heeft en daarin een goed afgesteld plan maakt. Snel merkte ik dat waar ik in vast liep, logisch werd en mezelf beter leerde begrijpen. En nu meer progressie blijf boeken. Nooit meer een ander.💪🏻💪🏻
Personal Training van ByJesseinShape
Personal Training van Jesse is een investering in jezelf, je kennis over sport, dieet en je mentale gezondheid. Na een uitvoerig intakegesprek, persoonlijk plan en fijne ontmoeting, heb ik dankzij Jesse in korte tijd flinke stappen mogen maken in mijn fysieke kracht en mijn conditie. Maar daar hield het niet op. Met de kennis die Jesse mij bij bracht over de uitvoering van de oefeningen, mijn dieet en met aandacht voor ontspanning, kon ik al snel mijn eigen sportsessies blessurevrij opbouwen. Bedankt voor het ontdekken van ongelimiteerd- en over grenzen heen sporten, Jesse!