Fijne gym met topbegeleiding
Fijne gym met topbegeleiding. Aanrader voor sporters in het zuiden die in een schone gym met de nieuwste apparatuur willen trainen
The Training Room is een plek waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Wij geloven dat écht resultaat begint bij aandacht en maatwerk. Daarom trainen we in kleine groepen en met persoonlijke coaching, zodat er altijd ruimte is voor jouw doelen, niveau en motivatie. Samen zorgen we ervoor dat sporten leuk, uitdagend en effectief blijft.
Europaboulevard 62, 6135 LD, Sittard, Holland
Ik heb inmiddels een aantal trainingen gevolgd bij Freek en ben erg tevreden.
De lessen zijn goed doordacht en altijd gericht op het einddoel.
Er is veel aandacht voor techniek en persoonlijke begeleiding, waardoor je echt merkt dat je stappen vooruit zet.
De trainingsfaciliteiten zijn uitstekend: schoon, modern en volledig uitgerust om elke training effectief te maken.
Wat ik vooral waardeer is dat de sfeer professioneel en tegelijkertijd enorm motiverend is.
Kortom: een aanrader voor iedereen die resultaat wil boeken in een omgeving waar persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal staan.
De sportschool beschikt over moderne apparatuur, deskundige trainer en ‘n gezellige sfeer die mij motiveert om mijn doelen te bereiken.en ‘n mooie ruime sportschool.

Besvarelse fra The Training Room
De trainer houdt je scherp, echt een stok achter de deur. Oefeningen zijn goed aangepast op je sportieve wensen en de gym past goed bij mijn voorkeuren. Hele mooie luxe en schone gym. Kwaliteit en aandacht voor de oefeningen en de gym zelf.

Besvarelse fra The Training Room
Mooie schone plek, top trainer die tijd voor je heeft en goed luistert naar je wensen. Hij legt alles goed uit.Ook ideaal voor de “ouderen” omdat het een rustige plek is. Chapeau

Besvarelse fra The Training Room
Een hele fijn e plek waar alle aandacht naar jou (en je groepje) gaat! Freek motiveert je écht. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Besvarelse fra The Training Room
Top plek om fit te worden! Fijne plek om te komen met een goede trainer.

Besvarelse fra The Training Room
Een hele fijne plek om te sporten. Je wordt door coach Freek op een positieve manier aangespoord om het beste uit jezelf te halen. Je gaat moe maar voldaan naar huis. De training, apparatuur en de training studio zelf zijn tot in de puntjes verzorgd. Ik zou het aan iedereen aanraden (en dat heb ik natuurlijk gedaan). Groetjes, Manon

Besvarelse fra The Training Room
Top! Iedere woensdag hyrox training die je nog drie dagen erna voelt. Freek zet de oefeningen uit en bepaalt de training, hier stijg je boven jezelf uit.

Besvarelse fra The Training Room
Zeer tevreden. Schoon locatie,trainer is goed, prive parkeerplaats, niks mis mee.

Besvarelse fra The Training Room
Goede sfeer, professionele begeleiding en altijd uitdaging op je eigen niveau. Echt een aanrader!

Besvarelse fra The Training Room
Je komt binnen en voelt je gelijk op je plek! Er wordt met aandacht gekeken naar je wensen om resultaat te behalen! Zeer professioneel en behulpzaam!

Besvarelse fra The Training Room
Precies wat ik zocht; goede begeleiding in mijn training en een mooie, schone plek. Aanrader!

Besvarelse fra The Training Room
Hele fijne en moderne en uitgebreide plek waar je fijn kunt trainen. De motiverende en ervaren trainer weet op verschillende manieren de juiste lessen en tips te geven! Aan motivatie geen gebrek, zeker een aanrader voor jong én oud!

Besvarelse fra The Training Room
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.