BYIC Anmeldelser 8.574

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 334 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den hurtige levering og den gode service, de modtager. Mange fremhæver kvaliteten af produkterne, især tøjet, som beskrives som smukt, behageligt og med en god pasform. Gentagne køb og anbefalinger vidner om en generel tilfredshed med både varerne og den samlede shoppingoplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med størrelserne, der enten var for små eller for store, og fandt dem misvisende i forhold til beskrivelserne. Enkelte nævnte også, at kvaliteten af visse varer var ringe, og at farverne på billederne ikke altid stemte overens med virkeligheden.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet, hvor mange forbrugere roser tøjets skønhed, gode kvalitet og... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver den hurtige levering,... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvalitet, hvor mange roser tøjets gode kvalitet, lækre stoffer og... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode og hurtige service, som ikke er... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med ordrer, og mange roser den hurtige levering, hvor varer ankom... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte noget tøj mandag morgen og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente det ved pakkeshoppen, det er sgu effektivt. Når der har været brug for det, så har der altid været god service og venligt person... Se mere

Købte en kjole, hvor fødselsdags rabatten ikke kom med, ringede og fik meget venlig tlf betjening, og blev oplyst om de nok skulle refundere rabat beløbet, hvis jeg ønskede at beholde kjolen. Sendte e... Se mere

Ikke nok med at deres kjoler er virkelig flotte og behagelige, så er deres service også i top. Jeg modtog en kjole med lidt snalder på (fedt pletter lignende det) og samme dag (faktisk lige omkr... Se mere

1. nr. 97 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  2. nr. 70 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 41 af de 55 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør

Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.

4,5

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Fik hurtigt mine varer

Fik hurtigt mine varer

29. november 2025

Hej Pia.
Tak for din feedback!✨
Hvor dejligt at høre, at du fik dine varer hurtigt.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dem!

Nemt at bestille og mega hurtig levering

Nemt at bestille og mega hurtig levering

28. november 2025

Hej Annette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!🌸
Det glæder os virkelig meget at høre, at du oplevede både en nem bestillingsproces og super hurtig levering – præcis den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!

28. november 2025

Hej Tina.
Tak for de 5 stjerner!✨
Hvor dejligt at høre, at vores leveringstid levede op til dine forventninger!

Vi håber, at du får masser af glæde af din ordre.

De bedste hilsner Vibeke, BYIC💌

Hej Gitte.
Tak for din feedback🤍
Det betyder meget for os at høre, at både bestillingen og ekspeditionen var nem og hurtig for dig.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre.

God dag!💌

Absolut hurtig levering.

Nem og hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds og handler gerne her igen.
Alt til UG!

25. november 2025

Hej Lillian.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!💌
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med både den hurtige levering og hele bestillingsprocessen. Vi arbejder hårdt for, at det skal være nemt, hurtigt og problemfrit at handle hos os – så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Det er skønt at høre, at du er så tilfreds, og at du gerne vil handle hos os igen. Den tillid sætter vi stor pris på, og vi glæder os allerede til at sende endnu en BYIC-pakke din vej ✨

Rigtig god dag til dig!

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering

26. november 2025

Hej Annette.
Tusind tak for din fine anmeldelse!🌸
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering!

Rigtig god dag til dig, og glædelig jul🎄

Meget hurtig og nemt

27. november 2025

Hej.
Tak for din feedback!💌
Vi er bare rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os!

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre.

Glædelig jul🎄

27. november 2025

Hej Michael.
Tak for din feedback og de 5 stjerner⭐️
Vi er rigtig glade for at høre, at vores leveringstid levede op til dine forventinger!

Vi håber, at produkterne også levede op til forventningerne🌸

Glædelig jul🎄

Hej Mariann.
Tusind tak for din feedback!✨
Hvor dejligt at høre, at vores leveringstid levede op til dine forvetninger.
Vi håber, at du får masser af glæde af ordren.

Rigtig god dag.

God webshop

God webshop, gode priser og hurtig levering - thumbs-up

25. november 2025

Hej Palle.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!⭐️
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores webshop, at du synes om priserne, og at leveringen var hurtig.
Vi gør os umage for at kombinere gode produkter, fair priser og en god shoppingoplevelse – så det er dejligt at få bekræftet, at det lykkes.

