Byggebixen.dk Anmeldelser 46

4,4

Købt sort fiberdug til haven. Fin kvalitet, prismæssigt i den billige klasse, hurtig levering. 299 kr i forsendelse er voldsomt i overpris - specielt når ikke til døren. Valgte trods alt - da pr... Se mere

Købte et græsslåmaskine, som var billigere end Bilka. Betalte på nettet efter orderen. Hentede selv maskinen få dage efter, hvor den stod klar til afhentning. Alt i alt en go oplevelse og jeg vil brug... Se mere

Den måde de behandler deres kunder på er til et kæmpe 12 tal, har intet at sætte en finger på, de var hjælpsomme hele vejen fra min Order til jeg fik min plæneklipper udleveret. Sparede ca. 1200 kr... Se mere

Bestilte en Ryobi hækkeklipper tirsdag eftermiddag, den blev allerede leveret dagen efter. Alt i alt en god oplevelse... Det eneste som er lidt irriterende er fragtprisen, det kostede 89 kr., så ska... Se mere

4,4

Hurtig levering.

Købt sort fiberdug til haven.
Fin kvalitet, prismæssigt i den billige klasse, hurtig levering.
299 kr i forsendelse er voldsomt i overpris - specielt når ikke til døren.
Valgte trods alt - da pris og forsendelse sammenlagt - stadigt var gennemsnitlig pris på marked.

29. marts 2016

Udsolgte varer

Min vare var udsolgt, selvom den stod til at være på lager.
Jeg fik meddelse om at varen var afsendt selvom den var udsolgt.
Først da jeg rykkede fik jeg rigtig besked.

22. december 2015

Hej Mads

Jeg har netop sendt en længere mail til dig, så jeg vil gøre det ganske kort her.

Det produkt du bestilte, er et af dem, som bliver sendt direkte fra vores leverandør. Her modtog vi en ordrebekræftelse, hvor afsendelsesdatoen stod til at være dagen efter. Derfor handler vi udelukkende i god tro, da vi ekspederer din ordrer og giver dig en meddelelse om, at varen er på vej.

Vi modtog ikke nogen besked fra vores leverandør om at produktet var i restordre - tværtimod blev vi lovet, at produktet ville blive leveret samme uge som bestilt. Havde vi hørt andet fra vores leverandør, så havde vi naturligvis kontaktet dig med det samme.

Jeg forstår fuldt ud din bevæggrund for den 1-stjernede anmeldelse. Desværre er den baseret på en hændelse, som har været ude af vores hænder og som vi ikke har haft nogen indflydelse på.

Linda/Byggebixen.dk

Gode priser

Jeg købte en regnvejrsbrusesæt med armatur til 1299 (nedsat med 100 kr) men blev kontaktet med info om at de havde sendt den forkerte bruser, og at de gerne vil sende den rigtige men at jeg skulle sende den forkerte retur. Efter en del skiverier og samtaler for at få oplysninger om hvad den "forkerte" bruser rummede af specifikationer endte sagen med at jeg kunne overveje om jeg ville beholde den "forkerte" som i øvrigt var 100 kr dyrere end den jeg havde bestilt selvom beskrivelsen af den var mangelfuld i forhold til den bruser jeg havde bestilt. Alt i alt lidt roderi frem og tilbage derfor den manglende stjerne. Servicen og svartid var alt i alt en god oplevelse

15. december 2015

Hej Gitte

Tusind tak for din fine anmeldelse af Byggebixen.dk. Jeg er super glad for, at vi selv opfangede fejlen og at vi fik rettet op på det hele inden brusesættet skulle i brug. Tak for din forståelse og venlighed.

Linda/Byggebixen.dk

Glimrende.

Det kørte som smurt- selv om leveringen blev splittet op og jeg måtte på posthuset efter motorolien - så var det godt plæneklipperen blev leveret i garagen. Priserne er så vidt jeg kan vurdere helt i orden. Kommunikation og hjemmeside fungerer rigtig fint.

20. oktober 2015

Hej Jakob

Tak for din gode anmeldelse af Byggebixen.dk.

Ja det kan virke lidt ulogisk at splitte en ordre op. Årsagen hertil er, at plæneklipperen blev sendt fra vores leverandør og olien fra eget lager. Vi sender nogle af vores varer direkte fra leverandøren af den årsag, at det kan holde priserne nede for jer kunder. Jeg er glad for at høre, at du syntes kommunikationen herom fungerede rigtig fint. Vi gør meget ud af at informere vores kunder om processen fra bestilling til levering. For selvom vi er en netbaseret forretning, så er kundeservice og en god oplevelse lige så vigtig som i de fysiske forretninger.

Endnu engang tak for din anmeldelse!

Linda Feder Gregersen
Web- og kommunikationsansvarlig

Go handel og super hjælp

Sparede ca. 1200 kr i forhold til næstbedste nettilbud

10. august 2015

Super. Hurtig levering....

Det eneste som er lidt irriterende er fragtprisen, det kostede 89 kr., så skal man selv hente den ved den nærmeste posthus.

11. juni 2015