BYIC Anmeldelser 8.574

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 334 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den hurtige levering og den gode service, de modtager. Mange fremhæver kvaliteten af produkterne, især tøjet, som beskrives som smukt, behageligt og med en god pasform. Gentagne køb og anbefalinger vidner om en generel tilfredshed med både varerne og den samlede shoppingoplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med størrelserne, der enten var for små eller for store, og fandt dem misvisende i forhold til beskrivelserne. Enkelte nævnte også, at kvaliteten af visse varer var ringe, og at farverne på billederne ikke altid stemte overens med virkeligheden.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet, hvor mange forbrugere roser tøjets skønhed, gode kvalitet og... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver den hurtige levering,... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvalitet, hvor mange roser tøjets gode kvalitet, lækre stoffer og... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode og hurtige service, som ikke er... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med ordrer, og mange roser den hurtige levering, hvor varer ankom... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne... Se mere

Bestilte noget tøj mandag morgen og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente det ved pakkeshoppen, det er sgu effektivt. Når der har været brug for det, så har der altid været god service og venligt person... Se mere

Ikke nok med at deres kjoler er virkelig flotte og behagelige, så er deres service også i top. Jeg modtog en kjole med lidt snalder på (fedt pletter lignende det) og samme dag (faktisk lige omkr... Se mere

1. nr. 97 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  2. nr. 70 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 41 af de 55 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør

Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.

4,5

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Hej Gitte.
Tusind tak for din fine anmeldelse!✨
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede hurtig betjening af din bestilling – det er lige præcis den service, vi stræber efter at give hver eneste gang.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!🌸

Den bedste dag til dig.

Meget tilfreds

10. november 2025

Hej Sanne.
Tusind tak for din anmeldelse!✨
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos BYIC. Vi gør os umage for, at både service, kvalitet og levering skal leve op til forventningerne – så det gør os rigtig glade, når det lykkes.

Vi håber, du får masser af glæde af dit køb!🎀

God kvalitet

Kjoler af god kvalitet som levede op til forventningerne.

27. oktober 2025

Hej Emma.
Tusind tak for din fine anmeldelse!🌸
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kjolernes kvalitet, og at de levede op til dine forventninger – præcis sådan ønsker vi, at det skal være!

Vi håber, du får masser af glæde af dine køb🎀

Billig vare

Rigtig god levering, kom efter en dag, men jeg synes det produkt jeg bestilte er i dårlig stand, en masse låse tråde på den kjole jeg bestilte

7. november 2025

Hej Kamilla.
Tak for din feedback🤍
Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, men kede af, at kjolen ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke meningen, at en ny vare skal ankomme med løse tråde – det beklager vi meget.

Vi stræber hver dag efter at levere produkter af en kvalitet, som vi kan stå inde for.
Derfor vil vi også rigtig gerne kigge nærmere på det og finde en løsning for dig. Hvis du har mulighed for at sende et billede af kjolen til vores kundeservice på support@byic.com, vil hjælpe med at finde en god løsning på situationen.

God dag✨

Fantastisk og hjælpsom pige

Fantastisk og hjælpsom pige, dem er der ikke mange af i andre kundeservice

7. november 2025

Hej Verner.
Tusind tak for din postitive anmeldelse✨
Det betyder så meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og hvor er det skønt, at du fremhæver vores kundeservice.
Vi gør os altid umage for at være hjælpsomme og nærværende, så det glæder os helt enormt, at det er blevet bemærket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!🙏

Rigtig god dag til dig.

Meget tilfreds

Vil helt sikkert handle hos BYIC igen.
Super flot kjole og hurtig levering

4. august 2025

Hej Caroline.
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det skønt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os🎀

Det betyder virkelig meget for os, at du er tilfreds med både kjolen og den hurtige levering. Vi gør os umage for, at hele oplevelsen – fra bestilling til modtagelse – skal føles nem, tryg og inspirerende. Derfor er det altid en stor glæde at høre, når vores kunder mærker den indsats.

Vi håber, du får masser af glæde af din nye kjole, og at den bliver en af dine favoritter i garderoben ✨

Rigtig god dag.

Hej Tina.
Tusind tak for din anmeldelse🌸
Hvor skønt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og servicen – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, alle vores kunder skal have.

Vi håber, at du får masser af glæde at dit køb!

Hurtig levering og den rigtige varer

Hurtig levering og den rigtige varer

27. oktober 2025

Hej Anni.
Tusind tak for din feedback🤍
Det glæder os at høre, at leveringstiden levede op til dine forventninger!

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb🌸

Super hurtig levering

11. august 2025

Hej Charlotte.
Tak for din anmeldelse🌸
Hvor dejligt at høre, at vores leveringstid levede op til dine forventinger - præcis som vi ønsker det!

Vi håber, at du får masser af glæde af din ordre.