Rigtig glædelig jul til dig🎄

God og hurtig service

God og hurtig service. God til at informere om hvor langt varen er i systemet.

Hej Claus.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!⭐️
Vi gør os umage for at kombinere gode produkter, fair priser og en super shoppingoplevelse – så det er dejligt at få bekræftet, at det lykkes!

Rigtig god dag til dig🙌

Perfekt

Lækker vare
Hurtig ekspedition

Hej Charlotte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds hele vejen rundt – både med varen, kvaliteten og den hurtige ekspedition.

Vi håber, at du får masser af glæde af dit køb.

God dag og glædelig jul🎄

12. november 2025

Hej Henriette.
Tak for din feedback🤍
Hvor skønt at høre, at vores leveringstid levede op til dine forventninger - vi håber, at du bliver rigtig glad for din ordre!

God dag!🎀
Kram Vibeke, BYIC.

En god oplevelse med fin service og…

En god oplevelse med fin service og hurtig levering.

18. november 2025

Hej Birgit.
Tusind tak for din fine anmeldelse!🎀
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med servicen og den hurtige levering. Vi gør os umage for, at hele processen fra bestilling til modtagelse skal være nem og positiv, så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!🌸

Rigtig god kvalitet

Hurtig levering og virkelig god kvalitet til prisen

11. november 2025

Hej Louise.
Tusind tak for din anmeldelse!🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse både med leveringstiden og kvaliteten af dit køb.
Vi lægger stor vægt på at levere produkter, hvor kvalitet og pris hænger godt sammen, så det betyder meget at høre, at du føler, du har fået værdi for pengene.

Vi håber, du får masser af glæde af dine ordre!✨

Hurtig levering.

10. november 2025

Hej Kim.
Tak for din feedback✨
Vi er bare rigtig glade for at høre, at du fik din ordre hurtigt - præcis som det skal være!

De bedste hilsner Vibeke, BYIC🎀

Fin hjemmeside og fint tøj

Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne fik jeg besked om, at pakken var behandlet og pengene refunderet. Vil helt sikkert handle her igen, og lige bestille et nummer mindre end jeg plejer :)

10. november 2025

Hej Line.
Tusind tak for din grundige og søde anmeldelse!🎀
Det betyder meget for os at høre, at du synes godt om både vores hjemmeside og vores styles – og hvor er det dejligt, at returprocessen fungerede nemt og hurtigt for dig, selvom størrelsen desværre ikke var den rette i første omgang.

Vi arbejder løbende på at gøre retur og refundering så problemfrit som muligt, så det glæder os virkelig, at du oplevede en hurtig behandling og fik dine penge tilbage allerede dagen efter.

Hvor er det også dejligt at vide, at du har lyst til at handle hos os igen – vi er naturligvis ærgerlige over, at du havde en oplevelse af, at produktets størrelse ikke var som forventet.
Hvis man har de mindste spørgsmål til størrelse er man altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice - så vil vi forsøge at hjælpe på bedst mulige måde med den rigtig størrelse.

Vi håber, dine kommende køb kommer til at sidde helt perfekt ✨

Vi glæder os allerede til at sende endnu en BYIC-pakke din vej!

Kram Vibeke, BYIC💌

Hurtig levering. Nem hjemmeside. Skønne priser.

16. november 2025

Hej Katrine.
Tusind tak for din anmeldelse!💌
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – både med leveringstiden, vores hjemmeside og priserne.
Vi arbejder hver dag på, at det skal være nemt og overskueligt at handle hos os, så det betyder meget for os, når det bliver lagt mærke til.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!🌸

God oplevelse

Let at bestille og hurtig levering.

16. november 2025

Hej Anne.
Tusind tak for din fine anmeldelse!🎀
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med bestillingen og leveringstiden.
Vi gør os umage for, at det skal være nemt, trygt og hurtigt at handle hos BYIC, så det betyder virkelig meget, når vores kunder oplever netop dét.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!🤍

Hej Kirsten.
Tusind tak for din anmeldelse🤍
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og at leveringen var både hurtig og problemfri. Vi arbejder hver dag på at sikre netop det, så det er dejligt at vide, at det kan mærkes.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb!🎀

Rigtig god dag til dig.