Rigtig god dag til dig💌

Hej Susanne.
Tak for din feedback og de 5 stjerner✨
Vi er bare super glade for at høre, at både service og levering levede op til dine forventninger!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.
Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!

Fin kjole

Fin kjole, hurtig levering👍

19. oktober 2025

Hej Britt.
Tusind tak for din søde anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kjolen, og at leveringen gik hurtigt – præcis som vi ønsker, det skal være🎀

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb og får masser af glæde af den!

Kram Vibeke, BYIC🤍

Hurtig betjening og lækkert…

Hurtig betjening og lækkert kvalitetstøj.

21. oktober 2025

Hej Pia.
Tusind tak for din anmeldelse!🌸
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores betjening og kvaliteten af tøjet. Vi gør os hver dag umage for, at det skal være nemt, trygt og rart at handle hos BYIC – fra det øjeblik du lægger din ordre, til pakken lander hos dig.

Vi går meget op i at udvælge materialer, der både føles lækre at have på og er af en kvalitet, som vi kan stå inde for - Derfor er det altid dejligt at få bekræftet, at vores kunder mærker den kvalitet, vi arbejder for at levere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god dag til dig!
De bedste hilsner Vibeke, BYIC🎀

Hurtig levering. God service. Ingen problemer med produktet 😊🙏🏻

13. oktober 2025

Hej Vibeke.
Tusind tak for din søde anmeldelseog de 5 stjerner!🎀
Det gør os rigtig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, service og produkt – præcis sådan ønsker vi, det skal være!

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Skøn dag til dig!

Hej Gitte.
Tak for din feedback!🤍
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og at vores leveringstid lever op til dine forventninger.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!

Rigtig god dag til dig.

17. oktober 2025

Hej Inger.
Tak for din anmeldelse🌸
Hvor dejligt at høre, at vores leveringstid levede op til dine forventinger.

Vi håber, at du får masser af glæde af din ordre.

Kram Vibeke, BYIC💌

Har handlet hos BYIC flere gange

Har handlet hos BYIC flere gange. Altid mega lækre styles, god service og hurtig levering. Kæmpe anbefaling!

9. oktober 2025

Hej Amalie.
Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner💫
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser hver gang, du har handlet hos os – og at du er glad for både vores styles, service og vores leveringstid.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du vender tilbage til os igen og igen. Det er den bedste ros, vi kan få! ✨

Vi glæder os allerede til at sende flere lækre styles din vej.
Rigtig god dag🌸

Fin kjole

Hurtig levering. Kjole svarer til billederne :-)

10. oktober 2025

Hej Charlotte.
Tak for din feedback💫
Det glæder os at høre, at kjolen levede op til dine forventninger, og at leveringen gik hurtigt – præcis sådan ønsker vi, det skal være.

Vi håber, du bliver rigtig glad for kjolen!

God dag til dig!
De bedste hilsner Vibeke, BYIC💌

Fantastisk side med lækkert tøj i god…

Fantastisk side med lækkert tøj i god kvalitet🥳

17. september 2025

Hej Emma.
Tusind tak for din anmeldelse💌
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du synes så godt om vores webshop og vores tøj. Vi gør os umage med at skabe et univers, hvor det både er nemt, inspirerende og hyggeligt at shoppe – og hvor man samtidig kan regne med god kvalitet og styles, der føles lækre at have på. Så dejligt at høre fra jer, når det lykkes.

Vi håber, at du får masser af glæde af din ordre!🌸

Rigtig god dag til dig!
De bedste hilsner Vibeke, BYIC.

Købte en kjole, hvor fødselsdags rabatten ikke kom med, ringede og fik meget venlig tlf betjening, og blev oplyst om de nok skulle refundere rabat beløbet, hvis jeg ønskede at beholde kjolen. Sendte en mail om dette, og fik efter 3 dage beløbet indsat på konto. God og hurtig service, som ikke er en selvfølge andre steder.

30. september 2025

Hej Marianne.
Tusind tak for din feedback og for de 5 stjerner⭐️
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – og at både den telefoniske betjening og den efterfølgende håndtering gik hurtigt og problemfrit.

Vi gør os meget umage for, at det altid skal være nemt og trygt at handle hos os, og det betyder meget at høre, at du føler, du har fået en god service hele vejen igennem.

Tak fordi du delte din oplevelse – og fordi du valgte at handle hos os. Vi håber, du bliver rigtig glad for din kjole🌸

Gode varer og hurtigt levering

Gode varer og hurtigt levering

1. oktober 2025

Hej Line.
Tusind tak for din anmeldelse🤍
Vi er rigtig glade for at høre, at både vores produkter og leveringstid levede op til dine forventninger!

Vi håber, at du får masser af glæde af din ordre💌

Tak for at dele din oplevelse og god dag!
De bedste hilser Vibeke, BYIC.